توفوی سرخ شده آسان و ترد


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این توفو سرخ شده دستور پخت فوق العاده ساده است و طعم آن فوق العاده است! از بیرون ترد و از داخل نرم است، این یک افزودنی عالی برای هر وعده غذایی است.

توفو سرخ شده در بشقاب با سبزیجات در پس زمینه

اگر فکر می کنید که طرفدار توفو نیستید، احتمالاً به روش صحیح توفو مصرف نکرده اید. شرط می بندم که اگر این توفو آسان سرخ شده را داشتید، آهنگ خود را روی توفو تغییر می دادید! آن را به‌،وان میان‌وعده یا به‌،وان یک میان‌وعده برای تقریباً هر وعده غذایی سرو کنید.

نحوه درست ، توفو سرخ شده را تماشا کنید

برای شروع، بیایید کمی در مورد توفو یاد بگیریم.

توفو چیست؟

مردم اغلب تعجب می کنند که توفو از چه چیزی ساخته شده است. توفو غذایی ساخته شده از شیر سویا تغلیظ شده است که به شکل بلوک های جامد و سفید فشرده می شود. فرآیند تهیه توفو نسبتاً مشابه روشی است که پنیر از شیر تهیه می شود. بنابراین، آن را به ،وان پنیر ساخته شده از شیر سویا در نظر بگیرید. انواع مختلفی از توفو وجود دارد، مانند توفوی نرم/ابریشمی، توفوی سفت، توفوی بسیار سفت و توفوی ،ر شده.

درباره توفو بیشتر بیاموزید ویکیپدیا.

چه نوع توفویی ب،یم

اگر قصد سرخ ، توفو را دارید، حتما می خواهید ب،ید توفوی سفت اضافی. من هم به شما پیشنهاد می کنم انتخاب کنید ارگ،ک، غیر GMO توفو، به خصوص که بسیار مقرون به صرفه است.

توفو سرخ شده روی ماهیتابه

مواد تشکیل دهنده توفو سرخ شده

  • توفو فوق العاده سفت در این دستور غذا نمی تو،د از توفوی نرم/ابریشمی یا متوسط ​​استفاده کنید، در غیر این صورت در ماهیتابه از بین می رود.
  • نشاسته ذرت. به توفو کمک می کند تا ترد شود. اگر به محصولات ذرت حساس هستید، می تو،د به جای آن از پودر پیکان استفاده کنید.
  • چاشنی ها چاشنی کاجون و نمک طعم زیادی به ارمغان می آورد و کمی گرما می آورد. من کاملا عاشق این ،یب هستم!
  • روغن. می تو،د از روغن زیتون، آووکادو، آفتابگردان، دانه انگور، نارگیل یا بادام زمینی استفاده کنید. روغن خود را بر اساس ترجیح شخصی و در دسترس بودن انتخاب کنید.
توفو فوق العاده محکم ارگ،ک در بسته بندی

طرز تهیه توفو سرخ شده گام به گام

1. مایع را از بسته توفو خارج کرده و توفو را با دستمال کاغذی خشک کنید. به برش های حدود 1 اینچی برش دهید.

توفوی سفت اضافی را به صورت نوار برش دهید

2. برش ها را روی 2-3 حوله کاغذی قرار دهید و آنها را با چاشنی کاجون و نمک مزه دار کنید. ورق بزنید و دوباره فصل کنید.

چاشنی برش های توفو

3. 2 حوله کاغذی دیگر را روی برش های توفو قرار دهید و به آرامی با دست فشار دهید. به این ترتیب، رطوبت اضافی را از بین می برید و چاشنی ها را داخل توفو فشار می دهید.

فشار دادن حوله های کاغذی روی برش های توفو

4. توفو را مکعبی برش دهید و در یک بشقاب بزرگ قرار دهید. نشاسته ذرت را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پوشش داده شود (من دوست دارم از دستم برای این کار استفاده کنم).

پوشش توفو با نشاسته ذرت

5. روغن را در یک تابه بزرگ و ن،ب روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پس از داغ شدن، توفو را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه در هر طرف بپزید تا طلایی و ترد شود.

سرخ ، توفو در روغن
توفو سرخ شده در سینی و یک تکه در سس کچاپ فرو می رود

نکته ها و ترفندهای

  • مایع را از توفو فشار دهید. بلوک توفو را با دستمال کاغذی بپیچید و به آرامی فشار دهید تا مایع اضافی جذب حوله شود.
  • از تابه ن،ب استفاده کنید. می توان از تابه چدنی نیز استفاده کرد، اما قبل از افزودن توفو مطمئن شوید که کاملاً گرم شده است. تابه های ن،ب بهترین عملکرد را دارند زیرا هرگز ،اب نمی شوند.
  • کمانچه نزن اجازه دهید توفو قبل از برگرداندن آن طلایی و ترد شود. صبور باش.
  • چاشنی ها را تنظیم کنید. همچنین می تو،د از چاشنی های دیگر به جای Cajun استفاده کنید. چاشنی های Old Bay، Fajita و Chicken نیز موثر هستند.
  • در صورت نیاز به صورت دسته ای کار کنید. اگر تابه شما به اندازه کافی بزرگ نیست که همه توفوها را جا کند، کافی است آن را در دو دسته سرخ کنید. ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید زیرا قطعات توفو ممکن است به هم ب،بند و به درستی نپزند. قطر تابه من 13 اینچ است و می توانم در یک دسته سرخ کنم.

نحوه نگهداری و گرم ، توفوی سرخ شده

باقیمانده غذا را در ظرف دربسته و در یخچال تا حدا،ر تا 3 روز. توفوی سرخ شده وقتی دوباره گرم شود ترد نمی شود، اما همچنان بافت و طعم خوبی خواهد داشت. بهترین روش برای گرم ، مجدد انجام آن است بالای اجاق گاز از آنجایی که مایکروویو می تواند بافتی عجیب و غریب به آن بدهد و آن را ،تیکی کند. فقط توفو را به همراه هر چیز دیگری که ممکن است با آن بپزید به تابه اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا نارگیل را به تابه اضافه کنید و همه چیز را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا کاملا گرم شود.

چگونه توفو سرخ شده را منجمد کنیم

پیشنهاد نمی کنم توفوی سرخ شده را منجمد کنید، زیرا زیبایی این غذا، لایه بیرونی ترد آن است که بعد از یخ زدن، دیگر حالتی مشابه ندارد. با این حال، اگر می‌خواهید این مسیر را طی کنید، می‌تو،د آن‌ها را در یک سینی قرار دهید، آنها را فریز کنید و سپس آنها را در کیسه Ziploc منتقل کنید و تا 3 ماه نگهداری کنید.

طرز سرو توفو سرخ شده

این توفو سرخ شده را سرو کنید به ،وان میان وعده، همراه با سس غوطه وری. سس کچاپ، سس فلفل دلمه ای شیرین و سس کنجد زنجبیل از جمله موارد مورد علاقه من هستند.

یا آن را در بالا سرو کنید (یا روی سمت) از وعده های غذایی مورد علاقه شما. در اینجا توفوی سرخ شده من روی نودل کدو سبز است. لذیذ!

توفو سرخ شده روی نودل کدو سبز سرو می شود

شرط می بندم که از این دستور العمل ها نیز لذت خواهید برد:

توفو سرخ شده ترد

ت،ا شف

این توفو سرخ شده دستور غذا فوق العاده ساده، همه کاره است، و طعم آن فوق العاده است! از بیرون ترد و از داخل نرم است، این یک افزودنی عالی برای هر وعده غذایی است.

زمان آماده سازی 9 دقیقه

زمان پخت 6 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره پیش غذا، پیش غذا، میان وعده

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 194 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="8868" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="8868" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="8868" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 پوند. توفوی بسیار سفت (ترجیحا ارگ،ک)
  • 1 قاشق چایخوری چاشنی کاجون یا به سلیقه
  • 1 قاشق چایخوری نمک یا به سلیقه
  • 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا نوع دیگر

یادداشت

نکته ها و ترفندهای

  • مایع را از توفو فشار دهید. بلوک توفو را با دستمال کاغذی بپیچید و به آرامی فشار دهید تا مایع اضافی جذب حوله شود.
  • از تابه ن،ب استفاده کنید. می توان از تابه چدنی نیز استفاده کرد، اما قبل از افزودن توفو مطمئن شوید که کاملاً گرم شده است. تابه های ن،ب بهترین عملکرد را دارند زیرا هرگز ،اب نمی شوند.
  • کمانچه نزن اجازه دهید توفو قبل از برگرداندن آن طلایی و ترد شود. صبور باش.
  • چاشنی ها را تنظیم کنید. همچنین می تو،د از چاشنی های دیگر به جای Cajun استفاده کنید. چاشنی های Old Bay، Fajita و Chicken نیز موثر هستند.
  • در صورت نیاز به صورت دسته ای کار کنید. اگر تابه شما به اندازه کافی بزرگ نیست که همه توفوها را جا کند، کافی است آن را در دو دسته سرخ کنید. ماهیتابه را بیش از حد شلوغ نکنید زیرا قطعات توفو ممکن است به هم ب،بند و به درستی نپزند. قطر تابه من 13 اینچ است و می توانم در یک دسته سرخ کنم.

تغذیه

کا،ی: 194کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 7gپروتئین: 10gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 2gسدیم: 483میلی گرمپتاسیم: 28میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 605IUکلسیم: 145میلی گرماهن: 1.7میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/crispy-fried-tofu/