مرغ و سبزیجات خردل عسلی یک پان کیکین کاری


من آموخته ام که داشتن یک برنامه غذایی زم، ضروری است که شما دیوانه وار در زندگی مشغول هستید، و اینکه وعده های غذایی سریع و آسان یک نجات دهنده هستند. می‌دانم آن‌هایی از شما که پدر و مادر هستید، حرفه‌ای متمرکز هستید یا در مدرسه هستید، دقیقاً همین احساس را دارید، که یکی از دلایلی است که من عاشق به اشتراک گذاشتن شام‌های یک تابه آسان هستم – از جمله این یک تابه مرغ ،دل عسلی!

من چند سال پیش این را برای من و تونی یک شب بر اساس آنچه در یخچال و شربت خانه ام بود و فوق العاده خوشمزه بود درست کردم. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری مرغ، سبزیجات و سیب زمینی را روی یک ورقه پخت بریزید، آن را با سس ماریناد ،دل عسلی خانگی شیرین (که با کمی پودر کاری + کاین برای گرما دم کرده است) بریزید و سپس آن را تا حد کمال تفت دهید.

آسان، ساده، خوشمزه، خوش طعم، منحصر به فرد، پر از طعم و فقط 30 دقیقه طول می کشد تا همه چیز در یک تابه پخته شود! در یک شام چه چیز دیگری می تو،د بخواهید؟!

تابه ورق عسلی مرغ ،دل و سبزیجات روی تابه

در این یک تابه دستور مرغ ،دل عسلی چیست؟

با وجود طول، بودن ،وان، دستور پخت مرغ تابه ای ساده، ساده و البته کاملاً خوشمزه است. برای ساختن آن تنها چیزی که نیاز دارید این است:

  • ران مرغ بدون پوست بدون استخوان: به نظر من ران مرغ در مقایسه با سینه مرغ خوش طعم ترین و آبدارترین است و با سبزیجات کاملاً پخته می شود، اما در صورت تمایل از سینه مرغ استفاده کنید.
  • سیب زمینیها: من عاشق طعم کره ای سیب زمینی طلایی یوکان برای این شام ورقه ای هستم، اما در صورت تمایل می تو،د از سیب زمینی شیرین نیز استفاده کنید.
  • هویج: با خیال راحت از هویج های معمولی و بزرگ استفاده کنید یا با هویج های کوچکتر رنگین کم، رنگین کم، رنگین کم، شیک تر استفاده کنید. یام
  • پیاز زرد: برای شیرینی خوشمزه و کمی زینگ.
  • کلم برو،ل: آیا چیزی بهتر از کلم برو،ل کاملا بریان شده وجود دارد؟ اینها به طرز خوشمزه ای با سس کاراملی می شوند و مقداری سبز به شام ​​مرغ تابه شما اضافه می کنند.
  • برای تهیه سس ،دل عسل کاری: استفاده خواهید کرد عسل، ،دل دیژون، روغن زیتون، پودر کاری، و کمی از فلفل هندی (اگر کمی گرما دوست دارید). پودر کاری طعمی باورن،ی و منحصر به فرد را اضافه می کند که این سس سنتی ،دل عسل را تقویت می کند. اگر طرفدار کاری نیستید، از آن صرف نظر کنید – سس با یا بدون آن خوشمزه است.

مواد لازم برای ورقه تابه عسل مرغ ،دل و سبزیجات در یک کاسه

این یک تابه را سفارشی کنید

این دستور العمل آسان مرغ ،دل عسلی یک تابه برای سفارشی ، با سبزیجات و پروتئین های مورد علاقه شما عالی است! در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:

  • یک پروتئین جدید را امتحان کنید: به جای مرغ از ماهی آزاد یا حتی میگو استفاده کنید! من توصیه می کنم غذاهای دریایی را روی یک تابه جدا از سبزیجات بپزید زیرا زمان کمتری برای پختن آنها نیاز است. شما همچنین می تو،د ماهی قزل آلا خود را با استفاده از این آموزش کبابی کنید!
  • سبزیجات خود را عوض کنید: این دستور غذا با سیب زمینی شیرین، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی و گل کلم خوشمزه خواهد بود. هر سبزی که دلت بخواهد.
  • یک دانه اضافه کنید: سعی کنید غلات مورد علاقه خود را به این دستور اضافه کنید و 6 وعده در هفته درست کنید! من فکر می کنم این مرغ ،دل عسلی با کینوآ، برنج، ،، یا حتی برنج گل کلم برای یک گزینه کم کربوهیدرات خوشمزه خواهد بود.

ورقه تابه عسلی مرغ ،دل و سبزیجات پخته نشده روی ورقه پخت

نکاتی برای تهیه دستور پخت ورق ورقه ای

  1. همه چیز را در یک لایه نگه دارید. مطمئن شوید که تابه خود را بیش از حد شلوغ نکنید! اگر سبزیجاتی دارید که روی هم نشسته اند، به احتمال زیاد به طور ناهموار پخته می شوند. حتما از یک تابه ورقه ای زیبا و بزرگ استفاده کنید تا همه چیز جای خود را داشته باشد، یا مواد خود را به دو قالب کوچکتر ت،یم کنید.
  2. سبزیجات خود را خوب و غلیظ برش دهید. این نوزادان حدود 30 دقیقه برشته می شوند، بنابراین مطمئن شوید که سبزیجات شما خیلی نازک بریده نشده باشند. من 1 اینچ برای سیب زمینی شما و 1/2 اینچ برای هویج را پیشنهاد می کنم.
  3. ورق بزنید و تا نیمه بچرخ،د. پیشنهاد می‌کنم تابه‌تان را تا نیمه بچرخ،د و سبزیجاتتان را هم برگرد،د تا از پخت یکنواخت مطمئن شوید.

یک تابه مرغ ،دل عسلی و سبزیجات روی یک ورقه پخت

شام آماده غذایی عالی

یکی از ،مت های مورد علاقه من در مورد شام تابه ای این است که آنها برای غذا دادن به کل خانواده یا تهیه غذا برای 1-2 نفر در هفته عالی هستند. برای تهیه این دستور غذا به سادگی:

  • اجازه دهید مرغ و سبزیجات کاملا خنک شوند
  • کل دستور غذا را به 4 ظرف جداگانه برای آماده سازی غذا ت،یم کنید اینها. سپس هر ظرف 1/4 مرغ، 1/4 از سیب زمینی و غیره خواهد داشت.
  • غلات خود را در ظرف آماده سازی غذا (در صورت وجود) اضافه کنید و مرغ و سبزیجات خود را روی آن قرار دهید

ورقه تابه عسل مرغ ،دل و سبزیجات در بشقاب

نکات ذخیره سازی

باقیمانده یک تابه مرغ ،دل عسلی و سبزیجات را در یک ظرف نگهداری کنید ظرف شیشه ای بدون هوا در یخچال تا 3-4 روز.

دستور العمل های مرغ بیشتری را دوست خواهید داشت

همه دستور العمل های مرغ سالم من را اینجا دریافت کنید!

من می دانم که شما این دستور العمل مرغ ،دل عسلی را دوست خواهید داشت. لطفاً اگر آن را درست کردید، با گذاشتن نظر و امتیاز دادن به دستور غذا در زیر به من اطلاع دهید. من دوست دارم از شما بشنوم و این به تشویق دیگران نیز برای تهیه این دستور غذا کمک می کند! لذت ببرید – xo.

ورقه تابه کیکین کاری مرغ ،دل عسلی و سبزیجات

ورقه تابه عسل مرغ ،دل و سبزیجات در بشقاب

ورقه ای خوشمزه مرغ ،دل عسلی پخته شده با سیب زمینی، هویج، پیاز و کلم برو،ل. شما عاشق ،دل عسل کاری در این مرغ و سبزیجات باورن،ی خواهید شد! یک شام مرغ سالم و فوق‌العاده برای شب‌های شلوغ هفته که فاقد گلوتن، غلات و لبنیات است.

،اصر

  • برای مرغ و سبزیجات:
  • 1 ½
    پوند
    ران مرغ بدون پوست بدون استخوان
  • 2
    فنجان ها
    1 اینچی طلای یوکان یا سیب زمینی قرمز ،د شده (یا به راحتی زیر سیب زمینی شیرین قرار دهید)
  • 3
    هویج بزرگ، برش داده شده به قطعات ضخیم نیم اینچی (یا از 6 هویج رنگین کم، کوچک ارثی استفاده کنید)
  • 1
    پیاز زرد، به قطعات ،د شده
  • 8
    اونس
    جوانه های برو،ل را از وسط نصف کنید و برگ های زرد بیرونی را جدا کنید
  • برای ،دل عسلی تازه کاری:
  • ¼
    فنجان
    عسل
  • ¼
    فنجان
    ،دل دیژون (من ،دل دیژون دانه دار را دوست دارم!)
  • 2
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • 1
    قاشق سوپخوری
    پودر کاری زرد
  • اختیاری اگر کمی گرما دوست دارید: ¼ قاشق چایخوری فلفل کاین
  • نمک تازه آسیاب شده و مقدار زیادی فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت بزرگ یا دو ورقه پخت کوچک را با کاغذ روغنی یا فویل بپوش،د. کنار بگذارید.

  2. ران مرغ، مکعب های سیب زمینی، تکه های هویج، تکه های پیاز و کلم برو،ل نصف شده را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

  3. در یک کاسه متوسط، عسل، ،دل دیژون، روغن زیتون، پودر کاری زرد، فلفل کاین و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. از دست های تمیز یا انبر استفاده کنید تا همه مواد را با هم مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند و ادویه ها و سس به طور یکنواخت روی مرغ و سبزیجات را بپوشاند. روی ورقه پخت آماده شده بریزید (یا به طور مساوی بین دو ورقه پخت ت،یم کنید). همانطور که در ع، ها مشخص است). با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید. به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر بپزید، تابه را بچرخ،د و سبزیجات را تا نیمه هم بزنید تا پخت یکنواخت شود. زم، که هویج و سیب زمینی نرم شوند و مرغ به دمای داخلی 165 درجه فارنهایت برسد، متوجه خواهید شد که این کار انجام می شود.

  4. پس از پخت مرغ و سبزیجات، آن را از فر خارج کرده و در صورت تمایل بلافاصله با جعفری تازه ،د شده تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید. خدمت 4.

تغذیه

خدمات: 4 وعده

اندازه سرو: 1 وعده (1/4 مرغ و سبزیجات)

کا،ی: 488 کیلو کا،ی

چربی: 19.3 گرم

چربی های اشباع شده: 4 گرم

کربوهیدرات ها: 42.3 گرم

فیبر: 6.5 گرم

قند: 21.6 گرم

پروتئین: 37.2 گرم

دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد

این پست در ابتدا در 9 مارس 2020 منتشر شد و در 10 آوریل 2023 بازنشر شد.


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/sheet-pan-،ney-mus،-chicken/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با