کوکی های آرد نارگیل نرم و جویدنی به راحتی درست می شوند، با ذوب شدن تکه های شکلات در هر لقمه خوشمزه!
کوکی های آرد نارگیل کم کربوهیدرات
این کوکیهای کتوپسند با بافتی لذیذ و کرکی، طعمی شبیه به تلاقی کیک شکلاتی و ماکارونی شیرین نارگیل دارند.
و فقط با 5 ماده می تو،د آن را درست کنید!
این کوکیهای خانگی سالم شامل گزینههای کم کربوهیدرات، وگان، بدون گلوتن، بدون سویا، گندم، بدون مغز درختی، بدون دانه، پالئو و بدون شکر است.
به علاوه، نیازی به می،ر ایستاده نیست. این دستور پخت خیلی سریع در آشپزخانه شما آماده می شود. یک دسته آب نبات درست کنید و ناپدید شدن همه آن را تماشا کنید.
همچنین ممکن است دوست داشته باشید: کیک پنیر کتو
کوکی های شکلاتی آرد نارگیل
این بهترین دستور پخت کیک آرد نارگیل است که می تو،د پیدا کنید.
در حالی که بسیاری از دستور العمل های کوکی آرد نارگیل به انواع دیگر آرد، نشاسته یا کره آجیلی برای نگه داشتن کوکی ها نیاز دارند، این یکی به آرد بادام یا آرد تاپیوکا نیاز ندارد.
بدون تخم مرغ هم درست میشه
برای درست ، کوکیهای شکلاتی، یک مشت چیپس شکلاتی یا چیپسهای شکلاتی بدون شکر را روی آن قرار دهید، یا برای درست ، کوکیهای نارگیلی یا شکری، چیپسها را کنار بگذارید.
همچنین یک موس آووکادوی شکلاتی درست کنید
مواد لازم برای دستور پخت
برای تهیه کوکی های آرد نارگیل به روغن نارگیل، شیرین کننده، نمک، تخم مرغ یا تخم کتان، چیپس های شکلاتی اختیاری و البته آرد نارگیل نیاز دارید.
این دستور غذا با هر شیرین کننده مایع همه منظوره از جمله شربت افرا خالص، عسل یا آ، کار می کند.
برای کوکی های نارگیلی کتو از شربت کتو استفاده کنید. برخی از خوانندگان نیز نتایج موفقیت آمیز استفاده از استویا و آب را به جای شیرین کننده مایع گزارش کرده اند، اما من این گزینه را امتحان نکرده ام.
برای چربی موجود در دستور غذا می تو،د روغن نارگیل یا کره ذوب شده را انتخاب کنید. برای بهترین نتیجه و بافت کره ای بیشتر، کره کم چرب را جایگزین نکنید.
برای تهیه کوکی های آرد نارگیل گیاهی، تخم کتان خود را درست کنید. فقط مطمئن شوید که تخم کتان را هم بزنید و قبل از ادامه مراحل بعدی دستور به آنها زمان دهید تا جا بیفتند و کاملا سفت شوند.
به راحتی می تو،د یک مشت چیپس شکلات تیره یا نیمه شیرین، چیپس کره بادام زمینی یا چیپس شکلات سفید اضافه کنید.
این کوکی ها با کمی دارچین یا گردوی ریز ،د شده، بادام یا اسپند هم زده شده در خمیر عالی هستند.
آرد نارگیل چیست؟
نارگیل خشک شده تنها ماده تشکیل دهنده آرد نارگیل است.
نارگیل را کاملاً آسیاب می کنند تا شبیه آرد گندم سنتی شود، اما بدون دانه است و گلوتن ندارد.
آرد نارگیل سرشار از فیبر است و همچنین حاوی پتاسیم، آهن و سه گرم پروتئین در تنها دو قاشق غذاخوری است.
مانند اسفنج مایع را جذب می کند و بنابراین هرگز نمی تواند به ،وان یک جایگزین در محصولات پخته شده ای که به آردهای دیگر نیاز دارند استفاده شود.
بنابراین بهتر است به جای جایگزین ، آرد نارگیل با آرد بادام یا آرد همه منظوره، دستور العمل هایی پیدا کنید که به طور خاص به آرد نارگیل نیاز دارند.
آیا می توانم آرد دیگری را جایگزین کنم؟
این دستور غذا فقط با استفاده از آرد نارگیل آزمایش شده است، بنابراین اگر آرد متفاوتی را ترجیح می دهید، به جای آن از یکی از دستور العمل های زیر استفاده کنید:
برای کوکی های آرد بادام، این کیتو کوکی ها را درست کنید.
برای درست ، کوکیهای جو دوسر، این کوکیهای شکلاتی سالم را امتحان کنید.
برای کوکیهایی که حاوی آرد سفید یا سفید هستند، کوکیهای شکلاتی وگان درست کنید.
طرز تهیه بیسکویت آرد نارگیل
با اندازه گیری مواد تشکیل دهنده کوکی ها شروع کنید.
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و یک صفحه کوکی را با کاغذ روغنی بپوش،د. اگر از تشک پخت سیلی، استفاده می کنید، می تو،د کاغذ روغنی را حذف کنید.
در یک کاسه بزرگ، همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خمیر شیرینی شکل بگیرد.
سپس خمیر را به شکل گلوله هایی به اندازه خمیر بیسکویت در می آوریم. گلوله های خمیر کوکی را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید.
این کوکی ها به خودی خود صاف نمی شوند، بنابراین من دوست دارم قبل از پخت آنها را به شکل کوکی فشار دهم. اگر توپ های کوکی را ترجیح می دهید، این مرحله صاف ، لازم نیست.
آن را به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
وقتی آنها را از اجاق بیرون بیاورید همچنان نرم و نیم پز به نظر می رسند. به همین دلیل مهم است که بگذارید کوکی های نارگیلی کاملا خنک شوند. در این دوره سرد شدن به میزان قابل توجهی سفت می شود.
پس از خنک شدن، کوکی ها را به ظرف درب دار منتقل کنید و روی پیشخوان نگهداری کنید. آنها باید تا چهار روز در شرایط خوبی بمانند.
همچنین می تو،د کلوچه های باقیمانده را در یک ظرف دربسته به مدت سه یا چهار ماه فریز کنید. قبل از سرو آب گرم کنید، یا دوباره در مایکروویو گرم کنید.
ویدئو: طرز تهیه کیک نارگیلی آسان
در بالا، ویدیوی گام به گام را تماشا کنید
دستور العمل اقتباس شده از کلوچه های کتو و کوکی های کره بادام زمینی.
- 1/3 فنجان آرد نارگیل
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- 2 1/2 قاشق غذاخوری شیرین کننده مایع (مانند شربت افرا، عسل یا شربت کتو)
- 2 تخم مرغ یا تخم کتان
- 1/4 فنجان روغن نارگیل یا کره (ذوب شده)
- 1/2 فنجان شکلات چیپسی (اختیاری)
-
برای تهیه شیرینی های آرد نارگیلی، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. همه مواد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. در ابتدا بسیار روان به نظر می رسد، بنابراین به هم زدن ادامه دهید تا زم، که ناگهان به خمیر شیرینی تبدیل شود. به شکل گلوله در آورید، به شکل کوکی ،د کنید، سپس به مدت 22 دقیقه روی یک صفحه کوکی که در طبقه وسط فر قرار داده شده است بپزید. وقتی از فر خارجشون کنید خیلی نرم میشن. بگذارید بیسکویت ها کاملا خنک شوند، چون وقتی سرد شدند سفت می شوند. باقیمانده غذا را تا چهار روز در ظرف درپوش دار نگهداری کنید.مشاهده حقایق تغذیه
دستور العمل های بیشتر نارگیل
ماکارونی نارگیل
دستور کاری کاری نارگیل
بلغور جو دوسر شکلاتی بدون میله پخت
بستنی نارگیلی – 5 طعم
اسموتی توت فرنگی
توپ های نارگیل
کیک های گیاهی
خامه نارگیل فرم گرفته
موس شکلاتی کتو
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/coconut-flour-cookies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=coconut-flour-cookies&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=coconut-flour-cookies
تحریریه غذا شرقی