دستور العمل پیتزا مارگریتا – بچه های فوق العاده سالم


وقتی صحبت از دستور العمل های ساده و خوشمزه پیتزا می شود، خیلی بهتر از پیتزا مارگریتا نمی شود. پیتزای خانگی مورد علاقه ما با موزارلای تازه، ریحان و لعاب با،امیک شیرین و تند پوشانده می شود که یک پیتزای طعم دار را ایجاد می کند که دوباره آن را درست می کنیم.

چرا ما این دستور العمل ساده و خوش طعم پیتزا مارگریتا را دوست داریم:

انواع مختلفی از پیتزا مارگریتا وجود دارد، اما چیزی که واقعا آن را متمایز می کند گوجه فرنگی، پنیر موزارلای تازه و ریحان تازه است. دستور پخت پیتزا مارگریتا ما بسیار نزدیک به آن است. ما از سس پیتزای خانگی مورد علاقه خود به ،وان پایه استفاده کردیم، سپس قبل از پخت روی آن پنیر موزارلای تازه اضافه کردیم. بعد از بیرون آوردن از فر روی آن را با لعاب با،امیک شیرین و خوش طعم می‌پاشیم و با ریحان تازه روی آن می‌پاشیم. و نتیجه نهایی یک پیتزای عملا عالی است که کاملاً قابل هوس ، و کاملاً خوشمزه است.

دستور پخت پیتزا مارگریتا برش خورده روی سنگ پیتزا سرامیکی.

مواد لازم برای دستور پخت پیتزا مارگریتا:

  • خمیر پیتزا– ما از دستور خمیر پیتزای مورد علاقه خود برای این پیتزا استفاده می کنیم.
  • سس پیتزا– این دستور پخت سس پیتزا است که ما دوست داریم.
  • موزارلای تازه– موزارلای تازه از ویژگی های پیتزا مارگریتا است. موزارلای از قبل برش خورده را گرفتیم و تکه تکه کردیم. می تو،د از مروارید موزارلا نیز استفاده کنید. اما سعی نکنید و در اینجا از ،مت skim استفاده نکنید.
  • ریحان تازه– باز هم، ریحان تازه یک ،صر مهم است. سعی نکنید ریحان خشک را جایگزین کنید.
  • لعاب با،امیک– لعاب با،امیک یک سس فوق العاده خوش طعم است که با کاهش سرکه با،امیک تهیه می شود. شیرین و تند و کاملاً خوشمزه است.
مواد لازم برای پیتزا مارگریتا

طرز تهیه پیتزا مارگریتا:

  1. خمیر پیتزا را درست کنید. برای یک شام فوق العاده سریع و آسان در شب، می تو،د از خمیر پیتزای فروشگاهی نیز استفاده کنید.
  2. سس پیتزا را درست کنید. شما می تو،د از فروشگاه ،یداری شده استفاده کنید، اما ساختن خودتان بسیار آسان است! و از آنجایی که این پیتزا فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده دارد، باید مطمئن شوید که از بهترین ها استفاده می کنید.
  3. فر را با دمای 475 درجه گرم کنید. راز یک پیتزای خانگی واقعا خوب، فری داغ است!
  4. خمیر پیتزاتون رو پهن کنید دو پیتزا درست کنید هر تکه خمیر را خوب و نازک بکشید و روی دو تابه پیتزا یا ورقه پخت جداگانه قرار دهید.
  5. پیتزاهای خود را بالا ببرید. هر پیتزا را با سس پخش کنید. رطوبت اضافی موزارلا را با دستمال کاغذی پاک کنید. موزارلا را به اندازه لقمه ،د کنید و به طور مساوی بین پیتزاها پخش کنید.
  6. پخت. پیتزاها را به مدت 12-15 دقیقه یا تا زم، که پوسته قهوه ای طلایی و پنیر آب شده و حباب دار شود بپزید.
  7. چاشنی زدن. بعد از اینکه پیتزاها را از فر خارج کردید، بلافاصله مقداری لعاب با،امیک و ریحان تازه روی آن بریزید.
  8. سرو کنید و لذت ببرید!
یک پیتزا مارگریتای خانگی که روی آن موزارلای تازه، ریحان، و با،امیک ریخته شده است.

نکات و پیشنهادات:

برای پیتزا مارگریتا از چه پنیری استفاده کنم؟

هنگام تهیه پیتزا مارگریتا، باید موزارلای تازه باشد. می تو،د آن را به صورت چوبی یا به شکل مروارید ،یداری کنید. هر کدام کار می کند. موزارلای تازه دارای رطوبت بالایی است، بنابراین زیاده روی نکنید وگرنه با پوسته خیس مواجه خواهید شد. شما می خواهید مقدار زیادی از سس را ببینید.

لعاب با،امیک چیست؟

لعاب با،امیک یک ماده سنتی پیتزا مارگریتا نیست، اما یک ماده خوشمزه است! لعاب با،امیک را می توان کاهش دهنده با،امیک نیز نامید و با کاهش سرکه با،امیک ساخته می شود. گاهی اوقات یک شیرین کننده نیز اضافه می شود. غلیظ و ،بناک با طعم با،امیک شدید است. اگر تصمیم به حذف این ماده دارید، می تو،د پیتزای خود را با نم نم روغن زیتون سنتی و مقداری نمک پرک شده روی پیتزا بزنید.

دستور پخت پیتزا مارگریتا روی سنگ پیتزا با کت، راه راه پخته شده است.

به دنبال دستور العمل های پیتزای خوشمزه تر هستید؟

دستور پخت پیتزا مارگریتا

پیتزای خانگی مورد علاقه ما با موزارلای تازه، ریحان و لعاب با،امیک شیرین و تند پوشانده می شود که یک پیتزای طعم دار را ایجاد می کند که دوباره آن را درست می کنیم.

زمان آماده سازی15 دقایق

زمان پخت15 دقایق

بالا آمدن خمیر30 دقایق

زمان کل1 ساعت

دوره: شام

غذا: ایتالیایی

خدمات: 16 برش (2 پیتزا)

کا،ی: 310کیلو کا،ی

  • 1 دستور آشپزی خمیر پیتزای خانگی
  • 1 دستور آشپزی سس پیتزا خانگی
  • 12 اونس موزارلای تازه
  • 1 تعداد انگشت شماری ریحان تازه برشهای نازک
  • 1/4 فنجان لعاب با،امیک
  • فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. دستورالعمل های دستور پخت خمیر پیتزا خانگی من را دنبال کنید. در حالی که خمیر بالا می آید سس را درست کنید.

  • دستورالعمل سس پیتزا را دنبال کنید.

  • دو پوسته پیتزا را از خمیر خود باز کنید و آنها را روی ورقه های پخت جداگانه یا تابه های پیتزا که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. روی هر پوسته پیتزا را با سس پر کنید.

  • رطوبت اضافی موزارلای تازه را از بین ببرید. آن را با دست به قطعات بزرگ به اندازه لقمه بشکنید و به طور مساوی روی سس پیتزا پخش کنید.

  • پیتزاها را به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زم، که پوسته آن قهوه ای طلایی شود و پنیر آب شده و حباب دار شود بپزید.

  • فوراً روی هر پیتزا، مقداری لعاب با،امیک و ریحان تازه بپوش،د. برش بزنید و سرو کنید.

خدمت: 1تکه | کا،ی: 310کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 49g | پروتئین: 12g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | کلسترول: 17میلی گرم | سدیم: 840میلی گرم | پتاسیم: 17میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 7g | ویتامین A: 151IU | ویتامین سی: 0.03میلی گرم | کلسیم: 108میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

کلمه کلیدی : دستور پخت پیتزا مارگریتا

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/margherita-pizza/