موزهای تازه در یک پوسته پای آسان و فوقالعاده پوسته پوسته قرار میگیرند و روی آن یک کاسترد خانگی خوش طعم میریزند. این پای ، موز خوشمزه، شایسته شرکت، من، برای تعطیلات و کاملاً اعتیاد آور است.
بهترین دستور تهیه پای خامه موز
شاید متوجه شده باشید که ما واقعاً دسرهای موز را در اینجا دوست داریم. بافت و شیرینی طبیعی موز تازه آنها را برای کیک، بستنی و کلوچه عالی می کند. اما گاهی اوقات ما واقعاً می خواهیم آن موزها بدرخشند. اینجاست که این پای ، موز وارد می شود.
این با تکه های موز تازه بسته بندی شده است، روی آن یک ، خانگی لذیذ ریخته می شود، و همه در یک پوسته پای خانگی انباشته شده است که آسان، فوق العاده پوسته پوسته و کاملاً خوشمزه است. ما از روغن نارگیل در این پوسته استفاده کردیم تا کمی طعم نارگیل را به پای بیاوریم. با موز و خامه کاملا رویایی است. طرفدار نارگیل نیستید؟ می تو،د هر روغن با طعم خنثی را جایگزین کنید. در هر صورت، این پای ، موز امتحان شده و واقعی همه را وادار خواهد کرد که برای چند ث،ه التماس کنند.
مواد لازم برای تهیه پای خامه موز:
- موز– شما موز رسیده می خواهید، اما نه بیش از حد رسیده. نقطه شیرین ما زم، است که ساقه دیگر سبز نیست، اما قبل از آن لکه های قهوه ای زیادی وجود داشته باشد.
- نصف نصف– استفاده از نصف و نصف با شیر به کاستارد قوام و ،ی می بخشد.
- شیر– ما از شیر 2 درصد استفاده کردیم، اما شما می تو،د از هر چیزی که در دست دارید استفاده کنید. در صورت استفاده از شیر کم چرب، می تو،د نسبت شیر را به نصف و نصف نیز تغییر دهید. فقط مقدار کل مایع را ی،ان نگه دارید.
- قند– شکر گرانول معمولی برای کاستارد بهترین کار را دارد و شیرینی کامل را اضافه می کند.
- نشاسته ذرت– نشاسته ذرت به ،وان غلیظ کننده در کاستارد استفاده می شود.
- زرده تخم مرغ– زردههای تخممرغ قوام، رنگ میدهند و به سفت شدن کاستارد کمک میکنند.
- کره– کره ظاهری براق و طعم کره ای لذیذ به خامه می بخشد.
- نمک– فقط کمی نمک واقعا به کامل ، طعم کمک می کند.
- عصاره و،ل
خمیر پای خانگی
- آرد همه منظوره– آرد همه منظوره برای پوسته پای من، است.
- روغن نارگیل– روغن نارگیل یک پوسته پوسته پوسته ایجاد می کند و یک طعم لذیذ و لطیف از طعم نارگیل به آن اضافه می کند.
- آب سرد– من دوست دارم از آب یخ استفاده کنم تا مطمئن شوم پوسته من سرد می ماند.
- نمک– فقط کمی برای طعم دادن.
طرز تهیه کراست پای خانگی:
- مواد خشک را مخلوط کنید. آرد و نمک را به یک کاسه متوسط اضافه کنید و هم زدن برای ،یب.
- روغن نارگیل را اضافه کنید. روغن نارگیل را در مخلوط آرد برش دهید تا ،ده های نخودی به دست بیاید.
- آب یخ اضافه کنید. به آرامی در آب یخ بریزید، مخلوط کراست را در حین حرکت بریزید تا خمیر شروع به جمع شدن کند.
- خمیر پای را به شکل توپ درآورید. با استفاده از دستان خود، خمیر را به سرعت و به آرامی به شکل یک توپ درآورید و چند بار ورز دهید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را پهن کنید. خمیر را روی یک پیشخوان کمی آردپاشی شده، کاغذ روغنی یا تشک فر پهن کنید. می خواهید دایره تقریباً 12 اینچ باشد.
- به بشقاب پای منتقل کنید. خمیر پای را با احتیاط به یک بشقاب پای منتقل کنید. با استفاده از چنگال یا انگشتان، لبه های خمیر را زیر آن قرار دهید و چین دار کنید تا ببندد. کف پوسته را چند بار با چنگال سوراخ کنید تا بخار خارج شود.
- پخت. روی خمیر را با فویل سنگین بپوش،د و روی آن را با لوبیا خشک، برنج یا وزن پای بپوش،د. در دمای 400 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 2 تا 4 دقیقه دیگر بپزید یا تا زم، که پوسته قهوه ای طلایی شود.
- سرد. در حین درست ، فیلینگ پای، اجازه دهید کراست خنک شود.
طرز تهیه پای ، موز:
- ، را شروع کنید. در یک قابلمه متوسط، شکر، نشاسته ذرت و نمک را با همزن بزنید. شیر و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
- پختن. روی حرارت متوسط بپزید تا غلیظ و یکدست شود و مدام هم بزنید.
- تخم مرغ ها را گرم کنید. زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بریزید. مقداری از خامه غلیظ شده را به آرامی و با احتیاط داخل تخم مرغ ها بریزید و در حین حرکت سریع هم بزنید. این مخلوط تخم مرغ را به آرامی دوباره داخل قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید. 2 دقیقه دیگر بپزید. کاسترد شما باید خوب و غلیظ باشد.
- کره و و،ل را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و کره و و،ل را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند.
- موز را اضافه کنید. موز ها را ورقه ای برش دهید و آنها را به ته پوسته پای پخته خود اضافه کنید.
- روی آن خامه بزنید. خامه را روی موز بریزید. روی آن را با یک ورقه پ،تیکی قرار دهید، فشار دهید تا حباب های هوا از بین برود تا از تشکیل فیلم جلوگیری شود.
- خنک اجازه دهید پای به مدت 1-2 ساعت یا تا زم، که کاملا خنک شود و سفت شود، خنک شود.
- خدمت. روی پای تمام شده را با خامه فرم گرفته تازه و در صورت تمایل موز برش داده شده اضافه کنید.
نکات و پیشنهادات:
پوسته پای را عوض کنید.
ما عاشق استفاده از این کیک ساده و خانگی در پای ، موز خود هستیم. طعم ملایم نارگیل با موز بسیار خوشمزه است! با این حال، میتو،د از کراست پای کرهای سنتی یا کراست پای کراکر گراهام نیز استفاده کنید. اگر طعم نارگیل را دوست ندارید، در این دستور می تو،د روغن نارگیل را با روغن گیاهی جایگزین کنید.
آیا می توانم پای ، موز را زودتر درست کنم؟
از آنجایی که این پای به زمان خنکی نیاز دارد، می تو،د آن را زودتر در روز درست کنید، و در زمان عصرتان صرفه جویی کنید. با این حال، موز بعد از یک روز یا بیشتر تمایل به قهوه ای شدن دارد. هنوز طعم آن خوشمزه خواهد بود، اما به نظر اشتها آور نخواهد بود. اگر می خواهید این پای را قبل از روزی که می خواهید سرو کنید درست کنید، توصیه می کنم کاستارد و کراست پای را جداگانه درست کنید. کاسترد را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. پوسته پای را با پ،تیک بسته بندی کنید و در دمای اتاق نگهداری کنید. وقتی آماده سرو شدید، موز ورقه شده را به پوسته پای خود اضافه کنید و کاسترد سرد شده را روی آن قرار دهید.
پای ، موز چقدر ماندگاری دارد؟
باقیمانده پای خامه موز را در یخچال نگهداری کنید، به طوری که با پوشش پ،تیکی پوشانده شود. 2-4 روز ادامه خواهد داشت.
چگونه باید پای ، موز را سرو کنم؟
ما دوست داریم این را با خامه تازه زده شده و تکه های موز تازه سرو کنیم. با چیپس نارگیل برشته شده هم خوشمزه است! اگر میخواهید شیک باشید، میتو،د از یک کیسه لولهکشی مجهز به نوک ستارهای برای لوله ، تزئینات روی پای استفاده کنید.
دستور العمل های خوشمزه تر موز:
پای ، موز
موزهای تازه در یک پوسته پای آسان و فوقالعاده پوسته پوسته قرار میگیرند و روی آن یک کاسترد خانگی خوش طعم میریزند. این پای ، موز خوشمزه، شایسته شرکت، من، برای تعطیلات و کاملاً اعتیاد آور است.
زمان آماده سازی25 دقایق
زمان پخت15 دقایق
زمان خنک شدن2 ساعت ها
زمان کل2 ساعت ها 40 دقایق
دوره: دسر
غذا: آمریکایی
خدمات: 8 وعده های غذایی
کا،ی: 493کیلو کا،ی
پر كردن
- 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 فنجان قند
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 2 1/2 فنجان ها شیر
- 1/4 فنجان نصف نصف
- 3 بزرگ زرده تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق چایخوری و،ل
- 3 متوسط موز
پوسته
- 1 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 3/4 فنجان روغن نارگیل
- 2 قاشق غذاخوری آب سرد
پر كردن
-
در یک قابلمه متوسط، نشاسته ذرت، شکر و نمک را مخلوط کنید. شیر و خامه را اضافه کنید. روی حرارت متوسط بپزید تا یکدست و غلیظ شود و مدام هم بزنید.
-
در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. مقدار کمی از مخلوط شیر داغ را داخل تخم مرغ ها بریزید. هم بزنید تا مخلوط شوند و سپس مخلوط تخم مرغ را در قابلمه بریزید.
-
2-3 دقیقه دیگر بپزید. از روی حرارت بردارید و کره و و،ل را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند. اجازه دهید مخلوط کمی خنک شود در حالی که پوسته را درست می کنید.
پوسته
-
فر را از قبل با دمای 400 درجه گرم کنید.
-
در یک کاسه متوسط آرد و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. روغن نارگیل و آب سرد را اضافه کنید. فقط تا زم، که ،یب شوند با هم مخلوط کنید و مطمئن شوید که بیش از حد قابل کنترل نیست. از دستان خود برای تکمیل مخلوط ، استفاده کنید تا زم، که یک توپ خمیر تشکیل شود.
-
خمیر را روی یک سطح تمیز قرار دهید و به شکل دایره 12 اینچی باز کنید. با دقت در یک بشقاب پای 9 اینچی قرار دهید. کف و کناره ها را به آرامی داخل بشقاب پای فشار دهید. لبه ها را کوتاه کنید و از چنگال برای چین دادن یا انگشتان خود برای فلوت استفاده کنید. از یک چنگال برای سوراخ ، کف و کناره های پوسته استفاده کنید.
-
یک ورقه کاغذ روغنی را روی پوسته قرار دهید و برنج، لوبیا خشک یا وزن پای را روی پوسته بریزید. این از حباب زدن پوسته در حین پخت جلوگیری می کند.
-
در دمای 400 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود.
مونتاژ
-
وقتی کراست پخته شد و کمی خنک شد، موز را ورقه ای برش دهید و کف آن را لایه برداری کنید.
-
فیلینگ را روی موز بریزید و صاف کنید تا یکدست شود. به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. برای جلوگیری از تشکیل فیلم روی پای، آن را با پ،تیک بپوش،د.
-
قبل از سرو با خامه فرم گرفته و تکه های موز تازه تزیین کنید. برش بزنید و لذت ببرید!
کا،ی: 493کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 62g | پروتئین: 7g | چربی: 26g | چربی های اشباع شده: 20g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.1g | کلسترول: 81میلی گرم | سدیم: 281میلی گرم | پتاسیم: 331میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 35g | ویتامین A: 391IU | ویتامین سی: 4میلی گرم | کلسیم: 125میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
کلمه کلیدی : پای ، موز
www.superhealthykids.com
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/banana-cream-pie/