تاکوی مرغ خرد شده – WellPlated.com


شام با عجله وقتی دارید جای نگر، نیست تاکوی مرغ رنده شده. مرغ ،د شده ساده با پیاز سرخ شده، ادویه تاکوی خانگی، فلفل چیپوتل، گوجه فرنگی، و آبلیمو، یک آرایش آبدار و خوش طعم ت، م، می شود. با این دستور العمل آسان فقط 20 دقیقه با شب تاکو فاصله دارید!

بهترین دستور تهیه تاکو مرغ ،د شده

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

در یک دنیای ایده‌آل، زمان نامحدودی برای صرف پختن شام آرام، همراه با موسیقی پس‌زمینه‌ی تند، یک لیوان شراب، یک شوهر آرام و سگم در حال تماشای آرام دارم.

متأسفانه غالباً نمی‌توان اینطور باشد (به جز شاید ،مت لیوان شراب). من مسئولیت ها را مقصر می دانم.

همه ما به یک شام سریع و ساده در جیب پشتی خود نیاز داریم که خوشمزه، مغذی باشد و از عزیزانمان شکایت نکند.

تاکوی مرغ ،د شده را وارد کنید.

همه ما ترفند سالسا + مرغ + آهسته پز را برای تثبیت مرغ برای تاکوی ساده مرغ ،د شده می شناسیم.

  • هنگامی که من این تاکوهای مرغ ،د شده در قابلمه را توسعه دادم، متوجه شدم که مرغ تکه تکه شده مکزیکی می تواند بی نهایت بسیار خوش طعم تر از نسخه jar-o-salsa تنها با چند ماده و مراحل اضافی باشد.
  • این دستور یکنواخت است سریعتر نسبت به نسخه Instant Pot، زیرا ما به سادگی مرغ ،د شده از قبل پخته شده را در نظر می گیریم، مانند این دستور غذای Chicken Quesadilla، محلول شام 911 دیگر.
مرغ ،د شده برای تاکو مرغ ،د شده

چگونه مرغ ،د شده را برای تاکو بپزیم

روش های مختلفی برای تهیه مرغ ،د شده برای تاکوی مرغ وجود دارد. انتخاب باشماست!

هر یک از این پست ها حاوی تمام جزئیات و نکاتی در مورد نحوه تهیه کامل مرغ ،د شده خشک نشده است.

تاکو مرغ رنده شده با مواد رویه

طرز تهیه بهترین دستور تاکو با مرغ ،د شده

برداشتن یک مرحله اضافی از تفت دادن پیاز برای نرم شدن و شیرین شدن آن و ادویه ها برای شکوفا شدن طعم آنها ارزش طعم و مزه را دارد.


مواد تشکیل دهنده

  • مرغ ،د شده. این پروتئین بدون چربی را طبق روش دلخواه خود بپزید. برای گزینه ها به بالا مراجعه کنید.
  • پیاز. طعم بیشتری به مرغ می دهد.
  • چاشنی تاکو مرغ. پودر فلفل قرمز، نمک و زیره طعم عالی Tex-Mex را به مرغ ما اضافه می کند. این چاشنی به راحتی با باز ، یک بسته چاشنی تاکو مخلوط می شود و شما عاشق مواد ساده آن خواهید شد.
  • سیر. توصیه می کنم سیر خود را تازه ،د کنید.
  • فلفل چیپوتل در سس Adobo. این فلفل ها در یک قوطی عرضه می شوند و معمولاً می توان آنها را در مواد غذایی مکزیکی در فروشگاه مواد غذایی یافت.

نکته!

توجه داشته باشید که کنسرو فلفل چیپوتل داغ است. شما فقط به یک یا دو تا از این نوزادان کوچک و چند قاشق چایخوری سس نیاز دارید تا طعم دودی زیادی داشته باشید.

  • گوجه فرنگی ،د شده. یک قوطی گوجه‌فرنگی ریز ،د شده به مرغ آبدار می‌دهد.
  • آب لیمو. آب لیموترش تازه فشرده آ،ین زیپ طعم دهنده گرم تاکو است.
  • تورتیلا یا پوسته تاکو. برای خدمت!

جهت

تفت دادن پیاز برای تاکو جوجه ،د شده
  1. در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، پیاز را در روغن زیتون با پودر فلفل قرمز، نمک و زیره تفت دهید. سیر را هم بزنید.
گوشت مرغ رنده شده در تابه برای تاکو مرغ ،د شده
  1. مرغ ،د شده، فلفل چیپوتل، گوجه فرنگی ،د شده و آبلیمو را اضافه کنید. بگذارید بپزد تا مرغ داغ شود.
  2. پوسته های تاکو یا تورتیلاهای گرم را با مرغ و تاپینگ های مورد علاقه خود پر کنید. لذت ببرید!
سه تاکو مرغ ،د شده آسان

تاکوی مرغ ،د شده

شب تاکو همه چیز در مورد تاپینگ است، درست است؟ تاکوی مرغ مکزیکی خود را با یکی از موارد زیر بارگیری کنید یا آنها را به سبک تاکو بار بچینید:

  • گواکاموله. نحوه درست ، گواکاموله را برای دستور پخت معروف گواک من ببینید. همچنین می تو،د تاکوی مرغ ،د شده خود را با آووکادوی ،د شده پر کنید.
  • پنیر رنده شده. نکته ای که من همیشه به آشپزها می دهم این است که پنیر خود را ،د کنید به جای ،ید از قبل ،د شده. پنیر کوتیجا اصیل خواهد بود و پنیر چدار نیز طعم عالی خواهد داشت.
  • پیاز قرمز. پیاز قرمز سریع ترشی یکی از آن مواد مخفی و فوق العاده خوش طعم است که نباید آنقدر مخفی باشد.
  • ماست یون،. جایگزین سالم مورد علاقه من برای خامه ترش، ماست یون، ساده بدون چربی است.
  • کاهو. کاهو رومن را برای یک ترد لذت بخش روی تاکو مرغ ،د شده خود ،د کنید.
  • تربچه ،د شده. یک کرانچ خوب و کمی زینگ اضافه می کند.
  • سالسا. برای فرو بردن چیپس و پر ، تاکو.
  • نوعی فلفل سبز مکزیکی. هالاپنوهای برش خورده اگر داغ دوست دارید کمی لگد اضافه می کنند.
  • گشنیز تازه. گشنیز یک چاشنی زیبا و طعم تازه‌تر می‌افزاید.

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. قبل از ساختن تاکو، باقی مانده مرغ ،د شده را در یک ظرف دربسته در یخچال به مدت حدا،ر 4 روز قرار دهید.
  • برای گرم ،. مرغ ،د شده را به آرامی در مایکروویو گرم کنید تا داغ شود، روی آن را با آب یا آب مرغ بپاشید تا خشک نشود، سپس تاکوی تازه بسازید.
  • یخ زدن. مرغ ،د شده را در ظرف دربسته و ایمن در فریزر تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود.

ایده های باقی مانده

این مرغ تکه تکه شده مکزیکی نه تنها درست ، آن آسان است، بلکه برای سرو همه کاره است و برای غذاهای باقیمانده نیز عالی است، مانند موارد زیر:

  • مخلوط با برنج و لوبیا به ،وان کاسه بوریتو، همراه با تورتیلاهای ذرت برشته شده. برای پایه کاسه خود برنج قهوه ای یا برنج سفید درست کنید.
  • به ،وان پرکننده برای انچیلادا.
  • در بالای این سالاد تاکو لاغر.
  • در یک تورتیلای جامبو، کم کربوهیدرات یا تورتیلاهای آردی به ،وان بوریتو بغلت،د.

چه چیزی را با تاکوی مرغ ،د شده سرو کنید

در اینجا موارد ضروری برای سرو به همراه تاکوی مرغ ،د شده آمده است:

  • گوشت ،دکن. “پنجه” فوق العاده دستی ،د ، گوشت را آسان تر از استفاده از چنگال می کند.
  • استند تاکو. دارندگان تاکو باعث می‌شوند شب تاکو در خانه حس یک رستوران را داشته باشد.
  • پرس سیر. تنها و تنها پرس سیری که دوست دارم.
بهترین دستور تهیه تاکو مرغ ،د شده

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

دستور تهیه تاکو مرغ ،د شده مکزیکی آسان

این دستور تهیه تاکو مرغ ،د شده آسان، مرغ از قبل پخته شده و رنده شده را از حالت نرم به WHAM برای تاکوی مرغ نهایی می برد.

ممکن است اکنون همیشه پاسخی برای “شام چیست؟” داشته باشید.

سوالات متداول

کدام قطعه مرغ برای ،د ، بهتر است؟

اگر گوشت سفید را برای تاکوی مرغ ،د شده ترجیح می دهید از سینه مرغ و برای گوشت تیره از ران مرغ استفاده کنید. من از سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان برای این دستور تاکو مرغ ،د شده استفاده کردم.
بدون استخوان راحت‌تر ،د می‌شود، در حالی که استخوان درون مرطوب‌تر از بدون استخوان باقی می‌ماند و طعم بیشتری نسبت به بدون استخوان دارد. شما هیچ پوستی در مرغ ،د شده نمی خواهید یا نیاز ندارید، بنابراین در صورت نیاز آن را دور بریزید.
از بال یا پای مرغ برای مرغ ،د شده استفاده نکنید زیرا هیچ کدام حاوی مقدار قابل توجهی گوشت هستند.

آیا می توانم از جوجه روتیسری برای تاکوی مرغ استفاده کنم؟

آره! مرغ جوجه گردان ،یداری شده از فروشگاه، میانبر شام افسانه ای است. شما می تو،د این دستور العمل را برای بهترین تاکوی مرغ ،د شده با استفاده از مرغ جوجه گردان دنبال کنید.

چگونه می توانم تاکوی مرغ ،د شده را برای جمعیت درست کنم؟

این دستور کاملاً می تواند برای گروه های بزرگ مقیاس شود. 3/4 تا 1 فنجان گوشت برای هر نفر ،ن خوبی است، بنابراین اگر مثلاً برای 20 نفر تاکو سرو می کنید، من 15 تا 20 فنجان مرغ ،د شده درست می کنم. یک سینه مرغ متوسط ​​حدود 1 فنجان مرغ ،د شده به دست می دهد.

بهتر است مرغ را قبل از پختن ،د کنیم یا بعد از پخت؟

مرغ باید رنده شود بعد از پخته شده. مرغ به این ترتیب رطوبت خود را حفظ می کند. قبل از اینکه رنده کنید حتما 5 دقیقه استراحت دهید.

برای مرغ ،د شده تاکو

  • 3 فنجان ها مرغ ،د شده پخته* (حدود 3 سینه متوسط)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز زرد کوچک یا 1/2 پیاز بزرگ زرد ،د شده
  • 2 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 4 میخک ها سیر چرخ کرده (حدود 4 قاشق چایخوری)
  • 1 تا 2 فلفل چیپوتل در فلفل های ادبو نه قوطی های کامل، ریز ،د شده (اگر به حرارت علاقه دارید، می تو،د یک فلفل اضافی اضافه کنید یا چند قاشق چای خوری سس را از قوطی مخلوط کنید)
  • 1 15 اونس می‌تواند گوجه‌فرنگی‌های ،د شده را در آب آن‌ها بریزید
  • 1/4 فنجان آب لیموترش تازه از حدود 1 لیموترش متوسط

برای خدمت:

  • تورتیلاهای گرم یا پوسته های سخت تاکو به انتخاب شما
  • تاپینگ های انتخابی: گشنیز تازه، آووکادو ،د شده، هالاپینو ،د شده، پیاز ترشی، تربچه ورقه ای نازک، پنیر، سالسا

  • در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. پیاز، پودر چیلی، نمک و زیره را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.

  • سیر را هم بزنید و بگذارید 30 ث،ه بپزد.

  • مرغ رنده شده، فلفل چیپوتل، گوجه فرنگی ،د شده و آبلیمو را اضافه کنید. بگذارید بپزد و هر یا دو دقیقه یکبار هم بزنید تا مرغ گرم شود، حدود 5 دقیقه. طعم و مزه را به دلخواه تنظیم کنید.

  • برای سرو: پوسته ها یا تورتیلاهای گرم را با مرغ پر کنید و هر رویه دلخواه را اضافه کنید. بلافاصله لذت ببرید.

  • برای ذخیره ،: قبل از ساختن تاکو، باقی مانده مرغ ،د شده را در ظرفی دربسته در یخچال به مدت حدا،ر 4 روز قرار دهید.
  • برای گرم ،: مرغ ،د شده را به آرامی در مایکروویو گرم کنید تا داغ شود، روی آن را با آب یا آب مرغ بپاشید تا خشک نشود، سپس تاکوی تازه بسازید.
  • یخ زدن: مرغ ،د شده را تا 3 ماه در یک ظرف دربسته و ایمن در فریزر در فریزر نگهداری کنید. بگذارید یک شب در یخچال ذوب شود.

خدمت: 1از 4 (فقط مرغ)کا،ی: 280کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 10gپروتئین: 28gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 8gکلسترول: 79میلی گرمپتاسیم: 528میلی گرمفیبر: 2gقند: 4gویتامین A: 472IUویتامین سی: 17میلی گرمکلسیم: 64میلی گرماهن: 3میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

شام های راحت تر با مرغ مکزیکی

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/shredded-chicken-tacos/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با