این دستور پخت نان شکلاتی کدو تنبل، منحط و مرطوب است! شکلات غنی و ادویه های دلپذیر ،یب ایده آلی هستند.
این فصل آن کدوی پرتقالی محبوب است. و ما نمیتو،م از تهیه همه خوراکیها دست برداریم: کدو تنبل، کوکیهای کدو تنبل، و نان تست فرانسوی کدو تنبل. اما مطمئناً هیچ فصلی بدون حداقل یک قرص از آن نان سریع همه جا نمیگذرد. این را امتحان کن نان شکلاتی کدو تنبل! طعم آن دنج و ظریف است، مملو از ادویه جات ترشی جات است و با لقمه های غنی از چیپس های شکلات تلخ و شیرین پر شده است. شکلات و کدو تنبل برای یکدیگر ساخته شده اند و شما نمی تو،د در برابر این یکی مقاومت کنید (ما نتوانستیم!).
مواد لازم در نان شکلاتی کدو حلوایی
این نان شکلاتی کدو حلوایی از همان موادی که دستور پخت نان کدو حلوایی مورد علاقه شما را به همراه دارد، با اضافه ، چیپس های شکلاتی غنی استفاده می کند. ما در اینجا طعم غنی و تیره چیپس های تلخ را ترجیح می دهیم، اما اگر ترجیح می دهید مطمئناً می تو،د نیمه شیرین را انتخاب کنید. همچنین استفاده از چیپس های شکلاتی کوچک برای ظاهری سرگرم کننده لذت بخش است. در اینجا چیزی است که برای این دستور غذا نیاز دارید:
- تخم مرغ
- پوره کدو تنبل
- شکر قهوه ای و شکر گرانول
- روغن خنثی
- عصاره و،ل
- دارچین
- زنجبیل زمینی
- فلفل دلمه ای
- میخک ها
- بکینگ پودر و جوش شیرین
- آرد همه منظوره
- نمک
- شکلات چیپسی تلخ (یا نیمه شیرین)
نکاتی برای پخت نان کدو حلوایی شکلاتی
این دستور پخت نان کدو تنبل چیپسی شکلاتی ساده تر از همه است: نیازی به همزن یا چند کاسه و ماهیتابه نیست. در واقع، از نان کدو تنبل ک،یک ما الگوبرداری شده و فقط در یک کاسه ساخته شده است! در اینجا چند نکته برای پخت کامل این نان وجود دارد:
- برای بهترین نتیجه از یک ظرف پخت آلومینیومی استفاده کنید. ما متوجه شده ایم که تابه های سرامیکی و شیشه ای ما به طور یکنواخت پخته نمی شوند. اگر می تو،د از آلومینیوم استفاده کنید!
- بیش از حد مخلوط نکنید. مخلوط ، بیش از حد خمیر نان سریع منجر به ایجاد سوراخ هایی در بافت ،ده نان می شود. مخلوط کنید تا خمیر ،یب شود و لکه های خشکی باقی نماند.
- 45 دقیقه با فویل آلومینیومی بپوش،د. در اینجا ممکن است رویه کمی قهوهای شود، بنابراین پیشنهاد میکنیم بعد از اینکه نان کاملاً بلند شد کمی فویل بگیرید.
- بیش از حد پخت نکنید! سعی کنید در زمان پخت زیاده روی نکنید. دمای داخلی باید بین 200 درجه فارنهایت تا 205 درجه فارنهایت باشد.
برای حدا،ر رطوبت، اجازه دهید خنک شود (و ذخیره شود)
در اینجا یک ترفند برای این نان شکلاتی کدو حلوایی آورده شده است: بگذارید قبل از سرو کاملا خنک شود – و باقیمانده ها طعم بهتری پیدا می کنند! این نان پس از خنک شدن کامل طعم بهتری دارد: خوردن آن پس از 2 ساعت ایده آل است. مزه هم داره بهتر به ،وان باقیمانده روز بعد.
یک ترفند دیگر برای حدا،ر رطوبت در یک نان سریع: می تو،د آن را در حالی که سرد می شود، در فویل آلومینیومی بپیچید! به این ترتیب، تمام رطوبت داخل نان محبوس می شود و به نان تزریق می شود. فقط مراقب باشید که شکلات چیپسی ها را با فویل لمس نکنید، چون وقتی از فر خارج می شوند بسیار نرم می شوند.
تغییرات
راه های زیادی برای تهیه یک نان کدو حلوایی خوب وجود دارد. اگر رژیم غذایی خاصی دارید یا به دنبال یک گزینه سالم هستید، ما شما را تحت پوشش قرار می دهیم! به سادگی از دستورالعمل های مشابه در مورد چیپس شکلات استفاده کنید، اما یکی از دستور العمل های زیر را دنبال کنید:
ذخیره سازی نان کدو تنبل چیپسی شکلاتی
دستور پخت نان شکلاتی کدو حلوایی روز بعد طعم بهتری دارد، زیرا در طول نگهداری رطوبت را جذب می کند. در اینجا نحوه نگهداری این نان سریع آورده شده است:
- به مدت 4 روز در دمای اتاق نگهداری می شود محکم در فویل آلومینیومی پیچیده شده است.
- به مدت 10 روز در یخچال نگهداری می شود. دمای سرد می تواند طعم آن را خشک کند، بنابراین قبل از سرو به دمای اتاق برس،د.
- تا 3 ماه در حالت یخ زده نگهداری می شود. نان را قاچ کرده و به مدت 3 ماه در فریزر قرار دهید.
دستور العمل های بیشتر کدو تنبل
آیا عاشق پخت با کدو تنبل هستید؟ در اینجا چند دستور العمل کدو تنبل دیگر وجود دارد که دوست خواهید داشت:
این دستور پخت نان شکلاتی کدو حلوایی…
گیاه خواری. برای بدون گلوتن و گیاهخواری، به تغییرات رژیم غذایی بالا مراجعه کنید.
چاپ
شرح
این دستور پخت نان شکلاتی کدو تنبل، منحط و مرطوب است! شکلات غنی و ادویه جات دلپذیر ،یب ایده آلی هستند.
- 2 تخم مرغ
- 1 فنجان پوره کدو تنبل
- ¾ فنجان شکر قهوهای
- ¾ فنجان شکر دانه ریز
- ½ فنجان روغن خنثی
- 1 قاشق چای خوری عصاره و،ل
- 1 قاشق غذاخوری دارچین
- 1 قاشق چای خوری زنجبیل زمینی
- 1 قاشق چای خوری فلفل دلمه ای
- ½ قاشق چای خوری میخک ها
- ¾ قاشق چایخوری نمک کوشر
- 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1 ½ فنجان [210 g] آرد همه منظوره
- 1 ¼ فنجان شکلات چیپسی های نیمه شیرین یا تلخ (یا مینی، در صورت تمایل)
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف نان آلومینیومی 9 اینچی را چرب کنید.
- در یک کاسه، تخم مرغ ها را هم بزنید. سپس پوره کدو تنبل، شکر، روغن و و،ل را با همزن بزنید.
دارچین، زنجبیل، فلفل دلمه ای، میخک و نمک کوشر را با همزن بزنید. سپس بیکینگ پودر و جوش شیرین را با همزن بزنید. آرد را نصف یکبار داخل آن بپاشید و با کفگیر هم بزنید تا کاملا ،یب شود و دیگر تکه های خشکی باقی نماند (زیاد هم نزنید). 1 فنجان چیپس را با 1 قاشق غذاخوری آرد (برای جلوگیری از فرورفتن) بریزید، سپس آنها را به آرامی در خمیر بریزید. - خمیر را در قالب نان بریزید و ¼ فنجان شکلات چیپسی باقی مانده را روی آن قرار دهید.
- 55 تا 60 دقیقه بپزید تا زم، که خلال دند، که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید و روی آن را با فویل آلومینیومی به مدت 45 دقیقه بپوش،د. (دمای داخلی باید بین 200 درجه فارنهایت تا 205 درجه فارنهایت باشد.) اجازه دهید تا در تابه خنک شود تا دمای اتاق خنک شود. یک چاقو را دور لبه ها بکشید و برع، کنید. قطعه قطعه کنید و سرو کنید. طعم و بافت آن روز بعد بهتر می شود. به مدت 4 روز در دمای اتاق بسته بندی شده در فویل، 10 روز در یخچال (قبل از سرو به دمای اتاق برس،د) یا به مدت چند ماه در برش ها در فریزر نگهداری شود.
- دسته بندی: نان سریع
- روش: پخته شده
- غذا: سقوط
- رژیم غذایی: گیاه خواری
کلید واژه ها: نان شکلاتی کدو حلوایی، نان کدو حلوایی چیپسی شکلاتی، نان کدو حلوایی با چیپس شکلاتی
منبع: https://www.acouplecooks.com/pumpkin-c،colate-chip-bread/