دستور العمل کلم کلم برشته شده – عشق و لیمو


یک غذای اصلی یا جانبی خیره کننده، این گل کلم برشته کامل لطیف، خوشمزه و ساده است. یک سس سریع هریسا طعم پررنگی را اضافه می کند.


گل کلم کامل بو داده


بیایید یک گل کلم برشته کامل درست کنیم! این “کباب” سبزیجات ممکن است غذای مورد علاقه من برای یک مهم، شام یا یک وعده غذایی تعطیلات باشد. این ساده است (فر بیشتر کارها را برای شما انجام می دهد!)، می تواند به ،وان غذای اصلی برای برخی افراد و به ،وان یک غذای دیگر برای دیگران استفاده شود، و در مرکز میز بسیار چشمگیر به نظر می رسد.

و این دستور کل کلم برشته شده نیز طعم آن را ناامید نمی کند. به لطف کباب طول، و دو ،متی، از بیرون به زیبایی قهوه ای شده و به طور ذوبی به هسته خود حساس شده است. من دستورالعمل‌هایی را برای برشته ، آن به‌صورت ساده در کارت دستور زیر قرار داده‌ام، اما شما همچنین می‌تو،د آن را با سس پر جنب و جوش و بر پایه هاریسا که در اینجا نشان داده شده است، بپوش،د. این سس سریع و آسان با هم مخلوط می شود و طعمی غنی، خاکی و دودی به کل گل کلم بوداده می دهد. من فکر می کنم شما آن را دوست دارم!


مواد تشکیل دهنده دستور پخت گل کلم کامل


مواد لازم دستور تهیه گل کلم کامل بو داده

اولین چیز اول: برای تهیه این دستور کلم کلم بوداده، به یک عدد نیاز دارید گل كلم! یک سایز متوسط ​​با وزن حدود 2 پوند انتخاب کنید. یک سر گل کلم کمی کوچکتر یا بزرگتر نیز خوب عمل می کند، اما توجه داشته باشید که باید زمان پخت را بر این اساس تنظیم کنید.

اگر می خواهید آن را به صورت ساده برشته کنید، نیاز دارید روغن زیتون برای کمک به نرم شدن و قهوه ای شدن آن در فر و نمک و فلفل برای چاشنی آن

اگر سس را درست می کنید، به این مواد نیز نیاز دارید:

  • در میلد هار – من دوست دارم در مینا هاری نام تجاری.
  • زیره آسیاب شده – برای طعم خاکی و خوش طعم.
  • فلفل قرمز دودی – برای سیگار کشیدن
  • آویشن خشک – طعم تازه، چوبی و مرکباتی را اضافه می کند.
  • و تکه های فلفل قرمز – برای گرما

در هر صورت، شما می خواهید قاچ لیمو و گشنیز تازه برای خدمت

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


سس را روی سر گل کلم ،ید


چگونه یک گل کلم کامل بو داده درست کنیم

می‌تو،د دستور پخت کامل را با اندازه‌گیری‌ها در زیر بیابید، اما در اینجا یک مرور سریع از روند وجود دارد:

  • ابتدا سس را درست کنید. هم زدن با هم بسیار ساده است! اگر در حال ساخت نسخه ساده هستید، از این مرحله رد شوید.
  • سپس گل کلم را آماده کنید. هر برگ بیرونی سفت را بردارید و با یک چاقوی تیز ته ساقه را با دقت جدا کنید تا گل کلم صاف بنشیند. آن را در یک ماهیتابه چدنی بریزید و 1/3 سس را با قلم مو ،ید. اگر نسخه ساده آن را درست می کنید، گل کلم را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل ،ید.
  • حالا برای ،مت 1 کباب. ماهیتابه را با فویل بپوش،د و به مدت 30 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت تفت دهید.
  • و ،مت 2 را کباب کنید. فویل را از ماهیتابه خارج کنید. اگر نسخه ساده آن را درست می کنید، در این مرحله گل کلم را با روغن زیتون بیشتری بپاشید. در هر صورت، 30 دقیقه دیگر یا تا زم، که گل کلم وسط آن نرم شود، تفت دهید.
  • مزه دار کنید و سرو کنید. اگر نسخه سس را درست می کنید، گل کلم را از فر خارج کنید و نیمی از سس باقی مانده را با قلم مو روی آن ،ید. برش داده و با آب لیمو، سبزیجات تازه و باقی مانده سس سرو کنید. اگر نسخه ساده آن را درست کردید، سر گل کلم برشته را با سس دلخواه سرو کنید! چند پیشنهاد را در نکات زیر بیابید.

خودشه!

نکات و تغییرات دستور پخت گل کلم کامل بو داده

  • از کباب دو ،متی استفاده کنید. این تکنیک کلیدی است که گل کلم کامل بو داده شده را در داخل نرم و از بیرون قهوه ای می کند. آن را به مدت 30 دقیقه درپوش تفت دهید، سپس درب آن را باز کنید و حدود 30 دقیقه دیگر تفت دهید تا مرکز آن نرم شود. توجه داشته باشید که زمان دقیق بسته به فر و اندازه گل کلم شما متفاوت است.
  • بعد از پخت سس بیشتری اضافه کنید. به گل کلم ظاهری براق می بخشد و طعمی پررنگ می بخشد. با سس بیشتر در کناره سرو کنید!
  • با مشخصات طعم متفاوتی آزمایش کنید. من عاشق سس هریسا هستم که اینجا توصیه می کنم، اما می تو،د این کلم کلم برشته را به جهات دیگر ببرید. دستور پخت ساده را درست کنید و برش ها را با قطره های سس تاهینی زردچوبه یا سس رومسکو، جعفری تازه و بادام سوخاری سرو کنید. با پستو، گوجه فرنگی برشته، پنیر پارمزان و آجیل کاج نیز عالی خواهد بود.
  • آن را یک وعده غذایی درست کنید. اگر کل این گل کلم برشته را در شام کریسمس یا شکرگزاری سرو می‌کنید، احتمالاً غذاهای جانبی زیادی برای تکمیل غذا خواهید داشت. اما شما همچنین می تو،د این گل کلم سوخاری را به تنهایی به یک غذای اصلی گیاهی رضایت بخش تبدیل کنید. بشقاب‌ها را روی فاروهای گیاهی بچینید و روی آن‌ها را با نخود برشته بپوش،د، یا روی آن‌ها را روی هوموس یا لوبیا سفید سرو کنید. این اسپری‌های مبتنی بر لوبیا، بافت خامه‌ای خوشمزه و افزایش پروتئین را به این دستور غذایی گیاهی اضافه می‌کنند. لذت بردن!


دستور تهیه گل کلم کامل بو داده


دستور العمل های بیشتر غذای اصلی سبزیجات

اگر دوست دارید یک کل کل گل کلم را برشته کنید(!)، یکی از این خوراکی های سبزیجات را امتحان کنید:

گل کلم کامل بو داده

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

زمان کل: 1 ساعت 15 دقیقه

خدمت 4

این دستور پخت کل کلم برشته یک غذای اصلی یا جانبی گیاهی خوشمزه است! من دو تغییر را در اینجا ارائه می دهم. می تو،د گل کلم را در سس هاریسا خوش طعم برشته کنید، یا می تو،د آن را به صورت ساده برشته کنید (به یادداشت های زیر مراجعه کنید). برای هر یک از گزینه ها، پیشنهادات ارائه خدمات را در پست بالا پیدا کنید.

  • 1 گل کلم متوسط، حدود 2 پوند، برگ های بیرونی سفت برداشته شد
  • نمک دریا و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • قاچ لیمو، برای فشردن
  • گشنیز تازه، برای طعم دادن

سس

  • ¾ فنجان در خفیف حر، ما دوست داریم مینا هریسا ملایم
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • ¾ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ¾ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • ¾ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا
  • پر ، ¼ قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • سس را درست کنید: در یک کاسه کوچک، هاریسا، روغن زیتون، زیره سبز، پاپریکا، آویشن، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

  • ته هسته گل کلم را برش بزنید تا صاف بنشیند. گل کلم را در یک ماهیتابه چدنی بریزید و گل کلم را با برس ⅓ سس ،ید. ماهیتابه را با فویل بپوش،د و به مدت 30 دقیقه تفت دهید. درب را باز کرده و 30 دقیقه دیگر یا تا زم، که گل کلم وسط آن نرم شود، تفت دهید.

  • از فر خارج کرده و نصف سس باقی مانده را با قلم مو ،ید. نمک و فلفل را مزه دار کرده و با آبلیمو ،ید. با گشنیز تزیین کنید، چهار برش بزنید و با باقیمانده سس کناری سرو کنید.

** برای نسخه بدون سس، ته هسته گل کلم را برش دهید تا صاف بنشیند. گل کلم را در یک تابه چدنی قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و ½ قاشق چایخوری نمک دریا بپاشید. از دستان خود برای پوشش استفاده کنید. ماهیتابه را با فویل بپوش،د و به مدت 30 دقیقه تفت دهید. درب آن را باز کنید، با 2 قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون بریزید و 30 دقیقه دیگر تفت دهید، یا تا زم، که گل کلم از بیرون قهوه ای طلایی و وسط چنگال نرم شود.


منبع: https://www.loveandlemons.com/w،le-roasted-cauliflower/