فهرست مطالب[Hide][S،w]
نحوه خیساندن غذای مرغ برای سلامتی و تولید بهتر از مرغ های حیاط خلوت و یک بررسی امنیتی مهم در برابر خوراک سمی که ممکن است مانع از تخمگذاری آنها شود.
اخیراً اخبار جایگزین زیادی مبنی بر اینکه برندهای خاصی از خوراک مرغ تجاری مانع از تخمگذاری مرغ ها می شوند، سر و صدای زیادی به گوش می رسد.
در حالی که رسانه های جریان اصلی به طور قابل پیش بینی در تلاش هستند تا داستان های شهروندان رو،مه نگار را بی اعتبار کنند، ده ها ویدئو در رسانه های اجتماعی که نتایج قبل و بعد از تولید تخم مرغ خانگی را پس از جایگزینی خوراک آلوده با نسخه های تازه آسیاب شده نشان می دهد، کاملاً قانع کننده است! (1)
این داستانها مطمئناً نگرانکننده هستند، مخصوصاً در شرایطی که بسیاری از تأسیسات تخممرغ بهطور مرموزی در حال سوختن هستند و قیمت تخممرغ بیش از دو برابر شده است. (2، 3)
چرا شروع به خیس ، خوراک مرغ خود کنید؟
راه حل ساده ای برای آن دسته از ما که گله کوچکی از مرغ ها را نگهداری می کنیم وجود دارد تا برای خانواده خود تخم مرغ های با کیفیت عالی و معیاری از امنیت غذایی فراهم کنیم.
غذای مرغ خود را یک شب خیس کنید!
به نظر من خیساندن خوراک برای 8 تا 12 ساعت یا یک شبه در مقایسه با ،ر برای چند روز سادهترین روش است.
تمام مزایای ذکر شده در زیر را بدون نیاز به زمان اضافی دریافت می کنید.
بیشتر در مورد آن بعدا.
خوراک خیس شده در مقابل خوراک مرطوب
قبل از اینکه به فواید خیساندن غذای مرغ شما بپردازم، میخواهم توضیح دهم که خیساندن به م،ای خیس ، آن نیست.
خیس ، خوراک به م،ای افزودن آب به آن قبل از دادن آن به جوجه ها است.
غذای مرطوب در مقایسه با خوراک خشک یا ،ر شده هیچ مزیتی برای جوجه ها ندارد و در واقع ممکن است تحمل حرارت آنها را کاهش دهد. (4)
خیساندن خوراک مشابه کاری است که با یک گلدان جو دوسر یک شبه برای خود انجام می دهید.
آب صاف شده را اضافه کرده و به مخلوط زمان کافی می دهید تا فرآیند ،ر آغاز شود.
هرگز از آب لوله کشی ک،دار برای خیساندن خوراک استفاده نکنید.
این ماده شیمیایی زنده ماندن باکتری های دوستدار طبیعی موجود در خوراک را تهدید می کند. خیساندن باعث افزایش ت،یر آن به نفع سلامتی مرغ شما می شود.
در حالی که برخی افراد مخلوط مرطوب را به مدت 2 روز یا بیشتر ، می کنند، من آن را فقط یک شب خیس می کنم تا احتمال کپک زدن را کاهش دهم زیرا در بیشتر سال در محیطی کاملا مرطوب زندگی می کنم.
حتی با خیساندن یک شبه، خوراک مرغ قطعا شروع به ،ر می کند. صبح، متوجه حباب های خفیف در سطح مخلوط می شوم. این نشان دهنده فعالیت پروبیوتیکی است.
اگر در یک محیط خشک زندگی می کنید و می خواهید خوراک خیسانده شده را برای مدت طول، تری ،ر کنید، توصیه می کنم دو یا حدا،ر سه ظرف خیساندن داشته باشید. اولی برای خوراک خیس شده «روز 1»، دیگری برای «روز 2» و غیره است.
در مرحله بعد، بیایید به مزایای خیساندن خوراک یک شبه برای جوجه های حیاط خلوت شما بپردازیم!
تخم مرغ مغذی تر
تحقیقات نشان میدهد که خوراک ،ری برای مرغهای تخمگذار تغذیه قابل هضمتری را برای آنها فراهم میکند که به تخمهای بهتر تبدیل میشود.
در مطالعهای روی تقریباً 500 پولت، آنهایی که با خوراک ،ر شده غذا خوردند، وزن بیشتری اضافه ،د.
آنها همچنین تخمهای سنگینتری با پوستههای سختتر گذاشتند.. نشاندهنده کیفیت کلی بهتر… نسبت به مرغهای نوجو، که از غذای مرغ تجاری ،ر نشده تغذیه می،د. (5)
سلامت بهتر
خیساندن غذای مرغ در طول شب برای شروع شکوفایی پروبیوتیک ها نیز فوایدی بر سلامت مرغ ها دارد.
آنها دستگاه گوارش فوق، اسیدی تر دارند که در برابر عوامل بیماری زا مانند محافظت می کند E. coli، سالمونلا، و کمپیلوباکتر. (6)
کاهش هزینه خوراک
با افزایش قیمت خوراک مرغ، خوب است بد،د که صرف زمان اندک برای ،ر خفیف خوراک با خیساندن آن در طول شب در آب تصفیه شده، میزان غذای مصرفی مرغ ها را کاهش می دهد. (7)
همین اتفاق برای ما می افتد! چه بلغور جو دوسر را یک شب خیس کنید یا آرد را برای پنکیک خیس کنید، نتیجه این خواهد بود که کمتر می خورید زیرا سریعتر سیر می شوید.
بنابراین، این سرمایه گذاری اندک زمان به کاهش هزینه های خوراک شما و صرفه جویی در هزینه کمک می کند!
آزمایش هایی که Feed ایمن است
با توجه به گزارشهایی مبنی بر پخش خوراک آلوده در رسانههای اجتماعی، شاید بهترین جنبه خیس ، خوراک مرغ قبل از دادن آن به مرغهایتان این باشد که آزمایشی برای ایمنی آن است.
در ویدئوی زیر، زنی که غذای مرغ خود را خیس میکند نشان میدهد که چگونه خوراک آلوده که مانع از تخمگذاری مرغهایش شده، برخلاف خوراک تازه آسیاب شده و گلولههای آلوده، آب را جذب نمیکند.
نحوه خیس ، خوراک مرغ
اکنون که ثابت کردهایم خیساندن خوراک مرغ حداقل یک شبه ایده خوبی است، بیایید در مورد نحوه انجام آن بحث کنیم.
نوع خوراک برای خیساندن
در حالی که میتو،د هر نوع خوراک مرغ را خیس کنید، خواه کرامبل، پلت یا تازه آسیاب شده باشد، من آسیاب تازه را به ،وان بهترین غذا پیشنهاد میکنم.
دو برند وجود دارد که من به طور مداوم در دهه گذشته از آنها استفاده کرده ام که عالی هستند:
اگر گلوله را ترجیح می دهید، پیشنهاد می کنم گلوله های لایه ای ارگ،ک و بدون سویا آسیاب Modesto به ،وان بهترین ارزش
من مطمئن هستم که مارک های خوب دیگری برای استفاده وجود دارد. اینها فقط سه موردی هستند که در این سالها امتحان کرده ام و همیشه از آنها راضی بوده ام.
خوراک را با آب مخلوط کنید
هنگامی که یک غذای خوب آماده کردید، مقدار من، برای اندازه گله خود را در یک ظرف محکم قرار دهید.
هر مرغ حدود 4-5 اونس غذا در روز می خورد. (9، 10)
برای جلوگیری از دردسر اندازهگیری مقدار صحیح هر روز، من به سادگی یک ظرف را با خط پر ، من، علامتگذاری کردم. این را می تو،د در تصویر بالای مقاله مشاهده کنید.
خط اول برای 24 اونس یا 4 اونس خوراک برای 6 جوجه (به اندازه گله من) است. خط دوم نشان می دهد که کجا ظرف را با 30 اونس یا 5 اونس خوراک برای هر مرغ پر کنید.
بسته به اینکه مرغ ها چقدر می خورند (در بعضی مواقع از سال بیشتر می خورند) ظرف را تا خط اول یا دوم پر می کنم.
سپس ظرف را با آب چشمه صاف شده حدود 2 اینچ بالاتر از بالای خوراک پر می کنم.
در حالی که اگر بخواهید می تو،د خوراک و آب را هم بزنید، لازم نیست.
اگر فراموش کردید خوراک را خیس کنید چه؟
توجه داشته باشید که اگر فراموش کردید خوراک خود را قبل از خواب خیس کنید، جای نگر، نیست.
فقط روز بعد به جوجه ها غذای خشک بدهید.
خیس ، آن در صبح و دادن آن به آنها بدون حداقل 8-12 ساعت خیساندن هیچ فایده ای ندارد و در واقع می تواند در هوای گرم مضر باشد.
بگذارید مخلوط یک شب بماند
پس از اضافه ، آب به خوراک، یک پوشش محکم روی آن قرار میدهم و یک شب آن را روی میز آشپزخانه میگذارم.
لازم نیست درب آن محکم باشد.
صبح روز بعد متوجه خواهید شد که آب اضافی کاملا جذب شده و اندازه خوراک در هر دانه به میزان قابل توجهی متورم شده است.
تصویر بالای مقاله نشان می دهد که حجم خوراک در طول شب چقدر افزایش می یابد!
من همچنین به طور مداوم متوجه چند حباب در بالای مخلوط می شوم که نشان دهنده فعالیت پروبیوتیک است.
خوراک خیس شده شما آماده استفاده است!
خوراک خیس شده را در ظرف کم عمق بریزید
مرحله بعدی این است که جوجه های خود را با مخلوط خیس شده و کمی ،ر شده تغذیه کنید.
من خوراک را در یک ظرف کم عمق می ریزم و آن را روی زمین در منطقه آزاد قرار می دهم.
مراقب باشید که آن را در مک، قرار دهید که بالای سر از شاهین های مرغ غواصی محافظت شود.
ما از یک ترامپولین قدیمی به ،وان یک “پوشش شاهین” بزرگ در مسابقه مرغ اصلی خود استفاده می کنیم.
این جایی است که من غذا را قرار می دهم تا آنها بتوانند در امنیت کامل غذا بخورند.
بشویید و تکرار کنید
هنگام غروب وقتی جوجهها به داخل لانه میروند تا شب را بخوابند، ظرف کم عمق را برمیدارم و با شلنگ آبکشی میکنم و آن را کنار میگذارم تا صبح روز بعد با دسته بعدی غذای خیسشدهام استفاده کنم.
این تمام چیزی است که وجود دارد!
فکر میکنم متوجه خواهید شد که با صرف چند دقیقه برای خیس ، غذای مرغ در طول شب، گله سالمتری را مشاهده خواهید کرد که کمتر غذا میخورند و تخمهای محکمتری تولید میکنند.
شما همچنین می تو،د خیالتان راحت باشد که بد،د خوراک آلوده نیست زیرا آب را به خوبی جذب می کند و با پروبیوتیک ها شروع به ،ر می کند. این به احتمال زیاد با خوراکی که به هیچ وجه ناخالص یا ناایمن است، اتفاق نمی افتد.
(1) مرغداران پس از توقف تولید تخم مرغ توسط مرغ، خوراک آلوده را مقصر می دانند
(2) چه ،ی کارخانه های فرآوری مواد غذایی آمریکا را می سوزاند؟
(3) قیمت تخم مرغ تقریبا دو برابر شده است چرا قیمت تخم مرغ اینقدر با،ت؟
(4) اثر تغذیه خوراک مرطوب یا خوراک مرطوب ،ر شده توسط باسیلوس لیکنیفورمیس در مورد عملکرد رشد، هیستوپاتولوژی و ژن های نشانگر رشد و متابولیسم لیپید در جوجه های گوشتی
(5، 6، 7) خوراک ،ر شده برای مرغ های تخمگذار: اثرات بر تولید تخم مرغ، کیفیت تخم مرغ، وضعیت پر و ،یب و فعالیت میکرو فلور روده
(8) غذای سمی مرغ هنگام خیساندن منبسط نمی شود
(9) غذای مرغ در هر لایه در روز
(10) چه مقدار پلت لایه در روز؟
(11) آیا باید غذای مرغم را ،ر کنم یا خیس کنم؟
منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،w-to-soak-chicken-feed/