،یبی بین پودینگ ذرت و نان ذرت، این دستور پخت کاسرول ذرت سبک یک افزودنی عالی برای میز تعطیلات هر ،ی است.
آرایش قابلمه ذرت جیفی
در چند سال گذشته درخواستهای زیادی برای تهیه این غذای ذرت دریافت کردهام، بنابراین تصمیم گرفتم بر اساس تقاضای عمومی با آن مق، کنم. پسر عموی من همیشه برای روز شکرگزاری هر سال یک قابلمه ذرت درست می کند، بنابراین می دانستم برای شروع خوب به کجا مراجعه کنم. این یک کاسرول ذرت آسان است که از مخلوط مافین ذرت جیفی به ،وان پایه با ذرت کنسرو شده و ذرت خامه ای استفاده می کند. ماست و سفیده تخم مرغ رو اضافه کردم تا رنگ اصلیش کمرنگ بشه و خوشمزه شد. همچنین ممکن است این مافین های نان ذرت را که از ابتدا تهیه شده اند یا این قیمه نان ذرت را برای میز تعطیلات خود دوست داشته باشید.
چرا این ظرف ذرت سبک تر کار می کند؟
شکرگزاری همه چیز در مورد جنبه های مختلف است و بسیاری از ما بسیار نوستالژیک هستیم. پسر عموی من همیشه هر سال برای روز شکرگزاری دیگ ذرت درست می کند، همه ما آن را دوست داریم. بنابراین وقتی درخواستی برای سبکتر ، آن دریافت کردم، خوشحال شدم که این کار را انجام دهم. در اینجا دلیل کارکرد آن است:
- با استفاده از ماست یون،، کره کمتر و سفیده تخم مرغ سبک تر می شود.
- نیمه خانگی – این دستور غذای آسان با یک جعبه مافین ذرت به اضافه تنها 6 ماده دیگر شروع می شود.
- درست کنید – و بعداً دوباره گرم کنید!
- اگر شخص دیگری میزبان است، آن را سر میز ناهارخوری بیاورید.
مواد تشکیل دهنده
در اینجا چیزی است که برای درست ، این کاسه ذرت سبک تر و سالم تر برای تعطیلات نیاز دارید. برای اندازه گیری دقیق به کارت دستور غذا در زیر مراجعه کنید:
- مخلوط مافین ذرت – پایه دستور غذا
- کنسرو ذرت شیرین و ذرت خامه ای – به یک قوطی از هر کدام نیاز دارید
- ماست یون، – پروتئین و غنا را اضافه می کند
- سفیده تخم مرغ – همه چیز را به هم متصل می کند
- کره زده شده – در اینجا کمی استفاده می شود
طرز تهیه کاسرول ذرت
بدون نیاز به تج،ات فانتزی، فقط یک کاسه، قاشق و ظرف پخت. برای دستورالعمل های قابل چاپ به کارت دستور غذا در زیر مراجعه کنید:
- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- یک ظرف پخت 9*13 را با اسپری آشپزی اسپری کنید.
- در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم مخلوط کنید و با قاشق مخلوط کنید، پفکی می شود و فکر می کنید کار اشتباهی کرده اید، نگران نباشید، خوب هستید.
- مخلوط را در ظرف پخت آماده شده بریزید و به مدت 55-60 دقیقه یا تا زم، که لبه های آن طلایی شود بپزید.
- قبل از برش دادن، اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.
تفاوت ها
- برای طعم بیشتر مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید
- گیاهان تازه مانند پیازچه را اضافه کنید
می تو،د این را از قبل آماده کنید و زم، که آماده خوردن شدید آن را گرم کنید. این نیز برای گرم ، مجدد روز بعد برای باقیمانده غذا عالی است.
دستور العمل های ذرت بیشتری که دوست خواهید داشت
مقدماتی: 5 دقیقه
آشپزی: 55 دقیقه
کل: 1 ساعت
میوه: 15 سهام
اندازه خدمت: 2 برش 2/3 x 3 اینچ
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
یک ظرف پخت 9*13 را با اسپری آشپزی اسپری کنید.
-
در یک کاسه بزرگ همه مواد را با هم مخلوط کنید و با قاشق مخلوط کنید، پفکی می شود و فکر می کنید کار اشتباهی کرده اید، نگران نباشید، خوب هستید.
-
در ظرف پخت بریزید و به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زم، که لبه های آن طلایی شود بپزید.
-
قبل از برش دادن، اجازه دهید چند دقیقه خنک شود.
مرحله نهایی:
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و همچنان دستور العمل های رایگان و باکیفیت را برای شما ارائه دهد.
ارسال: 2 برش 2/3 x 3 اینچ، کا،ی: 211 Kcal، کربوهیدرات ها: 42 g، پروتئین: 7 g، چربی: 3.5 g، سدیم: 636 میلی گرم، فیبر: 2 g، شکر: 8.5 g
منبع: https://www.skinnytaste.com/make-over-corn-c،erole/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*
تحریریه غذا شرقی