پیتزای سالاد سزار مرغ کراست یک ،یب کم کربوهیدرات و پروتئین بالا روی پیتزا و سالاد است! این شام مفرح، سریع و آسان بدون گلوتن و غلات از ابتدا تا انتها تنها در 30 دقیقه آماده می شود. امشب شب پیتزا را دوباره تصور کنید!
من فقط شوخی می کنم وقتی می گویم خوشحالم که ممکن است TikTok به زودی ممنوع شود زیرا این برنامه این شگفت انگیز است زمان بد! من ،م می خورم که زمان در این برنامه خاص دو برابر سریعتر حرکت می کند. پنج دقیقه پیمایش در یک چشم به هم زدن تبدیل به 15 (یا بیشتر… ack!) می شود.
با این حال، اگرچه اینستاگرام بسیار شیک شده است و فیس بوک تا حدی غیرقابل پیش بینی است، TT هنوز احساس می کند … هزار. بهترین ایده ها را برای غذا، خانه و سفر به آنجا دریافت کنید.
از آنجا بود که الهام بخش این دستور العمل شگفت انگیز، کم کربوهیدرات، پروتئین بالا و آسان شدم پیتزا سالاد سزار مرغ!
،یب پیتزا + سالاد با پروتئین بالا
سال گذشته، پیتزای سالاد سزار مرغ در TikTok منتشر شد. صدها و صدها نفر نسخههای خود را به اشتراک میگذاشتند، و من بسیار مجذوب این ایده شدم.
پیتزا و سالاد ،یبی ک،یک هستند، پس چرا آنها را با هم ،یب نکنیم – در حالی که کربوهیدرات کم و پروتئین بالایی نیز دارند؟
به جای خمیر پیتزای آرد، یک جوجه از آن برای ایجاد یک پوسته بدون دانه و گلوتن استفاده شد و روی آن یک سالاد سزار تازه و ترد گذاشت.
تنها ایرادی که برای من وجود داشت این بود که پوسته آن با کنسرو مرغ درست شده بود و تنها ظرفی که برای استفاده از کنسرو مرغ اهمیت قائلم دیپ مرغ بوفالو است.
به هر حال من کنسرو مرغ را با مرغ چرخ کرده جایگزین کردم و نتیجه شگفت انگیز بود! بی صبرانه منتظرم تا این پیتزای سریع و خوشمزه را امتحان کنید.
اجزای لازم
این پیتزا کراست مرغ دارای طعم زیادی است اما به مواد زیادی نیاز ندارد – به علاوه، همه اینها مواد “طبیعی” روزمره هستند. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:
- مرغ چرخ کرده: من از مرغ چرخ شده استفاده می کنم قفسه سینه برای چرب نگه داشتن پیتزا می تو،د به جای آن از مرغ آسیاب شده معمولی استفاده کنید. هر دو یک پوسته بسیار لطیف درست می کنند.
- تخم مرغ: برای کمک به کنار هم نگه داشتن پوسته پیتزا.
- پنیر موزارلا رنده شده: این به سفت ماندن پوسته کمک می کند، به علاوه طعم و سطح قهوه ای طلایی خوبی را به آن اضافه می کند.
- ادویه جات ترشی جات: پودر سیر، پودر پیاز، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل، پوسته مرغ را مزه دار کنید.
- کاهو: بدون آن نمی تو،د سالاد سزار بخورید! می تو،د کاهوی رومی از قبل برش خورده ب،ید یا به جای آن یک قلب ببرید. قبل از استفاده آن را از طریق پاور اسپینر ارسال کنید.
- سس سالاد سزار: من عاشق سس سالاد سزار خامه ای کین هستم که بدون گلوتن است. از آنچه ترجیح می دهید استفاده کنید.
- پیاز قرمز: برش خیلی نازک برای ترد و طعم.
- پنیر پارمزان: یا تازه رنده شده یا پاره شده. من در واقع عاشق بسته های از قبل برش خورده پنیر پارمزان برای این سالاد هستم. شما واقعا می تو،د طعم قطعات را بچشید.
نکات دستور پخت
این دستور غذا خیلی سریع جمع می شود و اساساً بی اشتباه است. با این حال، در اینجا نکاتی وجود دارد که باید هنگام تهیه پیتزا سالاد سزار مرغ به خاطر بسپارید:
- مایع اضافی: مرغ آسیاب شده هنگام پخت کمی مایع آزاد می کند و این خوب است! وقتی پوسته کاملاً پخته شد تبخیر می شود.
- لباس و ارائه: اگر فکر نمیکنید در روزی که آن را درست میکنید، کل پوست مرغ را نمیخورید، صبر کنید تا کاهو را مزه دار کنید و درست قبل از خوردن آن را روی پوست نخورده آن بریزید، در غیر این صورت کاهو خیس میشود.
- با باقیمانده غذا چه کنیم: من در واقع دوست دارم باقیمانده پوسته را در یخچال بخورم، اما میتو،د آن را در زیر مرغ گوشتی یا سرخکن هوا گرم کنید تا قبل از اینکه سالاد سزار تازه را روی آن اضافه کنید.
پس چه می گویید – آیا این پیتزای الهام گرفته از سالاد را امتحان می کنید؟
با سالاد میوه تازه ست کنید
طرز تهیه پیتزا سالاد سزار مرغ
مرحله 1: پوسته مرغ آسیاب شده را درست کنید
با مخلوط ، پوسته پیتزا مرغ ،د شده خود شروع کنید. در یک کاسه بزرگ همزن، اضافه کنید تخم مرغ به علاوه پیاز و پودر سیر، پونه کوهی خشک، نمک، و فلفل سپس با چنگال هم بزنید تا ،یب شوند. موارد زیر را اضافه کنید پنیر موزارلا رنده شده سپس هم بزنید تا مخلوط شوند.
در نهایت اضافه کنید مرغ چرخ کرده سپس با چنگال (یا دستان خود) هم بزنید تا ،یب شوند.
مرحله 2: کراست را بپزید
مخلوط مرغ را در یک تابه گرد 13 اینچی برای پیتزا که با کاغذ روغنی پوشانده اید یا فویل آلومینیومی را با اسپری ن،ب به خوبی اسپری کرده اید بریزید و مرغ را با استفاده از کاردک به شکل دایره ای به ابعاد 11 در 11 اینچ پخش کنید.
اگر قالب پیتزا گرد ندارید، از تابه نیم ورقه ای استفاده کنید و خمیر را به شکل مستطیل در آورید.
به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 400 درجه یا تا زم، که روی آن طلایی شود، قالب را تا نیمه بچرخ،د.
یادداشت دستور غذا
هنگامی که تابه را در نیمه زمان پخت بچرخ،د، ممکن است مقداری مایع اضافی مشاهده کنید. این کار زم، انجام می شود که پوسته کاملاً پخته شود. با این حال، توصیه میکنم یک نیم تابه را در طبقه پایینی فر قرار دهید تا در صورت چکهریزی قطرهای از آن بیرون بیاید.
خمیر را کمی خنک کنید سپس آن را 4 قاچ کنید. این کار سرو را آسان تر می کند، بنابراین سعی نکنید سالاد را نیز ،د کنید.
مرحله 3: پوسته را با سالاد سزار تزئین کنید
مرحله آ، اضافه ، گوشت چرخ کرده است کاهو و آماده شوید سس سالاد سزار در یک کاسه همزن بریزید تا بپوشد. سالاد را روی پوست مرغ پخته شده کمی خنک شده قرار دهید و با برش های نازک روی آن قرار دهید پیاز قرمز، پنیر پارمزان رنده شده یا رنده شده، و کمی تکه های فلفل قرمز، در صورت اجازه، فورا سرو کنید.
امیدوارم هر لقمه ای از این غذای خوشمزه و سرگرم کننده در پیتزا و سالاد را دوست داشته باشید – در حالی که به اه، تغذیه ای پروتئین و کربوهیدرات کم خود نیز می رسید. لذت ببرید!
دستور العمل های سالم تر + غنی از پروتئین
برای پوسته پیتزا:
- 1 تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری پودر پیاز
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1/2 قاشق چای خوری آویشن خشک
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 1/2 قاشق چای خوری فلفل
- 1 فنجان پنیر موزارلا رنده شده
- 1 پوند سینه مرغ چرخ شده، یا مرغ چرخ کرده
برای ک،:
- 9 اونس کاهو رومی ،د شده، ~ 1 سر کاهوی رومی
- 1/2 پیاز قرمز، برش های نازک
- 1/4 فنجان سس سالاد سزار آماده شد، کم و بیش کن، سزار خامه ای را توصیه کرد
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده، یا کم و بیش
- ،ج ، تکه های فلفل چیلی قرمز، انتخاب من
از تاریک شدن صفحه جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و یک قالب پیتزای 13 اینچی را با کاغذ روغنی یا فویل ن،ب بپوش،د و کنار بگذارید. یا می تو،د از نیم سینی استفاده کنید. یک نیم سینی را در طبقه پایینی فر قرار دهید تا در صورت ریختن آن بریزد (مرغ در طی فرآیند پخت کمی مایع آزاد می کند اما در نهایت پخته می شود).
-
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، پودر پیاز، پودر سیر، پونه کوهی خشک، نمک و فلفل را اضافه کنید، سپس با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. پنیر موزارلا را اضافه کنید، سپس هم بزنید تا یکدست شود. مرغ چرخ شده را روی آن ،د کنید، سپس با چنگال هم بزنید تا خوب ،یب شود.
-
مخلوط مرغ را داخل تابه آماده شده بریزید، سپس با استفاده از یک کاردک آن را به شکل دایره 11 در 11 اینچی پهن کنید (اگر از تابه نیم ورقه ای استفاده می کنید، آن را به شکل مستطیل بغلت،د). به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زم، که مرغ روی آن طلایی شود بپزید. تابه را تا نیمه بچرخ،د. توجه: ممکن است هنگام چرخاندن تابه، مایع اضافی مشاهده کنید، اما در پایان زمان پخت، پخته می شود. کراست را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
-
در حالی که پوسته سرد می شود، کاهو را به یک کاسه متوسط اضافه کنید، سپس سس سالاد سزار را اضافه کنید و روی آن را بپوش،د. پوست مرغ را به چهار (یا بیشتر) برش دهید، سپس سالاد سزار، پیاز قرمز ،د شده و پنیر پارمزان را روی آن قرار دهید. بلافاصله سرو کنید.
- اگر قصد دارید مقداری از پوست ها را برای بعد نگه دارید، صبر کنید تا کاهو را مزه دار کنید و پوست مرغ را تا قبل از خوردن روی آن قرار دهید.
ارسال: 1برش، کا،ی: 340Kcal، کربوهیدرات ها: 6g، پروتئین: 34g، چربی: 20g، چربی اشباع شده: 6g، چربی های چند غیر اشباع: 6g، چربی های تک غیر اشباع: 5g، چربی های ترانس: 0.02g، کلسترول: 143میلی گرم، سدیم: 838میلی گرم، پتاسیم: 661میلی گرم، فیبر: 2g، شکر: 2g، ویتامین A: 5869IU، ویتامین C: 5میلی گرم، کلسیم: 222میلی گرم، آهن: 2میلی گرم
ارزش های غذایی فقط ،ن زده می شود. لطفا سلب مسئولیت ما را برای اطلاعات کامل تغذیه بخو،د.
ع، های اشلی مک لافلین
این دستور غذا را دوست دارید؟ آن را با دوستان به اشتراک بگذارید!
منبع: https://iowagirleats.com/chicken-crust-caesar-salad-pizza/
تحریریه غذا شرقی