کیک موچی خرمالو زنجبیلی | لیزا لین
انتشار: آذر 24، 1403
بروزرسانی: 28 خرداد 1404

کیک موچی خرمالو زنجبیلی | لیزا لین


موچی ،مالو زنجبیل

قبلاً اشاره کردم که ،مالو یکی از میوه های مورد علاقه من است. آنها در فصل پاییز و اوایل زمستان در فصل هستند و من می خواهم تا زم، که آنجا هستند از آنها نهایت استفاده را ببرم. من روش های مختلف پخت با ،مالو را امتحان کرده ام، اما همه تلاش هایم موفقیت آمیز نبوده است.

کیک وارونه ،مالو ش،ت خوردکیک وارونه ،مالو ش،ت خورد
تلاش ناموفق من برای درست ، یک کیک وارونه ،مالو

ماه گذشته، من سعی کردم یک کیک وارونه ،مالو فویو بپزم که به طرز فاجعه باری تمام شد (ع، بالا را ببینید). با وجود اینکه بیش از 40 دقیقه از پخت آن می گذرد و به یک ماس غیرجذاب تبدیل می شود، رویه سفت نمی شود. نمی توانم دقیقاً تشخیص دهم که چه اشتباهی رخ داده است. با این حال، من گمان می کنم که مقصر آنزیمی است که در ،مالو یافت می شود و پروتئین ها را تجزیه می کند و همچنین می تواند از سفت شدن برخی شیرینی ها جلوگیری کند. (ممکن است این مشکل مشابه این باشد که برخی میوه ها از سفت شدن دسرهای ژلاتینی جلوگیری می کنند.)

خوشبختانه، من توانستم راهی برای پخت و پز با ،مالو هاچیا مخلوط کنم تا کیک موچی درست کنم. موچی زنجبیل ،مالو طعمی شبیه نان زنجبیلی دارد و بافت کمی جویدنی و تیره دارد. پختن موچی به مدت یک ساعت به آن پوسته خوبی در بالا و پایین می دهد و کنتراست خوبی در سراسر موچی ایجاد می کند.

اگرچه نمی تو،د طعم های متفاوت ،مالو را در موچی بچشید، پوره ،مالو شیرینی طبیعی را به موچی می افزاید. در نتیجه، برای پخت موچی نیازی به اضافه ، شکر زیادی نخواهید داشت! امیدوارم از این غذای خوشمزه که خیلی شیرین نیست لذت ببرید.

موچی ،مالو زنجبیلموچی ،مالو زنجبیل

نکات آشپزی برای موچی زنجبیل و ،مالو

از چه نوع ،مالویی استفاده کنیم

،مالو هاچیا،مالو هاچیا
،مالو هاچیا

توصیه می کنم برای این دستور از ،مالوی رسیده هاچیا استفاده کنید. قبل از استفاده باید صبر کنید تا ،مالو هاچیا کاملا رسیده و نرم شوند. ،مالوی نارس حاوی یک ماده قابض است که احساس ناخوشایندی در دهان شما به جا می گذارد. برای آموزش نحوه رسیدن ،مالو هاچیا، این پست را اینجا ببینید.

می تو،د از ،مالوهای فویو که بسیار نرم شده اند نیز استفاده کنید (می تو،د از ،مالوهای رسیده فویو نیز مانند ،مالو هاچیا استفاده کنید. ،مالوهای نرم فویو نسبت به ،مالوهای سفت شیرین تر و خوش طعم تر هستند.

،یب ادویه: زنجبیل، دارچین، هل و فلفل کاین،یب ادویه: زنجبیل، دارچین، هل و فلفل کاین
مخلوط چاشنی برای موچی ،مالو

مخلوط ادویه

این موچی ،مالو از ،یب ادویه ای از زنجبیل، دارچین، هل و پودر فلفل قرمز استفاده می کند. من عاشق این هستم که چگونه فلفل هندی طعم زنجبیل آسیاب شده را افزایش می دهد. می تو،د 1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز را اضافه کنید تا به موچی کمی ادویه اضافه کنید. برای ادویه بیشتر، می تو،د مقدار آن را به 1/4 قاشق چایخوری افزایش دهید! اگر عاشق ادویه هستید، فلفل کاین را کنار بگذارید.

موچی ،مالو زنجبیلی 4موچی ،مالو زنجبیلی 4

چگونه موچی ،مالو را ذخیره یا منجمد می کنید؟

موچی ،مالو به زیبایی دوباره گرم می شود. در واقع، من فکر می کنم موچی روز بعد طعم بهتری دارد زیرا طعم تند آن تشدید می شود. اگر قصد دارید هر زم، بعد از روز پخت موچی بخورید، من به شدت توصیه می کنم موچی را دوباره در فر گرم کنید. این به این دلیل است که پوست بعد از روز اول نرم می شود.

می تو،د موچی را در آن ذخیره کنید دمای اتاق برای 1 تا 2 روز. تکه های موچی را روی یک ورقه پخت در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 7 تا 9 دقیقه گرم کنید. اگر به آرامی با ناخن روی موچی ضربه بزنید، پوسته بالایی باید سفت باشد. اجازه دهید موچی 10 تا 15 دقیقه قبل از خوردن خنک شود. به این ترتیب پوسته ها و لبه های بالا و پایین زمان بیشتری برای سفت شدن دارند.

شما هم می تو،د تبرید موچی تا 4 روز. دوباره موچی را روی ورقه پخت در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 10 تا 12 دقیقه گرم کنید. سپس اجازه دهید موچی به مدت 10 تا 15 دقیقه قبل از خوردن خنک شود.

وقتی می آید فریز کنیدمن دوست دارم موچی را قبل از انجماد، ابتدا تکه تکه کنم. این کار روند گرم ، مجدد را بعدا سرعت می بخشد. تکه های موچی را روی سینی یا بشقاب بزرگی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. پس از سفت شدن موچی (در حدود 1 تا 2 ساعت)، موچی یخ زده را به یک کاسه منتقل کنید. برای گرم ، مجدد موچی منجمد، قطعات یخ زده را در سینی فر در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 17 تا 20 دقیقه قرار دهید. قبل از پخت نیازی به آب ، موچی ندارید. اجازه دهید موچی حداقل 10 تا 15 دقیقه قبل از خوردن خنک شود.

نکته ای در مورد رویه پودر قند

لایه پودر قند روز بعد جذب موچی می شود، زیرا موچی روی آن نرم و مرطوب می شود. اگر قصد دارید موچی را روز بعد سرو کنید، موچی را دوباره گرم کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس لایه پودر قند را اضافه کنید.

به دنبال بیشتر هستید؟

نان نیان گائونان نیان گائو
نان نیان گائو

اگر این دستور موچی ،مالو را دوست داشتید، ممکن است نان نان گائو من را نیز دوست داشته باشید! این یک نسخه پخته شده از کیک سال نو چینی، nian gao است. ممکن است این کیک موچی کدو تنبل سیاه کنجدی که توسط دوست من سارا درست شده است را دوست داشته باشید! من این موچی ،مالو را به راحتی از دستور کیک موچی او اقتباس کردم.

موچی ذرت خوشمزهموچی ذرت خوشمزه
موچی ذرت خوشمزه

برای چیزی خوشمزه، این موچی ذرت خوشمزه را امتحان کنید!

موچی ،مالو زنجبیلموچی ،مالو زنجبیل
پین ایمیل خود را چاپ کنید

وعده های غذایی: 16

نویسنده: لیزا لین

موچی ،مالو زنجبیل

این موچی ،مالو و زنجبیل قصیده ای برای یکی از میوه های مورد علاقه من است. مزه موچی شبیه نان زنجبیلی است اما دارای مرکز جویدنی و پوسته ای سبک در بیرون است. ،مالو شیرینی طبیعی موچی را به این دسر خوشمزه می دهد که خیلی شیرین نیست. من بیشتر مواد موجود در دستور غذا را وزن کردم و در زیر لیست کردم. به راحتی می تو،د این موچی را به 16 تا 20 تکه برش دهید.

زمان آماده سازی30 دقیقه

زمان پخت و پز1 ساعت 15 دقیقه

زمان خنک شدن45 دقیقه

مواد تشکیل دهنده

  • 1 3/4 فنجان (280 گرم) آرد برنج شیرین یا موچیکو، اندازه گیری با روش dip and wipe (نگاه کنید به تبصره 1)
  • 2 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1 1/2 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • 1/4 قاشق چای خوری هل آسیاب شده، من زمین تازه را ترجیح می دهم
  • 1/8 قاشق چای خوری پودر کاین، (به یادداشت 2 در مورد سطوح ادویه مراجعه کنید)
  • 1/4 قاشق چای خوری نمک کوشر کریستال الماس، یا 1/8 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • 1 قاشق چای خوری قدرت نان
  • 1 تا 2 ،مالو هاچیا بسیار رسیده، (به یادداشت 3 مراجعه کنید)
  • 2 تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
  • 3/4 فنجان (175 گرم) شیر نارگیل پرچرب
  • 1/4 فنجان (56 گرم) کره بدون نمک، ذوب کنید و کمی خنک کنید، به علاوه مقدار بیشتری برای چرب ، ورقه پخت
  • 1/4 فنجان (50 گرم) شکر قهوه ای تیره، (به یادداشت 4 مراجعه کنید)
  • 1/4 فنجان (50 گرم) شکر دانه ریز
  • 1 قاشق غذاخوری م، بدون سولفور
  • 1 قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • پودر قند برای پوشش

جهت ها

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید و سینی فر را در وسط قرار دهید.

  • یک قالب فر 8 در 8 اینچی را با کره خوب چرب کنید. می تو،د از یک تابه 9×9 اینچی استفاده کنید، اما موچی نازک تر خواهد بود.

  • در یک کاسه متوسط، آرد برنج شیرین، زنجبیل، دارچین، هل، فلفل قرمز، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • پوره ،مالو را درست کنید: برای این دستور به 1/2 فنجان (140 گرم) پوره ،مالو نیاز دارید (من معمولاً این را وزن می کنم). شما باید بتو،د این را از یک یا دو ،مالوی رسیده متوسط \u200b\u200bتهیه کنید. کاسه گل را از ،مالو جدا کرده و ،مالو را ورقه ای برش دهید. گوشت ،مالو را است،اج کنید. می تو،د ،مالوها را در غذاساز مخلوط کنید یا گوشت را به شیشه منتقل کنید و از مخلوط کن غوطه ور برای مخلوط ، استفاده کنید. 1/2 فنجان پوره ،مالو را اندازه کنید.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، پوره ،مالو، شیر نارگیل، کره، شکر قهوه ای و سفید را با هم مخلوط کنید. سپس م، و عصاره و،ل را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

  • مخلوط آرد را یکباره به مواد خیس اضافه کنید. با یک قاشق چوبی همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند و فقط توده های کوچکی از آرد ببینید.

  • خمیر را در سینی فر چرب شده بریزید. از یک کاردک یا کاردک ،تیکی/سیلی، برای پخش ، مخلوط در یک لایه یکنواخت استفاده کنید.

  • موچی را به مدت 60 تا 65 دقیقه بپزید و ظرف را بعد از 30 دقیقه از پخت بچرخ،د. اجازه دهید موچی به مدت 15 تا 20 دقیقه قبل از باز ، در تابه خنک شود. برای خارج ، موچی از ماهیتابه، من دوست دارم کل تابه را روی یک توری خنک کننده سیمی برگردانم. هنگامی که موچی از تابه افتاد، یک توری سیمی دیگر را روی کف موچی قرار دهید. همه چیز را دوباره برگرد،د تا سمت راست به بالا باشد. قبل از سرو اجازه دهید موچی کاملا خنک شود.

  • موچی را به 16 یا 20 ،مت برش دهید. روی موچی پودر قند بپاشید و سرو کنید! به یادداشت ها برای دستورالعمل های ذخیره سازی و گرم ، مجدد مراجعه کنید.

یادداشت ها

  1. آرد برنج شیرین نه مثل آرد برنج یا آرد برنج قهوه ای. برای این دستور حتما از آرد برنج شیرین یا موچیکو استفاده کنید. آرد برنج ،بناک به سبک تایلندی نیز باید کار کند، اما من این دستور را با آن نوع آرد تست نکردم.
  2. پودر کاین: اگر اهل ادویه هستید، فلفل تند را کنار بگذارید. اگر ادویه بیشتری می خواهید مقدار را به 1/4 قاشق چایخوری افزایش دهید.
  3. ،مالو هاچیا: قبل از پختن ،مالو هاشیه مطمئن شوید که کاملا رسیده باشند. برای اطلاع از نکاتی در مورد نحوه رسیدن ،مالو هاچیا به این پست مراجعه کنید. همچنین می تو،د از 2 یا 3 ،مالوی متوسط \u200b\u200bتا بزرگ، رسیده و نرم فویو استفاده کنید.
  4. شکر سیاه: من یک دسته را با استفاده از شکر سیاه که در یک فروشگاه مواد غذایی آسیایی پیدا کردم آزمایش کردم. من طعم آن را دوست داشتم، اما تصمیم گرفتم از آن در دستور غذای نهایی خود استفاده نکنم زیرا پیدا ، آن سخت است. اگر می خواهید این دستور را با شکر سیاه امتحان کنید، شکر قهوه ای تیره را با شکر سیاه جایگزین کنید و م، را حذف کنید.
  5. گرم ، مجدد: موچی را در ظرفی نگهداری کنید دمای اتاق. برای 1 تا 2 روز. موچی را دوباره روی یک ورقه پخت با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 7 تا 9 دقیقه گرم کنید. اجازه دهید موچی 10 تا 15 دقیقه قبل از خوردن خنک شود. به این ترتیب لبه ها زمان بیشتری برای سفت شدن دارند. شما می تو،د تبرید موچی تا 4 روز. دوباره موچی را در سینی فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 12 دقیقه گرم کنید. اجازه دهید موچی قبل از خوردن خنک شود. اگر شما آن را می خواهید فریز کنید موچی را قبل از انجماد برش دهید تا زمان گرم شدن مجدد کاهش یابد. دوباره در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 17 تا 20 دقیقه گرم کنید و بگذارید خنک شود.
  6. آستر تابه: اگر واقعا نگران ،بیدن موچی به تابه هستید، می تو،د آن را با کاغذ روغنی بپوش،د. من ترجیح می دهم کیکم بدون آستر باشد، زیرا ته آن پوسته بهتری ایجاد می کند.

تغذیه

ارسال: 1قطعه | کا،ی: 160Kcal | کربوهیدرات ها: 25.4g | پروتئین: 2.3g | چربی: 5.8g | چربی اشباع شده: 4g | کلسترول: 31میلی گرم | سدیم: 109میلی گرم | فیبر: 0.2g | شکر: 7.2g

این دستور رو درست کردی؟@،olisalin را تگ کنید یا یک امتیاز ستاره بگذارید و در وبلاگ نظر دهید!

منبع: https://healthynibblesandbits.com/،-persimmon-mochi/