سرخ کن هوا سیب زمینی سرخ کرده منجمد • بهترین سیب زمینی سرخ کرده • دو عدد انجیر بنفش


پختن سیب زمینی سرخ کرده بسیار مورد توجه بوده است. این به شدت به برند و میزان یخ زدایی سیب زمینی سرخ شده منجمد و بسیاری از عوامل دیگر بستگی دارد. سپس سرخ کن هوا من آمد – OMG LIFE CHANGER! سرخ کن هوا سیب زمینی سرخ کرده دنیا را گرفته است!

سایر دستور العمل های سرخ کن هوا که من نمی توانم بدون آنها زندگی کنم عبارتند از: رول پیتزا با هوا سرخ کن، ماهی قزل آلا با هوا سرخ کن، پای مرغ با هوا سرخ کن، سیب زمینی پخته شده با هوا سرخ کن و موارد دیگر. فعلا برگردیم به سیب زمینی سرخ کرده 🙂

راه های زیادی برای پختن سیب زمینی سرخ کرده وجود دارد، اما اگر به دنبال بافت کاملی هستید که میل می کنید و می خواهید ب،ید، در اینجا بهترین راه برای طبخ آن ها وجود دارد! ما عاشق سیب زمینی سرخ ،ی هستیم زیرا:

  • آنها ترد کاملی دارند!
  • بیرون طلایی
  • فضای داخلی نرم و عالی
  • گرم و تازه خارج از سرخ کن هوا
  • آشپزی از یخ زده
  • هر طور که دوست دارید می تو،د چاشنی کنید!
  • با ا،ر برندها برای سیب زمینی سرخ شده یخ زده کار کنید.
  • هر شکل یا اندازه سیب زمینی سرخ شده به همان اندازه خوب عمل می کند!
  • سالم تر از سرخ ،
  • ترد و بافت بهتر از پخت است
  • 10-12 دقیقه طول می کشد (بسته به برندی که استفاده می کنید!)
  • ظروف سرباز یا مسافر صفر / پاک ، پس از!
  • خیلی خوب!

مواد لازم برای سرخ ،ی هوا

مواد لازم برای سرخ کن بادی سیب زمینی سرخ کرده، سیب زمینی سرخ شده یخ زده، نمک و اسپری روغن

به طور جدی این یک دستور غذا نیست، بلکه یک روش است. مواد تشکیل دهنده تا حد ممکن اساسی و حداقل هستند:

  • سیب زمینی سرخ کرده منجمد: از هر ضخامت و شکلی از سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید، از هر نوع سیب زمینی سرخ شده از قبل یا منجمد ساده استفاده کنید، همه آنها کار می کنند. بسته به اندازه سبد سرخ کن هوا، کیسه اندازه من، را انتخاب کنید، این کیسه 16 اونس است.
  • نمک و فلفل: نمک به مزه و فلفل هم. می تو،د به سراغ فلکه فلفل یا چاشنی سیب زمینی سرخ شده بروید.
  • اسپری روغن: از روغن آووکادو، اسپری روغن زیتون یا مورد علاقه خود استفاده کنید. روغن سطح دیگری از ترد را اضافه می کند و همچنین به ،بیدن چاشنی به سیب زمینی سرخ شده کمک می کند.

طرز پخت سیب زمینی سرخ شده منجمد در سرخ کن هوا

سیب زمینی سرخ شده منجمد در یک سبد سرخ کن هوا

فروشگاه فروتنی که سیب زمینی سرخ شده یخ زده ،یداری می کند، وقتی در سرخ کن هوا پخته می شود، تبدیل به اعتیادآورترین میان وعده و کنار هر وعده غذایی می شود! آن را با این بهترین استیک نوار نیویورک تصور کنید – خیلی خوب!

در اینجا نحوه درست ، عالی ترین سیب زمینی سرخ شده در سه مرحله ساده آورده شده است.

  1. تمام سیب زمینی های سرخ شده را در سبد سرخ کن بادی قرار دهید. من این نوع سرخ کن بادی را به سرخ کن های هوا به سبک توستر ترجیح می دهم.
  2. مقداری روغن روی سیب زمینی های سرخ شده یخ زده اسپری کنید و در صورت استفاده آنها را با نمک، فلفل و هر چاشنی اضافی مزه دار کنید. سیب زمینی سرخ شده ترد و خوشمزه طلایی که در سرخ کن بادی پخته شده است
  3. به آنها تکان دهید تا چاشنی و روغن پخش شود.
  4. بسته به مارک، اندازه و ضخامت سیب زمینی سرخ شده یخ زده، در دمای 400 درجه به مدت 10 تا 12 دقیقه سرخ کنید.دستی که مقداری سیب زمینی سرخ کرده را در سس داغ سریراچا فرو می برد!
  5. با سس های مورد علاقه خود سرو کنید، YUM!

نکات سیب زمینی سرخ کن هوا:

  1. قبل از افزودن مقدار زیادی سیب زمینی سرخ کن، ابتدا اندازه سبد سرخ کن بادی خود را بررسی کنید – می خواهید فضایی را برای گردش هوا در طول سرخ ، هوا حفظ کنید.
  2. هر مارک سیب زمینی سرخ شده منجمد، هر شکل و اندازه ای کار می کند – فقط زمان پخت را تنظیم کنید.
  3. سیب زمینی های سرخ شده را اسپری کنید و سپس آنها را مزه دار کنید تا طعم آنها به سیب زمینی سرخ شده ب،بد.
  4. همچنین می تو،د به جای آن از سیب زمینی سرخ شده از قبل چاشنی شده استفاده کنید و از ،مت چاشنی صرف نظر کنید.
  5. سبد سرخ کن هوای خود را بیش از حد پر نکنید، شما به فضایی برای تکان دادن نیاز دارید!
  6. ما سرخ کن های بادی نوع سبد را در مقایسه با انواع توستر ترجیح می دهیم.
  7. اطمینان حاصل کنید که سبد سرخ کن خود را سه بار در طول سرخ ، با هوا تکان دهید تا اطمینان حاصل کنید که حرارت به خوبی پخش می شود و حتی ترد می شود.
  8. اگر می خواهید سیب زمینی سرخ شده ترد بیشتری داشته باشید، می تو،د قبل از سرخ شدن در هوا، آن ها را سخاوتمندانه اسپری کنید و 1 تا 2 دقیقه بیشتر به زمان پخت اضافه کنید.

نمای نزدیک از سرخ کن بادی سیب زمینی سرخ شده منجمد نشان می دهد که چقدر بافت ترد و کامل است

پرسش و پاسخ

چگونه سیب زمینی سرخ شده را در سرخ کن هوا گرم کنیم؟

گرم ، مجدد در سرخ کن هوا چیزی است که من به آن سوگند می خورم – مانند پیتزا برای مثال، جادویی است! برای گرم ، مجدد سیب زمینی سرخ شده، به آنها یک اسپری سریع بدهید و آنها را دوباره در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 2 تا 3 دقیقه گرم کنید. و شما یک بار دیگر سیب زمینی سرخ شده تازه، داغ و ترد را برای خودتان تهیه کرده اید!

چه مدت باید سیب زمینی سرخ شده را در سرخ کن هوا بپزیم؟

این به شدت به اندازه و شکل سیب زمینی سرخ کرده شما بستگی دارد و به ندرت ممکن است از برندی به برند دیگر متفاوت باشد. ما تعداد زیادی مارک و سیب زمینی سرخ شده منجمد را آزمایش کرده‌ایم و این را به ،وان یک قانون کلی دنبال می‌کنیم:

  • سیب زمینی سرخ کرده: 8-10 دقیقه
  • سیب زمینی سرخ شده مستقیم: 10-12 دقیقه
  • Crinkle Cut سیب زمینی سرخ شده: 10-11 دقیقه
  • وافل سیب زمینی سرخ شده: 10-12 دقیقه
  • سیب زمینی سرخ شده شبکه ای: 10-12 دقیقه
  • سیب زمینی سرخ کرده شیرین: 14-15 دقیقه

چگونه سیب زمینی سرخ کرده با هوا سرو کنیم؟

یک دست سیب زمینی سرخ کرده را در یک کاسه دیپ مزرعه فرو می برد

این سیب زمینی سرخ شده واقعاً خوب است و به هیچ چیز نیاز ندارد! با این حال این بدان م،ا نیست که ما جایی برای افراط نداریم! بنابراین در اینجا برخی از دیپ ها و سس های مورد علاقه ما آمده است:

یک تخته چوبی بزرگ با آ،ین سرخ کن با هوای سرخ کن سیب زمینی سرخ شده یخ زده روی ورقه ای که با کاسه های زیادی از سس ها، مقداری نمک و فلفل و سبزیجات تازه احاطه شده است اختیاری است.

دستور پخت سرخ کن هوا:

گوش ماهی سرخ کن بادی

پیتزا


منبع: https://www.t،urplefigs.com/air-fryer-frozen-french-fries/