هوموس کره ای (خامه ای و سالم!)
انتشار: مهر 26، 1403
بروزرسانی: 28 خرداد 1404

هوموس کره ای (خامه ای و سالم!)


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم. لطفا افشای من را بخو،د.

مال من ،ی و سالم است هوموس با کره طرز تهیه آن آسان است و کاملاً خوشمزه است! تنها با 7 ماده و چند مرحله ساده، این دستور برای هر ،ی که به دنبال یک سس نرم، همه کاره و مغذی است که پر از طعم و در عرض چند دقیقه آماده است، عالی است. به ،وان یک غذای جانبی، به ،وان یک دیپ یا به ،وان اسپری عالی است، و اتفاقاً به طور طبیعی بدون گلوتن و وگان نیز هست!

هوموس لوبیا کره ای را در یک کاسه سرو کنید، روی آن روغن زیتون بپاشید و کناره آن را کراکر قرار دهید.

این دیپ باترمیلک نخود وگان دستور پخت مورد علاقه من است! این یک پیش غذای سریع و آسان با تمام طعم های ک،یک هوموس سنتی درست می کند. من این را هر زمان که احساس کنم چیزی ساده و خوشمزه است درست می کنم. من دوست دارم آن را در هر زم، از روز با سبزیجات، کراکر، یا سایر همراه های قابل غوطه ورسازی جفت کنم.

از آنجایی که آنها منبع خوبی از پروتئین هستند، جایگزین بسیار خوبی برای لوبیاهای گاربانزو مورد استفاده در دستور العمل های سنتی هوموس هستند. من این هوموس را روی یک بسته فلافل سالم یا یک ساندویچ پیتا یون، آسان فرو می کنم!

این هوموس لوبیای کره ای به طور طبیعی بدون گلوتن و گیاهی است و لذت بردن از آن را برای همه در دسترس قرار می دهد.

لوبیا کره ای به همراه لوبیا کانلینی، لوبیا دریایی و باقالی شمالی از خانواده لوبیای سفید است. آنها منبع خوبی از فیبر غذایی هستند که برای هضم و سلامت کلی ضروری است (منبع). به علاوه، آنها این هوموس را به یک میان وعده با پروتئین بالا تبدیل می کنند، بنابراین می توانم از آنچه می خورم احساس خوبی داشته باشم و در عین حال هوس هایم را برطرف کنم.

یکی از بهترین ،مت های این دستور پخت این است که فقط در پنج دقیقه آماده می شود. من قدردان وعده های غذایی سریع و آسان هستم، به خصوص در روزهای شلوغ که می خواهم بدون صرف زمان زیادی در آشپزخانه، غذای خوشمزه بخورم. این فقط به چند ماده نیاز دارد، بنابراین می توانم آن را با استفاده از وسایلی که معمولاً در دست دارم تهیه کنم.

این هوموس ها برای بچه ها و خانواده ها من، هستند و در مجالس یا حتی به ،وان میان وعده بعد از مدرسه مورد توجه قرار می گیرند. من عاشق بافت خامه ای آن هستم که آن را برای فرو بردن یا پخش ، عالی می کند.

آ،ین ویدیوی دستور غذا!

🥘 مواد لازم

من فقط به چند ماده ساده برای درست ، سس لوبیا کره ای نیاز دارم. بسیاری از این اقلام به راحتی در فروشگاه مواد غذایی یافت می شوند و احتمالاً از قبل از لوازم اصلی انبارداری هستند!

مواد تشکیل دهنده دستور هوموس کره ای در زمینه سفید.مواد تشکیل دهنده دستور هوموس کره ای در زمینه سفید.

کنسرو لوبیا کره ای: من از کنسرو لوبیا کره برای این هوموس خوشمزه استفاده می کنم تا بافت کره ای جذابی داشته باشد. این لوبیاهای بزرگ و خامه ای، که به ،وان لوبیا لیما (منبع) نیز شناخته می شوند، به راحتی در سوپرمارکت محلی شما یافت می شوند. من همچنین چند قاشق غذاخوری آکوافابا (آب از قوطی) نگه می دارم تا مواد به راحتی مخلوط شوند.

سیر: برای این دستور، من می توانم بین حبه های سیر خام یا سیر ،د شده آماده در شیشه یکی را انتخاب کنم. من شخصاً دوست دارم از حبه های سیر کامل زم، که زمان بیشتری برای پوست کندن آنها دارم استفاده کنم. برای طعم بیشتر، من گاهی سیر را با ب، سر حبه ها، پاشیدن روغن زیتون و سپس پختن سیر، تفت می دهم.

نمک و روغن زیتون: فقط کمی نمک دریا طعم هر غذا را افزایش می دهد و روغن زیتون به حمص حالت خامه ای می بخشد. من اغلب مقداری روغن زیتون فرابکر را روی آن می پاشم، زیرا ترجیح می دهم از روغن زیتون با کیفیت بالا برای بهترین طعم استفاده کنم.

لیموناد: آب لیمو کمی ترش و طعم اسیدی به هوموس اضافه می کند. من از آب لیموی بطری یا تازه استفاده می کنم. گاهی اوقات، با ،یب پوست لیمو برای درخشندگی بیشتر، از این هم فراتر می روم. در صورت ،وم می تو،د آب لیمو را با آبلیمو جایگزین کنید.

تاهینی: من همیشه تاهینی را به هوموس اضافه می کنم، زیرا با دانه های کنجد درست می شود و طعمی خاکی و آجیلی به آن اضافه می کند که مکمل غذاهای یون، و مدیترانه ای است. این ماده به نخود من یک بافت فوق العاده صاف می دهد.

زیره آسیاب شده: زیره آسیاب شده یکی دیگر از مواد ضروری است که به هر غذایی طعم و گرمی می بخشد. وقتی فرصت پیدا می کنم، دوست دارم زیره های خودم را آسیاب کنم تا طعمی تازه تر و پررنگ تر داشته باشم.

آکوافابا: آکوافابا مایع داخل جعبه غلات کره است و من از آن برای رقیق ، دیپ و ،ی شدن آن استفاده می کنم. اگر فراموش کردید که aquafaba را از قوطی نجات دهید، آب نیز قابل استفاده است!

👩🏽\u200d🍳 طرز تهیه هوموس لوبیای کره ای

آیا آماده یادگیری طرز تهیه هوموس لوبیا لیما هستید؟ آماده سازی آن فقط 5 دقیقه طول می کشد. در اینجا نحوه ساخت آن آمده است:

،یبات مخلوط: همه مواد از جمله 2 قاشق غذاخوری آکوافابا را به مخلوط کن یا غذاساز پر سرعت اضافه می کنم و 2-3 دقیقه هم می زنم.

لوبیا، تاهین و ادویه جات ترشی جات در غذاساز.لوبیا، تاهین و ادویه جات ترشی جات در غذاساز.

تراشیدن و مخلوط ،: بعد از مخلوط ،، کناره های غذاساز را می ،یم و دوباره هم می زنم تا یکدست شود.

هوموس بدون نخود مخلوط شده در غذاساز.هوموس بدون نخود مخلوط شده در غذاساز.

اصلاح کنید: در صورت ،وم آب اضافه می کنم تا قوام مورد نظر به دست آید و چاشنی را به سلیقه تنظیم کنید.

لوبیا لیما را در غذاساز برشته کنید.لوبیا لیما را در غذاساز برشته کنید.

خدمات: نخود را با مقداری پاپریکا، کمی نمک، کمی روغن زیتون و جعفری ،د شده به دلخواه سرو می کنم.

هوموس لوبیا کره در یک کاسه سرو می شود و روی آن روغن زیتون ریخته شده و کناره آن کراکر است.هوموس لوبیا کره در یک کاسه سرو می شود و روی آن روغن زیتون ریخته شده و کناره آن کراکر است.

نکته راز شماره 1 من برای این دستور، نخود را قبل از سرو سرد کنید.

من همیشه اجازه می دهم نخودها حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت کنند تا طعم ها با هم ،یب شوند و طعم عمیق تری پیدا کنند.

علاوه بر این، اگر متوجه شدم نخودها خیلی نازک هستند، آنها را یکی دو ساعت دیگر در یخچال می گذارم تا غلیظ شوند. اگر بعد از آن به قوام دلخواه نرسید، تاهینی بیشتری اضافه می کنم یا از مخلوط کن پرسرعت استفاده می کنم تا مواد اضافی نخود را به یک خمیر غلیظ تبدیل کنم. من همچنین مطمئن می شوم که هنگام مخلوط ، از مایع کمتری استفاده می کنم تا به ضخامت کامل از همان ابتدا کمک کنم.

نکات دیگری که باید در نظر داشت:

  • کنترل بخش: در این دستور مقدار زیادی نخود درست می شود، بنابراین من گاهی دستور را نصف می کنم تا مقدار آن کوچک تر شود یا یک دسته بزرگ درست می کنم و نصف آن را برای بعد فریز می کنم!
  • از تاهینی مرغوب استفاده کنید: من حتما از تاهینی باکیفیت استفاده می کنم، زیرا می تواند بر طعم هوموس تأثیر زیادی بگذارد. تاهینی خوب طعمی غلیظ و آجیلی دارد که کل غذا را بالا می برد.
  • تست چشایی: در طول فرآیند مخلوط ،، من همیشه نخود را مزه می کنم و در صورت نیاز چاشنی را تنظیم می کنم. این تضمین می کند که محصول نهایی دقیقاً همان چیزی است که من دوست دارم.

📖 تفاوت ها

دستور پخت هوموس کره ای من یک نقطه شروع عالی برای افزودن طعم های بیشتر است. در اینجا برخی از ایده های مورد علاقه من وجود دارد:

ک،: من از استفاده از تاپینگ هایی مانند پاپریکا، فلفل سیاه، دانه های کنجد، آجیل کاج برشته شده، گیاهان تازه، پنیر فتا، پستو یا گوجه فرنگی خشک شده لذت می برم.

مقداری حرارت اضافه کنید: من دوست دارم با اضافه ، فلفل قرمز ،د شده یا سس تند مورد علاقه ام و مخلوط ، آن، طعم این دستور هوموس را بدون نخود اضافه کنم.

قرص های مختلف: من همچنین می توانم حمص لوبیا چیتی، حمص لوبیا سیاه یا هوموس لوبیا بلبلی را به سادگی با جایگزین ، لوبیا لیما به جای لوبیا بلبلی، لوبیا سیاه یا لوبیا بلبلی درست کنم!

سبزیجات دیگر را اضافه کنید: من دوست دارم با افزودن سبزیجات مانند فلفل قرمز برای تهیه هوموس فلفل قرمز بو داده آزمایش کنم. گاهی اوقات هوموس آووکادویی خوشمزه درست می کنم!

گیاهان تازه یا مرکبات را اضافه کنید: برای افزایش طعم، من گاهی اوقات گیاهان تازه مانند گشنیز یا رزماری، یا حتی بیشتر آب لیمو یا پوست لیمو را اضافه می کنم. من همچنین می توانم سیر یا پودر سیر بیشتری برای یک هوموس لوبیا سفید سیر و خوشمزه اضافه کنم.

حمص با کره بدون تاهین: اگر لازم باشد در این دستور پخت آسان لوبیا لیما از تاهین صرف نظر کنم، می توانم آن را با کره های آجیل و دانه های دیگر مانند کره بادام هندی شیرین نشده یا کره بادام جایگزین کنم. اگر به یک گزینه گیاهی نیاز نداشته باشم، ماست یون، نیز خوب کار می کند.

🍽 ارائه پیشنهادات

من عاشق خوردن این دستور هوموس به ،وان یک میان وعده یا روی ساندویچ هستم. در اینجا برخی از جفت های مورد علاقه من هستند:

به ،وان عقب نشینی: من این هوموس را با چیپس های تورتیلا سرخ کن، با چوب سبزیجات تازه (هویج، خیار، کرفس، کدو سبز، فلفل دلمه ای) یا چیپس پیتا جفت می کنم.

پخش یا رویه: گاهی اوقات، من دوست دارم کمی پروتئین به دستور غذای ساندویچ مدیترانه ای Panera Veggie اضافه کنم یا از این دستور به ،وان رویه ناچوس یون، استفاده کنم.

🫙 دستورالعمل ذخیره سازی

در اینجا نحوه استفاده حدا،ری از هوموس باقلا کره ای وجود دارد!

یخچال: من نخود را در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری می کنم.

فریزر: برای یخ زدن، دیپ را به یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر منتقل کنید و آن را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید. وقتی آماده استفاده از آن شدم، قبل از لذت بردن از آن، به سادگی آن را یک شب در یخچال ذوب می کنم.

❓سوالات متداول در مورد دستور پخت

آیا می توانم به جای لوبیا کره در این دستور از لوبیا لیما استفاده کنم؟

بله! خبر خوب این است که آنها در واقع تقریباً ی،ان هستند. بسته به بلوغ آنها ممکن است از نظر اندازه و رنگ متفاوت باشد (لوبیا لیما ممکن است کمی کوچکتر و سبز باشد، در حالی که لوبیای بالغ بزرگتر و سفید خواهد بود)، اما تفاوت در نام آنها فقط یک موضوع جغرافیایی است. آنها طعم و بافت مشابهی دارند و می توان آنها را به جای هم در این دستور استفاده کرد. من شخصاً لوبیای رسیده را در این دستور بیشتر دوست دارم زیرا آنها را کمی خامه تر می دانم!

آیا باید از لوبیای کره ای کنسرو شده یا خشک شده برای حمص استفاده کنم؟

توصیه می کنم از کنسرو لوبیا کره استفاده کنید، زیرا آنها از قبل آماده و آماده استفاده هستند و در وقت شما صرفه جویی زیادی می کنند. می تو،د از لوبیای کره ای خشک استفاده کنید، اما باید قبل از استفاده آنها را خیس کنید و بپزید و حدود دو ساعت به این دستور غذا اضافه کنید.

چگونه از دانه دار شدن هوموس جلوگیری کنم؟

برای جلوگیری از دانه دار شدن نخود، از مخلوط کن یا غذاساز پرقدرت استفاده کنید و مطمئن شوید که دانه های کره کاملاً پخته و صاف هستند (در صورت استفاده خشک شده). همچنین توصیه می کنم در حین مخلوط ،، آکوافابا یا آب را به تدریج اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا بافتی یکدست پیدا کند.

هوموس کره ای سالم در یک کاسه سرو می شود که روی آن روغن زیتون ریخته شده و کناره آن کراکر است.هوموس کره ای سالم در یک کاسه سرو می شود که روی آن روغن زیتون ریخته شده و کناره آن کراکر است.

آیا می خواهید این دستور غذا را ذخیره کنید؟

ایمیل خود را وارد کنید تا به صندوق پستی شما ارسال شود. به علاوه، هر هفته دستور العمل های جدید عالی را از من دریافت کنید!

با ارسال این فرم، با دریافت ایمیل از The Picky Eater موافقت می کنید.

آیا این دستور غذای گیاهی مدیترانه ای را دوست دارید؟ لطفا یک را بگذارید امتیاز 5 ستاره 🌟 در دستور زیر و/یا بررسی در بخش نظرات در پایین صفحه!

شما هم می تو،د من را دنبال کنید فیس بوک، اینستاگرام، و pinterest برای دیدن غذاهای خوشمزه، سالم و من، برای خانواده، و اگر سوالی دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم!

📋 کارت دستور غذا

هوموس کره ای (خامه ای و سالم!)

دستور تهیه هوموس دوغ سالم و خامه ای من آسان است و کاملاً خوشمزه است! تنها با 7 ماده و چند مرحله ساده، این دستور برای هر ،ی که به دنبال یک سس نرم، همه کاره و مغذی است که پر از طعم و در عرض چند دقیقه آماده است، عالی است. به ،وان یک غذای جانبی، به ،وان یک دیپ یا به ،وان اسپری عالی است، و اتفاقاً به طور طبیعی بدون گلوتن و وگان نیز هست!

زمان آماده سازی5 دقیقه

کل زمان5 دقیقه

،ت: پیش غذا، چاشنی، مخلفات، میان وعده

آشپزخانه: مدیترانه ای، گیاهی

رژیم غذایی: دیابتی، بدون گلوتن، کم کا،ی، کم چرب، کم لاکتوز، گیاهخوار، گیاهخوار

وعده های غذایی: 6

کا،ی: 135Kcal

،ید مواد اولیه در مشتری
  • این هوموس لوبیا کره ای را با کراکرهای مورد علاقه خود، چوب سبزیجات سرو کنید یا حتی آن را روی نان پهن کنید.
  • با افزودن مقداری از سس تند مورد علاقه خود یا تکه های فلفل قرمز ،د شده، این دیپ را چاشنی کنید.
  • اگر فراموش کردید مایع موجود در شیشه کره بادام زمینی خود را ذخیره کنید، می تو،د آن را با آب جایگزین کنید.
  • این هوموس لوبیای کره ای را می توان در یک ظرف من، در فریزر نگهداری کرد و تا 2 ماه منجمد کرد.
  • اگر هوموس خیلی نازک بود آن را به مدت یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا غلیظ شود. اگر دیپ به قوام دلخواه نرسید، می تو،د تاهینی بیشتری اضافه کنید یا از مخلوط کن با سرعت بالا استفاده کنید تا مقدار بیشتری از مواد هوموس را به یک خمیر غلیظ تبدیل کنید. هنگام مخلوط ، از مایع کمتری استفاده کنید. آن را با نخود بسیار کرکی مخلوط کنید.

ارسال: 0.25فنجان | کا،ی: 135Kcal | کربوهیدرات ها: 13g | پروتئین: 5g | چربی: 8g | چربی اشباع شده: 1g | چربی های چند غیر اشباع: 3g | چربی های تک غیر اشباع: 4g | سدیم: 420میلی گرم | پتاسیم: 204میلی گرم | فیبر: 4g | شکر: 0.1g


منبع: https://pickyeaterblog.com/،er-bean-hummus/