پوره سیب زمینی سالم نه تنها سبک تر و کربوهیدرات کمتری نسبت به پوره سیب زمینی سنتی دارد، بلکه بافت ابریشمی آنها نیز بسیار بهتر است!
وقتی به شما می گویم بعد از اینکه هیچ ، از خانواده ام از جمله سه فرزند کوچکم متوجه نشدند که این کاسه خوشمزه نصف گل کلم است، می خندم!
مهم است.
چه به دنبال کاهش کربوهیدرات برای وعده غذایی تعطیلات خود باشید، چه بخواهید یک غذای مغذی و خوشمزه را با شام امشب سرو کنید، بشقاب پر از سبزیجات من پوره سیب زمینی سالم آنها جوراب شما را در می آورند!
پوره سیب زمینی از نظر عینی بهتر است
پوره سیب زمینی سالم سیب زمینی های بخارپز شده را با گل کلم ،د کنید تا پوششی سبک، نرم، صاف و خامه ای ایجاد کنید. به طور عینی یک نسخه بهتر از پوره سیب زمینی.
آنجا گفتم.
ما راحتی پوره سیب زمینی را حفظ می کنیم و سپس بافت مخملی گل کلم زده شده را اضافه می کنیم تا یک غذای جانبی سالم درست کنیم که تقریباً با هر شامی می آید. در اینجا چند دلیل دیگر برای دوست داشتن آنها وجود دارد!
- بافت: اگر تا به حال گل کلم بخارپز را هم زده یا مخلوط کرده اید، می د،د که بافت مخملی و خوراکی به خود می گیرد. گل کلم زده شده مخلوط با سیب زمینی بخارپز، پوره سیب زمینی نرم و خامه ای ایجاد می کند که غلیظ یا خیس نمی شود.
- طعم: طعم پوره سیب زمینی سالم من درست شبیه پوره سیب زمینی است! همانطور که در بالا ذکر کردم، اولین باری که این دستور غذا را برای خانواده ام درست کردم، نه سه فرزندم و نه شوهرم (که متخصص پوره سیب زمینی است) هیچ ایده ای نداشتند که گل کلم در پوره سیب زمینی وجود دارد.
- تغذیه: گل کلم نه تنها کربوهیدرات کمی دارد و کا،ی کمی دارد، بلکه سرشار از فواید تغذیه ای از جمله فیبر، ویتامین C و K، به علاوه اسید فولیک است. اگر مراقب مصرف کربوهیدرات خود هستید و/یا به دنبال راه هایی برای خوردن سبزیجات بیشتر هستید، این غذای عالی برای خوردن در طول هفته است.
اجزای لازم
تنها چیزی که برای تهیه این غذای خوشمزه و دلپذیر نیاز دارید، چند ماده اولیه روزانه است.
- سیب زمینی روسی: پایه پوره سیب زمینی سالم را تشکیل می دهد. شما به دو تکه شراب بزرگ نیاز دارید که از نظر طعم و بافت کاملاً با گل کلم جفت شوند.
- گل کلم: یک سر گل کلم را برش بزنید و آن را به صورت گلچه برش دهید یا گلچه های از قبل بریده شده را از فروشگاه ب،ید.
- شیر: من معمولاً از شیر بادام شیرین نشده استفاده می کنم زیرا دخترم به لبنیات حساسیت دارد، اما از آنچه که در دست دارید برای نوشیدن استفاده کنید.
- چاقی: باز هم، من کره گیاهی را انتخاب می کنم، اما از آنچه در دست دارید استفاده کنید.
- حبه سیر له شده: پوره سیب زمینی و کلم بروکلی را با بیشترین مقدار دم کنید خوشمزه و طعم آرامش بخش! اگر به سیر حساسیت دارید، آن را کنار بگذارید یا مقدار آن را کاهش دهید.
- نمک و فلفل: با سلیقه – شما بهتر از هر ، دیگری سلیقه خود را می د،د!
نحوه استفاده از آن
همانطور که اشاره کردم، پوره سیب زمینی سالم یک راه عالی برای خوشرنگ ، میز شام سنگین تعطیلات است، اما به اندازه کافی آسان است که در هر شب هفته درست کنید.
آن را با مرغ کبابی، پخته شده یا سرخ شده در هوا، سبزیجات بخارپز یا سرخ شده در هوا یا سالاد جانبی همراه کنید و شام آماده است.
من به شما نشان خواهم داد که چگونه!
با سینه مرغ کبابی سرو می شود
طرز تهیه پوره سیب زمینی سالم
مرحله 1: مواد را آماده کنید.
شروع به آماده سازی کنید سیب زمینی و رئیس جمهور گل کلم. شما به 2 سیب زمینی بزرگ با وزن حدود 1-1/2 پوند و 1 سر 2 پوندی گل کلم نیاز دارید.
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به مکعب های 1 اینچی برش دهید، سپس گل کلم ها را به شکل گلچه هایی به همان اندازه برش دهید. شما به حدود 5 فنجان گل کلم نیاز دارید.
نکته آماده سازی
گل کلم را 3 روز زودتر برش دهید و در یک کیسه زیپی به اندازه گالن در یخچال نگهداری کنید. یک روز قبل سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی ،د کنید، سپس در ظرفی آب در یخچال نگهداری کنید.
مرحله 2: سبزیجات را بخارپز کنید.
یک قابلمه بزرگ را با چند اینچ آب پر کنید، سپس سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
سبدهای بخارپز نسبتاً ارزان هستند و در آزمون زمان مقاومت می کنند – فکر می کنم بیش از 15 سال است که اینها را دارم!
وقتی آب به جوش آمد، سیب زمینی ها را به سبد بخارپز اضافه کنید و آنها را در یک لایه یکنواخت پهن کنید. یک درب را روی آن قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بخارپز کنید.
بعد از 5 دقیقه گلچه های گل کلم را به صورت یک لایه روی سیب زمینی ها اضافه کنید و دوباره درب آن را بگذارید.
سیب زمینی و گل کلم را با هم به مدت 15 تا 20 دقیقه بخارپز کنید یا تا زم، که سبزیجات نرم شوند.
مرحله 3: شیر و کره را گرم کنید.
در حالی که سبزیجات در حال دم کشیدن هستند، آنها را اضافه کنید شیر، چاقی، و حبه های سیر له شده در یک قابلمه کوچک، حرارت را کم کنید و اجازه دهید کره ذوب شود و سیر به مخلوط طعم بدهد.
پس از ذوب شدن کره، درب قابلمه را بگذارید تا مخلوط گرم بماند و اجازه دهید سیر همچنان شیر و کره را دم بکشد.
مرحله 4: سبزیجات را پردازش کنید.
وقتی سبزیجات نرم شدند، گل کلم را داخل غذاساز مجهز به تیغه S بریزید. من عاشق این قاشق همه کاره هستم!
حبه های سیر را از قابلمه خارج کنید، سپس نیمی از مخلوط شیر/کره را به غذاساز اضافه کنید و تا زم، که گل کلم بسیار صاف و ابریشمی شود، حدود 1 دقیقه آنقدر پردازش کنید، و دو طرف کاسه را تا نیمه بتراشید.
توصیه دستور پخت
اگر وقتی آن را از دیگ به غذاساز منتقل می کنید، چند تکه سیب زمینی با گل کلم همراه شود، اشکالی ندارد. اگر سیب زمینی بیش از حد فرآوری شود می تواند ،بناک شود، اما چند لقمه پایان دنیا نیست.
سیب زمینی های بخارپز، نمک، فلفل و باقیمانده مخلوط شیر/کره را اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی ها به گل کلم زده شده اضافه شوند.
در نهایت، 30 ث،ه یا بیشتر، تا زم، که سیبزمینیها خیلی نرم شوند، عمل کنید.
توصیه دستور پخت
آبکش را از درب غذاساز خارج کنید تا در حین تهیه سبزیجات داغ، بخار خارج شود.
بچشید و در صورت ،وم نمک و فلفل و/یا شیر بیشتری اضافه کنید تا به قوام پوره سیب زمینی دلخواه برسد، اسکوپ کنید و سرو کنید.
امیدوارم این غذای جانبی سبک و خامهای را که حاوی مواد مغذی اضافی است دوست داشته باشید. لذت ببرید – و اگر ،ی در خانه شما متوجه شد نصف گل کلم است، به من اطلاع دهید!
با این دستور العمل ها می تو،د پوره سیب زمینی سالم سرو کنید:
- 2 بزرگ سیب زمینی روست، در مجموع 1-1/2 پوند، پوست کنده و به قطعات 1 اینچی برش دهید
- 1 کوچک سر گل کلم، ~ 2 پوند، به صورت گلچه بریده شده، 5 فنجان
- 1/3 – 1/2 فنجان شیر، هر نوع
- 4 قاشق غذاخوری چاقی
- 4 میخک سیر، ،د شده و سپس پوست کنده شده است
- نمک و فلفل
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
چند اینچ آب به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید و سبد بخارپز را داخل آن قرار دهید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
-
پس از جوش آمدن آب، سیب زمینی های ،د شده را در سبد بخارپز قرار دهید و آنها را در یک لایه صاف پهن کنید. یک درب را روی آن قرار دهید، حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه بخارپز کنید.
-
گلچه های گل کلم را روی سیب زمینی ها اضافه کنید، سپس درب را بگذارید و 15 تا 20 دقیقه دیگر یا تا زم، که سیب زمینی ها و گل کلم نرم شوند، بخارپز کنید.
-
در همین حال، 1/3 فنجان شیر، کره و حبه های سیر له شده را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم اضافه کنید. پس از ذوب شدن کره، ظرف را با درب بپوش،د و آن را گرم نگه دارید.
-
از یک قاشق بزرگ برای پخت و پز استفاده کنید تا گل کلم بخارپز شده را به یک غذاساز بزرگ مجهز به تیغه S منتقل کنید. حبه های سیر له شده را از قابلمه خارج کنید، سپس نصف مقدار شیر گرم و کره را به غذاساز اضافه کنید.
-
این کار را تا زم، که گل کلم بسیار نرم و ابریشمی شود، حدود 1 دقیقه انجام دهید، یک بار کناره های کاسه را بتراشید. توصیه: آبکش را از درب غذاساز خارج کنید تا در حین تهیه سبزیجات داغ، بخار خارج شود.
-
سیب زمینی ها، نمک، فلفل، شیر باقیمانده و کره را اضافه کنید، سپس هم بزنید تا سیب زمینی ها در گل کلم زده شده مخلوط شوند. این کار را تا زم، که سیب زمینی ها نرم شوند، 30 ث،ه یا بیشتر، بچشید و نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید و در صورت نیاز تا 3 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. گرم سرو کنید.
- برای وگان نگه داشتن این دستور غذا از شیر و کره گیاهی استفاده کنید. من اینها را با شیر بادام شیرین نشده و کره گیاهی درست می کنم و نتایج شگفت انگیز است.
ارسال: 1فنجان، کا،ی: 147Kcal، کربوهیدرات ها: 25g، پروتئین: 4g، چربی: 4g، چربی اشباع شده: 2g، چربی های چند غیر اشباع: 0.3g، چربی های تک غیر اشباع: 1g، چربی های ترانس: 0.2g، کلسترول: 10میلی گرم، سدیم: 68میلی گرم، پتاسیم: 654میلی گرم، فیبر: 3g، شکر: 2g، ویتامین A: 118IU، ویتامین C: 29میلی گرم، کلسیم: 47میلی گرم، آهن: 1میلی گرم
ارزش های غذایی فقط ،ن زده می شود. لطفا سلب مسئولیت ما را برای اطلاعات کامل تغذیه بخو،د.
ع، های اشلی مک لافلین
این دستور غذا را دوست دارید؟ آن را با دوستان به اشتراک بگذارید!
منبع: https://iowagirleats.com/healthy-mashed-،atoes/
تحریریه غذا شرقی