لوبیا کباب یک وعده صبحانه فوقالعاده است که با کبابکوبیده یا گوشت روی زغال درست میشود و سپس آن را در خوراک لوبیا میریزند. وجود بیش از 120 نوع غذا در منوی رستوران رزاقی که برای تمامی سلایق و ذائقه های مناسب است و به عنوان یکی از مهم ترین ویژگی های این رستوران میباشد. اپلیکشین سفارش غذا مختص رستوران رزاقی به عنوان یکی از پرطرفدار ترین اپلیکیشن سفارش غذا در گیلان شناخته شده است. علاوه بر این، برنج گیلان که در سراسر جهان شهرت دارد، اغلب به جای نان در وعده های غذایی استفاده میشود. ماز بیز مکانی برای معرفی شمال کشور و استان مازندارن به هم میهنان عزیز و راهنمای جامع برای معرفی هر چه بیشتر شما برای گذرندان روزهای خوب و خوش در استان مازندارن. سپس نصف برنج را در قابلمه ریخته و روی آن مقداری از مخلوط ادویه ها را بپاشید.
اگر گیاهخوار هستید و در عین حال وقت کمی هم برای پخت غذا در اختیار دارد، کدو بره مازندران میتواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد. این غذا علاوه بر گیاهخواران مورد پسند بسیاری از افراد دیگر هم بوده و طعم لذتبخشی در اختیار شما قرار خواهد داد. اگر از خواص درمانی سیر خبر دارید و دلتان هم برای مجله خبری غذا آن، لک زده اما به خاطر بویی که ممکن است اطرافیان را آزار دهد، از خوردن آن امتناع می کنید یک پیشنهاد ویژه برایتان داریم. واویشکا، شامی، میرزا قاسمی و … از غذاهای نونی شمالی محسوب میشوند. معمولاً نازخاتون را به همراه غذاهایی مانند شامی، ترش کباب و واویشکا بهعنوان چاشنی استفاده میشود.
- بعد از پخت حبوبات کدو حلوایی را به همراه سیر ،گشنیز و جعفری خردشده و مقداری نمک و زردچوبه به بقیه مواد اضافه کنید تا بپزند.
- طعم انار بیج مانند اکثر غذاهای محلی گیلان به علت وجود رب انار و سبزی محلی شمالی، ترش است.
- این غذا را میتوان یک غذای سنتی دانست که در مناطق مختلف کشور به نامهای گوناگون شناخته میشود.
- تنوع بسیار بالای غذاهای شمالی سبب شده تا کمتر از آشهای خوشمزه شمالی صحبت شود.
- حتما این غذا را در برنامه غذایی خود قرار داده و از طعم آن لذت ببرید.
- باقلا وابیج یکی دیگر از غذاهای شمالی است که با باقلا، شوید تازه و تخممرغ درست میشود.
اما اگر به سبزی محلی شمال دسترسی ندارید می توانید از نعنا، تره، گشنیز و جعفری استفاده کنید. این غذا را با نام «غورابیج مازندرانی» هم می شناسند، اما غورابیج اصالتا گیلانی است. برای خواندن مراحل طرز تهیه کولی غورابیج روی لینک مطلب کلیک کنید. لیست غذاهای شمالی بدون آش های خوشمزه کامل نمی شود، آش های مقویی و خوش عطر و طعم که مخصوصا خوردن آن ها در ماه های سرد زمستان خیلی می چسبد. برای درست کردن این آش از اسفناج، عدس، سیر، پیاز و زیره سبز استفاده می شود.
آدرس رستوران قلعه شهسوار
لیست ۸ غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. طعم ترش انواع رب انار و رب آلوچه به همراه انواع سبزی شمالی کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم. مرغ ترش از غذاهای شمال سنتی ایران است که وجود دو ماده ی سیر و نارنج آن را از دیگر خورشت های ایرانی متمایز کرده است. مواد لازم برای درست کردن این غذا گوشت مرغ، پیاز، سیر، آب نارنج، لپه، سبزیجات خرد شده (ترکیب جعفری، گشنیز، نعناع و گاهی کمی تره)، آب، تخم مرغ، نمک و فلفل است.
۲۲. رستوران پارادیزو
برای تهیه این کوکوی خوشمزه به تخم مرغ، زعفران، مرغ، پیاز، آبلیمو، فلفل و نمک نیاز است. استفاده از آبلیمو طعمی ترش به این غذا میدهد که آن را متمایز از تمام کوکوهایی که تا کنون میل کردهاید میکند. دستور تهیه این غذای لذیذ تقریبا شبیه خورش فسنجان است، با این تفاوت که به جای گوشت مرغ یا مرغابی از ماهی سفید استفاده می شود. برخی برای درست کردن این غذای بسیار لذیذ از ماهی سفید قطعه قطعه شده استفاده می کنند اما در میان شمالی ها استفاده از ماهی درسته مرسوم تر است. گردوی آسیاب شده، رب انار و ماهی سرخ شده و مزه دار شده با نمک موادی هستند که برای تهیه این غذا به آنها احتیاج دارید. این خورش بسیار خوشمزه با مرغ ترش مازندرانی بسیار متفاوت است و در اصل مانند سایر خورش های ایرانی در آن از حبوبات استفاده می شود.
حال میخواهیم به بخش غذا های فرنگی بپردازیم که بسیار متنوع تر می باشد. مالاتا یا مالابیج، یک ماهی ترش گیلانی است که آن را با باقلاقاتوق یا برنج کته میل میکنند. این ماهی معمولاً ماهی سفید یا کپور است و سس آن را با ترکیبی از مواد مختلف درست میکنند که به انار آغوز معروف است. سبزیهای معطر شمالی، سیر، مغز گردو و رب انار، همگی یک طعم بینظیر به این ماهی میدهند.
توصیههایی برای سفارش غذا بر اساس بودجه ماهانه
شما میتوانید از انواع غذاهای سنتی اصیل ایرانی از جمله کباب کوبیده و جوجه کباب را تا کباب ترش و چلوبرگ سفارش دهید. همچنین غذاهای سنتی شمالی از باقلاقاتوق تا چلو کباب گیلانه و فسنجان با گوشت اردک را نیز میتوانید سفارش دهید. جالب اینجاست که غذاهای فرنگی از جمله سینه مرغ گریل شده تا چیکس استراگانوف و بیف نیز در منوی رستوران بزرگ گیلانه به چشم میخورد. در ضمن اگر پایه دیزی سنتی باشید هم میتوانید دیزی سنتی رستوران بزرگ گیلانه را سافرش دهید و از آن لذت ببرید. رستوران رازقیرستوران رازقی در شهر رشت، گلسار، بلوار سمیه، نبش خیابان ۱۲۳ قرار دارد. رستورانی بسیار شیک در دو طبقه با چیدمانی بینقص که از همان ابتدای ورود دلتان را میبرد.
مواد لازم برای درست کردن این غذا بادمجان کبابی، ترکیب سیر و گردوی آسیاب شده، آب انار ترش، نعناع و سبزی محلی چوچاق است. چوچاق یک سبزی شمالی است که می توانید آن را در بازارهای محلی شمال پیدا کنید و از آن جایی که طعم عطرش خیلی زیاد است فقط مقدار کمی از آن را در این غذا استفاده می کنیم. طرز تهیه ی این غذا به این ترتیب است که اول بادمجان های کبابی خوب با گوشتکوب کوبیده و بعد دو سبزی چوچاق و نعناع و ترکیب سیر و گردو به آن اضافه می شود.
در شهر های شمالی کشور رسم بر اینه که شب چهارشنبه سوری و شب عید ماهی شکمپر و کوکو سبزی یا گاهی سبزیپلو ماهی بپزند؛ اما قدیمی تر ها با ماهی، غذاهای خوشمزه تری سرو می کردند. دوپتی یکی از غذاهای محلی و سنتی مازندران است که از ترکیب دوغ، حبوبات و سیر داغ به وجود میآید. طبخ این غذا بسیار ساده بوده و به زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد. دوپتی را برای خود و اعضای خانوادهتان سرو کرده و از خوردن آن لذت ببرید.