دستور غذای مرغ – WellPlated.com


ترد، آبدار و فوق العاده خوش طعم، این خانگی دستور پخت مرغ فست فود مرغ را در گرد و غبار می گذارد! بهتر از همه، شما حتی نیازی به سرخ ، آنها ندارید – فقط آنها را برای یک شام راحت در شب در فر قرار دهید.

یک بشقاب مرغ سوخاری

چرا شما این مناقصه های مرغ ترد را دوست خواهید داشت

  • دوستی خانوادگی. بچه ها این دستور غذا را دوست دارند (4 خواهرزاده من می توانند تأیید کنند، آنها هر هفته آنها را می خورند)، اما آنقدر مفید و عالی است که بزرگسالان از آن لذت ببرند.
  • نوستالژیک. وقتی بچه بودم، سفارش فست فود پیش‌فرض من، مرغ با عسل بود. حالا که یک بزرگسال محترم هستم، این دستور غذای مرغ را در خانه درست می‌کنم – و به جای عسل مستقیم، یک سس خامه‌ای ،دل عسلی درست می‌کنم.
  • سالم. بر خلاف کرایه‌های سنگین، مرغ‌های خانگی سالم هستند و می‌تو،د به طور منظم از آن لذت ببرید (مانند مناقصه‌های مرغ کبابی و مرغ سرخ‌کن!).
  • فریزر دوست. یک دسته بزرگ به صورت عمده درست کنید، سپس آنها را مستقیماً از یخ زده در فر قرار دهید. چه ،ی به نوعی در جعبه نیاز دارد؟!
دستور پخت مرغ سرخ شده در فر

بررسی 5 ستاره

دیشب احتمالاً برای دهمین بار اینها را درست کردم. مورد علاقه خانواده.»

– الیزابت –

درباره این دستور پخت مرغ خانگی

دستور پخت مرغ پخته شده امروزی ،یبی از مرغ ترد لذت بخش با سس ،دل عسلی است که خامه ای، تند، و از juuuust آنقدر شیرین است که چیزها را جالب کند.

با این حال، اشتباه نکنید – این لذیذ مرغ بیشتر از آن روکش پخته ترد است. همچنین یک ماریناد عسل دوغ شیرین و تند، همراه با ،دل زده شده در تخم مرغ وجود دارد که برای لایروبی از آن استفاده خواهید کرد.

ماریناد در رطوبت قفل می شود و به مرغ طعمی ملایم و شیرین می بخشد، در حالی که پانکو ترد به شکل یک پوسته ترد و طلایی پخته می شود. این مانند یک نسخه کوچک از مرغ سرخ شده من است!

بعد از اینکه این دستور پخت مرغ پخته را درست کردید، این کار را خواهید کرد هرگز می خواهم دوباره ناگت های فست فود بخورم.

دستور پخت مرغ ترد

طرز تهیه مناقصه مرغ

برای من (و شما) خوش شانس هستم، درست ، مرغ پخته شده خودتان از ابتدا سریع و آسان است.

مواد تشکیل دهنده

برای مناقصه مرغ:

  • نمک کوشر. کریستال های نمک کوشر بزرگتر از نمک خوراکی هستند، بنابراین اگر نمک خوراکی را جایگزین کنید، باید حدود 1/4 کمتر از آن استفاده کنید.
  • فلفل قرمز دودی. پاپریکا دودی یکی از آن مواد جادویی است که در هر انباری آشپزخانه وجود دارد. می تو،د از پاپریکای شیرین معمولی استفاده کنید، اما آن طعم دودی و خوب را ندارد.
  • پودر پیاز و پودر سیر. ک،یک به فصل این مناقصه کمک می کند!
  • عسل. از عسل آبدار استفاده کنید – یک نوع عسل روزمره، نه چیزهای فانتزی قابل پخش.
  • دوغ کم چرب. برای ماریناد رویاهای ما
  • فیله مرغ یا سینه مرغ بدون پوست. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید، آنها را به نوارهای 3/4 اینچی برش دهید.
  • ،ده نان پانکو گندم کامل. اگر نتو،د گندم کامل پیدا کنید، پانکو معمولی نیز خوب است.
  • روغن زیتون اضافی. برای نان خوری ما
  • سفیده تخم مرغ. یا به سادگی از یک تخم مرغ بزرگ استفاده کنید.
  • ،دل دیژون. برای لایروبی با تخم مرغ ها هم بزنید.

برای سس ،دل خامه ای عسلی:

  • ماست یون، ساده بدون چربی. آن را به ما می دهد زبانه!
  • ،دل دیژون و عسل. درست ، سس خامه ای، تند و کاملا شیرین است.

نکته تعویض

دوغ نداره؟ 1 فنجان شیر لبنیات را با 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو مخلوط کنید. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه بماند تا غلیظ و منسجم شود.

جهت

دستور لایروبی مرغ برای مرغ
  1. ماریناد. مرغ ها باید به مدت 30 دقیقه در ماریناد دوغ بنشینند.
طرز تهیه نان برای مرغ پخته شده در فر
  1. نان را درست کنید. این کار را در یک ظرف پهن و کم عمق انجام دهید.
دستور لایروبی مرغ آسان
  1. “شیوه” مرطوب را انجام دهید. این به ،بیدن آرد سوخاری کمک می کند.
طرز تهیه غذای مرغ
  1. برای لایروبی آماده شوید. اگر همه چیز در یک خط باشد، این روند آسان تر است.
دستور پخت مرغ پخته شده در فر
  1. لایروبی. هر مرغ نرم شده را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید، سپس پودر سوخاری را به آن اضافه کنید، سپس مرغ را روی توری سیمی که روی یک ورقه پخت قرار داده اید قرار دهید.
دستور پخت مرغ پخته شده روی ورقه پخت
  1. پخت. 350 درجه فارنهایت به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زم، که مرغ طلایی شود و آب آن شفاف شود.
دستور تهیه سس برای مرغ ترد
  1. سس دیپینگ را درست کنید. مرغ پخته شده را با سس سرو کنید و از آن لذت ببرید!

یادداشت رژیمی

بر خلاف بسیاری از دستور العمل های لطیف دیگر، هیچ آرد همه منظوره در این مرغ پخته شده وجود ندارد، بنابراین تهیه آن بدون گلوتن آسان است! فقط پودر سوخاری پانکو را با پانکوی بدون گلوتن عوض کنید.

ایده های چاشنی

  • مناقصه مرغ پخته شده Cajun. پاپریکا دودی، پودر سیر و پودر پیاز را کنار بگذارید و به جای آن از چاشنی کاجون استفاده کنید. شما همچنین می خواهید ،دل را در سفیده تخم مرغ حذف کنید.
  • مناقصه مرغ علفی. از آرد سوخاری پانکو به سبک ایتالیایی استفاده کنید یا به جای پاپریکا، چاشنی ایتالیایی را به مخلوط آرد سوخاری اضافه کنید. در صورت تمایل می تو،د پنیر پارمزان را نیز به آرد سوخاری اضافه کنید. (در اینجا نیز از ،دل در سفیده تخم مرغ صرفنظر کنید.)
  • مناقصه مرغ تند. به جای ،دل، سس تند مورد علاقه خود را در مخلوط سفیده تخم مرغ بریزید، سپس فلفل کاین را به نان بریزید. گوشت مرغ آتشین خود را با سس سرد مزرعه ست کنید.
  • مناقصه مرغ آسیایی ترد. من، برای ،یب با سس ترش و شیرین!
یک بشقاب از بهترین دستور پخت مرغ

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. مرغ پخته شده را تا 3 روز در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. باقی مانده ها را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در سرخ کن هوا گرم کنید. می تو،د از مایکروویو استفاده کنید، اما بیرون آن ترد نخواهد بود.
  • یخ زدن. نان های مرغ را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بچینید. فقط تا زم، که جامد شود، منجمدها را به یک ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. مستقیماً از یخ زده دوباره گرم کنید.

با این دستور غذای مرغ چه باید سرو کرد

  • انبر. در حالی که می تو،د از دستان خود (یا یک دست، همانطور که در زیر توضیح داده شده است) برای این دستور غذای مرغ استفاده کنید، انبرها از پوشیده شدن انگشتان شما در پانکو جلوگیری می کنند.
  • ست نان خوری استیل. این مجموعه کوچک مبتکرانه، ظروف کم عمقی را به هم متصل کرده است تا هنگام پخت مرغ و سبزیجات، آشفتگی را به حداقل برساند.
  • قفسه پخت سیمی. برای مرغ های ترد در فر، قفسه سیمی کلیدی است. مانند یک سبد سرخ کن بادی، به هوای گرم اجازه می دهد تا در اطراف منافذ بچرخد تا کف آن بخار نکند و خیس نشود.
دستور پخت یک بشقاب مرغ آغشته به سس

برای مناقصه مرغ ،دل عسلی:

برای سس ،دل خامه ای عسلی:

  • 1/2 فنجان ماست یون، ساده بدون چربی
  • 2 قاشق غذاخوری ،دل دیژون
  • 1 قاشق سوپخوری عسل به علاوه 1 قاشق چای خوری، به اضافه طعم اضافی
  • نیشگون گرفتن نمک

  • برای دلمه های مرغ ،دل عسلی: در یک کاسه بزرگ، 1 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی، 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز و 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. دوغ و عسل را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. نرم مرغ را اضافه کنید، آن را بپوش،د، سپس بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند. (اجازه ندهید بیشتر بنشیند وگرنه مرغ خیلی شور می شود.)

  • در یک ظرف بزرگ و کم عمق (یک ماهیتابه 9×13 اینچی به خوبی کار می کند)، آرد سوخاری پانکو و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقیمانده، 1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی، 1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز، 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر را با هم ،یب کنید. روغن را روی آن بریزید، سپس بریزید تا مرطوب شود.

  • در ظرف کم عمق دوم، سفیده تخم مرغ و ،دل را با هم مخلوط کنید.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار را با فویل بپوش،د، سپس یک توری سیمی ضد فر را روی آن قرار دهید. روی قفسه را با اسپری آشپزی بپوش،د.

  • کاسه ها را در یک خط از چپ به راست به صورت زیر بچینید: ظرف سفیده تخم مرغ; آرد سوخاری پانکو؛ ورق پخت هر بار با چند تکه مرغ کار کنید، با دست چپ، مرغ را از ماریناد خارج کرده و مقدار اضافی آن را تکان دهید (این دست “خیس” است). مرغ را با دست چپ در مخلوط تخم مرغ فرو کنید و همه طرف را بچرخ،د و سپس در مخلوط آرد سوخاری قرار دهید. با دست راست خود (دست «خشک») مرغ را از همه طرف با آرد سوخاری بکوبید و آن را به آرامی فشار دهید تا مرغ به خوبی پوشش داده شود. مرغ ها را با دست خشک خود روی سینی فر قرار دهید و بین هر کدام کمی فاصله بگذارید. برای مناقصه های باقی مانده تکرار کنید.

  • مرغ را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و آب آن شفاف شود.

  • در حین پخت مرغ، مواد دیپ را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید: ماست یون،، دیژون، عسل و نمک. بچشید و به دلخواه عسل اضافه کنید. مرغ را گرم یا در دمای اتاق با دیپ سرو کنید.

  • دوغ نداره؟ 1 فنجان شیر معمولی (ترجیحاً 1٪ یا 2٪) را با 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آب لیمو مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. یک بار دیگر هم بزنید و طبق دستور در دستور استفاده کنید.
  • همچنین می تو،د به جای پنکو از آرد سوخاری معمولی و بدون مزه استفاده کنید، اما گوشت مرغ آنقدر ترد نخواهد بود.
  • اطلاعات تغذیه ای برای این دستور یک ،ن تقریبی است، زیرا بیشتر ماریناد دور ریخته می شود. از این اطلاعات فقط به ،وان راهنما استفاده کنید. شما همچنین می تو،د آن را خودتان مح،ه کنید و مقدار مواد را در myfitnesspal.com تغییر دهید
  • برای ذخیره ،: مرغ پخته شده را در ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،: باقیمانده غذا را در فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا در سرخ کن هوا گرم کنید. می تو،د از مایکروویو استفاده کنید، اما بیرون آن ترد نخواهد بود.
  • یخ زدن: نان های مرغ را به صورت یک لایه روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بچینید. فقط تا زم، که جامد شود، منجمدها را به یک ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. مستقیماً از یخ زده دوباره گرم کنید.

خدمت: 3نوارهای مرغ با 3 قاشق غذاخوری سسکا،ی: 412کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 35gپروتئین: 46gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 2gکلسترول: 107میلی گرمفیبر: 4gقند: 6g

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

سوالات متداول

تفاوت بین نوارهای مرغ و مناقصه مرغ چیست؟

نوارهای مرغ و مرغ – بدون ذکر انگشت مرغ – اصطلاحاتی هستند که اغلب به جای هم استفاده می شوند، اما اینطور نیست. کاملا همان نوارها و انگشتان مرغ با برش دادن سینه مرغ به صورت نواری ساخته می شوند. گوشت مرغ نوعی برش واقعی از مرغ است که به آن فیله یا فیله داخلی می گویند.

چگونه می توان نان را به مناقصه مرغ ،باند؟

چند نکته برای اطمینان از ،بیدن نان به نان مرغ وجود دارد. ابتدا ماریناد اضافی را از بین ببرید. اجازه دهید تخم مرغ اضافی نیز چکه کند، سپس مرغ را داخل مخلوط آرد سوخاری فشار دهید.

اگر انگشتان شما شروع به تیره شدن ،د (بله، این یک اصطلاح فنی است)، آنها را پاک کنید – من متوجه شده ام که اگر از قبل لایه ای از پودر سوخاری و تخم مرغ روی انگشتانم داشته باشم، پودر سوخاری مرغ به احتمال زیاد روی انگشتان من جدا می شود. .

در نهایت، مطمئن شوید که توری سیمی را کاملا با اسپری پخت و پز بپوش،د تا آرد سوخاری ها به توری ن،بند و پس از اتمام پخت مرغ، آرد سوخاری جدا نشوند.

مناقصه مرغ چه مدت باید پخته شود؟

برای بهترین نتیجه، مرغ باید حداقل 15 تا 20 دقیقه بپزد. زمان دقیق پخت به اندازه و ضخامت قطعات بستگی دارد، اما یک راه خوب برای بررسی پخته بودن مواد این است که آنها را با چنگال یا چاقو سوراخ کنید—اگر آب میوه ها شفاف شد، آنگاه آماده هستند.

آیا مرغ مناقصه مرغ واقعی است؟

بله، مرغ مناقصه مرغ واقعی است. آنها از فیله ماهیچه ای ساخته شده اند که نوار کوچکی از ماهیچه است که در دو طرف استخوان سینه قرار دارد.

چگونه مرغ را مرطوب و آبدار نگه دارید؟

یکی از بهترین راه‌ها برای مرطوب نگه داشتن مرغ، استفاده از ماریناد است. این دستور غذای مرغ از یک ماریناد ساده دوغ برای مرغ کامل و آبدار استفاده می کند. همچنین مهم است که مرغ خود را بیش از حد نپزید – بعد از 15 دقیقه پخت را بررسی کنید یا دمای داخلی مرغ را بررسی کنید و وقتی به دمای 165 درجه فارنهایت رسید آن را از فر خارج کنید.

دستور العمل های مرتبط

یک شام مرغ همیشه برنده است! اینها بعضی از علایق من است:

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/،ney-mus،-chicken-tenders/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با