پنیر کوتیج مک و پنیر زده شده

Close-up of a fork in a bowl of creamy, spiral macaroni and cheese.

این خامه فرم گرفته مک و پنیر حاوی 17 گرم پروتئین در هر وعده! این دستور غذا فقط 4 ماده اصلی دارد، بدون رو،، و احتمالاً ساده ترین شامی است که تا به حال درست کرده اید.

نمای نزدیک از یک کاسه ماکارونی خامه ای که روی آن آرد سوخاری ریخته شده و با جعفری تازه تزئین شده است.

پنیر برای رئیس جمهور! بدیهی است که ما در اینجا در Fit Foodie Finds از طرفداران پر و پا قرص پنیر دلمه ای هستیم زیرا نه تنها پروتئین بالایی دارد، بلکه طعم بسیاری از غذاها را بهتر می کند (به ،وان مثال: آلفردو پنیر و موس پروتئین پنیر دلمه). ما عاشق بافت غنی و طعم ملایم آن هستیم و این مکمل غنی از پروتئین برای بسیاری از دستور العمل های دسر پروتئین و وعده های غذایی اصلی است.

دختر دانگ دقیقاً به همین دلیل است که ما عاشق استفاده از پنیر در دستور العمل های خود هستیم. گاهی آن را در قالب کشک می گذاریم و گاهی هم می زنیم تا خوب و لطیف شود. این نه تنها برای ماکارونی و پنیر، بلکه برای سس پاستا، لاز،ا و بستنی پنیر نیز عالی است!

مواد لازم برای پنیر و پنیر زده شده

تنها چیزی که برای تهیه این ماکارونی و پنیر پر پروتئین نیاز دارید پنیر خامه ای، چدار ،د شده، پاستای مورد علاقه تان و کمی نمک است. جدی، همین! اگر می خواهید کمی اضافه کنید، ما یک تاپینگ ساده ،ده نان را نیز به اشتراک می گذاریم 😃

  • پنیر: پنیر را در یک غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط می کنید تا یکدست شود. مطمئن شوید که از پنیر پر چرب برای بهترین مک استفاده می کنید. پنیر کم‌چرب محتوای آب بیشتری دارد و باعث آبریزش بیشتر می‌شود. هیچ ، آن را نمی خواهد!
  • چدار رنده شده: پنیر چدار تازه رنده شده بهترین است!
  • پاستا: ماجراجویی خود را در اینجا انتخاب کنید! ما عاشق استفاده از فوسیلی یا سایر پاستاهای چرخان هستیم که می توانند تمام سس لذیذ مک و پنیر را در خود جای دهند.
  • روکش ،ده نان: این اختیاری است، اما ما کاملاً آن را توصیه می کنیم 👋 تنها چیزی که نیاز دارید پانکو، چاشنی ایتالیایی و نمک است.
مخلوط کن هیولا.

مورد علاقه ما

مخلوط کن هیولا

Beast Blender مخلوط کن مورد علاقه ما برای اسموتی ها، دیپ ها، سوپ ها و هر چیز دیگری است. این اندازه عالی و قیمت متوسط ​​است. اوه، و اوه خیلی قدرتمند!

نمای بالایی یک همزن با خامه فرم گرفته در داخل، که با یک لایه پودر سفید در اطراف لبه های کاسه احاطه شده است.

طرز تهیه مک و پنیر زده شده

این دستور غذا نمی تواند ساده تر باشد! این همه کاری است که باید انجام دهید:

  1. پنیر کوتیج و پنیر چدار رنده شده را با هم مخلوط کنید.
  2. پاستا را تا آل دنته بپزید.
  3. لایه ،ده نان را آماده کنید.
  4. همه چیز را در یک کاسه جداگانه بیاورید و لذت ببرید!

نکات مهم برای موفقیت آمیز مک و پنیر

  • سس پاستا و پنیر را در قابلمه داغ با هم مخلوط نکنید: سس در سوپ آب می شود و بسیار رقیق می شود. توصیه می کنیم سس و پاستا را با هم در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید – آن را در ظرف سرو مخلوط کنید تا در مصرف غذا صرفه جویی کنید!
  • از پنیر پرچرب استفاده کنید: ما در مورد چربی کامل یا حداقل 2٪ صحبت می کنیم. پنیر کم چرب سرشار از آب است و هیچ، ماکارونی و پنیر آبکی نمی خواهد.
یک چنگال پاستا روتینی را با سس پنیر خامه‌ای در یک کاسه روی سطحی دربسته می‌چرخاند.

پیشنهادات سرو برای مک و پنیر

در حالی که کیک های ماکارونی و پنیر به تنهایی حاوی پروتئین هستند، گاهی اوقات خوب است که آنها را با ناگت مرغ (YUM) یا در کنار سالادهای غنی از مواد مغذی سرو کنید. در اینجا چند گزینه پیشنهاد می کنیم:

  • یک قابلمه آب نمک را به جوش بیاورید. پاستا را اضافه کنید و بپزید تا پخته شود. پاستا را آبکش کنید، سپس آن را به ظرف سرو منتقل کنید. دیگ داغ نیست

  • برای سس پنیر، پنیر را به غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست شود. پنیر چدار و نمک را به پنیر کوتیج اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست شود. کنار بگذارید.

  • اگر رویه را درست می‌کنید، روغن آووکادو را در ماهیتابه روی حرارت متوسط/بالا گرم کنید. آرد سوخاری، چاشنی ایتالیایی و نمک را اضافه کنید. مرتب هم بزنید تا آرد سوخاری قهوه ای و ترد شود. از روی حرارت بردارید.

  • سس را به ماکارونی اضافه کنید (دقت کنید در قابلمه داغ نباشد!!*) و هم بزنید تا پوشانده شود. روی آن را با آرد سوخاری تزیین کرده و بلافاصله میل کنید.

  • دقت کنید که سس پاستا و پنیر را در قابلمه داغ با هم مخلوط نکنید زیرا سس در سوپ ذوب می شود. توصیه می کنیم سس و پاستا را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید. اگر می‌خواهید پاستا را دوباره گرم کنید، آن را با سرعت 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود.
  • استفاده از پنیر پرچرب را به شدت توصیه می کنیم. پنیر کم چرب محتوای آب بالایی دارد.

کا،ی: 387 Kcal، کربوهیدرات ها: 47 g، پروتئین: 17 g، چربی: 14 g، فیبر: 2 g، شکر: 3 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از تابه چوبی گرفته شده است.

منبع: https://fitfoodiefinds.com/cottage-cheese-mac-and-cheese/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D

تحریریه غذا شرقی