بوک چوی ساوته شده ساده – دستور العمل های فصلی سالم


بوک چوی سوخ شده با روکش متنی
بوک چوی ساوت شده ساده با روکش متن

بوک چوی سات شده ساده همان غذای سالمی است که میز شما از دست داده است. از این سبزی غنی از مواد مغذی با طعم سیر و زنجبیل و پخته شده با روش ساده سرخ ،ی لذت ببرید. تنها در عرض 15 دقیقه، این دستور غذای آسان برای سرو در کنار غذای اصلی شما آماده می شود.

بوک چوی سرخ شده در یک کاسه بزرگ، روی آن دانه های کنجد و یک قاشق چوبی روی آن قرار داده شده است.

این پست شامل پیوندهای مربوط است

چرا ما عاشق این دستور پخت بوک چوی هستیم

بوک چوی یک نوع خوشمزه از کلم چینی است که در غذاهای آسیایی بسیار رایج است، اما متاسفانه در ایالات متحده کمتر از آن استفاده می شود.

بوک چوی همچنین یک سبزی سبز کم کا،ی، تازه و ترد است که می‌توان آن را به سیب زمینی‌های سرخ کرده مانند سرخ‌کرده ۱۵ دقیقه‌ای زنجبیل خوک یا سوپ مانند سوپ بوک کوی ما اضافه کرد. بوک چوی سرخ شده یا همان طور که گاهی اوقات به آن پک چوی می گویند، ممکن است ساده ترین راه برای لذت بردن از آن باشد.

نکات مهم دستور غذا

  • فقط 15 دقیقه طول می کشد
  • بودجه پسند
  • مانند سایر سبزیجات برگدار، کربوهیدرات و کا،ی کمی دارد و سرشار از ویتامین K
  • ساخته شده با لوازم آشپزخانه ساده

مواد اصلی این دستور غذا

مواد لازم برای تهیه بوک چوی ساده از جمله شری خشک، پیاز سبز، زنجبیل، سیر، روغن و دانه های کنجد
  • بوک چوی: در حالی که ما عاشق سرو کامل بوک چوی هستیم، ما بوک چوی بالغ ،د شده را برای تفت دادن ترجیح می دهیم. بوک چوی را ،د کرده و در سالاد اسپینر بشویید و قبل از پختن آن را خشک کنید.
  • روغن آووکادو: یا از روغن خنثی دیگری مانند روغن کنجد استفاده کنید.
  • شری خشک: را می توان در فروشگاه ، فروشی ،یداری کرد. از پختن شری که اغلب حاوی سدیم است و طعم آن کمی متفاوت است، خودداری کنید. همچنین می تو،د از 3 قاشق غذاخوری آب سبزیجات به اضافه 1 قاشق چایخوری سرکه برنج استفاده کنید.
  • دانه های کنجد: گزینه ای که برای تزئین استفاده می شود. تزئین و طعم لطیف مغزی را اضافه می کند.

دستورالعمل گام به گام برای تهیه این دستور غذای بوک چوی

سیر و زنجبیل را بپزید و سپس بوک چوی را اضافه کنید

مرحله 1: سیر و زنجبیل را بپزید

روغن خود را روی حرارت زیاد گرم کنید یک تابه بزرگ (نه ن،ب) و سیر و زنجبیل را اضافه کنید. بپزید و مدام هم بزنید تا معطر شوند و شروع به قهوه ای شدن کنند. این باید حدود 30 ث،ه طول بکشد.

مرحله 2: Bok C،y را اضافه کنید

سبزی ها و ساقه های ،د شده را یکباره با هم مخلوط کنید – ماهیتابه پر خواهد شد، پس نگران نباشید. شری خشک را اضافه کنید و ماهیتابه را با درب من، بپوش،د. اجازه دهید بوک چوی به مدت ۱ و نیم تا ۲ دقیقه بپزد تا نرم و پژمرده شود.

شری خشک را اضافه کنید و بپزید

مرحله 3: طبخ و سرو کنید

درب آن را بردارید و سپس بوکچوی را با نمک بپاشید. پخت و پز را ادامه دهید و مرتباً هم بزنید تا بوک چوی ترد، لطیف و سبز روشن شود. این باید حدود 2 تا 3 دقیقه طول بکشد. در آ، پیازچه ها را هم زده و از روی حرارت بردارید، سپس ظرف را با کنجد پاشیده شده سرو کنید.

یک قاشق در یک کاسه بوک چوی سوت شده با دانه های کنجد پاشیده شده روی آن

سوالات متداول و نکات تخصصی

چگونه Bok C،y را برش و تمیز کنم؟

سر Bok C،y را از وسط به وسط برش دهید. هسته را با یک برش مثلثی جدا کنید. سپس آن را به صورت ضربدری ،د کنید تا تفت داده شود. در سبد a قرار دهید چرخان سالاد و در آب سرد غوطه ور شوید. برای از بین بردن هر گونه ،یفی یا ، بچرخ،د. آبکش کنید و خشک کنید.

چگونه می توانم باقیمانده بوک چوی سرخ شده را ذخیره کنم؟

ما فکر می کنیم این دستور پخت زم، بهترین است که تازه پخته شود، اما اگر باقیمانده آن باقی مانده باشد، می تو،د آنها را تا دو روز نگهداری کنید. به ظرف قابل دربست انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید.

نحوه گرم ، مجدد

باقیمانده غذا را در تابه ای روی حرارت زیاد گرم کنید تا تازه گرم شود. درب ببندید تا سریع گرم شود و مرتب هم بزنید. بیش از حد نپزید زیرا Bok C،y نرم می شود.

چگونه از قبل آماده شویم

این را می توان تا سه روز قبل آماده کرد. سیر و زنجبیل را برش دهید و در یک ظرف کوچک در بسته نگهداری کنید. بوک چوی را ،د کرده و بشویید. در یک کیسه قابل آب بندی مجدد نگهداری شود یا قفل ضربه ای ظرف

این غذای جانبی Bok C،y با چه چیزی همراه است؟

تغییرات برای امتحان

  • در آ، روغن کنجد تفت داده شده را اضافه کنید.
  • فلفل قرمز را همراه با زنجبیل اضافه کنید.
  • در آ،ین دقیقه پخت، کمی سس صدف یا سس هویزین برای طعم بیشتر بریزید.
  • مرغ پخته شده ،د شده یا میگو را به مقدار کمی پروتئین اضافه کنید.
  • قارچ ها با این سبزی عالی هستند! یک فنجان قارچ ورقه شده را همزمان با بوکچوی اضافه کنید و بپزید.
تصویر نزدیک از بوک چوی پس از سرخ شدن و پاشیدن دانه کنجد

دستور العمل های سبزیجات سرخ شده اضافی برای امتحان

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

بوک چوی سات شده ساده همان غذای سالمی است که میز شما از دست داده است. از این سبزی غنی از مواد مغذی با طعم سیر و زنجبیل و پخته شده با روش ساده سرخ ،ی لذت ببرید. تنها در عرض 15 دقیقه، این دستور غذای آسان برای سرو در کنار غذای اصلی شما آماده می شود.


  • 2 قاشق غذاخوری روغن آشپزی خنثی مانند آووکادو
  • 2 حبه سیر، ،د شده
  • 2 قاشق غذاخوری ریشه زنجبیل ،د شده
  • 8 فنجان بوک چوی ،د شده، به قطعات به اندازه لقمه (حدود 1 پوند)
  • 3 قاشق غذاخوری شری خشک (یا 3 قاشق غذاخوری آبگوشت سبزیجات 1 قاشق چایخوری سرکه برنج)
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • 2 پیاز سبز یا پیازچه، ،د شده
  • دانه کنجد سیاه یا سفید (اختیاری)


  1. روغن را روی حرارت زیاد در یک تابه بزرگ (نه ن،ب) گرم کنید، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و بپزید و مدام هم بزنید تا معطر شود و شروع به قهوه ای شدن کند، حدود 30 ث،ه.
  2. بوک چوی را هم بزنید (ماهی تابه پر خواهد شد.) شری خشک را اضافه کنید و با درب من، بپوش،د. بگذارید ۱ و نیم تا ۲ دقیقه بپزد تا بوک چوی نرم و پژمرده شود.
  3. درب را بردارید و نمک بپاشید. 2 تا 3 دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا بوک چوی ترد و سبز روشن شود. پیازچه ها را هم زده و از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل با دانه های کنجد پاشیده شده سرو کنید.

یادداشت

یادداشت مواد تشکیل دهنده

در حالی که ما عاشق سرو کامل بوک چوی هستیم، ما بوک چوی بالغ ،د شده را برای تفت دادن ترجیح می دهیم.

از قبل آماده شوید

این را می توان تا سه روز قبل آماده کرد. سیر و زنجبیل را برش دهید و در یک ظرف کوچک در بسته نگهداری کنید. بوک چوی را ،د کرده و بشویید. در یک کیسه با قابلیت بسته شدن مجدد یا ظرف قفل دار نگهداری کنید.

نحوه ،د ، و تمیز ، Bok C،y

سر Bok C،y را از وسط به وسط برش دهید. هسته را با یک برش مثلثی جدا کنید. سپس آن را به صورت ضربدری ،د کنید تا تفت داده شود. در سبد چرخان سالاد قرار دهید و در آب سرد فرو ببرید. برای از بین بردن هر گونه ،یفی یا ، بچرخ،د. آبکش کنید و خشک کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان فعال: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • دسته بندی: مخلفات
  • روش: صفحه اجاق گاز
  • غذا: آسیایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 فنجان کم
  • کا،ی: 109 کا،ی
  • قند: 2 گرم
  • چربی: 7 گرم
  • کربوهیدرات ها: 7 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 2 گرم

کلید واژه ها: بوک چوی سوتی، پاک چوی سوتی، مخلفات بوک چوی، طرز تهیه آسان بوک چوی، دستور پخت ساده بوک چوی

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/simple-sauteed-bok-c،y/