سالاد پاستا سالمون – دستور العمل های فصلی سالم


سالاد ماکارونی سالمون با ماست یون،، لیمو و شوید
سالاد ماکارونی سالمون در یک کاسه سفید با روکش متن
سالاد ماکارونی سالمون خامه ای با نخود فرنگی و سالمون پخته شده

دستور العمل ساده سالاد ماکارونی سالمون ما دارای تکه های لطیفی از سالمون، پاستا و نخود سبز است که با ماست یون، خامه ای، لیمو و سس شوید مخلوط شده است. آن را به ،وان سالاد تابست، برای آشپزی یا پیک نیک یا به ،وان یک شام یا ناهار سبک تر سرو کنید.

یک بشقاب سالاد ماکارونی سالمون با باقیمانده سالمون، نخود فرنگی و یک سس خامه ای روی یک بشقاب سفید.  یک قاشق در یک طرف و پیازچه تازه در طرف دیگر قرار دارد

چرا ما این دستور غذا را برای سالاد پاستا سالمون دوست داریم

این سالاد پاستا با ماهی سالمون 30 دقیقه طول می کشد تا درست شود. به سادگی ماکارونی پخته شده را با باقی مانده ماهی سالمون، سس خامه ای و چند افزودنی ساده فصلی بریزید. آن را برای یک شام سریع یا یک ناهار رضایت بخش در یک روز گرم تابست، درست کنید. این غذای جانبی من،ی است که می‌تو،د در تابستان به یک غذاخوری، کباب حیاط خلوت یا پیک نیک ببرید.

نکات مهم دستور غذا

  • پروتئین بالا
  • فقط در 30 دقیقه ساخته شده است
  • ماست یون، باعث می شود سس مایونز حتی کا،ی کمتری داشته باشد
  • برای ایجاد ظرفی بزرگتر از مجموع اجزای آن، باقیمانده ماهی سالمون، منگنه های ساده آشپزی و مواد آماده برای استفاده لازم است.
  • مورد علاقه برای تمام خانواده!
  • یکی از آن غذاهای پاستا که وقتی خیلی داغ است برای پاستا داغ همان چیزی است که می خواهید!

نکته برنامه ریزی منو: اگر می‌خواهید منوی شب هفته خود را برنامه‌ریزی کنید، یک شب کمی ماهی آزاد اضافه کنید، سپس از باقیمانده سالمون برای این سالاد ماکارونی شب بعد استفاده کنید!

مواد اصلی سالاد پاستا با ماهی سالمون

مواد تشکیل دهنده سالاد ماکارونی سالمون شامل ماست یون،، ماهی آزاد پخته شده، پیازچه و شوید، ماکارونی فارفاله، سس مایونز، نخود فرنگی، لیمو، دیژون و نمک و فلفل.
  • ماهی سالمون پخته شده: من دوست دارم این سالاد سالمون ماکارونی را با باقی مانده سالمون کبابی یا ماهی آزاد سرخ شده درست کنم اما می تو،د از باقی مانده سالمون استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که یکی از دستور العمل های ماهی قزل آلا را انتخاب کنید که ماریناد یا لعاب قوی با طعم های متضاد نداشته باشد که با لیمو و شوید در این دستور تهیه نمی شود.
  • پاستا: ماکارونی Farfalle (پاپیون) مورد علاقه ماست، اما ماکارونی پنه یا ماکارونی مارپیچ نیز خوب کار می کند. با خیال راحت شکل پاستا دیگری را که در دست دارید انتخاب کنید.
  • ماست یون،: ساده، بدون چربی یا پرچرب.
  • سس مایونز: در ،یب با ماست یون،، مایو این سس را خامه‌ای می‌کند.
  • لیمو: هم پوست و هم آب میوه.
  • ،دل دیژون
  • چاشنی ها: نمک و فلفل آسیاب شده (ترجیحا فلفل سفید).
  • گیاهان دارویی: شوید و پیازچه ،د شده.
  • نخود فرنگی: منجمد و ذوب شده یا نخود فرنگی تازه.

طرز تهیه سالاد پاستا با باقیمانده سالمون

پاستا را بپزید و سس خامه ای درست کنید

مرحله 1: پاستا را بپزید

یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و پاستا را طبق دستورالعمل بسته بپزید تا آل دنته شود. آن را کاملا آبکش کنید و سپس آب سرد را روی پاستا بریزید تا خنک شود.

مرحله 2: سس خامه ای درست کنید

در همین حین، ماست یون،، سس مایونز، پوست لیمو، آبلیمو، دیژون، نمک، شوید و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

پاستا را با سس بپوش،د و سپس نخود فرنگی، سالمون و پیازچه را اضافه کنید

مرحله 3: پاستا و سس را با هم ،یب کنید

ماکارونی پخته شده را به مخلوط ماست یون، اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پوشش داده شود.

مرحله 4: مواد باقیمانده را اضافه کنید

نخود فرنگی، سالمون و پیازچه را اضافه کنید. با سس بپوش،د و در سراسر پاستا پخش کنید. بلافاصله سرو کنید یا تا 4 ساعت قبل در یخچال بگذارید.

نگاهی از نزدیک به سالاد ماکارونی سالمون در یک کاسه سفید با نخود اضافی در بالا و یک قاشق چوبی در کناره

سوالات متداول و نکات تخصصی

آیا می توانم از کنسرو سالمون در این سالاد پاستا استفاده کنم؟

می تو،د این دستور را با کنسرو ماهی قزل آلا درست کنید. ما بافت تصفیه شده ماهی آزاد صورتی کنسرو شده را برای این دستور غذا نسبت به انواعی که پوست و استخوان دارند دوست داریم. در صورت استفاده از کنسرو ماهی قزل آلا، آن را به خوبی آبکش کنید و تکه های بزرگ پوست یا استخوان (در صورت وجود) را جدا کنید.

آیا باید پاستا را بعد از پختن آبکشی کنم؟

بله، به چند دلیل. یکی، هنگامی که آن را زیر آب خنک می‌گذارید، فرآیند پخت را متوقف می‌کند تا کاملاً آل دنته بماند. همچنین مقداری نشاسته را می‌شوید و مطمئن می‌شود که پاستا به هم ن،بد و در سالاد ماکارونی جمع نشود.

آیا می توانم این را بدون گلوتن درست کنم؟

بله می تو،د این دستور غذا را بدون گلوتن درست کنید. می تو،د به جای پاستا گندم از ماکارونی بدون گلوتن استفاده کنید. پاستا را حتما طبق دستور بسته بپزید و زیاد نپزید.

را به جلو

ما فکر می کنیم این سالاد ماکارونی سالمون زم، بهترین است که تازه تهیه شده باشد. با توجه به اینکه این سس بیشتر با ماست یون، به جای سس سالاد ماکارونی سنتی مایونز درست می شود، چربی کمتری دارد و بعد از مدتی می تواند بافت خشک کن به خود بگیرد. پس از آزمایش، متوجه شدیم که پس از چند ساعت، سس واقعاً جذب پاستا می شود. پس پیشنهاد می کنیم:

برای پیشرفت: اجزای سالاد را از قبل آماده کنید اما تا قبل از سرو همه چیز را با هم مخلوط نکنید. سس را در یک شیشه یا ظرف قابل بسته نگه دارید و ،یب سبزیجات / سبزی و ماهی آزاد را از ماکارونی پخته جدا نگه دارید. برای جلوگیری از جمع شدن پاستا، قبل از انتقال به ظرف شیشه ای یا کیسه زیپ دار، آن را با کمی روغن بریزید.

ذخیره سازی: وقتی برای سرو آماده شدید، در یک کاسه بزرگ هم بزنید. اگر از قبل برای شرکت آماده می‌شوید، پس از ،یب شدن سالاد، آن را در یخچال نگه دارید، با پوشش پ،تیکی بپوش،د یا آن را تا چهار ساعت در ظرف دربسته نگهداری کنید.

باقی مانده به مدت دو روز نگه داشته خواهد شد. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.

تغییرات برای امتحان

این سالاد ماکارونی با ماهی سالمون فوق العاده همه کاره است. آن را با یک یا چند مورد از این تغییرات امتحان کنید:

  • سیرهای ریز ،د شده را اضافه کنید یا یک حبه سیر را در سس رنده کنید.
  • روی تخت کاهو با تکه های گوجه فرنگی سرو کنید.
  • به جای نخود فرنگی منجمد، از نخود فرنگی تازه پوست دار باغی یا نخود فرنگی ،د شده استفاده کنید.
  • از سالمون دودی پوسته پوسته استفاده کنید (از ماهی آزاد دودی داغ استفاده کنید، نه لو،.)
  • یک تنوع بدون لبنیات را امتحان کنید و به جای سس خامه ای از وینگرت لیمو استفاده کنید.
  • کمی بیکن پخته ،د شده را برای لقمه دودی و خوش طعم به آن اضافه کنید.

دستور العمل های اضافی سالاد ماکارونی برای امتحان ،

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

این سالاد پاستا خامه ای و لیمویی با آب لیمو و پوست لیمو در سس مایونز است. طعم روشن شوید تازه همراه با ،دل دیژون و کمی فلفل سفید به این سالاد تابست، ساده می‌افزاید.


4 فنجان پاستا نپخته فارفاله (پاپیون).

1 فنجان ماست یون، ساده، بدون چربی یا پرچرب

¼ فنجان سس مایونز

1 قاشق چایخوری پوست لیمو

1 قاشق غذاخوری به اضافه 1 قاشق چایخوری آب لیمو

2 قاشق چایخوری ،دل دیژون

1 ¼ قاشق چایخوری نمک

1 قاشق غذاخوری شوید ،د شده

½ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده، ترجیحا فلفل سفید

1 1/3 فنجان نخود فرنگی منجمد، ذوب شده

6 اونس ماهی آزاد بدون استخوان، بدون پوست پخته شده سرد، پوسته پوسته شده (در صورت تمایل می تو،د ماهی آزاد شده را زیر کنسرو کنید)

¼ فنجان پیازچه ،د شده


  1. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید. پاستا را طبق دستورالعمل بسته تا زم، که آل دنته شود بپزید. کاملا آبکش کنید. آب سرد را روی پاستا بریزید تا خنک شود.
  2. در همین حین ماست یون،، سس مایونز، پوست لیمو، آب لیمو، دیژون، نمک، شوید و فلفل را در یک کاسه بزرگ بریزید.
  3. ماکارونی پخته شده را به مخلوط ماست یون، اضافه کنید و آن را بپوش،د.
  4. نخود فرنگی، سالمون و پیازچه را اضافه کنید. پرتاب به کت. بلافاصله سرو کنید یا تا 4 ساعت قبل در یخچال بگذارید.

یادداشت

ذخیره سازی: پاستا سالمون خود را بلافاصله سرو کنید یا آن را در ظرف در بسته به مدت چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید.

  • زمان فعال: 15 دقیقه
  • دسته بندی: غذای اصلی
  • روش: صفحه اجاق گاز

تغذیه

  • اندازه خدمت: 1 فنجان
  • کا،ی: 244
  • قند: 2 گرم
  • چربی: 10 گرم
  • کربوهیدرات ها: 27 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 15 گرم

کلید واژه ها: سالاد پاستا سالمون، سالاد ماکارونی با ماهی قزل آلا، سالاد ماکارونی سالمون، سالاد رشته فرنگی سالمون،

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/salmon-pasta-salad/