بیکن اسفناج کاسرول صبحانه با پنیر گرویر


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

این کاسرول صبحانه اسفناج بیکن با گرویر برای جمع آوری تعطیلات بعدی شما، غذا دادن به جمعیت یا آماده سازی غذا در هفته عالی است.

بیکن اسفناج کاسه صبحانه
بیکن اسفناج کاسه صبحانه

هنگام سرو یک صبحانه جمعی، کاسه تخم مرغ راهی برای رفتن است! آنها به سرعت کنار هم می آیند و ،یب سبزیجات، گوشت و پنیر به ظاهر بی پایان است. این کاسه کاسروی صبحانه اسفناج بیکن خوشمزه برای تعطیلات یا اگر به ایده کاسرول صبحانه کریسمس نیاز دارید عالی است. پنیر Gruyère (یک پنیر ک،یک سنتی سوئیسی) این کاسه تخم مرغ خوش طعم را روی آن قرار می دهد. این به زیبایی با بیکن و اسفناج جفت می شود و طعمی آجیلی و نمکی ایجاد می کند که باعث می شود جوانه های چشایی شما آواز بخوانند. برای کاسرول صبحانه سالم تر، این کاسرول صبحانه ت،-م،، این کاسرول صبحانه گیاهی با اسفناج و فتا، و قورمه سبزی، ژامبون، تخم مرغ و پنیر را امتحان کنید.

بیکن اسفناج کاسه صبحانه

کاسه صبحانه از چه چیزی درست شده است؟

  • بیکن: هشت برش بیکن را ،د کنید
  • موسیر ها: نصف فنجان موسیر را ،د کنید.
  • اسفناج کوچک: اسفناج را با موسیر در روغن بیکن می پزید.
  • پنیر: گرویر را با سوئیس یا فونتینا تعویض کنید.
  • تخم مرغ: من از 12 تخم مرغ کامل استفاده کردم که به نظر من همیشه بهترین طعم را دارد، اما در صورت تمایل می تو،د با تعویض مقداری تخم مرغ با سفیده تخم مرغ آن را کمرنگ کنید.
  • شیر: اگر بدون چربی ندارید، شیر 2 درصد جواب می دهد.

طرز تهیه این کاسه بیکن اسفناج برای صبحانه

  • بیکن: بیکن را روی حرارت متوسط ​​در یک تابه بزرگ بپزید. با یک قاشق سوراخ دار، بیکن را به یک بشقاب کاغذی با حوله کاغذی منتقل کنید و به جز دو قاشق غذاخوری از روغن را از تابه دور بریزید.
  • سبزیجات: موسیرها را در روغن بیکن به مدت دو دقیقه تفت دهید و نصف اسفناج را هم بزنید و سپس بقیه را اضافه کنید. چند دقیقه بپزید تا اسفناج پژمرده شود.
  • تخم مرغ و پنیر: تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. تمام پنیر به جز یک فنجان را به تخم مرغ ها اضافه کنید و سپس شیر، نمک، فلفل، اسفناج و بیکن را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ را در یک ظرف 9*13 اینچی چرب شده بریزید و با باقی مانده پنیر بپاشید.
  • پخت ظرف تخم مرغ به مدت 35 دقیقه. در مرحله بعد، قفسه فر را به دومین نقطه نزدیک به بالا ببرید، فر را روی حرارت قرار دهید و دو دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای شود. بگذارید خنک شود و آن را به هشت ،مت برش دهید.

طرز تهیه غذا برای سحری برای صبحانه

این کاسه تخم مرغ اسفناج برای تهیه غذا یا سرو در یک مهم، عالی است. می تو،د فیلینگ را از روز قبل درست کرده و درست قبل از سرو بپزید. باقیمانده غذا را تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید و دوباره در مایکروویو گرم کنید.

چه چیزی را با یک کاسرول صبحانه سرو کنید

اگر می خواهید این وعده غذایی را برای برانچ درست کنید، آن را در کنار سالاد سبز یا سالاد میوه برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید. هنگام برنامه ریزی یک برانچ تعطیلات، من دوست دارم چندین غذا را در آن قرار دهم. من معمولا یک کاسرول تخم مرغ برای پروتئین، یک نوار نان شیرینی، بلغور جو دوسر پخته، و برخی دستور العمل های شیرین، مانند این پنکیک های تابه ای و نان تست فرانسوی یک شبه درست می کنم.

کاسرول صبحانه با تخم مرغ و پنیر

بهترین کاسرول صبحانه

دستور العمل های بیشتر تخم مرغ که دوست خواهید داشت:

نظرات شما مفید است! اگر این را سالم امتحان کرده اید بیکن اسفناج کاسه صبحانه دستور غذا یا هر دستور دیگری در Skinnytaste، فراموش نکنید به دستور غذا امتیاز دهید و برام نظر بذار زیر و اگر از آن ع، گرفتید با من به اشتراک بگذارید اینستاگرام بنابراین می توانم آن را دوباره در استوری هایم به اشتراک بگذارم!

بیکن اسفناج کاسرول صبحانه با گرویر

6

276 کال
22 پروتئین
4 کربوهیدرات ها
19 چربی ها

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

زمان کل: 55 دقیقه

این کاسرول صبحانه اسفناج بیکن با گرویر برای جمع آوری تعطیلات بعدی شما، غذا دادن به جمعیت یا آماده سازی غذا در هفته عالی است.

  • اسپری آشپزی
  • 8 برش ها بیکن برش مرکزی، ،د شده
  • ½ فنجان موسیرهای ریز ،د شده
  • 1 5 اونس بسته بندی بچه اسفناج
  • 8 اونس پنیر گرویر، ،د شده (من فنلاندیا را دوست دارم)
  • 12 تخم مرغ های بزرگ
  • 1 فنجان شیر بدون چربی
  • ½ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، چشیدن
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف قابلمه 13*9 اینچی را با اسپری پخت و پز اسپری کنید و کنار بگذارید.

  • در یک تابه بزرگ، بیکن را روی حرارت متوسط ​​بپزید تا کاملا پخته شود. با استفاده از یک قاشق سوراخ دار، بیکن را به یک بشقاب با حوله کاغذی منتقل کنید.

  • به جز 2 قاشق غذاخوری از روغن بیکن را بردارید و دور بریزید و سپس موسیر را اضافه کنید.

  • موسیرها را تفت دهید تا معطر شوند و روی لبه ها شروع به قهوه ای شدن کنند، حدود 2 دقیقه.

  • نصف اسفناج را اضافه کنید و با موسیر مخلوط کنید سپس بقیه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

  • بپزید، هم بزنید و حدود 3 دقیقه هم بزنید تا اسفناج پژمرده شود. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را هم بزنید.

  • ۱ فنجان پنیر را کنار بگذارید و بقیه را به تخم مرغ ها اضافه کنید. شیر، نمک، فلفل، مخلوط اسفناج پخته شده و بیکن را اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.

  • مخلوط تخم مرغ را در ظرف آماده شده بریزید سپس باقی مانده پنیر را به طور مساوی روی آن بپاشید.

  • به مدت 35 دقیقه بپزید، سپس قفسه فر را به دومین شکاف نزدیک به بالا منتقل کنید، فر را روی حرارت قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید تا قهوه ای شود و دقت کنید که نسوزد.

  • اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود سپس به 8 ،مت برش دهید و بلافاصله سرو کنید.

خدمت: 1قطعه، کا،ی: 276کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 4g، پروتئین: 22g، چربی: 19g، چربی های اشباع شده: 8.5g، کلسترول: 313میلی گرم، سدیم: 527میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 3g

کلید واژه ها: کاسه صبحانه بیکن اسفناج، کاسرول صبحانه، کاسرول صبحانه کریسمس، کاسه صبحانه سالم با بیکن و اسفناج، کاسه صبحانه آماده




منبع: https://www.skinnytaste.com/bacon-spinach-breakfast-c،erole/