استیک گل کلم خامه ای | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

اینها استیک های خامه ای گل کلم خیلی ساده و خوش طعم هستند آنها فقط با چهار ماده ساخته شده اند و یک غذای اصلی عالی برای یک وعده غذایی بدون گوشت هستند.

استیک های خامه ای گل کلم در بشقاب

گل کلم یکی از همه کاره ترین سبزیجات است و در این دستور غذا می بینید که یک غذای اصلی عالی را نیز درست می کند. این استیک های گل کلم خامه ای دل،ب و راضی کننده هستند، با سس غنی و تند.

این دستور غذا برای دوشنبه های بدون گوشت، ناهارهای سبک و زم، که می خواهید یک شام سالم برای خانواده خود سرو کنید عالی است. تنوع زیادی وجود دارد که می تو،د آنها را نیز امتحان کنید، بنابراین غذا تازه و هیجان انگیز باقی می ماند. وقتی به دنبال چیزی سبک هستید، اما نه خیلی سبک، این راهی است که باید بروید. حالا بیایید در مورد موادی که برای تهیه این استیک های گل کلم خامه ای استفاده خواهیم کرد با جزئیات بیشتر صحبت کنیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • گل کلم. می تو،د از هر سر گل کلم دو “استیک” تهیه کنید. هر باقیمانده را می توان برای دستور العمل های دیگر استفاده کرد.
  • مایو شما می تو،د استفاده کنید فروشگاهی یا مایونز خانگی، اما خانگی بسیار آسان است و طعم بهتری دارد.
  • سیر. اگر می تو،د برای بهترین طعم از میخک تازه استفاده کنید. به جای آن می توان از پودر سیر استفاده کرد.
  • سریراچا به اندازه دلخواه یا کم استفاده کنید.
  • نمک. مزه.

طرز تهیه استیک گل کلم خامه ای

1. انتهای ساقه پایینی گل کلم را جدا کرده و روی تخته برش قرار دهید. از یک چاقوی تیز و بزرگ استفاده کنید تا کناره ها را جدا کنید، سپس سر باقی مانده را به 2 یا 3 “استیک” 1 اینچی ببرید. تعداد گل کلم شما بستگی به اندازه گل کلم شما دارد. طرفین را برای دستور دیگری رزرو کنید.

برش گل کلم به استیک

2. مایونز، سیر و سیرراچا را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

باعث پخش شدن مایونز می شود

4. سپس حدود ¼ فنجان آب و نمک را به یک تابه بزرگ اضافه کنید. آنها را به آرامی بجوش،د و استیک های گل کلم را اضافه کنید. ماهیتابه را با درب بپوش،د و اجازه دهید گل کلم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزد تا نرم شود.

پختن گل کلم در آب

5. استیک های گل کلم را از ماهیتابه خارج کرده و روی سینی فر قرار دهید. سس مایونز تند را سخاوتمندانه روی آن پخش کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زم، که استیک های گل کلم شروع به قهوه ای شدن کند. با جعفری تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

مایونز را پخش کنید و استیک های گل کلم را بپزید
استیک های خامه ای گل کلم روی یک ظرف پخت

نکاتی برای بهترین استیک گل کلم خامه ای

  • برای برش راحت تر، یک پایه صاف درست کنید. انتهای ساقه پایین را از گل کلم جدا کنید تا یک پایه صاف ایجاد کنید و بتو،د گل کلم را روی تخته برش قرار دهید.
  • آنها را به سلیقه خود بپزید. این استیک های گل کلم را چه نرم، کمی قهوه ای یا با کمی ترد دوست داشته باشید، می تو،د این استیک های گل کلم را به مقدار دلخواه یا کم بپزید.
  • مطمئن شوید که آنها نسوزند. مراقب گل کلم باشید زیرا می تواند به سرعت و به راحتی قهوه ای شود. وقتی شروع به قهوه ای شدن ،د، تمام می شوند.
  • استیک ها را به ضخامت برش دهید. از آنجایی که اینها باید شبیه استیک باشند، آنها را از ،مت ضخیم برش دهید. این همچنین باعث می‌شود که هنگام پختن از هم جدا نشوند.

تغییرات این دستور غذا

  • گیاهان تازه را اضافه کنید. شوید، جعفری یا گشنیز همگی گیاهان عالی برای افزودن به این استیک های گل کلم خامه ای برای طعم بیشتر هستند.
  • آنها را بیشتر تند کنید. اگر سریراچا یا مقداری تکه فلفل قرمز اضافه کنید، می تو،د سطح حرارت این استیک ها را افزایش دهید.
  • سس دیگری را جایگزین کنید. شما همچنین می تو،د این دستور را با سس چرمولا، تزاتزیکی، پستو یا سس فلفل بوداده.
  • مقداری کاراکتر اضافه کنید. این استیک ها را برای چند دقیقه آب پز کنید تا کمی زغال در بالای آن گرفته شود تا یک پایان خوشمزه به دست آید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقی مانده این استیک های گل کلم خامه ای را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. آنها دوام خواهند آورد تا 5 روز. آنها را می توان دوباره در مایکروویو یا در فر گرم کرد.

این را با چه چیزی سرو کنیم

  • پروتئین ها اینها را به ،وان غذای جانبی برای غذاهای اصلی سرو کنید خورش مرغ، میگو پخته شده ترد، دستمال پر اسفناج، یا تاکیتو لوبیا سیاه پخته شده.
  • سالاد. آنها را با یک سالاد خوب، مانند این، جفت کنید سالاد کاهو آیسبرگ، سالاد کلم پیچ ساده، سالاد فتا گوجه فرنگی خیار، یا سالاد خیار آلم،.
  • سبزیجات. شما نمی تو،د اشتباه کنید که این استیک ها را با سبزیجات دیگر سرو کنید، مانند کلم برو،ل بو داده سیر، مارچوبه سریع و آسان اجاق گاز، بهترین سبزیجات سرخ شده، کاسه سیب زمینی دو بار پخته، یا کلم بروکلی پخته ترد.
  • سیب زمینیها. این استیک های گل کلم خامه ای با مقداری خوشمزه هستند کاسرول سیب زمینی دو بار پخته، سیب زمینی پارمزان سرخ شده، پوره سیب زمینی مریم گلی، یا سیب زمینی سوخاری بچه.
استیک های گل کلم خامه ای به قطعات بریده شده

امیدوارم این دستور خوشمزه و خوشمزه استیک گل کلم خامه ای را دوست داشته باشید. وقتی این “استیک” های خوشمزه را دارید، برای خوردن یک وعده غذایی سیر کننده و سیر کننده، نیازی به گوشت ندارید.

دستور العمل های خوشمزه تر گل کلم:

استیک های خامه ای گل کلم

ت،ا شف

اینها استیک های خامه ای گل کلم خیلی ساده و خوش طعم هستند آنها فقط با چهار ماده ساخته شده اند و یک غذای اصلی عالی برای یک وعده غذایی بدون گوشت هستند.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 30 دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 2 وعده های غذایی

کا،ی 228 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="2" data-recipe="19352" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="2" data-recipe="19352" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="2" data-recipe="19352" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 متوسط گل کلم
  • 3 قاشق غذاخوری مایو
  • ½ قاشق غذاخوری سریراچا
  • 2 متوسط حبه سیر، ،د شده

دستورالعمل ها

  • انتهای ساقه پایینی گل کلم را جدا کرده و روی تخته برش قرار دهید. از یک چاقوی تیز و بزرگ استفاده کنید تا کناره ها را جدا کنید، سپس سر باقی مانده را به 2 یا 3 “استیک” 1 اینچی ببرید. تعداد گل کلم شما بستگی به اندازه گل کلم شما دارد. طرفین را برای دستور دیگری رزرو کنید.

  • مایونز، سیر و سیریراچا را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

  • سپس حدود ¼ فنجان آب و نمک را به یک تابه بزرگ اضافه کنید. آنها را به آرامی بجوش،د و استیک های گل کلم را اضافه کنید. ماهیتابه را با درب بپوش،د و اجازه دهید گل کلم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزد تا نرم شود.

  • استیک های گل کلم را از ماهیتابه خارج کرده و روی سینی فر قرار دهید. سس مایونز تند را سخاوتمندانه روی آن پخش کنید. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زم، که استیک های گل کلم شروع به ایجاد لکه های قهوه ای کنند. با جعفری تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • گیاهان تازه را اضافه کنید. شوید، جعفری یا گشنیز همگی گیاهان عالی برای افزودن به این استیک های گل کلم خامه ای برای طعم بیشتر هستند.
  • آنها را بیشتر تند کنید. اگر سریراچا یا مقداری تکه فلفل قرمز اضافه کنید، می تو،د سطح حرارت این استیک ها را افزایش دهید.
  • سس دیگری را جایگزین کنید. شما همچنین می تو،د این دستور را با سس چرمولا، تزاتزیکی، پستو یا سس فلفل بوداده.
  • مقداری کاراکتر اضافه کنید. این استیک ها را برای چند دقیقه آب پز کنید تا کمی زغال در بالای آن گرفته شود تا یک پایان خوشمزه به دست آید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقی مانده این استیک های گل کلم خامه ای را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. آنها دوام خواهند آورد تا 5 روز. آنها را می توان دوباره در مایکروویو یا در فر گرم کرد.

تغذیه

کا،ی: 228کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 15gپروتئین: 6gچربی: 17gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 10gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 0.04gکلسترول: 9میلی گرمسدیم: 325میلی گرمپتاسیم: 881میلی گرمفیبر: 6gقند: 6gویتامین A: 21IUویتامین سی: 142میلی گرمکلسیم: 71میلی گرماهن: 1میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/creamy-cauliflower-steaks/