این پای ریواس سه توت استثنایی است! پر ، ریواس توت آبدار که روی آن یک استروسل خوشمزه قرار دارد، آن را به یکی از بهترین پای ها تبدیل کرده است!
اگر این امتیاز را نداشتید که ارزشی را که ریواس به یک پای میوه میافزاید تجربه کنید، اکنون وقت آن است. مقداری ریواس بگیرید و این پای ریواس توت را درست کنید. فوق العاده است!

فیلینگ ریواس توت سه گانه
ما با الگوبرداری از این پای محبوب توت فرنگی ریواس، توت فرنگی ها را با یک ،یب توت سه گانه عوض می کنیم و سایر مواد را تغییر می دهیم تا تغییرات جزئی را جبران کنیم.
برای این پای، می توان از مخلوط منجمد یا تازه از توت های سه گانه استفاده کرد. اگر توت ها منجمد هستند، آنها را ذوب نکنید.
من ترجیح می دهم از یک ،یب توت سه گانه از زغال اخته، تمشک و شاه توت استفاده کنم.
ریواس معمولا در هر نقطه ای از آوریل تا ژوئن یا جولای در فصل است. یافتن ریواس تازه ممکن است در برخی از خواربارفروشیها دشوار باشد (غذاهای کامل و آلبرتسون اغلب مکان خوبی برای شروع هستند)، اما بسیاری از مردم ریواس میکارند، بنابراین با خانواده و دوستان خود مشورت کنید. ممکن است تعجب کنید که چه ،ی گیاه ریواس در حیاط کناری خود کمین کرده است.

مونتاژ پای ریواس توت سه گانه
کنار هم گذاشتن این پای است خیلی سرراست
- یک پوسته پای را باز کنید و به آرامی در یک بشقاب پای 9 اینچی قرار دهید. لبه ها را کوتاه کرده و فلوت کنید.
- فیلینگ آماده شده را داخل پوسته بریزید.
- روی آن streusel.
streusel یک ،یب زیبا و ساده از آرد، شکر قهوه ای و کره است. سریع و آسان با هم ،یب می شود و رویه من،ی برای این پای شیرین و ترش است.

زمان پخت بسیار مهم است
پای ریواس توت سه گانه را روی یک ورقه پخت با روکش فویل قرار دهید و حدود 70-75 دقیقه بپزید.
پختن این پای به اندازه کافی بسیار مهم است. فیلینگ حبابدار باید خیلی غلیظ و شربتی باشد. اگر حباب ها نازک و آبدار هستند، پخت را ادامه دهید، حتی اگر به این م،ی باشد که زمان بیشتری را بیش از 75 دقیقه ای که در دستور ذکر شده است اضافه کنید.
اگر لبههای استریوسل یا پوسته بیش از حد قهوهای میشوند، در حین پخت به آرامی با فویل چادر بزنید.
و اگرچه پای گرم کاملاً غیرقابل مقاومت است، خنک ، کامل پای نیز به تنظیم عالی آن کمک می کند. (برش های تکی پای را می توان قبل از سرو برای چند ث،ه در مایکروویو گرم کرد!)

این پای ریواس توت ترش و شیرین، پر جنب و جوش و آبدار است.
و با یک قاشق بستنی و،لی کاملاً فوق العاده سرو می شود. ،ی ملایم طعم تند و لذیذ توت ها و ریواس را متعادل می کند.
منظورم این است که، صادقانه بگویم، کل پای ریواس سه توت + بستنی تقریباً تنها دلیلی است که هر بهار از گیاه ریواس سرکش خود پرستاری می کنم تا به تمدن من، برگردم.
من همیشه پای ریواس توت فرنگی را دوست داشتم، و مطمئناً به این زودی ها به آن پشت نمی کنم، اما من این پای ریواس سه توت را هر روز به تقریباً هر پای دیگری انتخاب می کنم. این خارق العاده است!

یک سال پیش: سالسا خانگی سریع و آسان
دو سال پیش: سالاد سبز ،، ریحان تازه و ذرت شیرین
سه سال پیش: کره بادام زمینی کارامل میله های کوکی تقریبا S’mores
چهار سال پیش: شیرینی های قندی لیمویی با فراستینگ لیمویی {بدون غلتاندن یا برش!}
پنج سال پیش: سس 5 دقیقه ای هات فاج {سه طعم!}
شش سال پیش: ساندویچ کوبایی {آهسته پز یا قابلمه فوری}
هفت سال قبل: سیخ مرغ لیموی کبابی با سس ماست حمص
هشت سال پیش: میله های شیرینی شکلاتی کاراملی کره بادام زمینی
نه سال پیش: دیپر کینوا ت،-م، خامه ای
ده سال قبل: مرغ نارگیلی لیمویی کبابی با برنج نارگیلی

پای ریواس توت سه گانه
بازده: 8 وعده های غذایی
زمان آماده سازی: 25 دقایق
زمان پخت: 1 ساعت 15 دقایق
زمان خنک شدن: 2 ساعت ها
زمان کل: 3 ساعت ها 40 دقایق
پر كردن:
- 3 فنجان ها (400-450 g) مخلوط توت سه گانه، تازه یا منجمد (اگر منجمد شده است ذوب نشود)
- 2 فنجان ها (240-250 g) ریواس ورقه شده (حدود 1/4 اینچ ضخامت)
- ⅔ فنجان (141 g) شکر دانه ریز
- ¼ فنجان (30 g) نشاسته ذرت
روکش میوه ای:
- ¾ فنجان (107 g) آرد همه منظوره
- ⅓ فنجان (71 g) شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
- 6 قاشق غذاخوری (85 g) کره سرد
-
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، توت ها، ریواس، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. مخلوط با هم زدن شروع به غلیظ شدن و شربت شدن می کند.
-
پوسته پای را با رول باز کنید و در یک بشقاب پای 9 اینچی قرار دهید و لبههای آن را برش دهید.
-
مخلوط توت/ریواس را به طور مساوی در پوسته بریزید. در یک کاسه کوچک، آرد و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
-
کره را اضافه کنید و با استفاده از یک کاتر شیرینی پزی یا دو چاقو، کره را به مخلوط آرد/شکر برش دهید تا به قوام ،ده های درشت برسد.
-
رویه streusel را به طور یکنواخت روی بالای پای بپاشید (اما لبه های پوسته پای را نپوش،د).
-
پای را روی یک ورقه پخت با روکش فویل قرار دهید (تا قطره آن چکه کند) و به مدت 70 تا 75 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود و فیلینگ غلیظ و شربتی شود. لبه های پوسته پای را تا نیمه با فویل یا محافظ پوسته پای بپوش،د تا در صورت نیاز از قهوه ای شدن بیش از حد جلوگیری شود.
-
بگذارید پای قبل از برش کاملا خنک شود (فیلم با سرد شدن غلیظ می شود). در صورت تمایل با یک قاشق بستنی و،لی یا خامه شیرین شده سرو کنید.
،یب توت سه گانه: من ترجیح می دهم از یک ،یب توت سه گانه از زغال اخته، تمشک و شاه توت استفاده کنم.
خدمت: 1 خدمت ،، کا،ی: 270کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 48g، پروتئین: 2g، چربی: 9g، چربی های اشباع شده: 5g، کلسترول: 23میلی گرم، سدیم: 73میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 31g
منبع دستور غذا: از کافه آشپزخانه مل

سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/triple-berry-rhubarb-pie/