در اینجا روش مورد علاقه من برای تهیه کلم برو،ل بو داده در فر است که از بیرون زغالی و کاراملی و از داخل لطیف به نظر می رسد. این دستور پخت آسان در فر یک دستور پخت پایه خوشمزه برای تجربه طعم های اضافی است.
کلم برو،ل بو داده
اگر کلم برو،ل برشته شده را به دو نیم کنید و در ماهیتابه به صورت برش خورده بپزید، قهوه ای و نرم می شود. و من دوست دارم که می تو،د این دستور پخت کلم برو،ل را به روش های مختلف تغییر دهید. گاهی اوقات لیمو و پارمزان یا کمی لعاب با،امیک اضافه می کنم تا شیرینی و طعم ملایمی داشته باشد. برای طعم بیشتر، کمی بیکن یا پانچتا اضافه کنید. این غذای جانبی عالی برای فیله مینیون، مرغ کبابی، مرغ سرخ کن کامل هوا، سینه مرغ و غیره است.
چرا این دستور پخت کلم برو،ل را دوست خواهید داشت؟
من برای اولین بار فهمیدم که چندین سال پیش عاشق جوانه های ،د شده برو،ل شدم و از آن زمان به این طریق از برشته ، آنها لذت بردم. آنها در تمام پاییز و زمستان یک غذای جانبی آسان درست می کنند.
- حداقل مواد تشکیل دهنده: شما فقط به 4 چیز نیاز دارید، و 3 مورد از آنها جزء اصلی انبار هستند!
- اساسی: بعد از اینکه جوانه ها را آماده کردید، فقط آنها را با روغن، نمک و فلفل مزه دار کنید و بقیه شام خود را در حالی که در فر در حال تفت دادن هستند، آماده کنید.
- محدودیت های غذایی: دوستدار وزن، وگان، گیاهخوار، بدون گلوتن، فیبر بالا، سرخپوشان، عید پاک، بدون لبنیات، کتو و ضد التهاب.
اگر این دستور غذای سالم را برای کلم برو،ل بوداده درست می کنید، دوست دارم آن را ببینم. من را در ع، ها یا ویدیوهای خود در اینستاگرام، تیک تاک یا فیس بوک تگ کنید!
مواد تشکیل دهنده
این دستور ساده برای کلم برو،ل بوداده فقط 4 ماده دارد! کارت دستور العمل زیر اندازه گیری های دقیق را ارائه می دهد.
- کلم برو،ل: برای تهیه کلم برو،ل، آنها را زیر آب سرد بشویید، هر برگ بیرونی زرد رنگی را جدا کنید، انتهای آن را کوتاه کنید و از طول به دو نیم ت،یم کنید.
- روغن زیتون فوق بکر به ،بندگی ادویه ها کمک می کند و از خشک شدن جوانه ها جلوگیری می کند.
- ادویه جات ترشی جات: تنها چیزی که نیاز دارید نمک و فلفل است.
طرز تفت دادن کلم برو،ل
این دستور غذا آسان است – فقط آنها را ،د کنید، مزه دار کنید و تفت دهید! دستورالعمل های قابل چاپ در کارت دستور غذا در زیر آمده است.
- فصل: جوانه ها را با روغن، نمک و فلفل بریزید. سمت برش خورده را روی سینی لبه دار که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
- مدت زمان تفت دادن کلم برو،ل: آنها را در دمای 450 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 18 دقیقه، بسته به فر، اندازه جوانه ها و نحوه دوست داشتن آنها بپزید.
انواع کلم برو،ل بو داده
- ادویه جات ترشی جات: پودر پیاز یا سیر را اضافه کنید.
- طعم بیشتر: کلم برو،ل برشته شده را با پارمزان (یا پکورینو رومانو) و آب لیمو مخلوط کنید.
- سرکه: سس با،امیک را روی سبزیجات داغ بریزید.
- پف: بیکن یا پانچتا خام را به سینی فر اضافه کنید.
- گیاهان دارویی: قبل از قرار دادن سینی در فر، شاخه های رزماری یا آویشن را روی آن قرار دهید.
ارائه پیشنهادات
کلم برو،ل بوداده یک غذای جانبی عالی برای پاییز است. در اینجا ایده هایی وجود دارد که می تو،د آن را با چه چیزی جفت کنید.
ذخیره سازی
- خنک کننده: کلم برو،ل تفت داده شده را بهتر است به صورت گرم و بیرون از فر مصرف کنید، اما تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود.
- گرم ، مجدد آنها را در فر یا سرخ کن هوا قرار دهید تا کلم برو،ل ترد شود. می تو،د آنها را در مایکروویو هم قرار دهید، اما خیس می شوند.
- باقی مانده آنها افزودنی عالی برای هر کاسه غلات هستند.
دستورالعمل ها
نه! می تو،د کلم برو،ل خام را کباب کنید. نیازی به جوشاندن اول نیست.
نصف ، آن ها به پخت یکنواخت تر و قهوه ای تر و ترد شدن کمک می کند.
هر دو روش کار می کنند اما من ترجیح می دهم سبزیجات بریده شده را روی یک ورقه پخت قرار دهم تا کلم برو،ل کاملاً قهوه ای شود.
دستور العمل های بیشتری از کلم برو،ل که دوست خواهید داشت
مقدماتی: 15 دقیقه
آشپزی: 15 دقیقه
کل: 30 دقیقه
میوه: 4 سهام
اندازه خدمت: 3 /4 فنجان
اختیاری برای طعم بیشتر:
-
فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
هر گونه برگ زرد یا بیرونی کلم برو،ل را جدا کنید، سپس انتهای هسته را کوتاه کرده و از طول به دو نیم ت،یم کنید.
-
در یک کاسه بزرگ، جوانه ها را با روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید تا پوشش داده شود. جوانه ها را به سمت پایین و با فاصله ی،ان روی سینی لبه دار که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید.
-
تفت دهید تا جوانه ها نرم و قهوه ای شوند، حدود 15 تا 18 دقیقه، بسته به فر، اندازه جوانه ها و دوست داشتن آنها. بعد از حدود 10 دقیقه شروع به بررسی کنید که آیا ترجیح میدهید هنوز کمی کرانچ داشته باشند.
-
اگر می خواهید طعم بیشتری به آن اضافه کنید، جوانه های تفت داده شده را دوباره در کاسه همزن قرار دهید، آب لیمو، پارمزان یا رومانو را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
-
مزه دار کنید، در صورت تمایل نمک بیشتری اضافه کنید و سرو کنید.
مرحله نهایی:
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و همچنان دستور العمل های رایگان و باکیفیت را برای شما ارائه دهد.
ارسال: 3 /4 فنجان، کا،ی: 138.5 Kcal، کربوهیدرات ها: 10 g، پروتئین: 4 g، چربی: 10.5 g، چربی اشباع شده: 1.5 g، سدیم: 168.5 میلی گرم، فیبر: 4.5 g، شکر: 2.5 g
منبع: https://www.skinnytaste.com/roasted-brussel-sprouts/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*