دستور تهیه سس استیر فرای خانگی


دستور العمل سس استیر فرای خانگی ما را می توان با استفاده از موادی که همیشه در دست داریم، در عرض چند دقیقه کنار هم ریخت. سس همزن فوراً سبزیجات و پروتئین را بالا می برد و طعم آنها را کاملاً خوشمزه می کند!

یک شیشه سس همزن خانگی با قاشق در جلوی تابه همزن

چرا این بهترین دستور العمل سس سرخ شده است؟

چند وقت پیش یک استوری در اینستاگرام گذاشتیم که ناتالی در حال پختن غذای سرخ شده بود. بسیاری از مردم دستور پخت را درخواست ،د که ما فکر کردیم دستور العمل سس همزن را به اشتراک بگذاریم.

سس سرخ شده خوب برای تغذیه خانواده بسیار ضروری است. شما می تو،د تقریباً هر نوع سبزیجات و پروتئینی را که در اطراف دارید بریزید و سپس آن را روی برنج یا رشته فرنگی سرو کنید. سرخ ،ی یک غذای سریع است و همه آن را دوست دارند! (و باید بگوییم – می تواند واقعاً سالم هم باشد!!) همچنین یک راه عالی برای استفاده از باقی مانده محصولات در پایان هفته است.

ما چندین دستور العمل مختلف را قبل از فرود روی این یکی امتحان کردیم و تا زم، که درست شد تنظیمات را انجام دادیم. ما یک طعم جالب و من، برای بچه ها می خواستیم که خیلی شیرین نباشد. همچنین باید آسان بود و از مواد انباری استفاده می کرد. این دستور غذا تمام آن جعبه ها را علامت می زند!

یک قاشق غذاخوری سس سرخ شده در یک ظرف شیشه ای می چکد

مواد لازم برای سس استیر فرای:

  • من بید هستم– ما همیشه از سس سویا کم سدیم استفاده می کنیم.
  • آب مرغ (یا سبزیجات).– ما معمولا از آب مرغ استفاده می کنیم (بهتر از Bouillon مورد استفاده ما است) اما آب سبزیجات نیز عالی عمل می کند.
  • عسل– ما شیرین کننده های مختلفی را امتحان کرده ایم و عسل مورد علاقه ماست! در صورت تمایل می تو،د از شکر قهوه ای استفاده کنید، اما طعم عسل در سس نهایی قابل تشخیص نیست.
  • سرکه– ما معمولاً از سرکه سیب استفاده می کنیم، اما سرکه شراب برنج یا حتی سرکه مقطر نیز موثر است.
  • سیر ریز ریز شده– تازه بهترین است! ما از پودر سیر استفاده کرده‌ایم، و کار می‌کند، اما طعم تازه آن بسیار بهتر است.
  • زنجبیل تازه– باز هم پودر زنجبیل موثر خواهد بود. اما ما دوست داریم یک دسته زنجبیل تازه را در فریزر نگه داریم. به سادگی زنجبیل یخ زده را هر زمان که به آن نیاز داشتید مستقیماً در تابه رنده کنید و دوباره در فریزر بریزید! طعمش خیلی بهتر و روشن تره
  • نشاسته ذرت– به ،وان قوام دهنده استفاده می شود.
مواد لازم برای سس همزن خانگی

طرز تهیه سس سرخ شده:

برای تهیه سس به تنهایی:

  1. در یک قابلمه کوچک همه مواد را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 5 دقیقه بجوش،د و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.
  2. روی پروتئین و سبزیجات پخته شده سرو کنید یا به ،وان سس غوطه ور استفاده کنید.

برای استفاده از سس در سرخ ،:

  1. پروتئین مورد نظر خود را در حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید تا خوب و قهوه ای رنگ شود. سبزیجات مخلوط خود را اضافه کنید. پخت و پز را ادامه دهید تا پروتئین پخته شود و سبزیجات ترد شوند.
  2. در همین حال، سس را در یک کاسه کوچک یا فنجان اندازه گیری مایع با هم مخلوط کنید. پروتئین و سبزیجات را در ماهیتابه بریزید و حدود 5 دقیقه یا تا زم، که سس غلیظ شود بجوش،د.
  3. روی برنج یا رشته فرنگی سرو کنید.

گفتیم راحته!! به ،وان یک قانون کلی، من از حدود 5 فنجان سبزیجات تازه و 1 پوند پروتئین با این دستور سس سرخ شده استفاده می کنم. سس به اندازه ای باقی می ماند که روی برنج بریزید، اما نه زیاد.

سس همزن خانگی در یک ظرف شیشه ای با قاشق

از چه سبزیجاتی برای سرخ ،ی استفاده کنم؟

تقریباً هر سبزی کار می کند! اما اینها برخی از موارد مورد علاقه ما هستند:

  • فلفل دلمه ای
  • نخود فرنگی اسنپ شکر
  • نخود فرنگی برف
  • کلم بروکلی
  • قارچ
  • هویج
  • پیاز سفید یا زرد
  • کدو سبز
  • کلم
  • مارچوبه

نکته: اگر عجله خاصی دارید، فقط یک کیسه سبزیجات سرخ شده یخ زده بریزید! چیزی بهتر از هیچی است، درست است؟

مرغ را در ماهیتابه هم بزنید

ایده های بیشتر برای شام با الهام از آسیا:

  • 1 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1/2 فنجان سوپ مرغ
  • 1/3 فنجان سس سویا، سدیم کم
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه سیب
  • 3 قاشق غذاخوری عسل
  • 3 میخک ها سیر
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • تمام مواد را در یک کاسه کوچک از پیمانه اندازه گیری مایع با هم مخلوط کنید.

  • سس را روی پروتئین پخته شده و سبزیجات ترد بریزید. روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 5 دقیقه بجوش،د تا سس غلیظ شود.

  • یا مواد سس را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا به مدت 5 دقیقه یا تا زم، که غلیظ شود بپزید.

کا،ی: 51کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 2g | چربی: 0.1g | چربی های اشباع شده: 0.01g | چربی های چند غیر اشباع: 0.01g | چربی اشباع شده: 0.01g | کلسترول: 0.4میلی گرم | سدیم: 794میلی گرم | پتاسیم: 46میلی گرم | فیبر: 0.2g | قند: 9g | ویتامین A: 1IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 7میلی گرم | اهن: 0.4میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه هایتان برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود پیدا خواهید کرد.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/go-،memade-stir-fry-sauce-recipe/