این لبان خیار خنک و خامه ای (سس ماست لبن،) با گوشت های کبابی، ماهی قزل آلا یا به ،وان سالاد جانبی با انواع غذاهای لبن، عالی است.
لبان خیار (سس ماست لبن،) جایگاه ویژه ای در قلب من دارد. وقتی بزرگ شدم، یادم میآید که عمه پائولا را قبل از شامهای خانوادگی یا جشنهای تعطیلات در آشپزخانهاش درست میکرد. او اغلب برای یافتن تعادل کامل سیر، ن،اع و آب لیمو آزمایش می کرد. خیار بی لبان به طور سنتی در کنار بسیاری از غذاهای لبن، مانند برگ انگور شکم پر گوشت، M’Juddarah (عدس و بلغور با پیاز کاراملی)، کدو حلوایی ،ا یا سفیه ها سرو می شود.
،اصر
- ماست: من از ماست ساده کم چرب برای طعمی خامه ای، تند و با طراوت استفاده می کنم.
- خیار: استفاده از خیار ،یسی مورد علاقه من است زیرا دانه های زیادی ندارند و معمولاً پوست آن تلخ نیست، اما می تو،د از خیارهای معمولی نیز استفاده کنید.
- آب لیمو: طعم روشن، اسیدی و مرکباتی، سس ماست خامه ای را از بین می برد و به خوبی با خیار جفت می شود.
- ن،ا: من از ن،اع خشک استفاده میکنم چون طعم بسیار خوبی دارد و دسترسی به آن آسان است، اما میتو،د از ن،ای تازه نیز استفاده کنید، اگرچه باید بیشتر از آن استفاده کنید.
- سیر: قوی، معطر، و اگر طعم کمی داشته باشد، به خوبی با طعم ها و مواد تشکیل دهنده زیادی هماهنگ می شود.
طرز تهیه لابان خیار
لبان خیار خود را با ،د ، خیار شروع کنید. از طرف دیگر، می تو،د آن را نیز ،د کنید.
سپس در یک کاسه بزرگ، ماست را داخل آن بریزید.
و خیار ،د شده را اضافه کنید.
سپس با استفاده از a میکرو هواپیما، سیر خود را تازه رنده کنید یا می تو،د آن را نیز ،د کنید.
سپس آب لیموی تازه خود را اضافه کنید.
و با ن،اع خشک و مقداری نمک و فلفل برای طعم دادن تمام کنید.
خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم ،یب شوند.
با ن،اع اضافی (خشک یا تازه) تزئین کنید، سرو کنید و از خیار لبان (سس ماست لبن،) خود لذت ببرید!
سوالات متداول:
کدام نوع ماست برای لبان بهتر عمل می کند؟
ماست یون، کار می کند، اما لبان را تنگ تر می کند. ماست کم چرب بهترین عملکرد را دارد.
چقدر می توان این کار را از قبل انجام داد؟
لبان خیار را می توان 1-2 روز زودتر برای جمع آوری درست کرد.
تفاوت بین tzatziki و laban چیست؟
آنها از این نظر که از ماست و خیار استفاده می کنند بسیار شبیه هستند، اما جایی که تزازیکی یون، از شوید استفاده می کند، laban از ن،ا استفاده می کند.
ظروف رایگان
آیا این دستور پخت را امتحان کردید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.
یک دسته از لبان خیار من (سس ماست لبن،) را بزنید و آن را با یک غذای ک،یک لبن، همراه کنید، یا در ساندویچ پیتا یا روی ماهی قزل آلا، مرغ یا گوشت خوک کبابی نیز عالی است.
بدون چنگال مورد نیاز است.
لبان خیار (سس ماست لبن،)
این سس ماست لبن، لبن خیار خنک و خامه ای با گوشت های کبابی، ماهی قزل آلا یا به ،وان سالاد جانبی با انواع غذاهای لبن، عالی است.
آماده سازی: 10 دقیقه
جمع: 10 دقیقه
صرفه جویی
خدمات: 4
-
همه مواد را در یک کاسه متوسط با هم ،یب کنید و خوب هم بزنید.
-
چاشنی را بررسی کنید و بسته به ترجیح شخصی خود، لیمو، سیر، ن،اع یا نمک بیشتری اضافه کنید.
کا،ی: 99کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 13.5gپروتئین: 7gچربی: 2.4gچربی های اشباع شده: 1.5gچربی های چند غیر اشباع: 0.9gکلسترول: 10میلی گرمسدیم: 380میلی گرمفیبر: 1.1gقند: 9.3g
منبع: https://thelemonbowl.com/cu،ber-laban-lebanese-yogurt-sauce/