تارت شیرینی پف دار گلابی با چدار و گردو


این یکی از آن دستور العمل‌هایی است که همه جعبه‌ها را بررسی می‌کند: شیرین، خوش طعم، تند، آسان و سرگرم‌کننده درست ،ش، و کاملاً خوشایند است.

مدتی است که می خواهم یک تارت حماسی برای تعطیلات درست کنم و متقاعد شده ام که این فوق العاده است تارت شیرینی پف دار گلابی در خواب به سراغ من آمد شیرینی پفکی بهترین پخت را برای هر نوع تارتی درست می کند، زیرا به خودی خود پوسته پوسته و خوشمزه می شود – تنها کاری که باید انجام دهید این است که روی آن قرار دهید!

ما روی این تارت را با پنیر چدار تند مورد علاقه من، گلابی آبدار، گردو برشته شده ترد، و مقداری عسل شیرین می پوش،م تا همه آن را به هم گره بزنیم. نمک دریای پوسته‌دار را برای آن «وویلا» فراموش نکنید! تمام ،

تنها چیزی که می‌خواهم بگویم این است که این تارت شیرینی پفکی آنقدر خوب است که هم ربکا و هم آبرا آن را برای جشن‌های Friendsgiving خود درست ،د، حتی قبل از اینکه وارد وبلاگ شود و گفتند در عرض چند دقیقه از بین رفته است. این را برای کریسمس با خانواده بپزید، آن را در شب سال نو با دوستان به اشتراک بگذارید، یا فقط از یک چیز خاص در طول هفته شلوغ خود لذت ببرید.

تارت پف دار گلابی به 9 مربع بریده شده روی کاغذ روغنی

همه چیزهایی که برای تهیه این تارت پفکی گلابی نیاز دارید

بهترین بخش در مورد این دستور غذا چیست؟ این فقط با 6 ماده ساده، به اضافه مقداری نمک دریایی پوسته پوسته (برای اندازه گیری خوب) درست شده است. در اینجا چیزی است که برای ساختن آن نیاز دارید:

  • شیرینی پفکی: می تو،د ورقه های شیرینی پفکی را در ،مت فریزر فروشگاه مواد غذایی خود پیدا کنید!
  • پنیر: من عاشق استفاده از چدار تند برای ،یب شیرین و تند عالی هستم. مورد علاقه من Cabot habanero cheddar است.
  • گلابی ها: شما فقط به 1-2 گلابی بارتلت رسیده نیاز دارید. مطمئن باشید که بیش از حد رسیده نیستند!
  • تخم مرغ: همچنین برای شستشوی تخم مرغ به یک تخم مرغ نیاز دارید تا لبه های آن زیبا و طلایی شود.
  • عسل: برای آن نم نم نم نم خوشمزه شیرینی.
  • گردو: اضافه ، مقداری ،د شده، برشته شده گردو در هر لقمه ترد کاملی ایجاد می کند.
  • نمک دریا پوسته پوسته: با یک پاشیدن از یک لیل فانتزی دریافت کنید نمک دریا پوسته پوسته شده.

تارت گلابی پخته نشده روی ورقه پخت

تارت گلابی خود را سفارشی کنید

این تارت شیرینی پف دار گلابی برای خوش طعم ، و درست ، خودتان عالی است! در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • میوه خود را انتخاب کنید: من عاشق استفاده از گلابی در این تارت شیرینی پفکی هستم، اما سیب های ورقه شده در این فصل از سال عالی هستند و هلو در تابستان عالی هستند!
  • یک پنیر انتخاب کنید: اگر اهل ادویه نیستید، از پنیر چدار تیز معمولی استفاده کنید. همچنین می تو،د آن را با هر یک از پنیرهای مورد علاقه خود مانند فونتینا، گودا، گراویر، هاوارتی یا جک فلفل تند تغییر دهید.
  • یک کرانچ جدید را امتحان کنید: پسته ،د شده، بو داده یا اسپند نیز روی آن خوشمزه خواهد بود.
  • آنها را کوچک کنید: اگر می‌خواهید تارتلت‌های گلابی تک وعده‌ای بامزه می‌خواهید، خمیر پف‌شده‌تان را از قبل به صورت مربع‌های یکدست برش دهید و آنها را به همان روش جمع کنید!

تارت گلابی و چدار روی ورقه پخت

یک ضربه گرما اضافه کنید

اگر مثل من عاشق ادویه هستید، به جای عسل معمولی، کمی عسل داغ بپاشید! من توصیه می کنم این برنددر غیر این صورت، می تو،د عسل را با کمی فلفل هندی یا کمی سس تند گرم کنید.

کمی اضافی دریافت کنید

اگر بیش از حد احساس می کنید، سعی کنید مقداری دارچین آسیاب شده و شکر درشت را همراه با نمک دریای پولکی بپاشید!

تارت پفکی گلابی برش خورده روی تخته

آیا باید گلابی ها را پوست کند؟

جواب منفی! نه مگر اینکه شما بخواهید. من شخصاً فکر می‌کنم گلابی‌ها با پوست سالم به بهترین شکل شکل خود را حفظ می‌کنند.

طرز تهیه این تارت شیرینی پف دار گلابی آسان

  1. شیرینی پفکی خود را آماده کنید. فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و خط الف را بگذارید ورق پخت با کاغذ پوستی. خمیر پفکی آب شده خود را اضافه کنید و با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
  2. تارت خود را پر کنید. روی پنیر رنده شده بپاشید و به اندازه 1 سانت از همه طرف باقی بگذارید و سپس گلابی های ورقه شده را در ردیف اضافه کنید.
  3. برس بزنید و بپزید. تخم مرغ را در یک کاسه کوچک هم بزنید، سپس لبه های خمیر پفکی را با برس شستشو دهید.
  4. پخت، بالا و سرو کنید. تارت را بپزید تا طلایی و ترد شود، سپس با عسل بپاشید و نمک دریا بپاشید. به 9 مربع برش دهید و آن را سرو کنید!

تارت پفکی گلابی برش خورده روی کاغذ روغنی

باید گرم باشه یا سرد؟

این تارت گلابی را می توان گرم یا در دمای اتاق میل کرد! این چیزی است که در مورد ارائه آن در مهم، ها و گردهمایی ها عالی است.

نکات ذخیره سازی

اگر تارت شیرینی پف دار گلابی باقی مانده است، به سادگی آن را در یک ظرف نگه دارید ظرف بدون هوا در یخچال تا 5 روز. می تو،د آن را دوباره در فر گرم کنید تا کاملا گرم شود (فقط مطمئن شوید که بیش از حد پخته نشود).

برش تارت گلابی و چدار روی یک بشقاب

پیش غذای سرگرم کننده بیشتری که دوست خواهید داشت

تمام دستور العمل های پیش غذای من را از اینجا دریافت کنید!

امیدوارم این تارت شیرینی پف دار گلابی را دوست داشته باشید! اگر آن را درست کردید، حتما نظر و امتیاز بگذارید تا بدانم چگونه آن را دوست داشتید. لذت ببر، xo!

تارت پفکی گلابی، گردو و چدار

تارت شیرینی پف دار گلابی برش خورده روی کاغذ روغنی

تارت شیرینی پف دار گلابی با پنیر چدار تند، گردوی برشته شده و کمی عسل. این دستور غذای خوشمزه و آسان تارت گلابی، پیش غذای من،ی برای تحت تاثیر قرار دادن دوستان و خانواده است و فقط 15 دقیقه زمان می برد تا آماده شود! گرم یا در دمای اتاق سرو کنید و تماشای بلعیدن مهمانان باشید.

،اصر

  • 1
    (9×13) خمیر پف دار منجمد، ذوب شده
  • 8
    اونس
    چدار تند ،د شده (ما از چدار Cabot Habanero استفاده می کنیم)
  • 2-3
    گلابی بارتلت رسیده (مطمئن شوید که خیلی رسیده نباشند!)، ورقه شده
  • 1
    تخم مرغ
  • 1-2
    قاشق غذاخوری
    عسل
  • 1/4
    فنجان
    گردوی برشته شده ،د شده
  • نمک دریای پولکی، برای پاشیدن روی آن

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  2. ورق خمیر پفکی را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید و با چنگال چند بار به همه جای آن بکوبید.

  3. پنیر رنده شده را روی تمام خمیر پف دار بپاشید و یک لایه 1 اینچی روی کناره ها بگذارید. گلابی های خلال شده را اضافه کنید.

  4. در یک کاسه کوچک، تخم مرغ را با یک چنگال با هم مخلوط کنید و با برس شیرینی پزی، لبه های پوسته خمیر پفکی را ،ید. این به ایجاد یک پوسته قهوه ای طلایی خوب در هنگام پخت کمک می کند.

  5. به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید تا شیرینی کاملاً طلایی و ترد شود. از فر خارج کنید و عسل بپاشید و گردو و کمی نمک دریا بپاشید. از کاغذ روغنی برای انتقال تارت به تخته برش استفاده کنید. به 9 مربع بزرگ برش دهید. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

یادداشت های دستور غذا

باقی مانده تارت را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید. دوباره در فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

برای سرگرمی و راه های آسان برای سفارشی ، تارت شیرینی پف دار پست کامل را ببینید!

تغذیه

خدمات: 9 وعده

اندازه سرو: 1 برش (بر اساس 9)

کا،ی: 246 کیلو کا،ی

چربی: 16.1 گرم

چربی های اشباع شده: 7.4 گرم

کربوهیدرات ها: 17.6 گرم

فیبر: 4.5 گرم

قند: 5.8 گرم

پروتئین: 8.5 گرم

دستور تهیه توسط: Monique Volz // آشپزخانه جاه طلب | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/pear-puff-pastry-،/