دستور پخت نان توت فرنگی – با 2 فنجان توت فرنگی تازه!


این دستور پخت نان توت فرنگی خانگی نرم برای یک صبحانه یا دسر سالم عالی است!

نان توت فرنگی خانگی
آن را پین کنید

بهترین کیک نان توت فرنگی مرطوب

این نان توت فرنگی سبک، شیرین و بسیار پف دار، یک رویای کامل صبحانه است. و آن بسته بندی شده با دو فنجان توت فرنگی تازه!

اگر عاشق توت فرنگی هستید، دستور پخت آن را باید امتحان کنید.

صبح خود را با نان توت فرنگی شیرین شروع کنید، مطمئناً لبخندی بر لبانتان می آورد و بقیه روزتان را درخشان می کند. باقیمانده‌ها نیز به خوبی یخ می‌زنند، به این م،ی که همیشه می‌تو،د این خوراکی توت‌فرنگی بهاری یا تابست، را در دسترس داشته باشید.

رول دارچینی آسان هم درست کنید

دستور پخت نان سریع توت فرنگی

طعم های آسان نان توت فرنگی

نان لیمویی توت فرنگی: یک سوم فنجان از آب موجود در دستور زیر را با آب لیمو جایگزین کنید. یک قاشق غذاخوری پوست لیمو را هم بزنید.

نان توت فرنگی چیپسی شکلاتی: نصف فنجان شکلات چیپسی کوچک یا چیپس شکلات سفید را به خمیر اضافه کنید و چند تکه شکلات اضافی روی آن بپاشید.

نان موز و توت فرنگی: از این دستور برای نان موز سالم استفاده کنید، تا دو سوم فنجان توت فرنگی ،د شده را قبل از پخت هم بزنید. در صورت تمایل چند برش توت فرنگی را روی آن فشار دهید.

نان نوتلا توت فرنگی: قبل از پختن نان توت فرنگی، نصف فنجان فندق برشته شده ،د شده را در خمیر هم بزنید. روی آن نوتلای خانگی را بریزید.

در بالا، ویدیوی دستور پخت نان توت فرنگی را مشاهده کنید

توت فرنگی تازه

مواد تشکیل دهنده نان توت فرنگی سالم

شما به توت فرنگی، آب، عصاره و،ل خالص، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، بادام یا گردو اختیاری، روغن یا کره بادام و دارچین نیاز دارید.

برای این دستور پخت نان سریع توت فرنگی ک،یک، هیچ مخمر، و خامه ترش، خمیر مایه، مخلوط کیک یا ماست مورد نیاز نیست.

انواع مختلفی از آرد که کار می کنند شامل آرد سفید همه منظوره، آرد غلات کامل یا آرد جو دوسر هستند. آرد نارگیل توصیه نمی شود زیرا نتیجه خشکی دارد. با خیال راحت با آردهای دیگری که در این دستور نان سالم امتحان نکرده ام، مانند شیرینی گندم کامل یا آرد بادام، آزمایش کنید.

دستور غذا به طور طبیعی بدون لبنیات است. برای تهیه نان توت فرنگی وگان بدون تخم مرغ، یا تخم مرغ اختیاری را حذف کنید یا از تخم کتان و روغن یا کره گیاهی استفاده کنید.

برای نان توت فرنگی کم کربوهیدرات و بدون شکر، این نان لیمو کتو را امتحان کنید. قبل از پختن، می تو،د نصف فنجان توت فرنگی ،د شده را در خمیر هم بزنید.

برای نان توت فرنگی بدون گلوتن از آرد جو دوسر گواهی شده بدون گلوتن استفاده کنید. برخی از مارک های آرد بدون گلوتن همه منظوره نیز ممکن است در اینجا کار کنند.

پرطرفدار این هفته: کلوچه بلوبری سالم

نان سریع در تابه نان

توت فرنگی منجمد یا تازه؟

برای جلوگیری از ایجاد غلیظ یا لثه در نتیجه رطوبت بیش از حد، توصیه می کنم از توت های تازه یا توت فرنگی های یخ زده استفاده کنید که کاملاً ذوب شده اند. پس از ذوب شدن، در صورت استفاده از توت های یخ زده، رطوبت اضافی را با دستمال کاغذی خشک کنید.

اگر تازه یا منجمد در دسترس ندارید، می تو،د از توت فرنگی خشک ،د شده نیز استفاده کنید. در صورت نیاز به آرامی آب یا روغن بیشتری اضافه کنید.

یا برای تنوع طعم سرگرم کننده، مقداری یا تمام توت فرنگی های ،د شده را با گی،، شاه توت یا موز ،د شده جایگزین کنید.

از توت فرنگی های باقی مانده برای توت فرنگی های با روکش شکلاتی استفاده کنید

نان توت فرنگی سالم

دستور العمل های لعاب نان توت فرنگی

با ،یب یک سوم فنجان پودر قند با یک قاشق چایخوری آب و یک قاشق غذاخوری توت فرنگی ریز ،د شده، یک لعاب توت فرنگی ساده درست کنید. در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید تا مایه توت فرنگی نازک شود.

یا روی آن را با کره بادام زمینی، کره نارگیل یا پنیر خامه ای سرو کنید.

این نان سریع توت به خودی خود آنقدر نرم و شیرین است که من اغلب از لعاب یا فراستینگ به طور کامل صرف نظر می کنم و به جای آن ساده سرو می کنم.

پخت نان شیرین در فر

طرز تهیه نان توت فرنگی

با جمع ، همه مواد و ،د ، توت فرنگی شروع کنید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان 9×5 اینچی را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوش،د.

پنج ماده اول را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس تمام مواد باقیمانده را به جز توت فرنگی های برش داده شده با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. بیش از حد مخلوط نکنید.

خمیر نان را در قالب نان آماده شده بریزید. برای تزیین، توت های ورقه شده و چیپس های شکلاتی اختیاری را روی آن فشار دهید.

نان توت فرنگی را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت یا تا زم، که خلال دند، که در وسط آن فرو کرده اید عمدتاً تمیز بیرون بیاید بپزید.

اجازه دهید نان خنک شود قبل از اینکه کناره های آن را با چاقو بچرخ،د و کیک نان را روی یک بشقاب بزرگ سرو کنید.

اگر بتو،د صبر کنید، طعم و بافت آن روز بعد بهتر می شود. پس از تبخیر مقداری رطوبت، طعم توت فرنگی غلیظ تر می شود.

با استفاده از اندازه گیری گرم

اگر می‌خواهید به جای فنجان و قاشق غذاخوری از یک ترازو برای تهیه دستور غذا استفاده کنید، در اینجا مقادیر مورد نیاز استفاده کنید:

توت فرنگی ،د شده 230 گرم، آب و آرد از هر کدام 240 گرم، شکر 150 گرم، روغن 36 گرم و عصاره و،ل خالص 10 گرم.

همچنین به یاد داشته باشید که سایر مواد را که بر حسب گرم اندازه گیری نمی شوند اضافه کنید.

نان سریع وگان با توت فرنگی

نکات ذخیره سازی باقیمانده

نان کیک توت فرنگی را می توان یک شبه روی پیشخوان گذاشت و به آرامی با پارچه یا حوله کاغذی پوش،د. این اجازه می دهد تا رطوبت اضافی خارج شود تا نان سبک و کرکی بماند.

توصیه می‌کنم باقیمانده غذا را بعد از یک روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید تا طراوت مطلوبی داشته باشید. یک دهانه کوچک در بالا بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود. دستور پخت توت فرنگی باید تا چهار یا پنج روز خوب بماند.

یا می‌تو،د باقیمانده‌ها را برش دهید و در ظرف دربسته به مدت سه ماه فریز کنید. لایه های ساندویچ موم یا کاغذ روغنی بین هر تکه نان توت فرنگی تازه قرار دهید تا برش ها هنگام آب شدن به هم ن،بند. برش های یخ زده را یک شب در یخچال یا در مایکروویو، اجاق گاز یا توستر ذوب کنید.

هنوز هوس توت فرنگی دارید؟ میله های جو دوسر توت فرنگی یا اسموتی توت فرنگی درست کنید.

نان سریع توت شیرین
  • 2 فنجان ها املا شده است یا آرد همه منظوره سفید (گزینه های بدون گلوتن و کتو در بالا ذکر شده است)
  • 3/4 فنجان قند، در صورت تمایل تصفیه نشده
  • 2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 3/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 2/3 فنجان توت فرنگی تازه یا منجمد، ،د شده
  • 1 فنجان اب
  • 3 قاشق غذاخوری روغن، کره یا کره بادام (یا به یادداشت زیر در مورد گزینه بدون چربی مراجعه کنید)
  • 2 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
  • 1 تخم مرغ یا تخم کتان، یا 2 قاشق غذاخوری آب اضافی
  • 1/3 فنجان توت فرنگی ورقه شده، برای بالا
  • اختیاری 1/2 قاشق چایخوری دارچین
  • اختیاری 1/2 فنجان بادام خلال شده یا گردوی ،د شده
  • فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. یک قالب نان 9×5 را چرب کنید. کف آن را با کاغذ روغنی بپوش،د. پنج ماده اول را در یک کاسه بزرگ هم بزنید. بقیه مواد را به جز رویه هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. در تابه پهن کنید. توت فرنگی های ورقه شده را در بالا فشار دهید (به ویدیوی بالا مراجعه کنید). 60 دقیقه یا تا زم، که یک خلال دندان عمدتا تمیز بیرون بیاید بپزید. بگذارید خنک شود. اگر بتو،د صبر کنید، طعم و بافت آن روز بعد بسیار بهتر است! باقیمانده ها را می توان برش داد و منجمد کرد.*تعدادی از خوانندگان گفته‌اند که از نتایج زیربنایی سس سیب برای روغن خوششان آمده است، اما من امتحان نکرده‌ام. با خیال راحت آزمایش کنید.مشاهده حقایق تغذیه

دستور پخت نان سریع صبحانه

نان موز شکلاتی

طرز تهیه نان سیب هلندی آسان

نان سیب

نان کدویی شکلاتی

بهترین نان موز آرد بادام

آرد بادام نان موز

نان پرتقالی کرن بری

طرز تهیه دسر کدو تنبل کتو

نان کدو تنبل کتو


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/strawberry-bread-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=strawberry-bread-recipe