مانند پنکیک سیب زمینی اما با کربوهیدرات کمتر، این پنکیک کدو سبز خوشمزه غذای جانبی کاملی با مرغ کبابی یا استیک است.

پنکیک کدو سبز
باغ من در این فصل سال همیشه پر از کدو سبز است. یکی از بهترین راههای استفاده از آنها، تهیه این پنکیک کدو سبز آسان است. مخلوط ، خمیر ساده است و در عرض چند دقیقه می پزند. برخی از دیگر دستور العمل های کدو سبز مورد علاقه من، این وافل کدو سبز، کدو سبز و فتا سرخ شده، و پای کدو سبز بدون پوسته است.

مواد لازم پنکیک کدو سبز
- کدو سبز: دو فنجان کدو سبز رنده شده را از حدود دو عدد کدو سبز متوسط اندازه بگیرید.
- موسیر ها: دو عدد موسیر را ریز ،د کنید.
- گیاهان دارویی: جعفری و پیازچه تازه را ،د کنید.
- تخم مرغ: شما به دو تخم مرغ بزرگ نیاز دارید.
- پنیر: از یک چهارم فنجان پارمزان رنده شده استفاده کنید.
- ارد: از شش تا هشت قاشق غذاخوری آرد کامل استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک کدو سبز
1. کدو سبز را رنده کنید از سوراخ های بزرگ رنده پنیر استفاده کنید و مایع اضافی را فشار دهید. آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
2. خمیر پنکیک را درست کنید: آرد، موسیر، سیر، سبزی، تخم مرغ، پنیر، نمک و فلفل را با کدو سبز مخلوط کنید. اگر خمیر خیلی مرطوب است، یک قاشق غذاخوری آرد بیشتری اضافه کنید.
3. پنکیک را بپزید: یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و روی آن روغن اسپری کنید. قاشق غذاخوری خمیر را داخل تابه بریزید و حدود دو دقیقه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شود. کنار بگذارید و این کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.
چرا سرخ ،ی های کدو سبز من از هم می پاشند؟
در اینجا چند نکته برای اطمینان از اینکه پنکیک کدو سبز خوش طعم شما در کنار هم قرار می گیرد، آورده شده است.
- مایع بیش از حد: کدو سبز هستند 95 درصد آب، بنابراین فشار دادن مایع اضافی قبل از تهیه این سرخ ،ی ها ضروری است. اگر خمیر شما خیلی مرطوب به نظر می رسد و به اندازه کافی غلیظ نیست، آرد بیشتری اضافه کنید.
- به اندازه کافی داغ نیست: اگر تابه شما به اندازه کافی داغ نیست، پنکیک ها می توانند به تابه ب،بند. قبل از اضافه ، خمیر به ماهیتابه، مطمئن شوید که تابه تا حد متوسط گرم شده باشد و سپس روی آن روغن اسپری کنید تا ن،بد.
تغییرات
- کدو سبز: به جای کدو سبز از کدو حلوایی زرد استفاده کنید. اگر کدو سبز در فصل نیست، این گل کلم فرترها را امتحان کنید.
- ارد: گندم کامل سفید یا آرد همه منظوره را جایگزین کنید.
- پنکیک کدو سبز بدون گلوتن: آرد گندم را با آرد بدون گلوتن عوض کنید Cup4Cup.
- موسیر ها: پیاز قرمز زیر.
- گیاهان دارویی: یکی از گیاهان را با ریحان، شوید یا ترخون تازه عوض کنید.
- پنیر: پنیر چدار ،د شده برای پارمزان، یا اگر حساسیت دارید، پنیر را حذف کنید.
چه چیزی را با پنکیک کدو سبز سرو کنید
این پنکیک کدو سبز سالم بهترین غذای جانبی در طول تابستان است. آنها با ماهی کبابی، مرغ و استیک عالی می شوند. و برای اینکه برخی از طرف های دیگر را با آنها جفت کنید، این سالاد ذرت کبابی، سالاد فتا هندوانه یا کباب گیاهی را امتحان کنید.
نحوه نگهداری پنکیک کدو سبز
سرخ ، کدو سبز تا چهار روز در یخچال ماندگاری دارد. برای گرم ، دوباره آنها را در ماهیتابه گرم کنید یا در توستر بریزید. همچنین می تو،د آنها را تا سه ماه منجمد کنید.




دستور العمل های کدو سبز بیشتر که دوست خواهید داشت
آمادگی: 10 دقایق
پختن: 15 دقایق
جمع: 25 دقایق
-
کدو سبز را با سوراخ های بزرگ رنده پنیر رنده کنید و دو فنجان اندازه کنید. با قرار دادن کدو سبز روی یک حوله ظرف تمیز یا حوله کاغذی و فشار دادن آن را خشک کنید. سپس آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
-
آرد، موسیر، سیر، جعفری، پیازچه، تخم مرغ، پنیر را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
-
یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن اسپری کنید تا در تابه را بپوشاند.
-
قاشق غذاخوری از خمیر را داخل ماهیتابه بریزید. حدود 2 دقیقه از هر طرف بپزید تا قهوه ای طلایی شود. کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
-
در صورت نیاز روغن بیشتری را در ماهیتابه اسپری کنید و با باقیمانده خمیر ادامه دهید. حدود 10 تا 12 پنکیک درست می کند.
مرحله آ،:
لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.
کا،ی: 120 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 14 g، پروتئین: 7.5 g، چربی: 4 g، چربی های اشباع شده: 2 g، کلسترول: 97 میلی گرم، سدیم: 134.5 میلی گرم، فیبر: 3 g، قند: 2.5 g
منبع: https://www.skinnytaste.com/zuc،i-pancakes-225-pts/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*