این دستور پخت پای اسپند وگان به سبک ج،ی را برای دسر، با پرکن گردو و بدون شربت ذرت یا شکر تصفیه شده درست کنید. شما هرگز تخم مرغ را از دست نخواهید داد!
بهترین پای اسپند گیاهی
برخی از دستور العمل ها در اولین تلاش کاملاً کار می کنند.
سپس دستور العمل های دیگری مانند کیک گیاهی من یا پای اسپند وگان ک،یک من برای شکرگزاری وجود دارد که کمی کار بیشتری می طلبد.
وقتی یک دستور غذا را کاملاً از ابتدا درست میکنید، همه شرطها از روی میز حذف میشوند و اولین تلاش من برای یک پای اسپند سالم کاملاً ترد شد.
تجربه دوم آنقدر وحشتناک بود که پدرم به آن دست نمی زد و چیزی می خورد.
خوشبختانه این داستان به خوبی تمام شد و بار سوم جذابیت داشت.
این بدون شک غنی ترین، غنی ترین و بهترین پای اسپند وگان است. امیدوارم خانواده شما هم دوستش داشته باشند!
دستور غذای محبوب: کوکیهای شکلاتی وگان
پای اسپند سالم و بدون لبنیات
از آنجایی که قبلاً به موادی که کیک ندارد اشاره کردم، بیایید در مورد همه چیزهای خوب آن صحبت کنیم او انجام می دهد شامل می شود.
اسپند سرشار از مواد مغذی و بیش از 19 ویتامین و مواد معدنی از جمله منیزیم، آهن و کلسیم.
آنها همچنین سرشار از چربی های غیراشباع سالم و فیبر هستند.
به جای تخم مرغ، از تخم کتان استفاده کردم. دانههای کتان فوقغذایی دوز سالمی از امگا 3 را فراهم میکنند و نشان دادهاند که کلسترول و التهاب را کاهش میدهند.
و شربت ذرت ناسالم پای اسپند سنتی را با یک نیروگاه تغذیه ای دیگر جایگزین کردم: م، بند سیاه.
سعی کنید روی پای را با بستنی کتو یا بستنی نارگیلی مورد علاقه من پر کنید.
آنها همچنین با خامه نارگیل زده شده عالی هستند.
مواد تشکیل دهنده دستور غذا
این پای شامل گردو، م،، شیرین کننده مایع، کره بدون لبنیات، کتان آسیاب شده، عصاره و،ل خالص، نمک و بوربن اختیاری است.
گردو – به 1 فنجان گردوی ،د شده نیاز دارید.
من معمولا از اسپند خام استفاده می کنم زیرا اغلب ارزان تر هستند. اگر ترجیح می دهید، می تو،د به جای آن از اسپند سوخاری استفاده کنید.
یا مقداری از گردو یا بادام هندی را به مقدار مساوی جایگزین کنید.
م، – این ماده به پای بافت ضخیم ک،یک آن می دهد و طعم غنی کارامل و نان زنجبیلی را اضافه می کند.
اگر می تو،د م، بلک استرپ را پیدا کنید، آن را به شدت توصیه می کنم زیرا یک شیرین کننده واقعا طبیعی و سالم است که حاوی بیش از 20 درصد از مقدار توصیه شده روزانه کلسیم و آهن تنها در یک قاشق غذاخوری م، است!
با این حال، م، واقعی نیز در این دستور پای وگان کار خواهد کرد.
شیرین کننده مایع – از آنجایی که م، فقط کمی شیرین است، برای اطمینان از تلخ نبودن نتایج به یک شیرین کننده دوم نیاز دارید.
شربت افرا خالص انتخاب مورد علاقه من در اینجا است. آلوئه ورا یک گزینه عالی دیگر است.
اگرچه عسل اغلب در دستور العمل هایی که به شربت افرا می گویند قابل تعویض است، اما به ،وان یک ماده گیاهی در نظر گرفته نمی شود و بنابراین اگر پای را برای مهمانان سخت گیاهخوار سرو می کنید، نباید از آن استفاده کنید.
کره گیاهی – می تو،د یک کره گیاهی مانند Earth Balance ب،ید یا یک کره آجیل خنثی مانند کره بادام، کره تخم کدو بدون آجیل یا کره اسپند را انتخاب کنید.
کره یا کره های آجیلی به پر ، پای اسپند غنا و عمق طعم می بخشد.
اگر این همه چیزی است که می تو،د پیدا کنید، گی یا گی. برای پخت سالم، سعی می کنم از مارگارین هایی که حاوی روغن های هیدروژنه هستند اجتناب کنم.
شکلات چیپسی – مواد تشکیل دهنده می گویند در صورت تمایل می تو،د چیپس های شکلاتی را به پای اضافه کنید و من دوست دارم از مینی چیپس های شکلاتی استفاده کنم زیرا در هر لقمه شکلات بیشتری دریافت می کنید.
با این حال، من این بار هیچ چیپسی شکلاتی به پای اضافه نکردم، زیرا از قبل دستور تهیه پای اسپند شکلاتی سالم را در وبلاگ دارم.
ویدیو دستور تهیه پای اسپند وگان
در بالا – ویدیوی طرز تهیه پای اسپند گیاهی را تماشا کنید.
پوسته پای وگان
به راحتی می تو،د از هر دستور تهیه کراست پای 9 اینچی ،یداری شده در فروشگاه یا دستور پخت کراست پای خانگی استفاده کنید، به خصوص اگر به پوسته پای اسپند بدون گلوتن نیاز دارید.
دقیقاً زیر پوسته پای وگان مورد علاقه من است که در ع، ها برای پایه پای اسپند درست کردم.
پوسته پای وگان آسان
- 1 3/4 فنجان آرد گندم کامل یا آرد سفید
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/3 فنجان روغن نباتی یا روغن نارگیل ذوب شده
- 1/3 فنجان آب سرد یا بیشتر در صورت نیاز
آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و سپس تمام مواد باقیمانده را به آن اضافه کنید تا خمیر به دست آید. اگر خمیر خیلی خشک شد، آب یا روغن بیشتری را به آرامی اضافه کنید. یا اگر خمیر خیلی ،بنده است، هر بار یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید. داخل قالب پای محکم فشار دهید.
در صورت تمایل، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و پوسته پای را به مدت ده دقیقه از قبل بپزید. یا اگر عجله دارید، می تو،د این مرحله را رها کنید و کراست را با فیلینگ بپزید.
شما همچنین ممکن است نان ذرت گیاهی را دوست داشته باشید
طرز تهیه پای اسپند گیاهی
اگر از کراست خانگی یا دستور زیر استفاده می کنید، آن را از قبل آماده کرده و کنار بگذارید.
تمام مواد پای اسپند به جز فراستینگ را با هم مخلوط کنید، سپس حداقل سی دقیقه در یخچال بگذارید. این مرحله را می تو،د از شب قبل انجام دهید اگر می خواهید آن را یک شبه رها کنید.
تا زم، که کت، شما خوب است، وقتی آن را بعد از نشستن از یخچال خارج می کنید، مخلوط باید به طرز محسوسی غلیظ تر باشد.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. فیلینگ را یا در یک پوسته پای ،یداری شده در فروشگاه یا در یک پوسته پای آماده شده بریزید. اسپند اضافی را به دلخواه روی آن بچینید.
آن را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت سی و پنج دقیقه بپزید. بدون اینکه حتی یک ، در فر را باز کنید، قبل از اینکه پای را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود، ده دقیقه دیگر در فر خاموش بگذارید.
برش بزنید و لذت ببرید.
پس از خنک شدن، باقی مانده پای اسپند وگان را در ظرفی دربسته یا پوشانده شده با فویل آلومینیومی در یخچال تا حدود پنج روز نگهداری کنید.
- 1 1/2 فنجان اسپند ،د شده
- 3/4 فنجان شربت افرا خالص یا آلوئه ورا
- 2 قاشق غذاخوری م، یا شربت افرا خالص
- 3 قاشق غذاخوری کره بادام یا کره گیاهی
- 1/4 فنجان آرد کتان آسیاب شده با 1/3 فنجان آب هم بزنید
- 2 قاشق غذاخوری بوربن (اختیاری)
- 1 1/2 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 فنجان مینی چیپس شکلاتی (اختیاری)
- 1 مشت نصف اسپند کامل برای تزئین
- 1 9 اینچ پوسته پای یا از دستور تهیه کراست پای وگان که در بالا در این پست نشان داده شده است استفاده کنید
-
برای تهیه پای اسپند گیاهی، ابتدا همه مواد به جز نصف کل اسپند را بزنید، سپس حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. در این مدت، به لطف کنجاله کتان، پر ، سفت می شود. تا زم، که کت، شما خوب است، مخلوط آن نیز خوب خواهد بود به طور محسوسی ضخیم تر وقتش که رسید فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. فیلینگ را داخل کراست بریزید. نصف اسپند را به دلخواه روی آن بچینید. آن را به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط بپزید سپس در فر را باز نکنید و 10 دقیقه دیگر در فر خاموش کنید تا آرام آرام خنک شود.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های بیشتر پای وگان
پای کدو حلوایی بدون پوسته
پای کوکی دیپ دیش
پای سیب وگان
پای کدو تنبل وگان
چیزکیک کتو
دستور پخت چیزکیک وگان
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-pecan-pie-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-pecan-pie-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-pecan-pie-recipe
تحریریه غذا شرقی