برگر بوقلمون {Best Ever!} – WellPlated.com


مطمئناً این بی،ه جسورانه است، اما من روی آن ایستاده ام: اینها بهترین ها هستند برگرهای ،یه ای شما همیشه خواهید ساخت! آنها کاملاً چاشنی شده و بسیار آبدار هستند، آنها انتخاب سالم تری هستند نمی کند فدای طعم

آووکادو، پنیر و گوجه فرنگی روی همبرگر بوقلمون تابه ای

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

همبرگرهای بوقلمون شهرت بدی دارند، و راستش را بخواهید: آنها به نوعی آن را به دست آورده اند.

خیلی از همبرگرهای بوقلمون خشک، بی مزه و به طور کلی ناامید کننده، ما را رها می کنند که ای کاش به جای آن همبرگرهای معمولی درست می کردیم.

در حالی که قبلاً همبرگرهای بوقلمون را در اینجا به اشتراک گذاشته بودم (برگرهای بوقلمون ایتالیایی و برگرهای سیب زمینی شیرین Chi،le بوقلمون مورد علاقه خوانندگان هستند!)، می خواستم یک دستور غذای اولیه برگر بوقلمون را با همان تطبیق پذیری یک نان همبرگر گوشت ، درست کنم.

آزمون و خطای زیادی طول کشید، اما این یکی است.

بهترین دستور پخت برگر بوقلمون روی نان با چاشنی

چه چیزی این را به بهترین دستور العمل برگر بوقلمون تبدیل می کند

چگونه یک برگر بوقلمون درست کنید که وحشتناک نباشد؟

بیایید به دو شکایت اصلی (اغلب واقعی) برگر بوقلمون بپردازیم: آنها 1) خشک و 2) بدون طعم هستند.

خشکی از این واقعیت ناشی می شود که بوقلمون بسیار لاغرتر از گوشت چرخ کرده است.

ما آن را دوست داریم زیرا به این م،ی است که همبرگر بوقلمون سالم‌تر است، اما نتیجه این است که در نهایت با همبرگری آبدار کمتری خواهید داشت.

در اینجا نحوه جلوگیری از خشک شدن همبرگر بوقلمون آمده است:

  • از 93% زمین ناب ،یه استفاده کنید. از لاغرتر از این استفاده نکنید (95٪ یا 97٪ ممنوع هستند)، اما در صورت تمایل می تو،د از پایین تر استفاده کنید. 90 درصد حتی کمی آبدارتر است.
  • آرد سوخاری و تخم مرغ را اضافه کنید. آنها برای ،باندن گوشت کار مضاعف انجام می دهند (تا برگر بوقلمون شما از هم نپاشد) و همبرگرهای بوقلمون شما را مرطوب نگه می دارند.
  • از دماسنج گوشت استفاده کنید. وقتی با گوشت بدون چربی مانند بوقلمون کار می کنید، اینطور است بنابراین مهم است که آن را زیاد نپزید زیرا حاشیه خطای کمتری وجود دارد.

هنگامی که خشکی را برطرف کردم، ،ت به بخش آسان آن رسید – اضافه ، طعم و مزه!

من اینجا شما را با رب گوجه فرنگی، سس Worcester،re و پودر پیاز پوشانده ام.

هر کدام از این ها یک تکه از طعم اومامی را که از یک همبرگر گوشت ، سنتی دریافت می کنید، ارائه می دهد، همه با فواید سلامتی گوشت بوقلمون بدون چربی.

این همبرگرهای بوقلمون اینجا برای WOW هستند!

آووکادو و پنیر روی همبرگر بوقلمون آسان

طرز تهیه برگرهای آبدار بوقلمون

به غیر از خود بوقلمون، پختن این همبرگرهای بوقلمون تفاوت چند، با فرآیند تهیه همبرگر با گوشت چرخ کرده ندارد.

مخلوط گوشت کمی نرم‌تر و مرطوب‌تر است، اما این به این دلیل است که ما باید آن رطوبت اضافی را وارد کنیم تا شیرینی‌های همبرگر خوب و آبدار بماند.

نکته!

اگر از پیشخوان گوشت یا قصابی بپرسید، ممکن است بتوانند یک بوقلمون آسیاب شده را برای شما تهیه کنند که تماماً گوشت تیره است، که یک همبرگر بوقلمون بسیار آبدار به دست می دهد.


مواد تشکیل دهنده

  • زمین ناب ،یه. من از گوشت بوقلمون 93 درصد بدون چربی استفاده کردم. 90% نیز خوب است. از کمتر از 93 درصد استفاده نکنید.
  • ،ده نان پانکو. آرد سوخاری خانگی یا آرد سوخاری معمولی هم کار می کند، اما من همیشه عاشق استفاده از پانکو هستم. بافتش درسته
  • سس ووسترشر. ازش نگذر! اگر به غذاهای دریایی حساسیت دارید، از یک بطری سس گیاهی Worcester،re استفاده کنید. این کلید طعم این همبرگرها است.
  • رب گوجه فرنگی. نکته حرفه ای: باقی مانده را در ،مت های یک قاشق غذاخوری فریز کنید، آنها را در کیسه فریزر بریزید و دفعه بعد که به یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیاز داشتید، نیازی به ،ید یک قوطی کامل نخواهید داشت.
  • سس تند. اختیاری و قابل تنظیم؛ به اندازه دلخواه یا کم استفاده کنید.
  • پودر پیاز. این کار بدون نیاز به ،د ، پیاز طعم پیاز را اضافه می کند.
  • نمک و فلفل. ک،یک.
  • تخم مرغ. عامل اتصال.
  • روغن کانولا. یا روغن با نقطه دود دیگری که دوست دارید برای پخت و پز استفاده کنید.
  • برای خدمت. نان همبرگر سبوس دار، پنیر، آووکادوی تکه تکه شده یا گواکاموله خانگی، و/یا هر تاپینگ برگر دیگری که دوست دارید.

جهت

بوقلمون، آرد سوخاری و سس برای همبرگرهای آبدار بوقلمون با هم مخلوط شده اند

1. بوقلمون را با پانکو و چاشنی ها در یک کاسه مخلوط کنید.

مواد برگر بوقلمون آبدار در یک کاسه

2. تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید، سپس با استفاده از چنگال همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برگرهای آسان بوقلمون روی ماهیتابه

3. روغن را از قبل در یک تابه چدنی گرم کنید و مخلوط بوقلمون را به شکل نبات درآورید.

برگرهای آسان بوقلمون روی تابه با پنیر

4. همبرگرهای بوقلمون را در تابه بپزید، پنیر را اضافه کنید و روی نان ها را با مواد انتخابی خود بچینید. لذت ببرید!

یادداشت رژیمی

آیا باید همبرگرهای خود را بدون گلوتن درست کنید؟ پانکوی بدون گلوتن برای این همبرگرهای بوقلمون عالی است، یا می‌تو،د از جو دوسر رول شده بدون گلوتن استفاده کنید.

انواع دستور غذا

  • برگر مرغ. هنگام تهیه همبرگر، مرغ آسیاب شده مشکلات زیادی مانند بوقلمون آسیاب شده دارد – به این م،ی که این دستور غذا برای تهیه همبرگر مرغ آبدار و خوش طعم نیز عالی است!
  • برگرهای آبدار لوسی ،یه. 8 عدد نبات نازک بوقلمون درست کنید. روی 4 تا از آن ها یک تکه پنیر ریخته، سپس 4 قیچی دیگر را روی آن قرار دهید و پنیر را در وسط ساندویچ کنید. لبه ها را به هم فشار دهید تا ببندند و طبق دستور بپزند.
  • برگر پیازی بوقلمون. نصف پیاز زرد را نگینی ،د کنید، آن را با مقداری روغن در تابه تان بپزید تا خوب قهوه ای شود و آن را داخل مخلوط بوقلمون آسیاب شده بریزید. روی آن پیاز قرمز سریع ترشی کنید.
  • برگر بیکن باربیکیو. برگرهای برتر با بیکن پخته شده یا بیکن سرخ کن هوا و سس باربیکیو.
  • برگر سوئیسی قارچ. روی آن پنیر سوئیسی و قارچ تفت داده شده بریزید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. برگرهای پخته شده تا 3 روز در یخچال باقی می مانند. آنها را محکم بپیچید یا در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • برای گرم ،. دوباره در مایکروویو، در ماهیتابه روی حرارت متوسط، یا در فر، توستر یا سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • یخ زدن. برگرهای بوقلمون را تا 3 ماه در ظرف دربسته یا کیسه فریزر با کاغذ روغنی بین لایه ها فریز کنید.

نکات ذخیره سازی

برای جلوگیری از خشک شدن آنها، بهتر است همبرگرهای بوقلمون را فریز کنید قبل از پختن آنها آنها را روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی شکل دهید، روی آن را با پ،تیک بپوش،د و آن را در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شوند. شیرینی ها را به کیسه فریزر منتقل کرده و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید.

دستور پخت همبرگر بوقلمون روی نان با مواد روی بشقاب

ایده های باقی مانده

بقایای همبرگر بوقلمون را ،د کنید و به مارینارا اضافه کنید تا یک سس ماکارونی گوشتی تهیه کنید، یا از آنها در دستور العمل های دیگری استفاده کنید که معمولاً از گوشت چرخ کرده یا بوقلمون قهوه ای مانند تاکو پاستا یا فلفل شکم پر ایتالیایی استفاده می کنید.

با برگر بوقلمون چه سرو کنیم

  • کاسه های مخلوط کن. من عاشق این کاسه‌های مخلوط‌کن شیشه‌ای هستم، زیرا آنها برای آماده‌سازی غذا دو کاره هستند و خدمت ،
  • ماهیتابه چدنی. این یکی در ایالات متحده آمریکا ساخته شده است، یک عمر دوام خواهد داشت و قیمت آن زیر 20 دلار است. نمره!
  • قاشق های اندازه گیری. قاشق های اندازه گیری مغناطیسی برای مرتب نگه داشتن کشوهای آشپزخانه شما.
  • دماسنج خواندن فوری. دمای داخلی را برای همبرگرهای عالی بوقلمون بررسی کنید!
آووکادو، پنیر و گوجه فرنگی روی همبرگر بوقلمون تابه ای

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

آنها را امتحان کنید و من فکر می کنم شما موافقت خواهید کرد – خانواده شما این همبرگرهای بوقلمون را می بلعد!

یک همبرگر آبدار بوقلمون روی نان با لقمه ای از آن بیرون آورده شده است

سوالات متداول

آیا برگر بوقلمون سالم تر از همبرگر است؟

بوقلمون زمینی دارد چربی اشباع کمتر نسبت به گوشت ،، و همچنین ممکن است بسته به نوع گوشت چرخ کرده و بوقلمون که مقایسه می شود کا،ی کمتری داشته باشد. البته سالم بودن موضوعی ذهنی است و به اه، سلامتی شما بستگی دارد، اما ا،ر کارشناسان برگر بوقلمون را سالم تر از همبرگر می دانند.

چه چیزی برگرهای ،یه را با هم نگه می دارد؟

در این دستور، تخم مرغ و پانکو به ،باندن همبرگرهای بوقلمون کمک می کنند و از تجزیه آنها جلوگیری می کنند.

برگر بوقلمون را چگونه باید طبخ کرد؟

من دوست دارم همبرگر بوقلمون را در تابه بپزم. از آنجایی که مخلوط بوقلمون نرم و مرطوب است، برای کباب ، ایده‌آل نیست و پختن آن‌ها در فر منجر به همبرگرهای خشک‌کن می‌شود، بدون آن که پخت و پز روی اجاق گاز پخته شود.

برای پتی برگر ،یه:

  • 1 پوند بوقلمون بدون چربی (من 93% لاغر استفاده کردم)
  • 1/4 فنجان آرد نان پانکو
  • 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 1/2 به 1 قاشق چایخوری سس تند مانند تاباسکو (اختیاری)
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه زمینی
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کانولا

برای خدمت:

  • 4 نان های همبرگر سبوس دار یا نان های دلخواه
  • پنیر نازک یا رنده شده
  • آووکادو ورقه شده
  • سایر مواد انتخابی: گوجه فرنگی، کاهو، مایو (یا ماست یون، بدون چربی مورد علاقه من)

  • نان‌ها را درست کنید: بوقلمون‌های آسیاب شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روی پنکو، سس Worcester،re، رب گوجه فرنگی، سس تند، پودر پیاز، نمک و فلفل را روی آن قرار دهید.

  • تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. با چنگال، تخم مرغ را هم بزنید تا زرده ،د شود، با چنگال همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. گوشت را زیاد کار نکنید یا برگرها ممکن است سفت باشند.

  • در همین حال، در یک تابه چدنی بزرگ (یا تابه محکم مشابه یا یک ماهیتابه ن،ب)، روغن را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

  • مخلوط را به شکل 4 قیچی با ضخامت حدود 1/2 اینچ و عرض 4 1/2 اینچ در آورید. مخلوط بسیار مرطوب و نرم خواهد بود. به آرامی کار کنید و اطمینان داشته باشید که پس از پختن به هم ،بیده است. برای من راحت‌تر است که با دست‌ها به شکلک‌ها شکل بدهم، سپس آن‌ها را با احتیاط مستقیماً روی سطح پخت داغ پایین بیاورم (در مقابل آن‌ها را به یک بشقاب بریزید، سپس از آنجا به ماهیتابه منتقل کنید).

  • پس از داغ شدن روغن و درخشندگی، همبرگرهای بوقلمون را از طرف اول به مدت 4 دقیقه بپزید، آن را برگرد،د، سپس به مدت 3 تا 4 دقیقه روی طرف دوم به پخت ادامه دهید تا برگرها با دماسنج خواندن فوری که در ضخیم ترین ،مت قرار داده شده به 165 درجه فارنهایت برسد. . اگر می خواهید نان ها را برشته کنید، این کار را در چند دقیقه آ، پخت انجام دهید (به یادداشت ها مراجعه کنید). اگر از پنیر استفاده می‌کنید، درست پس از برگرداندن آن‌ها را روی آن قرار دهید. به بشقاب منتقل کنید. همبرگرها را بلافاصله روی نان ها، با آووکادو و رویه های دلخواه سرو کنید.

  • برای نان تست نان برگر: کناره های بریده شده را با روغن اسپری یا برس بزنید و چند ث،ه در ماهیتابه برشته کنید تا گرم و قهوه ای طلایی شوند.
  • برای ذخیره سازی: برگرهای پخته شده تا 3 روز در یخچال باقی می مانند. آنها را محکم بپیچید یا در یک ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • برای گرم ، مجدد: دوباره در مایکروویو، در تابه روی حرارت متوسط، یا در فر، توستر یا سرخ کن با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • یخ زدن: همبرگرهای بوقلمون را در کیسه فریزر یا ظرف دربسته به مدت 3 ماه فریز کنید.

خدمت: 1 (از 4)کا،ی: 317کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 25gپروتئین: 33gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 2gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 5gچربی ترانس: 0.04gکلسترول: 109میلی گرمپتاسیم: 511میلی گرمفیبر: 2gقند: 4gویتامین A: 162IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 68میلی گرماهن: 3میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

دستور العمل های مرتبط

با چند نکته و ترفند، بوقلمون چرخ شده جایگزین شگفت انگیزی برای گوشت چرخ کرده است! در اینجا برخی از دستور العمل های بوقلمون آسیاب شده برای امتحان وجود دارد:

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/turkey-burgers/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با