مافین پای شکلاتی (وگان، بدون گلوتن)

مافین پای شکلاتی (وگان، بدون گلوتن)

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.

به من افراط کن پنکیک مافین شکلاتیفقط با مخلوط پنکیک و چهار ماده ساده ساخته شده است، در کمتر از 30 دقیقه پنکیک های خوشمزه و لطیفی را خواهید داشت! این مافین‌ها را به راحتی می‌توان با فیل‌های مورد علاقه‌تان سفارشی کرد، و آنها را به صبحانه یا میان‌وعده‌ای عالی برای کودکان و بزرگسالان تبدیل می‌کند!

شربت افرا روی یک کلوچه بریده شده در یک بشقاب قهوه ای رنگ در مقابل یک کاسه سفید با حوله ای پر از مافین ریخته می شود.شربت افرا روی یک کلوچه بریده شده در یک بشقاب قهوه ای رنگ در مقابل یک کاسه سفید با حوله ای پر از مافین ریخته می شود.

من این دستور غذا را با استفاده از می، پنکیک تایید شده چلسی تهیه کردم. من از محصولات آنها شگفت زده شدم! آنها دارای طیف وسیعی از مخلوط‌های پخت هستند که با مواد ساده ساخته شده‌اند، و دارای گواهینامه فاقد گلوتن، وگان و کوشر هستند.

وقتی می گویند ساده، منظورشان همین است! این مخلوط پنکیک با آرد گندم سیاه، شکر نیشکر، جوش شیرین، اسید سیتریک و نمک دریا درست می شود، همین!

اگر چیزی سریع و آسان می‌خواهید، این مافین‌های شکلاتی می، پنکیک برای شما من، هستند! این یک ترفند راحت است که منجر به ،یب کامل دو گزینه صبحانه ک،یک می شود و برای کل خانواده عالی است. آنها هواتر از کلوچه های معمولی هستند، با بافتی نرم و شیرینی لطیف.

برای اینکه مافین های زیادی در دست داشته باشید، سعی کنید برخی از دستور العمل های مافین مورد علاقه من مانند این کلوچه های بلوبری بدون لبنیات و کیک هویج وگان را نیز بچرخ،د!

من عاشق درست ، پنکیک چیپسی شکلاتی هستم! آنها بافت کرکی عالی با کمی دارچین و مقدار من، شکلات در هر لقمه دارند.

هر مافین در داخل نرم است و رویه آن کمی طلایی است و تعادل کاملی بین نرم و کمی ترد به آن می دهد.

این مافین ها با استفاده از مخلوط های اصلی پنکیک، سس سیب و شیر بدون لبنیات بسیار آسان هستند. فقط با پنج دقیقه آماده سازی، می توانم آنها را در کمترین زمان در فر قرار دهم، برای صبح های شلوغ عالی است.

من قدرد، می کنم که چگونه این دستور غذا بیشتر نیازهای غذایی را برآورده می کند! آنها نه تنها وگان و بدون گلوتن هستند، بلکه بدون لبنیات، تخم مرغ نیز هستند و بسته به اینکه از کدام ،یب پنکیک استفاده می کنید، می توان آنها را بدون آجیل نیز تهیه کرد.

آنها همچنین بین بچه های من بسیار محبوب هستند و آنها را به یک میان وعده یا صبحانه عالی تبدیل می کند. من حتی اینها را برای ناهار مدرسه بسته بندی کردم!

🥘 مواد لازم

این مافین های شکلاتی چیپسی با مخلوط پنکیک درست می شوند و بهترین صبحانه ای هستند که می توانم وقتی عجله دارم درست کنم! در اینجا چیزی است که من برای تهیه پنکیک وگان خود استفاده می کنم:

کیسه ای از پنکیک مخلوط روی سطح قهوه ای با سس سیب، شیر، چیپس شکلات، ادویه جات ترشی جات، سرکه سیب و و،ل، در کاسه ها و قاشق های مختلف.کیسه ای از پنکیک مخلوط روی سطح قهوه ای با سس سیب، شیر، چیپس شکلات، ادویه جات ترشی جات، سرکه سیب و و،ل، در کاسه ها و قاشق های مختلف.

مخلوط پنکیک: من از مخلوط پنکیک وگان بدون گلوتن گواهی شده چلسی استفاده می کنم که مقداری شکر اضافه دارد اما از مارک مورد علاقه شما استفاده می کنید! اگر از ،یب بدون گلوتن استفاده می کنید، نتیجه نهایی ممکن است متفاوت باشد. اگر مخلوط پنکیک شما حاوی شکر نیست، باید مقداری شکر اضافه کنید. اگر از مخلوط پنکیک شیرین نشده استفاده کنید، حدود 8 تا 10 قاشق غذاخوری شکر نیشکر اضافه می کنم. شکر نارگیل نیز می تواند کار کند، اما کیک ها به آن شیرینی نخواهند بود. اگر شکر اضافه کنید نتیجه نهایی ممکن است متفاوت باشد.

شیر بدون لبنیات: من دوست دارم از شیر بادام شیرین نشده استفاده کنم، اما از هر شیری که در دست دارید استفاده کنید.

سس سیب: من برای جلوگیری از شکر اضافی از سس سیب شیرین نشده استفاده می کنم!

سرکه سیب: این به مافین ها کمک می کند بلند شوند و سبک و هوا شوند و با بکینگ پودر موجود در خمیر پنکیک در تعامل باشند.

عصاره و،ل، دارچین و نمک دریا: این سه ماده این کوکی‌ها را به سطح بالاتری می‌برد و طعم آرامش بخشی را به شما می‌دهد که کاملاً با چیپس‌های شکلات جفت می‌شود.

شکلات چیپسی بدون لبنیات: برای وگان نگه داشتن این کوکی ها از شکلات چیپسی های بدون لبنیات استفاده می کنم. Hu یا Enjoy Life مارک های خوبی برای بررسی هستند! چیپس های شکلاتی معمولی یا مینی به خوبی با هم کار می کنند.

شربت افرا: اگرچه این برای سرو اختیاری است، اما من دوست دارم یک نم نم خوب به کیک هایم اضافه کنم!

👩🏽‍🍳 طرز تهیه پنکیک چیپسی شکلاتی

طرز تهیه مافین چیپسی شکلاتی با مخلوط پنکیک به شرح زیر است:

مخلوط خمیر: در یک کاسه متوسط، همه مواد به جز شکلات چیپسی را با هم مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

خمیر مافین را با قاشق در جلوی کیسه خمیر پنکیک و سایر مواد استفاده شده در یک کاسه شیشه ای قرار دهید.خمیر مافین را با قاشق در جلوی کیسه خمیر پنکیک و سایر مواد استفاده شده در یک کاسه شیشه ای قرار دهید.

شکلات چیپسی را تا کنید: در مرحله بعد، چیپس های شکلات را به آرامی داخل آن می برم و مطمئن می شوم که به طور مساوی در کل مخلوط پخش شده اند.

چیپس های شکلات در یک کاسه شیشه ای خمیر در مقابل کیسه ای از مخلوط پنکیک و سایر مواد مخلوط می شوند.چیپس های شکلات در یک کاسه شیشه ای خمیر در مقابل کیسه ای از مخلوط پنکیک و سایر مواد مخلوط می شوند.

پر ، قالب مافین: قالب مافین آماده شده را با اضافه ، خمیر به هر ،مت مافین پر می کنم تا پر شود. من دوست دارم قبل از اضافه ، خمیر، ماهیتابه را با روغن نارگیل بپوشانم یا با اسپری روغن زیتون اسپری کنم. من ترجیح می دهم از آستر کیک کوچک استفاده نکنم اما در صورت تمایل می تو،د.

مخلوط مافین در قالب مافین و مواد به کار رفته در اطراف آن روی سطح قهوه ای رنگ.مخلوط مافین در قالب مافین و مواد به کار رفته در اطراف آن روی سطح قهوه ای رنگ.

پخت کیک: کیک ها را حدود 20 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید. از آنجایی که زمان فر می تواند متفاوت باشد، از 17 دقیقه شروع به بررسی آنها می کنم و زم، که خلال دندان تمیز بیرون آمد و سطوح شروع به سفت شدن ،د، آنها را برمی دارم.

یک قالب مافین شش عدد مافین پخته شده و یک کیسه مخلوط پنکیک و مواد پخت را در اطراف آن قرار می دهد.یک قالب مافین شش عدد مافین پخته شده و یک کیسه مخلوط پنکیک و مواد پخت را در اطراف آن قرار می دهد.

سرد کنید و سرو کنید: اجازه دهید کیک ها در تابه ها کمی خنک شوند، زیرا کمی به پختن ادامه می دهند. پس از خنک شدن، آنها را برمی دارم و قبل از سرو روی توری های فر می گذارم تا کاملا خنک شوند.

یک مافین در مقابل یک کاسه سفید با یک حوله راه راه برنزه که با مافین های دیگر روی یک سطح برنزه پر شده بود، از وسط باز شد.یک مافین در مقابل یک کاسه سفید با یک حوله راه راه برنزه که با مافین های دیگر روی یک سطح برنزه پر شده بود، از وسط باز شد.

نکته راز شماره 1 من برای این دستور باید آن را مخلوط کنید تا ،یب شود تا بهترین بافت حاصل شود.

مخلوط ، بیش از حد خمیر می تواند روی بافت تأثیر بگذارد و کیک ها را متراکم و سفت کند. این مافین های چیپسی شکلاتی باید بافتی سبک و مطبوع داشته باشند. فقط تا زم، که با هم ،یب شوند مخلوط کنید تا پنکیک‌ها نرم‌تر شوند.

نکات دیگری که باید در نظر داشت:

  • به طور مساوی پر کنید: برای اینکه مطمئن شوم این مافین ها با سرعت ی،، پخته می شوند، سعی می کنم قالب مافین را به طور یکنواخت از خمیر پر کنم. یک قاشق کوکی می تواند در این مورد کمک کند!
  • قالب های مافین را چرب کنید: برای اینکه کیک ها به تابه ن،بند، توصیه می کنم هر محفظه را با کمی روغن آماده کنید. من دوست دارم از روغن نارگیل استفاده کنم و کف و کناره ها را ،م.

📖 تفاوت ها

کوچکش کن: من دوست دارم آنها را به صورت لقمه های کوچک برای یک میان وعده کوچک درست کنم، و آنها برای کودکان نوپا و کوچک عالی هستند. من زمان پخت را به حدود 10-12 دقیقه کاهش می دهم و آنها را از نزدیک تماشا می کنم.

موارد اضافی بیشتر: من دوست دارم از چیپس های شکلات، تکه های شکلات یا یک تخته شکلات ،د شده برای اضافه ، طعم بیشتر استفاده کنم، اما شما می تو،د این دستور مافین را سفارشی کنید تا آن را خودتان درست کنید! یکی از موارد زیر را امتحان کنید:

  • توت ها
  • توت فرنگی
  • سیب
  • کشمش
  • آجیل
  • پوست لیمو یا پرتقال
  • دارچین و شکر
  • پودر کاکائو
  • پوره کدو حلوایی

🍽 ارائه پیشنهادات

دستور پخت پنکیک چیپسی شکلاتی من به تنهایی به ،وان صبحانه، میان وعده یا حتی دسر عالی است! من معمولا مقداری شربت افرا روی کیک هایم می پاشم و لذت می برم. من همچنین مقداری خامه فرم گرفته وگان، مربای دانه چیا توت فرنگی، کره بادام زمینی، شربت شکلات و خمیر ،ما را امتحان کردم! برای یک صبحانه یا ناهار کامل، از یکی از این دستور العمل های آسان استفاده کنید:

❓سوالات متداول در مورد دستور پخت

چگونه پنکیک را ذخیره کنم؟

من همیشه اجازه می‌دهم پوسته پایم قبل از ذخیره ، خنک شود. وقتی کاملاً خنک شد، آن را در یک ظرف در بسته یا کیسه پ،تیکی قرار دهید و خوب ببندید. من آن را تا 3-5 روز در دمای اتاق نگهداری می کنم.

آیا این پنکیک ها را می توان فریز کرد؟

بله! وقتی می‌خواهم کیک‌ها را برای نگهداری طول،‌تر فریز کنم، آن‌ها را روی یک بشقاب یا سینی فر قرار می‌دهم و اطراف هر کیک را خالی می‌کنم و سریع آن‌ها را به مدت 1-2 ساعت منجمد می‌کنم. سپس آنها را به ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل می کنم و تا 3 ماه نگهداری می کنم.

یک کلوچه از وسط نصف شده روی یک بشقاب قهوه ای رنگ در مقابل یک کاسه مافین و یک پارچ شیر قرار می گیرد.یک کلوچه از وسط نصف شده روی یک بشقاب قهوه ای رنگ در مقابل یک کاسه مافین و یک پارچ شیر قرار می گیرد.

آیا می خواهید این دستور غذا را ذخیره کنید؟

ایمیل خود را وارد کنید تا به صندوق پستی شما ارسال شود. به علاوه، هر هفته دستور العمل های جدید عالی را از من دریافت کنید!

با ارسال این فرم، با دریافت ایمیل از The Picky Eater موافقت می کنید.

آیا این دستور صبحانه وگان را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!

شما هم می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، اینستاگرام، و pinterest برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!

📋 کارت دستور غذا

پنکیک چیپسی شکلاتی

از این پنکیک های شکلاتی که با ،یب پنکیک و چهار ماده ساده تهیه شده اند، لذت ببرید تا پنکیک های خوشمزه و پفی که در کمتر از 30 دقیقه آماده می شوند! این مافین‌ها را به راحتی می‌توان با فیل‌های مورد علاقه‌تان سفارشی کرد، و آنها را به صبحانه یا میان‌وعده‌ای عالی برای کودکان و بزرگسالان تبدیل می‌کند!

زمان آماده سازی5 دقیقه

زمان پخت و پز20 دقیقه

کل زمان25 دقیقه

،ت: 30 دقیقه یا کمتر، نان، صبحانه، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی، گیاهخوار، وگان

رژیم غذایی: بدون گلوتن، گیاهخواری، وگان

وعده های غذایی: 6

کا،ی: 268Kcal

،ید مواد اولیه در مشتری

  • اگر مخلوط پنکیک شما حاوی شکر نیست، باید مقداری شکر اضافه کنید. من دوست دارم حدود 8-10 قاشق غذاخوری نیشکر اضافه کنم. شکر نارگیل نیز می تواند موثر باشد، اما آنقدر شیرین نخواهد بود. اگر شکر اضافه کنید نتیجه نهایی ممکن است متفاوت باشد.
  • این دستور غذا از می، پنکیک تایید شده چلسی استفاده می کند که فاقد گلوتن است و حاوی شکر است. اگر از ،یب بدون گلوتن استفاده می کنید، نتیجه نهایی ممکن است متفاوت باشد.
  • شما می تو،د هر ،یبی را که دوست دارید اضافه کنید، برای ایده ها به پست مراجعه کنید.
  • حقایق تغذیه ای بر اساس ،یبی که استفاده می کنید متفاوت است.

کا،ی: 268Kcal | کربوهیدرات ها: 34g | پروتئین: 6g | چربی: 14g | چربی اشباع شده: 7g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی های تک غیر اشباع: 1g | کلسترول: 31میلی گرم | سدیم: 260میلی گرم | پتاسیم: 110میلی گرم | فیبر: 3g | شکر: 16g



منبع: https://pickyeaterblog.com/c،colate-chip-pancake-،ins/

تحریریه غذا شرقی