برگر قارچ Portobello – Fit Foodie Finds


اینها برگر قارچ پورتوبلو یکی از خوشمزه ترین ساندویچ های گیاهی است که تا به حال داشته اید! آنها نه تنها شبیه همبرگرهای معمولی هستند، بلکه بافت و طعم مشابهی نیز دارند.

برگر قارچ پورتوبلو در بشقاب.

بهترین دستور برگر قارچ پورتوبلو

حتی بزرگ‌ترین کله‌های گوشت خارج از کشور هم این برگرهای بدون گوشت را دوست خواهند داشت! راز ماریناد قارچ است. به این قارچ گرانبها طعمی گوشتی و خوش طعم می دهد که مطمئناً دهان شما را آب می کند.

و، البته، هیچ چیز با یک برگر مانند برخی از تاپینگ های خوشمزه نمی آید! ما آن را با مقداری پیاز قرمز، پنیر جک فلفلی، و سس ساخته شده از سس کچاپ و هوموس سیر، ساده اما خوشمزه نگه داشتیم. اما با خیال راحت خلاق باشید و تاپینگ های مورد علاقه خود را اضافه کنید!

چرا شما آن را دوست دارم!

آبدارترین و خوش طعم ترین برگرهای پورتوبلو را با مواد گیاهی درست می کند!

یک دستور غذای گیاهی فوق العاده سریع و آسان.

یک راه عالی برای اینکه دوستان و خانواده غیر گیاهی شما چیزی متفاوت را امتحان کنند!

ماریناد خارج از این دنیا خوب است.

قارچ پورتوبلو در ماریناد.

فواید برگر قارچ پورتوبلو برای سلامتی

برگر قارچ پورتوبلو راهی آسان و خوشمزه برای لذت بردن از طعم گوشت ، بدون تمام چربی های اشباع شده ناسالم است. در اینجا فقط چند مورد از دلایلی وجود دارد که چرا باید به جای گوشت ،، پورتوبلو بخورید:

  1. فیبر بالا و کا،ی کم: قارچ پورتوبلو منبعی عالی از فیبر رژیمی است و کا،ی بسیار کمی دارد و آن‌ها را به انتخابی عالی برای زندگی سالم تبدیل می‌کند.
  2. سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی: پورتوبلو سرشار از ویتامین های گروه B، روی، منیزیم، سلنیوم و پتاسیم است. همه این مواد مغذی با فواید سلامتی مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب مرتبط هستند.
  3. سلامت قلب: پورتوبلو نه تنها فاقد چربی اشباع شده است، بلکه حاوی ،یباتی به نام استرول است که می تواند به کاهش سطح کلسترول و بهبود سلامت قلب کمک کند.
  4. خوشمزه – لذیذ: قارچ پورتوبلو طعم و بافتی لذیذ و گوشتی دارد که حتی باهوش ترین دوستداران همبرگر را راضی می کند! آنها با هر نوع نان یا چاشنی عالی هماهنگ می شوند، بنابراین می تو،د نوع همبرگر مورد علاقه خود را بدون کاهش طعم و مزه درست کنید.
کلاه قارچ پورتوبلو در ماریناد.

مواد تشکیل دهنده ویژه

  • قارچ پورتوبلو: از قارچ های بزرگ استفاده کنید زیرا طعم خاکی بسیار خوبی دارند و تقریباً اندازه پاتی برگر هستند!
  • پیاز قرمز: ما از پیاز قرمز به ،وان رویه همبرگر برای این دستور استفاده کردیم، اما در صورت تمایل از تاپینگ برگر مورد علاقه خود استفاده کنید!
  • پنیر جک فلفلی: یک پنیر آب شده عالی برای قرار دادن روی قارچ ها. شما همچنین می تو،د از پنیر گیاهی مورد علاقه خود استفاده کنید!
  • سبزی ،د شده: هر نوع انجام خواهد داد. ما روگولا، اسفناج، رومی و غیره را توصیه می کنیم.
  • نان برگر پیاز: ما عاشق طعمی هستیم که نان های پیاز به میز می آورند! با این حال، از هر نوع نان همبرگری که دوست دارید استفاده کنید.
  • هوموس سیر: شما می تو،د یک هوموس ساده تهیه کنید، اما سیر همه چیز را بهتر می کند!
  • سس گوجه: لایه ای از شیرینی و طعم را اضافه می کند که این برگر را کاملا متعادل می کند.

آن را امتحان کنید!

قارچ پورتوبلو کبابی

اگر عاشق همبرگر قارچ پورتوبلو هستید، عاشق این پورتوبلوهای کبابی خواهید شد! آنها را به ،وان غذای اصلی یا کناری درست کنید.

دریافت دستور العمل

در ماریناد قارچ خانگی ما چیست؟

ماریناد قارچ پورتوبلو کبابی ما سریع، آسان و کاملاً خوشمزه است! این سس مخفی ایجاد طعم واقعی این برگرهای قارچ پورتوبلو است. این چیزی است که در آنها وجود دارد:

  • سس ووسترشر
  • سرکه بازامیک
  • آب لیمو
  • روغن زیتون
  • سیر
  • پیاز
  • شکر قهوهای
  • ،دل دیژون
کلاهک قارچ پورتوبلو در تابه گریل.
برگر قارچ پورتوبلو با پنیر در طرح گریل.

دستورالعمل های ساده

ماریناد را آماده کنید

تمام مواد ماریناد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا ،یب شوند.

قارچ ها را مارینه کنید

قارچ ها را چند بار در ماریناد ،ید تا بپوشند. قارچ ها را به مدت 1 ساعت مارینت کنید، آنها را تا نیمه ورق بزنید.

فر را از قبل گرم کنید

گریل را از قبل گرم کنید 400 درجه فارنهایت و رنده های گریل را تمیز کنید.

پیاز را فصل و گریل کنید

در مرحله بعد، گردهای پیاز را در یک بشقاب قرار دهید، آنها را با روغن زیتون بپاشید و مزه دار کنید با نمک و فلفل.

وقتی گریل گرم شد، پیازها را روی حرارت غیر مستقیم به گریل منتقل کنید. پیازها را به مدت 10 دقیقه کبابی کنید، ورق زدن در نیمه راه.

قارچ کبابی

سمت درپوش قارچ ها را روی گریل روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. قارچ ها را به مدت 3 دقیقه از طرف درب کباب کنید، آن ها را برگرد،د و 2 دقیقه دیگر آنها را کبابی کنید.

یک تکه پنیر را روی قارچ بگذارید و گریل را به مدت 1 دقیقه ببندید، اجازه دهید پنیر ذوب شود. آنها را از گریل خارج کنید.

سس درست کنید

در حالی که قارچ ها در حال پختن هستند، هوموس و سس کچاپ را در یک کاسه ،یب کنید.

همبرگر را جمع کنید

حالا وقت آن است که این همه خوبی را کنار هم بگذاریم!

کف نان برگر را در یک بشقاب قرار دهید و ½ فنجان از سبزیجات را روی نان بریزید. روی سبزی ها را با پتی قارچ و روی پتی را با حلقه های پیاز کبابی پر کنید.

سس را اضافه کنید، سرو کنید + لذت ببرید

در آ،، روی نان را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس هوموس آغشته کنید تا برگر تمام شود بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید!

پیاز قرمز در تابه گریل.

ایده های برتر

فقط به این دلیل که این همبرگر قارچ پورتوبلو است به این م،ی نیست که باید خسته کننده باشد! در اینجا چند ایده جالب برای برگر ، برگر شما وجود دارد:

برگر قارچ پورتوبلو در بشقاب.

ذخیره سازی

باقیمانده قارچ پورتوبلو را در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید.

می‌خواهید قارچ‌ها را جدا از رویه‌ها نگهداری کنید تا قارچ‌ها خیس نشوند. رویه ها می توانند در ظروف کوچکتر دربسته یا کیسه های Ziploc قرار بگیرند.

آیا می توانم برگرهای قارچ پورتوبلو را فریز کنم؟

منجمد ، برگرهای قارچ پورتوبلو را توصیه نمی کنیم، زیرا بافت آن در هنگام یخ زدایی و گرم شدن مجدد به خطر می افتد. توصیه می کنیم هر بار همبرگر تازه درست کنید!

برگر قارچ پورتوبلو در بشقاب.
برگر قارچ پورتوبلو در بشقاب.

برگر قارچ پورتوبلو

اینها برگر قارچ پورتوبلو نه تنها شبیه همبرگرهای معمولی هستند، بلکه بافت و طعم مشابهی نیز دارند.

آمادگی:1 ساعت 20 دقایق

پختن:17 دقایق

جمع:1 ساعت 37 دقایق

چربی 19

کربوهیدرات ها 45

پروتئین 10

،اصر

سایر مواد تشکیل دهنده

  • 4 قارچ پورتوبلو بزرگ دم کرده، آبکشی و خشک می شود
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر

مواد تشکیل دهنده برگر

  • 1 پیاز قرمز بزرگ به صورت گرد ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 4 پنیر جک فلفلی ورقه شده
  • 2 فنجان ها سبزی ،د شده آرگولا، اسفناج، رومی و غیره
  • 4 نان برگر پیاز شیرین

مواد لازم سس

  • ½ فنجان هوموس سیر
  • ½ فنجان سس گوجه

دستورالعمل ها

  • تمام مواد ماریناد را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • قارچ ها را چند بار در ماریناد ،ید تا بپوشند. قارچ ها را به مدت 1 ساعت خوابانده و تا نیمه ورق بزنید.

  • گریل را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و رنده ها را تمیز کنید.

  • گردهای پیاز را در بشقاب بریزید و با روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل بزنید.

  • وقتی گریل گرم شد، پیازها را روی حرارت غیر مستقیم به گریل منتقل کنید. پیازها را به مدت 10 دقیقه کبابی کنید و تا نیمه برگرد،د.

  • سپس درپوش قارچ ها را به سمت پایین روی گریل روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. قارچ ها را به مدت 3 دقیقه از طرف درب کباب کنید، آنها را برگرد،د و 2 دقیقه دیگر کباب کنید.

  • یک تکه پنیر را روی قارچ بگذارید و در گریل را به مدت 1 دقیقه ببندید و اجازه دهید پنیر ذوب شود. آنها را از گریل خارج کنید.

  • در حالی که قارچ ها در حال پختن هستند، هوموس و سس کچاپ را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • همبرگرها را جمع کنید. کف نان برگر را در یک بشقاب قرار دهید و ½ فنجان از سبزیجات را روی نان بریزید. روی سبزی ها را با پتی قارچ و روی پتی را با حلقه های پیاز کبابی پر کنید.

  • در آ، روی نان را با 2 تا 3 قاشق غذاخوری سس هوموس ،ید تا همبرگر تمام شود. بلافاصله سرو کنید.

نکات و نکات

  • حتماً قارچ پورتوبلو بزرگ پیدا کنید.
  • شما می تو،د از فی، کننده های همبرگر مورد علاقه خود به جای تثبیت برگر ما استفاده کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 382کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 45g پروتئین: 10g چربی: 19g فیبر: 5g قند: 16g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/portobello-mushroom-burger/