پیاز قرمز آسان ترشی - کافه آشپزخانه آسیاب
انتشار: دی 24، 1403
بروزرسانی: 30 خرداد 1404

پیاز قرمز آسان ترشی - کافه آشپزخانه آسیاب


این پیازهای قرمز ترشی آسان طعمی شیرین و خوش طعم به ساندویچ ها، همبرگرها، سالادها و موارد دیگر اضافه می کنند! آنها به مدت چند هفته به خوبی در یخچال نگهداری می شوند.

با یکی از ادویه های مورد علاقه من در تمام دنیا آشنا شوید! پیاز ترشی درست می کند همه چیز بهتر است و ساختن آن آسان تر نیست.

نمای بالا به پایین یک چنگال در یک شیشه با پیاز قرمز ترشی.

بهترین راه برای برش پیاز به ورقه های نازک

بهتر است زم، که خلال های پیاز بسیار نازک است از پیاز ترشی استفاده کنید. مثل خیلی خیلی لاغر.

اگر مهارت های فوق العاده و دیوانه کننده ای در چاقو دارید، خوب هستید! برای 99.9 درصد دیگر ما، یک برش مان،ین {Aff. اتصال} اینجا به کار می آید. من بیش از 15 سال است که فقط برای درست ، پیاز ترشی دست دومم، یک دستگاه ،د کن مان،ین قدیمی، گیر کرده ام.

  1. ،مت بالای پیاز را برش دهید (انتهای ریشه آن دست نخورده باقی بماند).
  2. برداشتن پوست.
  3. برش مان،ین را روی اولین تنظیم قرار دهید (یا بسته به مارک مان،ین تنظیمات را تنظیم کنید).
  4. پیاز را با خیال راحت به ورقه های کاغذی نازک برش دهید.
  5. پیازهای ورقه شده را به آرامی در دو قوطی پیمانه ای (یا یک کوارت کوارت یا ظرفی به اندازه دیگر) بسته بندی کنید.
پیاز قرمز روی برش مان،ین.پیاز قرمز روی برش مان،ین.
پیاز قرمز روی دستگاه برش مان،ین.پیاز قرمز روی دستگاه برش مان،ین.
پیازهای قرمز را از یک برش مان،ین روی تخته برش چوبی برش دهید.پیازهای قرمز را از یک برش مان،ین روی تخته برش چوبی برش دهید.
نمای از بالا به پایین یک شیشه یک لیتری با پیازهای نازک برش خورده قرمز.نمای از بالا به پایین یک شیشه یک لیتری با پیازهای نازک برش خورده قرمز.

مایع ترشی سریع

برای یک مایع ترشی شیرین و تند، ،یب کنید:

  • سرکه سفید یا سرکه سیب (من اغلب نصف و نیمه استفاده می کنم)
  • آب
  • شکر یا شربت افرا خالص
  • نمک درشت

این مخلوط را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید تا بخار بالا بیاید و شکر و نمک حل شود.

سپس مایع ترشی را روی پیازها بریزید و پیازها را به آرامی داخل مایع فشار دهید تا کاملاً در آب فرو بروند.

پیاز چه مدت برای ترشی نیاز دارد؟ پیازها وقتی کاملا خنک شدند و شروع به صورتی روشن ،د، حدود یک ساعت آماده هستند. با این حال، طعم آنها به مرور زمان بهبود می یابد و بهتر است، بنابراین بهتر است آنها را به مدت 12 ساعت دیگر در یخچال بگذارید تا صورتی روشن شوند. به مدت چند هفته در یخچال به خوبی نگهداری می شود.

سرکه، نمک و شکر را در یک کاسه پیاز قرمز نازک برش داده شده بریزید.سرکه، نمک و شکر را در یک کاسه پیاز قرمز نازک برش داده شده بریزید.
دو قوطی پیاز قرمز نازک و سرکه.دو قوطی پیاز قرمز نازک و سرکه.

در همه چیز خوشمزه است

این پیازهای قرمز ترشی آسان در موارد زیر خوشمزه هستند:

یک بار، من با این در روز شکرگزاری ظاهر شدم (الهی در مورد ساندویچ های باقی مانده بوقلمون) چند ماه بعد، وقتی با خانواده ای در یک سفر ماهیگیری روی یخ ملاقات کردم، قبل از اینکه ،ی داخل کابین فریاد زد: امیدوارم پیاز ترشی آورده باشید، به در نرسیدم! 😂

اخلاق داستان: این پیاز قرمز ترشی در هر زمان و هر مکان خوشمزه است. این سریعترین و ساده ترین راه برای افزودن طعم و مزه به بسیاری از غذاها است.

دو قوطی پیاز قرمز نازک و سرکه.دو قوطی پیاز قرمز نازک و سرکه.
چنگال یک چنگال از پیاز قرمز ترشی نازک خلال شده بردارید.چنگال یک چنگال از پیاز قرمز ترشی نازک خلال شده بردارید.
با پیاز قرمز و سرکه داخل یک شیشه بریزید.با پیاز قرمز و سرکه داخل یک شیشه بریزید.

پیاز ترشی آسان

میوه: 24 وعده های غذایی (شیشه های 2 لیتری)

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان ترشی :: 1 ساعت

زمان کل: 20 دقیقه

  • 2 میانجیگری پیاز قرمز
  • 1 فنجان سرکه سفید یا سرکه سیب (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 1 فنجان آب
  • 3 قاشق غذاخوری شکر گرانول یا شربت افرا خالص
  • 1 قاشق غذاخوری نمک کوشر درشت (به یادداشت نمک سفره مراجعه کنید)
  • اختیاری: حبه های سیر، فلفل قرمز له شده یا تکه های فلفل

از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید

  • ،مت بالای پیاز را برش دهید (ریشه آن دست نخورده باقی بماند). برداشتن پوست. از مان،ین یا چاقوی تیز استفاده کنید بسیار نازک پیاز را ،د کنید. من از اولین تنظیم روی مان،ین استفاده می کنم.

  • پیازهای ورقه شده را به آرامی در یک شیشه کوارتی یا شیشه پینتی (یا ظرفی به اندازه مشابه با درب) بسته بندی کنید.

  • در یک کاسه قابل استفاده در مایکروویو، فنجان اندازه گیری مایعات یا قابلمه کوچک روی اجاق گاز، سرکه، آب، شکر (یا شربت افرا) و نمک را با هم ،یب کنید. حرارت دهید و هم بزنید تا مخلوط بخار شود و شکر و نمک حل شود (حدود 2 دقیقه در مایکروویو).

  • مایع را به طور مساوی روی پیازها بریزید. پیاز را به داخل مایع فشار دهید. پیازها را حداقل یک ساعت بگذارید تا خنک شوند. در این مرحله می توان آن را خورد و لذت برد. با این حال، طعم آن با گذشت زمان توسعه یافته و بهبود می یابد. با درب بپوش،د و در یخچال قرار دهید (تا چند هفته).

سرکه: من معمولا از نصف سرکه سفید و نصف سرکه سیب استفاده می کنم. در صورت تمایل می تو،د انواع دیگر سرکه (مانند سرکه برنج بدون مزه) اضافه کنید. نمک: برای نمک سفره از 1 1/2 قاشق چایخوری استفاده کنید.

نویسنده: گرایش

،ت: مخلفات، میان وعده

آشپزخانه: آمریکایی

جاده: مایکروویو، بدون پخت

ارسال: 1 خدمات، کا،ی: 11Kcal، کربوهیدرات ها: 2g، پروتئین: 0.1g، چربی: 0.01g، چربی اشباع شده: 0.004g، سدیم: 292میلی گرم، فیبر: 0.2g، شکر: 2g

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.


منبع: https://www.melskitchencafe.com/easy-pickled-red-onions/