اسکواش اسپاگتی شکم پر فاجیتا میگو


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این اسکواش اسپاگتی شکم پر فاجیتا میگو ،یبی عالی از سبزیجات، میگو و ادویه جات است. این غذای خوشمزه راهی سالم و کم کربوهیدرات برای لذت بردن از طعم فاهیتا مورد علاقه شماست.

میگو فاجیتا اسکواش اسپاگتی پر شده روی چنگال

این کدو اسپاگتی پر شده با میگو بسیار خوب است و من نمی توانم صبر کنم تا آن را با شما به اشتراک بگذارم. این دستور غذا تمام طعم فاهیتا را با میگوی چاق و کدوی اسپاگتی خوشمزه ،یب می کند. این کم کربوهیدرات، بدون گلوتن، همه کاره است و با بسیاری از غذاهای دیگر طعم خوبی دارد. داری عاشقش میشی

این یک راه واقعا سالم برای لذت بردن از میگو فاجیتاس است. در حالی که می تو،د این را به ،وان پر ، تورتیلا درست کنید، اما به تنهایی طعم عالی دارد. می تو،د کربوهیدرات ها را نادیده بگیرید و از این غذای خوش طعم به همان شکل که هست یا با چند تاپینگ لذت ببرید. کدو اسپاگتی چاشنی فاهیتا را جذب می کند و بافت و شکل آن به اندازه کافی شبیه ماکارونی است که این غذا را سیر کننده و آرامش بخش می بینید. بیایید در مورد آنچه که برای ساخت آن استفاده خواهید کرد صحبت کنیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • اسکواش اسپاگتی.
  • روغن زیتون، نمک و فلفل. برای چاشنی کدو اسپاگتی.
  • میگو.
  • فلفل دلمه ای. هر رنگی که دوست دارید
  • پیاز. قرمز، سفید یا زرد.
  • چاشنی فاجیتا. ،ید می کنم این یکی.
  • پنیر. هر پنیری که دوست دارید من اینجا از موزارلا استفاده کردم.

چگونه آن را درست کنیم

1. کدو حلوایی را با چاقوی تیز از طول نصف کنید و دانه ها را با قاشق جدا کنید. گوشت هر نیمه را با 1 قاشق چایخوری روغن زیتون ،ید و نمک و فلفل بزنید. نصف‌ها را از طرف گوشت به سمت پایین روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا زم، که لبه‌ها فقط قهوه‌ای شوند، حدود 45 دقیقه.

2. حدود 10 دقیقه قبل از پخته شدن کامل کدو اسپاگتی، میگو فاهیتا را درست کنید. در یک تابه بزرگ ن،ب، فلفل دلمه ای و پیاز را در روغن زیتون به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید تا کمی زغال شود.

3. چاشنی میگو و فاهیتا را اضافه کنید. پختن را ادامه دهید تا زم، که می،ا کاملاً پخته شوند (حدود 3-4 دقیقه). آن را کنار بگذارید و دوباره به کدو اسپاگتی برگردید.

4. وقتی کدو اسپاگتی پخت، آن را از فر خارج کرده و رشته های کدو را با سوهان کشیدن گوشت با چنگال جدا کنید. رشته های سوخاری را همراه با میگو داخل ماهیتابه بریزید و خوب مخلوط کنید.

5. میگو فاهیتا را بین قایق های اسکواش اسپاگتی ت،یم کنید و روی آن پنیر بزنید. آن را به مدت حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و ظرف خوب گرم شود. با گشنیز یا جعفری ،د شده تزئین کنید. خدمت.

نکاتی برای بهترین کدو اسپاگتی شکم پر با میگو

  • میگوی آماده را انتخاب کنید. با ،ید می،ایی که از قبل پوست کنده شده اند و دم کرده اند، در زمان و تلاش خود صرفه جویی کنید.
  • میگو را به اندازه کافی بپزید. برای جلوگیری از ،تیکی، می،ای بیش از حد پخته شده، آنها را بپزید تا زم، که تازه صورتی و مات شوند. این به این دلیل است که وقتی با کدو حلوایی داغ مخلوط می شوند به پختن ادامه می دهند.
  • فلفل و پیاز را به صورت نواری ،د کنید. برش دادن سبزیجات از طول باعث می‌شود که راحت‌تر با شکل مشابه کدو اسپاگتی مخلوط شوند و به هر لقمه کمی از همه چیز می‌دهند.
  • از یک چنگال برای ،اش دادن کدو اسپاگتی استفاده کنید. این ساده ترین راه برای بیرون کشیدن کدو حلوایی در عین حفظ رشته های اسپاگتی مانند است. با این روش باید به راحتی حذف شوند.

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. اگر دوست دارید، می تو،د سبزیجات فاهیتا را در صورتی که مورد علاقه شما نیستند اضافه یا جایگزین کنید. قارچ، اسفناج، ژالاپنو و دیگران نیز کار می کنند.
  • پروتئین دیگری را جایگزین کنید. اگر نمی تو،د از میگو استفاده کنید، می تو،د این غذا را با مرغ، توفو یا گوشت ، نیز درست کنید.
  • گیاهان تازه را اضافه کنید. گشنیز و جعفری در این کدو اسپاگتی شکم پر شده با میگو بسیار خوشمزه هستند. می تو،د پونه کوهی یا آویشن را نیز اضافه کنید.
  • آن را وگان کنید. برای تهیه این دستور غذای گیاهی، پروتئین و پنیر گیاهی را جایگزین کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقیمانده‌هایی که ممکن است از این اسکواش اسپاگتی شکم پر میگو داشته باشید در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. برای گرم ، مجدد آن را چند دقیقه در مایکروویو یا فر قرار دهید یا در فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

این را با چه چیزی سرو کنیم

این کدو اسپاگتی پر شده با میگو فاجیتا بسیار رضایت بخش، خوش طعم و ساده است. این مکمل عالی برای میز شام شما خواهد بود.

همچنین می تو،د این دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه را امتحان کنید:

اسکواش اسپاگتی شکم پر فاجیتا میگو

ت،ا شف

این اسکواش اسپاگتی شکم پر فاجیتا میگو ،یبی عالی از سبزیجات، میگو و ادویه جات است. این غذای خوشمزه راهی سالم و کم کربوهیدرات برای لذت بردن از طعم فاهیتا مورد علاقه شماست.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 50 دقیقه

زمان کل 1 ساعت

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 2 وعده های غذایی

کا،ی 420 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="2" data-recipe="14275" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="2" data-recipe="14275" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="2" data-recipe="14275" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

برای اسکواش اسپاگتی

  • 1 متوسط کدو اسپاگتی
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • قاشق چایخوری فلفل

برای پر ، میگو فاجیتا

  • 8 اونس میگو، پوست کنده و رگه شده
  • 1 متوسط فلفل دلمه ای، خلال شده
  • ½ متوسط پیاز قرمز، خلال شده
  • ½ قاشق غذاخوری چاشنی فاجیتا
  • ½ فنجان پنیر رنده شده

دستورالعمل ها

  • کدو حلوایی را با چاقوی تیز از طول نصف کرده و دانه ها را با قاشق جدا کنید. گوشت هر نیمه را با 1 قاشق چایخوری روغن زیتون ،ید و نمک و فلفل بزنید. نصف‌ها را از طرف گوشت به سمت پایین روی یک ورقه پخت قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید تا زم، که لبه‌ها فقط قهوه‌ای شوند، حدود 45 دقیقه.

  • حدود 10 دقیقه قبل از پخت کامل کدو اسپاگتی، میگو فاهیتا را درست کنید. در یک تابه بزرگ ن،ب، فلفل دلمه ای و پیاز را در روغن زیتون به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت زیاد تفت دهید تا کمی زغال شود.

  • چاشنی میگو و فاهیتا را اضافه کنید. پختن را ادامه دهید تا زم، که می،ا کاملاً پخته شوند (حدود 3-4 دقیقه). آن را کنار بگذارید و دوباره به کدو اسپاگتی برگردید.

  • وقتی کدو اسپاگتی پخت، آن را از فر خارج کرده و رشته های کدو را با سوهان کشیدن با چنگال جدا کنید. رشته های سوخاری را همراه با میگو داخل ماهیتابه بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • میگو فاهیتا را بین قایق های اسکواش اسپاگتی ت،یم کنید و روی آن پنیر بزنید. آن را به مدت حدود 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و ظرف خوب گرم شود. با گشنیز یا جعفری ،د شده تزئین کنید. خدمت.

یادداشت

نکاتی برای بهترین کدو اسپاگتی شکم پر با میگو

  • میگوی آماده را انتخاب کنید. با ،ید می،ایی که از قبل پوست کنده شده اند و دم کرده اند، در زمان و تلاش خود صرفه جویی کنید.
  • میگو را به اندازه کافی بپزید. برای جلوگیری از ،تیکی، می،ای بیش از حد پخته شده، آنها را بپزید تا زم، که تازه صورتی و مات شوند. این به این دلیل است که وقتی با کدوی داغ مخلوط می شوند به پختن ادامه می دهند.
  • فلفل و پیاز را به صورت نواری ،د کنید. برش دادن سبزیجات از طول باعث می‌شود که راحت‌تر با شکل مشابه کدو اسپاگتی مخلوط شوند و به هر لقمه کمی از همه چیز می‌دهند.
  • از یک چنگال برای ،اش دادن کدو اسپاگتی استفاده کنید. این ساده ترین راه برای بیرون کشیدن کدو حلوایی در عین حفظ رشته های اسپاگتی مانند است. با این روش باید به راحتی حذف شوند.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

باقیمانده‌هایی که ممکن است از این اسکواش اسپاگتی شکم پر میگو داشته باشید در ظرف دربسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. برای گرم ، مجدد، آن را برای چند دقیقه در مایکروویو قرار دهید یا آن را در فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

تغذیه

کا،ی: 420کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 43gپروتئین: 26gچربی: 18gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 1gکلسترول: 165میلی گرمسدیم: 1203میلی گرمپتاسیم: 913میلی گرمفیبر: 10gقند: 18gویتامین A: 3934IUویتامین سی: 88میلی گرمکلسیم: 338میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/shrimp-fajita-spaghetti-squash/