
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
هویج لعاب عسلی • دو عدد انجیر بنفش
این هویج های لعاب عسل دست کم گرفته شده و یکی از بهترین غذاهای جانبی است که می تو،د درست کنید! اگر طرفدار هویج نیستید، این هویج لعاب دار عسلی با کمی ادویه، کره، سبزی و کمی دارچین نظر شما را عوض می کند! این روش ساده و خوشمزه را برای تفت دادن هویج امتحان کنید و شگفت زده خواهید شد!
هویج به طور جدی دست کم گرفته می شود. یکی از مقرون به صرفه ترین سبزیجاتی که می تو،د پیدا کنید، وقتی کباب می شود بسیار شیرین است و وقتی با عسل مخلوط می شود کاملاً بهشتی است. اگر کمی ادویه می خواهید، می تو،د از دستور العمل عالی عسل داغ ما استفاده کنید. خیلی خوب
ما در اینجا هرگز در مورد طعم و مزه سازش نمی کنیم، بنابراین انتظار داشته باشید که هویج لعاب دار عسلی ما فقط با آن بسته بندی شود! این یک دستور العمل ساده و آسان است که نیازی به سر و صدا ندارد.
چرا عاشق هویج لعاب دار عسلی هستید؟
- این یک غذای جانبی عالی برای هر وعده غذایی است! این در واقع یک غذای جانبی برای نمایش روی میز شما خواهد بود. محتوا!
- لعاب شیرین، کره ای، با مقداری سیر، سبزی و هریسا از مونا است. همچنین می تو،د فلفل های فلفل قرمز را اضافه کنید یا از این دستور عسل داغ برای دوز اضافی استفاده کنید.
- ماده مخفی اینجا که نمی تو،د از دست بدهید، یک پیمانه دارچین است. وای خدای من، چه لایه غنی از طعمی را به هویج فروتن اضافه می کنند.
- این یک غذای جانبی واقعا مقرون به صرفه است، اما به نظر شگفت انگیز و خوشمزه است.
- کوره همه کارها را برای شما انجام می دهد، در حالی که شما فقط لعاب را گرم می کنید.
- هویج ها را دوبار لعاب می دهیم. یک بار قبل از پخت و یک بار بعد از پخت، طعم آن را دو چندان می کند!
اجزای مورد نیاز شما
- هویج. می تو،د از هویج کامل یا هویج رنگین کم، برای داشتن ظاهری شادتر استفاده کنید. ما یک هویج به اندازه معمولی داریم و آن را به همان اندازه چوب برش می دهیم. برای این دستور می تو،د از هویج بچه هم استفاده کنید
- عسل عسل معمولی عالی عمل می کند و اگر ادویه دوست دارید، از دستور العمل عسل داغ استفاده کنید.
- چاقی. کره بدون نمک عالیه
- سیر سیر تازه ،د شده برای طعم دادن.
- گیاهان. از آویشن تازه استفاده کردیم.
- ادویه جات ترشی جات نمک، فلفل و ماده مخفی ما دارچین است.
- مشتاق. مورد علاقه ما مینا هریسا است. این یک سس تند معمولی نیست، یک سس تند مراکشی پخته، ادویه دار و غنی است.
طرز تهیه هویج با عسل
آماده سازی هویج
- اگر از هویج بچه یا بچه هویج استفاده نمی کنید اولین قدم این است که آنها را ،د کنید. به شرطی که هم اندازه باشند می تو،د هر سایزی که می خواهید بدوزید. به این ترتیب آنها به طور یکنواخت برشته می شوند.
یک لعاب عسل درست کنید
- ابتدا کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید. برای این دستور از کره بدون نمک استفاده کنید تا بتو،د نمک موجود در هویج را کنترل کنید.
- سپس سیر و مقداری آویشن تازه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا معطر شوند. شما نمی خواهید سیر طلایی یا بسوزد. فقط مات و تا حدودی معطر.
- حالا عسل، هاریسا و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ،یب شوند. اکنون لعاب آماده است.
هویج کباب کنید
- نیمی از عسل لعاب شده را روی هویج ها بریزید و خوب هم بزنید. هویج ها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید، پخش کنید.
- باید مطمئن شوید که هویج ها در یک لایه پخش شده اند تا به طور یکنواخت بپزند.
- آنها را تفت دهید تا نرم و لطیف شوند و وقتی با چنگال سوراخ شوند طلایی و لطیف به نظر می رسند.
- نیمه دیگر باقی مانده را بردارید و روی هویج های تفت داده شده و آماده شده بریزید و خوب هم بزنید.
هویج برشته شده عسلی را سرو کنید
و شما آماده لذت بردن هستید! در صورت تمایل با سبزیجات تازه تزئین کنید، مقداری آجیل یا حتی پنیر اضافه کنید. ولی اینطوری که هست عالیه ساده، خوشمزه و تضمینی برای تحت تاثیر قرار دادن!
نکاتی برای تهیه هویج لعاب دار عسلی
- قبل از تفت دادن از اندازه هویج ها مطمئن شوید. اگر برای زمان عجله دارید می تو،د از هویج بچه استفاده کنید.
- لعاب را از قبل آماده کرده و تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. به سادگی آن را قبل از استفاده دوباره گرم کنید.
- افزودن دارچین آن لایه گرمی را به ادویه ها اضافه می کند و به زیبایی با هویج جفت می شود.
- برای طعم بی نظیر به جای عسل معمولی از عسل داغ استفاده کنید!
- همچنین دستور العمل روغن چیلی ما را امتحان کنید - خیلی خوب است!
- در حالی که می تو،د سس تند اضافه کنید، ما هریسا مینا را دوست داریم. این یک ادویه مراکشی فوق العاده چاشنی شده، پخته و آماده استفاده است. نه خیلی تند و نه مزه سرکه!
- برای به دست آوردن حدا،ر طعم عسل، لعاب را ت،یم کنید. نصف را قبل از کباب ، و نصف دیگر را وقتی از فر خارج می کنید استفاده کنید.
- وقتی داغ است و از فر خارج می شود، هویج طعم بیشتری جذب می کند.
چه چیزی را با عسل هویج سرو کنیم؟
هر غذای اصلی عالی کار می کند! دستور پخت بوقلمون، استیک ریبی، یا بهترین استیک نواری نیویورکی یا بره. همچنین با ماهی هایی مانند ماهی سرخ شده، ماهی باس شیلی، هالیبوت، انگشتان ماهی و غیره عالی است!
چگونه این دستور را ذخیره و دوباره گرم کنیم؟
تا 4 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای گرم ، دوباره آنها می تو،د آنها را در مایکروویو یا هوای سرخ کنید که در فویل آلومینیومی پیچیده شده اند. آنها را به مدت 3 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت سرخ کنید. برای انجماد، آن را در یک کیسه یا ظرف زیپلاک به مدت حدا،ر 3 ماه قرار دهید. ذوب و دوباره گرم کنید.
غذاهای جانبی گیاهی بیشتری را امتحان کنید
بهترین دستور پخت پوره سیب زمینی
سیب زمینی شیرین پر شده
مارچوبه کبابی
برنج آهک گشنیز
سیب زمینی سرخ شده کدو سبز
کدو حلوایی بلوط برشته
پنکیک سیب زمینی
قارچ سرخ کن بادی
کدو حلوایی بو داده
هویج آب پز با عسل
این هویج های لعاب عسل دست کم گرفته شده و یکی از بهترین غذاهای جانبی است که می تو،د درست کنید! اگر طرفدار هویج نیستید، این هویج لعاب دار عسلی با کمی ادویه، کره، سبزی و کمی دارچین نظر شما را عوض می کند! این روش ساده و خوشمزه را برای تفت دادن هویج امتحان کنید و شگفت زده خواهید شد!
مواد تشکیل دهنده
پوشش لانه زنبوری
- 3قاشق غذاخوریچاقیبدون نمک
- 2حبه سیرچرخ کرده
- 1قاشق غذاخوریبرگ آویشن
- 2قاشق غذاخوریعسلیا عسل داغ
- 1/4قاشق چای خورینمک و فلفل
- 1/8قاشق چای خوریدارچین
- 2قاشق غذاخوریمشتاق شماره گیری برند هریسا
- 1/4قاشق چای خوریفلکه فلفل قرمزانتخاب من
جهت ها
اگر از هویج بچه یا بچه هویج استفاده نمی کنید اولین قدم این است که آنها را ،د کنید. به شرطی که هم اندازه باشند می تو،د هر سایزی که می خواهید بدوزید. به این ترتیب آنها به طور یکنواخت برشته می شوند.
لعاب عسل را درست کنید و فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
ابتدا کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط \u200b\u200bآب کنید. در این دستور غذا از کره بدون نمک استفاده کنید تا بتو،د میزان نمک موجود در هویج را کنترل کنید.
سپس سیر و مقداری آویشن تازه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا معطر شوند. شما نمی خواهید سیر طلایی یا بسوزد. فقط مات و تا حدودی معطر.
حالا عسل، هاریسا و ادویه ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ،یب شوند. اکنون لعاب آماده است.
نیمی از عسل لعاب شده را روی هویج ها بریزید و خوب هم بزنید. هویج ها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید، پخش کنید.
باید مطمئن شوید که هویج ها در یک لایه پخش شده اند تا به طور یکنواخت بپزند.
آنها را تفت دهید تا نرم و لطیف شوند و وقتی با چنگال سوراخ شوند طلایی و لطیف به نظر می رسند. آنها به 15-18 دقیقه زمان نیاز دارند
نیمه دیگر باقی مانده را بردارید و روی هویج های تفت داده شده و آماده شده بریزید و خوب هم بزنید.
و شما آماده لذت بردن هستید! در صورت تمایل با سبزیجات تازه تزئین کنید، مقداری آجیل یا حتی پنیر اضافه کنید. ولی اینطوری که هست عالیه ساده، خوشمزه و تضمینی برای تحت تاثیر قرار دادن!
یادداشت های دستور غذا
نکاتی برای تهیه هویج لعاب دار عسلی
- قبل از تفت دادن از اندازه هویج ها مطمئن شوید. اگر برای زمان عجله دارید می تو،د از هویج بچه استفاده کنید.
- لعاب را از قبل آماده کرده و تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. به سادگی آن را قبل از استفاده دوباره گرم کنید.
- افزودن دارچین آن لایه گرما را به ادویه ها اضافه می کند و به زیبایی با هویج جفت می شود.
- برای طعم بی نظیر به جای عسل معمولی از عسل داغ استفاده کنید!
- همچنین دستور العمل روغن چیلی ما را امتحان کنید - خیلی خوب است!
- در حالی که می تو،د سس تند اضافه کنید، ما هریسا مینا را دوست داریم. این یک ادویه مراکشی فوق العاده چاشنی شده، پخته و آماده استفاده است. نه خیلی تند و نه مزه سرکه!
- برای به دست آوردن حدا،ر طعم عسل، لعاب را ت،یم کنید. نصف را قبل از کباب ، و نصف دیگر را وقتی از فر خارج می کنید استفاده کنید.
- وقتی داغ است و از فر خارج می شود، هویج طعم بیشتری جذب می کند.
چه چیزی را با عسل هویج سرو کنیم؟
هر غذای اصلی عالی کار می کند! دستور پخت بوقلمون، استیک ریبی، یا بهترین استیک نواری نیویورکی یا بره. همچنین با ماهی هایی مانند ماهی سرخ شده، ماهی باس شیلی، هالیبوت، انگشتان ماهی و غیره عالی است!
چگونه این دستور را ذخیره و دوباره گرم کنیم؟
تا 4 روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. برای گرم ، دوباره آنها می تو،د آنها را در مایکروویو یا هوای سرخ کنید که در فویل آلومینیومی پیچیده شده اند. آنها را به مدت 3 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت سرخ کنید. برای انجماد، آن را در یک کیسه یا ظرف زیپلاک به مدت حدا،ر 3 ماه قرار دهید. ذوب و دوباره گرم کنید.
حقایق تغذیه ای
هویج پخته شده با عسل
مقدار در هر وعده
کا،ی 212کا،ی از چربی 81
% ارزش روزانه*
چربی 9 گرم14%
چربی اشباع 5 گرم31%
چربی های ترانس 0.3 گرم
چربی های اشباع نشده 1 گرم
چربی تک غیراشباع 2 گرم
کلسترول 23 میلی گرم8%
سدیم 473 میلی گرم21%
پتاسیم 781 میلی گرم22%
کربوهیدرات ها 33 گرم11%
فیبر 7 گرم29%
شکر 20 گرم22%
پروتئین 3 گرم6%
ویتامین A 38322 واحد بین المللی766%
ویتامین C 18 میلی گرم22%
کلسیم 90 میلی گرم9%
آهن 1 میلی گرم6%
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
منبع: https://www.t،urplefigs.com/،ney-glazed-carrots/