مرصع پلو شباهتی زیادی به قیمه نثار و شیرین پلو دارد و طرز تهیه آن آسان است. و میهمان همیشگی سفره بیشتر مجالس، دورهمیها و تفریحها به حساب میآید.از انواع مختلف کباب گوشت میتوان به کوبیده، کنجه یا چنجه، برگ، دنده یا شیلیک، ترش، قفقازی، لاری، بختیاری، بناب، سلطانی و… اشاره کرد که در کنار آنها معمولا گوجه کبابی نیز تهیه میشود.
- این غذا در هر خانهای جایگاه ویژهای داشته و لیاقت عنوان خوشمزهترین غذای ایرانی را دارد.
- باید به این نکته نیز اشاره کنیم که رب انار استفاده شده در بیشتر انواع ماهی شکمپر، خواص بسیاری برای لاغری دارد.
- برای خوشمزهتر شدن این غذا و به طریق بازاری بعد از آبکش کردن برنج کباب را در لا به لای برنج قرار دهید و بر روی برنج زعفران دمکرده بریزید.
- ادویه اصلی پخت رشته پلو زردچوبه است؛ تنها ادویهای که در گذشته به رشته پلو اضافه میکردند.
- البته این غذا ها پرطرفدارترین غذاهای ایرانی نیستند و اگر به دنبال غذاهایی هستید که مورد علاقه اکثر مردم باشد حتما ادامه مقاله را مطالعه کنید.
برای تهیه آن ابتدا پیاز را پوست بکنید و بشویید و با دنده ریز رنده کنید. مرغ شکم پر یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که بیشتر برای پذیرایی از مهمان مناسب است. در درون مرغ از آلوهای جنگلی و بخارا به همراه رب انار، سیر و سبزیجات معطر به همراه هویج و سیب زمینی استفاده میشود. یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی که با گوشت میتوانید درست کنید، خورشت کنگر است.
طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز غذای رژیمی مناسب گیاه خواران
برای ادامهی دستور پخت فلافل مانند فلافلیها اینجا کلیک کنید. خمیر پیتزای آماده را در سینی فر قرار میدهیم و سس گوجه را بر روی خمیر میزنیم. 1.میز ناهار خوری کمجا یک انتخاب عالی و مناسب هم برای افرادی است که منزل کوچکی دارند هم افرادی که میخواهند میز ناهار خوری را در داخل آشپزخانه قرار دهند.. واقعا هیچ ایرانی نیست که کله پاچه دوست نداشته باشه مخصوصا اگر صبحانه باشه.
لیست محتواهای مرتبط آشپزی ایرانی
این پلوی مخلوط که در خطه خراسان با نام رنگینک پلو مشهور است، بهدلیل داشتن مخلفات رنگی و درخشان با نامهای پلو نگینکار یا جواهر پلو نیز شناخته میشود. مرصع پلو متشکل از چلو سفید، انواع خلالها نظیر بادام و پسته و پوست پرتقال و همین طور زرشک و کشمش است و با گوشت مرغ یا گوشت گوسفندی قلقلی یا تکهای سرو میشود. برای تهیه کلانه به آرد، آب یا شیر، نمک، کره محلی یا روغن کرمانشاهی، زعفران، پیچک محلی و تره کوهی يا «كنیوال» (گیاهان خودرو بهاره کوهی)، تره یا پیازچه نیاز دارید.
به دلیل اینکه ما ایرانی ها به غذا اهمیت ویژه ای می دهیم، غذاهای ایرانی شامل دسته بندی های بسیار متنوعی می باشند. البته همانطور که مطمئنا می دانید اکثر غذاهای اصیل ایرانی نیاز به زمان زیادی برای آماده شدن دارند. در این مطلب سعی می کنیم لیستی کامل از غذاهای ایرانی را برای شما عزیزان جمع آوری کنیم.
گوشت چرخکرده را با پیاز و ادویه و آرد نخودچی مخلوط میکنیم و سپس قلقلی میکنیم. هنگامی که برنج در حال جوشیدن است، سبزی مخصوص کلم پلو را اضافه میکنیم. هنگامی که برنج را آبکش کردیم، کلمها را لابهلای آن میپاشیم و میگذاریم برنج خوب دم بکشد. از قدیم الایام یکی از غذاهای اصلی و عضو ثابت سفره ایرانی ها شامی کباب بوده و محبوبیتش علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزه آن به نوعی به علت نوستالژیک بودن آن هم می باشد.
پلو سبزیجات؛ غذایی خوشمزه و مجلسی بدون گوشت
بسیاری از ایرانی ها و البته که بسیاری از خارجی ها هم نیز عاشق این غذا می باشند. برای تهیه کردن باقالی پلو برنج سفید را همراه با باقالی و زعفران ترکیب می کنند و در آخر سر هم ماهیچه گوسفند و یا مرغ را در کنار بشقاب قرار داده و سرو می نمایند. شما بر اساس ذائقه خود می توانید گوشت مرغ و یا ماهیچه گوسفند را برای در کنار باقالی پلو سفارش دهید.
سپس آن را در بشقاب بکشید و با گوشت پخته شده نوش جان کنید. در این مطلب از مجله گردشگری تاپ تراول شما را با غذاهای لاکچری ایرانی آشنا خواهیم کرد. اگر بخواهیم یک خورش مجلسی و خوشپخت نام ببریم بدون تردید یکی از نخستین گزینه ها خورش فسنجان است.