من به این پیتزای سوشی ماهی قزل آلا تند که با سس مایونز تند، ماهی سالمون درجه سوشی، آووکادو، پیازچه و هالاپینو روی پوسته تورتیلا درست شده است وسواس دارم.
پیتزا سوشی ماهی سالمون تند
من عاشق پیتزا سوشی در یک رستوران محله، بنابراین تصمیم گرفتم خودم را درست کنم. بعد از آزمون و خطای زیاد و پرسیدن فالوورهای اینستاگرام من برای کمک به پوسته، در نهایت به دستور برنده رسیدم – خیلی خوب است! با ماهی سالمون یا ماهی تن سوشی عالی است و می تو،د پوسته تورتیلا را در سرخ کن یا فر درست کنید. اگر با تورتیلاهای بدون گلوتن Siete ساخته شوند، بدون لبنیات و بدون گلوتن هستند، اما هر تورتیلای کار خواهد کرد. اگر به اندازه من سوشی را دوست دارید، ممکن است این پشتههای میگو کالیفرنیا، کاسههای ماهی تن یا کاسههای ماهی سالمون کنسرو شده تند را نیز دوست داشته باشید.
ماهی سالمون درجه سوشی را از کجا ب،یم:
من برای ،ید ساشیمی ماهی قزل آلا به اچ مارت محلی خود می روم، اما هر سوپرمارکتی که یک نفر سوشی تازه درست می کند به شما می فروشد. همچنین می تو،د از ماهی فروش محلی خود ماهی سالمون درجه سوشی را بخواهید.
مواد لازم پیتزا سوشی
- نان ذرت مکزیکی: من از تورتیلای کازاوا بدون گلوتن Siete استفاده کردم، اما شما می تو،د از هر تورتیلای که دوست دارید استفاده کنید.
- آووکادو: دو اونس آووکادو تقریباً نصف یک آووکادوی کوچک است.
- نمک برای آووکادوی له شده
- ماهی سالمون: هشت اونس ماهی سالمون تازه درجه سوشی ب،ید.
- مایو تند: سس مایونز و سریراچا
- پیازچه: نیمی از پیازچه ها را با ماهی قزل آلا مخلوط کرده و نصف دیگر را برای تزیین نگه دارید.
- روغن: برای سس سالمون از روغن کنجد برشته شده استفاده کنید.
- من بید هستم: اگر فاقد گلوتن هستید، آن را با آمینوهای تاماری یا نارگیل تعویض کنید.
- دانه های کنجد: یک قاشق چایخوری کنجد سیاه یا سفید را روی پیتزا بپاشید.
- فلفل هالوپینو: یک هالاپینو را نازک برش دهید.
طرز تهیه پیتزا سوشی ماهی سالمون تند
- ماهی سالمون: سالمون، مایونز، سریراچا، نیمی از پیازچه، روغن کنجد و سس سویا را در یک کاسه متوسط با هم ،یب کنید.
- آووکادو: آووکادو را له کنید و با کمی نمک مزه دار کنید.
- پوسته تورتیلا: برای ترد شدن تورتیلاها، قبل از اینکه سوشی را روی آن ها بپوش،د، آنها را در هوا سرخ کنید یا بپزید. تورتیلاها را یکی یکی در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 60 تا 90 ث،ه در هر طرف سرخ کنید. یک قفسه روی آنها قرار می دهم تا دور آنها باد نکنند. برای پخت آنها، فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت پنج تا شش دقیقه روی یک تابه ورق بزنید و تا نیمه برگرد،د.
- تاپینگ پیتزا سوشی: نیمی از آووکادو و ماهی قزل آلا را روی هر تورتیلا قرار دهید. روی آن هالاپنیو، پیاز باقیمانده و دانه های کنجد را بریزید. با سس سویا، سیریراچا یا مایونز تند بیشتری بریزید.
نحوه نگهداری پیتزا سوشی
ماهی سالمون درجه سوشی بهتر است روزی که ،یداری می شود خورده شود و این پیتزا واقعاً در یخچال نگهداری نمی شود. من توصیه می کنم فقط به اندازه ای که قرار است در یک زمان بخورید درست کنید. اگر به افراد بیشتری غذا بدهید، این دستور به راحتی دو یا سه برابر می شود.
تغییرات:
- ماهی قزل آلا را با آن عوض کنید ماهی تن سوشی.
- ماهی خام را دوست ندارید؟ به جای آن از ماهی آزاد پخته شده استفاده کنید.
- یک پوسته برنج ترد درست کنید: برنج قهوهای پخته شده را در یک ظرف پیتزای گرد کوچک فشار دهید و آن را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید.
- تندی: اگر طرفدار سوشی تند نیستید، مقدار سیریراچا را حذف یا کاهش دهید و دانه ها و دنده ها را از هالاپینو جدا کنید.
- کنجد را جایگزین کنید چاشنی فوریکه.
دستور العمل های بیشتر الهام گرفته از سوشی که دوست خواهید داشت
آمادگی: 5 دقایق
پختن: 12 دقایق
جمع: 20 دقایق
بازده: 2 وعده های غذایی
اندازه خدمت: 1 پیتزا
-
در یک کاسه متوسط، سالمون، مایونز، سریراچا، نصف پیازچه، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید.
-
آووکادو و کمی نمک را با هم له کنید.
-
تورتیلا را در سرخ کن بادی قرار دهیدو سرخ کن 400 فارنهایت 1 تا 1 1/2 دقیقه از هر طرف تا ترد شود. (یک قفسه را روی آن قرار می دهم تا اطراف آن باد نکند). با دومی تکرار کنید.
-
برای انجام این کار در فردر فر از قبل گرم شده با دمای 425 درجه فارنهایت روی قالب ورقه ای به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید و تا نیمه برگرد،د.
-
تورتیلا را روی تخته برش قرار دهید و نیمی از آووکادوی له شده را روی آن قرار دهید. ماهی قزل آلا را ت،یم کرده و روی آن پخش کنید.
-
روی هالاپینو برش خورده، پیازهای باقی مانده را بگذارید و با دانه های کنجد بپاشید.
-
در صورت تمایل با سس سویا یا سریراچای بیشتری بریزید. (یا از مایونز تند استفاده کنید)
مرحله آ،:
لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.
خدمت: 1 پیتزا، کا،ی: 403 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 17 g، پروتئین: 24.5 g، چربی: 26.5 g، چربی های اشباع شده: 5.5 g، کلسترول: 68 میلی گرم، سدیم: 527 میلی گرم، فیبر: 4.5 g، قند: 2 g
منبع: https://www.skinnytaste.com/،y-salmon-su،-pizza/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*