پیتزای Nonna Marie Fritta - Proper Foodie Finds
انتشار: دی 03، 1403
بروزرسانی: 28 خرداد 1404

پیتزای Nonna Marie Fritta - Proper Foodie Finds


هیچ ،، و من می گویم هیچ ، مانند مادربزرگ ایتالیایی من پیتزا فریتاتا درست نمی کند! برای من پیتزا فریتا نونا این یک دستور غذای سنتی ایتالیایی است که ترد، کرکی و تا حد ممکن ساده است. شکر دارچینی را برای طعمی شیرین اضافه کنید، یا آن را در سس مارینارا فرو کنید تا لذیذی خوشمزه به دست آورید. در هر صورت، شکم شما خوشحال خواهد شد.

یک بشقاب شش چغندر که روی یک بشقاب سفید با شکر پاشیده شده است.
بنر با متن:

من نونا این دستور پیتزا فریتاتا را با استفاده از خمیر پیتزای باقیمانده درست کرد، زیرا، می د،د، ایتالیایی ها همیشه خمیر پیتزا اضافی در دست دارند. اما نگران نباشید، می تو،د خمیر پیتزا را خودتان درست کنید یا در صورت ،وم از فروشگاه ب،ید! به همین صورت عمل میکنه😀

ما به شما این امکان را داده ایم که این بچه ها را در روغن سرخ کنید یا آنها را در سرخ کن هوا بپزید - در هر صورت، بسیار آسان است! به سادگی خمیر را به اندازه دلخواه خود برش دهید و سپس سرخ کنید یا در هوا سرخ کنید تا قهوه ای طلایی و دو طرف ترد شود.

  1. خمیر پیتزا: از باقی مانده خمیر پیتزای خانگی یا فروشگاهی استفاده کنید. هر چه به شما می آید!
  2. شکر: برای نوع شیرین، روی آن شکر دارچینی بپاشید. برای طعمی لذیذ، این ماده را حذف کنید.
  3. روغن نباتی: برای پختن این زیبایی ها به روغن سرخ ،ی گیاهی نیاز دارید.
یک دستور دست نویس برای سالاد لوبیا سبز سرخ شده روی کاغذ خط دار، حاوی لوبیا سبز تازه، سس ایتالیایی، ،دل دیژون، و بادام برشته شده. دستورالعمل های ساده شما را در تهیه این غذای ترد و خوشمزه راهنمایی می کند.

من، برای دوستداران غذا

سری دستور العمل های خانوادگی

همه دستور العمل های این مجموعه از یک فرد خاص در هر یک از خانواده های ما الهام گرفته شده است. اینها دستور العمل هایی است که ما در طول تعطیلات از آنها لذت بردیم. از قلب ما به قلب شما ❤️

برش های خمیر مثلثی شکل را با چاقو روی تخته برش چوبی بچینید.

ما تقریبا استفاده کردیم 48 اونس روغن در الف فر هلندی 6 لیتری برای پخت این پیتزا فریتاتا. دقت کنید که روغن کافی داشته باشید تا خمیر در حین سرخ ، کاملاً در آب فرو برود.

a اضافه کنید یک قاشق چای خوری دارچین به روکش شکری برای دادن طعمی گرم و آرامش بخش. یا شکر را خارج کرده و مقداری اضافه کنید پنیر پارمزان رنده شده و گیاهان ایتالیایی خمیر قبل از سرخ ، برای پیچ و تاب خوشمزه.

یک تکه نان سرخ شده را با قاشق ف،ی از ماهیتابه خارج می کنیم.

به جای استفاده ن، از یک تن روغن؟ گرفتیم. می تو،د این پای پیتزا را در سرخ کن بادی هم بپزید! فقط سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید 400 درجه فارنهایت. سپس فریتاتا را داخل شکر فشار دهید و در سبد سرخ کن بادی قرار دهید.

قبل از سرخ شدن در هوا با روغن آشپزی آووکادو بپاشید 3 دقیقه. آن را برگرد،د و در هوا سرخ کنید 3 دقیقه اضافی یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود.

سرخ کن بادی نینجا در زمینه سفید.

مورد علاقه

سرخ کن بادی

آیا به دنبال بهترین سرخ کن بادی هستید؟ مورد علاقه ما سرخ کن بادی نینجا کیچن است که قابل اعتماد و قیمت متوسطی است.

شیرینی های با روکش شکر روی بشقاب پر از شکر دانه بندی شده قرار می گیرند.

در اینجا یک نکته است!

قبل از سرخ ، از داغ بودن روغن مطمئن شوید. برای تست دما یک تکه کوچک از خمیر را داخل روغن بیندازید و اگر به سرعت جوش زد و بالا آمد آماده سرخ شدن است!

باقیمانده فریتاتاهای پیتزا را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید 3 روز. دوباره در فر یا سرخ کن بادی گرم می کنیم تا دوباره ترد شوند. همچنین به خوبی یخ می زند. فقط مطمئن شوید که قبل از انجماد کاملا خنک شده اند.

یک ظرف پنه مستطیلی که روی سطحی رنگ روشن با پودر قند پوشانده شده است.

چه چیزی را با پیتزا نونا فریتا سرو کنیم؟

این دستور پخت پیتزا فریتاتا برای یک غذای خوشمزه درست شده است! در اینجا چند ایده برای الهام گرفتن وجود دارد:

شیب های شیرین

  • خامه فندقی و شکلات گرم
  • شربت افرا یا عسل
  • میوه های کنسرو شده مانند توت فرنگی، تمشک یا زردآلو

دیپ های خوشمزه

  • سس مارینارا برای طعم پیتزا ک،یک
  • Aioli سیر برای یک ضربه خامه ای
  • سس مزرعه برای یک غوطه وری خنک و با طراوت
  • خمیر پیتزا را 30 دقیقه قبل از استفاده از یخچال خارج کنید.

  • برای سرخ ، در روغن، حداقل 2 اینچ روغن نباتی را به یک اجاق هلندی یا تابه چدنی عمیق اضافه کنید و تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • در حالی که روغن در حال گرم شدن است، خمیر را به 5-7 ،مت ت،یم کنید. با استفاده از دستان خود، هر تکه را کمی صاف کرده و به شکل جان بلند دراز کنید.

  • وقتی روغن آماده شد، یک یا دو تکه از خمیر را در کاسه قرار دهید. هر طرف را به مدت 30 تا 45 ث،ه سرخ کنید.

  • فریتاتا را از روغن خارج کرده و داخل شکر بریزید و هم بزنید تا کاملاً ببندد.

  • باقیمانده غذا را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

  • ما حدود 48 اونس روغن را در یک فر هلندی 6 لیتری استفاده کردیم.
  • برای تهیه آن در سرخ کن بادی- سرخ کن هوا را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. تکه های فریتاتای ت،یم شده را داخل شکر فشار دهید و در سبد سرخ کن بادی قرار دهید. با روغن آشپزی آووکادو بپاشید. به مدت 3 دقیقه در هوا سرخ کنید، سپس برگرد،د و 3 دقیقه دیگر یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود سرخ کنید.
  • با اضافه ، یک قاشق چای خوری دارچین به رویه شکر، کمی فریتاتا اضافه کنید.
  • این یک دستور العمل عالی برای باقی مانده خمیر پیتزا است، اما خمیر تازه نیز موثر خواهد بود.

کا،ی: 196 Kcal، کربوهیدرات ها: 40 g، پروتئین: 5 g، چربی: 2 g، فیبر: 1 g، شکر: 14 g

اطلاعات تغذیه ای به طور خودکار مح،ه می شود و فقط باید به ،وان ،ن استفاده شود.

عکاسی: ع، های این پست توسط ارین از The Wooden S،et گرفته شده است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/nonna-maries-pizza-fritta/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D