دستور پخت نان تست فرانسوی – عشق و لیمو


این دستور پخت نان تست فرانسوی یک شبه صبحانه عالی برای جمعیت است! این ساده و خوشمزه است، با رویه ترد و وسط کاستارد.


نان تست فرانسوی گوشت دار


این دستور پخت نان تست فرانسوی ساده ترین راه برای تهیه نان تست فرانسوی برای جمعیت است. به جای اینکه پشت اجاق بایستید و برش ها را به صورت سفارشی ورق بزنید، نان مکعبی را در یک ظرف قابلمه انباشته کنید، آن را در یک کاستارد غنی و دارای ادویه دارچینی بریزید و روی آن را با اسپند و شکر قهوه ای بپزید. صبحی که قصد سرو آن را دارید، جمع آوری آن بسیار راحت است، اما اگر می خواهید دستور پخت نان تست فرانسوی را ساده تر کنید، می تو،د آن را از روز قبل کنار هم بگذارید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. صبح روز بعد، تنها کاری که باید انجام دهید این است که رویه آجیلی را اضافه کنید، آن را در فر قرار دهید و بپزید!

وقتی از فر خارج می‌شود، این کاسه نان تست فرانسوی روی آن ترد است و در وسط آن مرطوب و کاستارد است، به نوعی مانند پودینگ نان صبحانه است. با مقدار زیادی شربت افرا، به همان اندازه نان تست فرانسوی ک،یک خوب است، اگر بهتر نباشد. امیدوارم که شما خوشتان بیاید!


مواد لازم دستور پخت نان تست فرانسوی


مواد لازم دستور پخت کاسرول نان تست فرانسوی

در اینجا چیزی است که برای تهیه این دستور پخت نان تست فرانسوی آسان نیاز دارید:

  • نان – کیفیت مهم است! یک قرص چلو، بریوش، نان فرانسوی یا نان خمیر ترش را انتخاب کنید و قبل از تهیه این کاسه نان تست فرانسوی، بگذارید یک روز روی پیشخوان بماند. نان خشک و یک روزه کاستارد تخم مرغ را راحت تر از نان تازه می گیرد. هر کاری که می‌کنید، از نان ساندویچی از قبل برش‌شده دوری کنید، که به سرعت خیس می‌شود.
  • تخم مرغ – یک ماده اولیه نان تست فرانسوی! غنای می دهند و مکعب های نان را به هم می ،بانند.
  • شیر بادام – برای رطوبت من از شیر بادام استفاده می کنم زیرا این همان چیزی است که در دست دارم، اما در صورت تمایل از نوع دیگری از شیر استفاده کنید. به ،وان مثال، شیر کامل و شیر جو دوسر هر دو عالی خواهند بود.
  • شکر قهوهای – مقداری را در مخلوط کاسترد بریزید و مقدار بیشتری روی قابلمه بپاشید.
  • عصاره دارچین، جوز هندی و و،ل – برای عمق طعم گرم و دنج.
  • کره یا روغن نارگیل – کمک می کند تا روی کاسه نان تست فرانسوی در فر ترد شود.
  • گردوی آمریکایی – ترد غنی و آجیلی را اضافه می کنند.
  • نمک دریا – باعث می‌شود همه طعم‌ها پاپ کنند.
  • و شربت افرا – برای سرو

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


شیر بادام، تخم مرغ، دارچین و جوز هندی را در یک کاسه بزرگ با هم هم بزنید


طرز تهیه کاسرول نان تست فرانسوی یک شبه

طرز تهیه این کاسه نان تست فرانسوی بسیار آسان است!

حتما نان خود را یکی دو روز قبل ب،ید. وقتی کمی خشک شد، مخلوط کاسترد را راحت تر خیس می کند، که باعث می شود کاسرول حتی مرطوب (!) و وسط آن نرم تر شود. هنگامی که برای جمع ، قابلمه آماده بودید، آن را به مکعب های 1 اینچی برش دهید و آنها را در یک تابه 9×13 اینچی چرب شده قرار دهید.

سپس مخلوط کاسترد را درست کنید. تخم مرغ، شیر بادام، شکر قهوه ای، دارچین، و،ل، جوز هندی و نمک را با همزن بزنید.


مخلوط تخم مرغ را روی مکعب های نان در ظرف پخت بریزید


سپس مخلوط تخم مرغ را روی نان بریزید. سعی کنید تا حد امکان یکنواخت آن را بریزید و تا جایی که می تو،د نان را مرطوب کنید. چند نقطه خشک خوب است – آنها در فر خوب و ترد می شوند!

اگر این دستور پخت نان تست فرانسوی را از قبل درست می کنید، روی آن را با فویل، پ،تیک یا درب بپوش،د و یک شب آن را در یخچال بگذارید. اگر می خواهید آن را به ،وان روز آماده کنید، بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند. هر دو گزینه به نان فرصتی می دهد تا نرم شود و مخلوط غنی تخم مرغ را خیس کند.

سپس، پخت. کره آب شده را روی کاسه صبحانه بریزید و روی شکر قهوه ای و رویه اسپند بپاشید. روی آن را بپوش،د و به مدت 35 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید، سپس درب آن را باز کنید و 10 تا 20 دقیقه دیگر بپزید، یا تا زم، که رویه قهوه ای شود و مخلوط تخم مرغ عمدتاً سفت شود.

قابلمه را از فر خارج کنید، روی آن را با فویل بپوش،د، و اجازه دهید 10 دقیقه قبل از حفاری در آن بماند. لذت ببرید!


کاسه نان تست فرانسوی پخته شده


چه چیزی را با نان تست فرانسوی سرو کنید

از شربت افرا غافل نشوید! در حالی که برخی از دستور العمل های کاسرول نان تست فرانسوی به تنهایی بسیار شیرین هستند، من این یکی را کمی شور درست می کنم تا با شربت افرا هماهنگ شود. من عاشق طعم شیرین افرا با اسپند سوخاری و ادویه های گرم هستم. من توصیه نمی کنم از آن بگذرید. اگر می‌خواهید این کاسه نان تست فرانسوی را بیشتر بچینید، علاوه بر افرا، پودر قند و میوه‌های تازه را روی آن بپاشید. برش های موز، دانه های انار و انواع توت های تازه مانند توت فرنگی یا تمشک همگی عالی خواهند بود.

این دستور پخت نان تست فرانسوی برای من،ت‌های خاص مانند صبح کریسمس عالی است، اما در هر برانچ آ، هفته نیز می‌تواند در خانه باشد. آن را با چیزهای خوش طعم، مانند فریتاتا یا تخم مرغ همزده، و میوه تازه جفت کنید. قهوه، چای یا میموزا را برای نوشیدن فراموش نکنید!

این دستور غذا در روزی که درست می‌شود بهترین است، اما باقی‌مانده آن تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری می‌شود. دوباره در مایکروویو گرم کنید یا در فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید تا کاملا گرم شود.


دستور پخت نان تست فرانسوی


دستور العمل های بیشتر برانچ مورد علاقه

اگر عاشق این دستور پخت نان تست فرانسوی هستید، یکی از این دستور العمل های برانچ خوشمزه را امتحان کنید:

نان تست فرانسوی گوشت دار

زمان آماده سازی: 45 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 30 دقیقه

خدمت 8 تا 12

این دستور پخت نان تست فرانسوی یک صبحانه یا برانچ خوشمزه و آسان است! دارای رویه شکر قهوه ای ترد و وسط مرطوب و کاستارد است. برای جلو افتادن، شب قبل آن را جمع کنید و صبح روز بعد بپزید. با شربت افرا سرو کنید!

  • کره بدون نمک یا روغن نارگیل، برای تابه
  • 1 قرص نان چلو، حدود 1/2 پوند، 1 یا 2 روزه، به مکعب های 1 اینچی برش دهید
  • 5 تخم مرغ های بزرگ
  • 1 ½ فنجان ها شیر بادام شیرین نشده، یا هر شیری
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • 2 قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری جوز هندی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
  • شربت افرا، برای خدمت

برای رویه ،

  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک یا روغن نارگیل، ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • ½ فنجان گردوی ریز ریز شده
  • یک ظرف پخت ۹×۱۳ اینچی یا مشابه آن را چرب کنید. مکعب های نان را در ظرف پخت قرار دهید.

  • در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، شیر، شکر قهوه ای، و،ل، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به طور مساوی روی نان بریزید. اگر ظرف را از قبل درست کردید، روی ظرف فر را بپوش،د و یک شب در یخچال بگذارید. در غیر این صورت، اجازه دهید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند تا نان مخلوط تخم مرغ را خیس کند.

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • رویه را اضافه کنید: روی ماهیتابه را با کره بپاشید و با شکر قهوه ای و اسپند بپاشید. روی آن را بپوش،د و به مدت 35 دقیقه بپزید، سپس درب آن را باز کنید و 10 تا 20 دقیقه دیگر بپزید یا تا زم، که رویه قهوه ای شود و مخلوط تخم مرغ ا،را سفت شود. از فر خارج کرده و با فویل بپوش،د و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.

  • با شربت افرا سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/french-toast-c،erole/