یک دستور پخت صبحانه با پروتئین بالا و کم کربوهیدرات، این شیرینی با الهام از اسفناج و تخم مرغ یون، فتا با الهام از مدیترانه ای سرشار از طعم است و برای درست ، زودتر از موعد عالی است.

من طرفدار زیادی از دستور العمل های صبحانه آماده، پروتئین بالا و کم کربوهیدرات هستم. برنامه ریزی و آماده ، وعده های غذایی باعث می شود هفته من خیلی راحت تر از زم، که آن را انجام نمی دهم، پیش برود. این شیرینی تخم مرغ یون، اسفناج و فتا از برخی از طعم های مدیترانه ای مورد علاقه من الهام گرفته شده است و به من کمک می کند روز خود را خوشمزه و مغذی شروع کنم. ناگفته نماند، بچه های من هم آن را دوست دارند!
،اصر
- روغن زیتون: روغنی که برای سلامت قلب من، است.
- اسفناج کوچک: با برگهای کوچکتر از اسفناج، برگها نرمتر هستند و معمولاً کمی شیرینتر نیز هستند.
- تخم مرغ: یک نوع پروتئین مقرون به صرفه و به راحتی در دسترس است، من عاشق استفاده از تخم مرغ در صبحانه هستم.
- پونه کوهی: طعم تند و خاکی که در غذاهای یون، و دیگر غذاهای مدیترانه ای بسیار رایج است.
- پودر سیر: راهی سریع و آسان برای اینکه طعم سیر را در ظرف خود وارد کنید.
- پنیر فتا: تند و نرم، پنیر یون، است که از شیر بز تهیه می شود.
طرز تهیه کیک اسفناج و تخم مرغ یون، فتا

مقداری روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، سپس اسفناج بچه تان را اضافه کنید و با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید.

تفت دهید تا کمی پژمرده و سبز روشن شود.

از روی اجاق گاز بردارید و اسفناج خود را در ظرف پخت آماده شده بریزید.

در یک کمان بزرگ، تمام تخم مرغ ها را بشکنید.

پونه کوهی، پودر سیر و مقداری نمک و فلفل را با همزن بزنید.

بعد از اینکه تخم مرغ ها هم زدند، مخلوط را در ظرف پخت روی اسفناج بریزید.

پنیر فتا ،د شده خود را روی مخلوط تخم مرغ و اسفناج بپاشید، سپس با استفاده از چنگال همه را به آرامی با هم مخلوط کنید.

آن را در فر با دمای 375 به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها پخته شوند.

به شکل مربع برش بزنید و با پنیر فتا اضافه سرو کنید و از پخت اسفناج و تخم مرغ یون، فتا لذت ببرید!
چیزها را به بالا تغییر دهید
- آن را یون، تر کنید. مقداری گوجه فرنگی خشک شده و زیتون کالاماتا را به طعم یون، اضافه کنید.
- سبزی ها را عوض کنید. اگر اسفناج ندارید، از کلم پیچ یا هر سبزی برگدار دیگری که در دست دارید استفاده کنید.
سوالات متداول:
تفاوت بین تخم مرغ شرد و تخم مرغ پخته چیست؟
تخممرغهای ،د شده نیز پخته میشوند، اما معمولاً به صورت جداگانه در مقداری شیر یا خامه پخته میشوند.
چقدر جلوتر می تو،د تخم مرغ را بپزید؟
این تخم مرغ را می تو،د تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید، بنابراین می تو،د آن را تقریبا یک هفته قبل درست کنید.
آیا می تو،د کاسه های صبحانه را فریز کنید؟
بله، تو میتونی! تا 3 ماه تو فریزر خوبه

صبحانه های بیشتر
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

چه برای برانچ به یک غذای خوشمزه نیاز داشته باشید یا یک صبحانه آماده یک وعده غذایی آسان، پخت اسفناج و تخم مرغ یون، فتا من همه جعبه ها را مشخص می کند.
چنگال شما منتظر است.

پخت تخم مرغ یون، اسفناج و فتا
یک دستور پخت صبحانه با پروتئین بالا و کم کربوهیدرات، این شیرینی با الهام از اسفناج و تخم مرغ یون، فتا با الهام از مدیترانه، پر از طعم است و برای تهیه زودتر عالی است.
آماده سازی: 5 دقیقه
پختن: 35 دقیقه
جمع: 40 دقیقه
خدمات: 4
-
فر را با دمای 375 درجه گرم کنید و اسپری کنید ظرف پخت 8×8 با اسپری آشپزی
-
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. اسفناج را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه تفت دهید تا سبز روشن و پژمرده شود. اسفناج پخته شده را در یک لایه یکنواخت در قالب بریزید.
-
در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، نمک، فلفل، پونه کوهی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی اسفناج بریزید و با چنگال اسفناج و تخم مرغ را با دقت هم بزنید. تمام ظرف را به طور مساوی با فتا ،د شده بپاشید.
-
در فر بپزید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند، حدود 30-35 دقیقه. تابه را به هشت ،مت برش دهید تا سرو کنید.
خدمت: 2قطعاتکا،ی: 292کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 4.5gپروتئین: 26gچربی: 19.1gچربی های اشباع شده: 7.2gچربی اشباع شده: 11.9gکلسترول: 545میلی گرمسدیم: 735میلی گرمفیبر: 2gقند: 0.2g
منبع: https://thelemonbowl.com/spinach-and-feta-greek-egg-bake/