سوپ عدس و کلم پیچ | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این سوپ عدس و کلم پیچ بسیار خوش طعم و سالم است این یک وعده غذایی رضایت بخش برای سرو به دوستان و خانواده در روزهای سرد زمستان است.

سوپ عدس و کلم پیچ در یک کاسه چوبی

سوپ عدس و کلم یک غذای ساده و پر از طعم است. این غذا با عدس سبز، سبزیجات دل،ب، لیمو و ادویه ها درست می شود، غذای خوشمزه ای است که واقعا رضایت بخش است. این ،یب برای ماه های سرد که می خواهید چیزی سیر کننده و گرم داشته باشید عالی است.

با مواد بسیار مفید و مغذی، این دستور غذا واقعا سالم است. بدون گوشت، کلسترول پایینی دارد، اما همچنان سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. درست ، آن نیز آسان است، به این م،ی که این غذای عالی برای تهیه در شب های شلوغ هفته یا برای یک ناهار سریع است. بیایید ببینیم برای درست ، این سوپ خوشمزه عدس و کلم به چه چیزهایی نیاز دارید.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • روغن. من ترجیح می دهم از روغن زیتون یا هسته انگور استفاده کنم، اما هر کدام موثر خواهد بود.
  • پیاز. این ماده به شیرینی اضافه می کند.
  • هویج. برای رنگ و مقداری شیرینی.
  • سیب زمینیها. برای بافت و طعم.
  • عدس سبز. هر نوع عدس موثر است، اما من فکر می کنم عدس سبز بهترین کار را در اینجا دارد.
  • آبگوشت سبزیجات. اگر از آبگوشت کم سدیم استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد مقداری نمک اضافه کنید. مال من کاملا چاشنی شده است، بنابراین من اضافه ای اضافه نکردم. من استفاده کردم بهتر از بویلون، بدون پایه مرغ برای درست ، آبگوشتم
  • کلم پیچ. یا می تو،د از اسفناج استفاده کنید.
  • آب لیمو. این کمی اسیدیته و نت های مرکبات روشن را اضافه می کند.
  • شوید. یا در صورت تمایل جعفری تازه.
  • ادویه ها. زردچوبه، زیره، نمک و فلفل سیاه.

طرز تهیه این سوپ عدس و کلم پیچ

1. در یک قابلمه بزرگ روغن را اضافه کنید و هویج رنده شده و پیاز ،د شده را روی حرارت متوسط ​​حدود 4-5 دقیقه تفت دهید.

پختن پیاز و هویج

2. حالا زیره و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. یک دقیقه بپزید.

اضافه ، ادویه جات ترشی جات

3. سپس عدس، سیب زمینی و آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و حدود 25 دقیقه بپزید.

اضافه ، عدس، سیب زمینی و آب سبزیجات

4. کلم پیچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بپزید.

اضافه ، کلم پیچ

5. حرارت را خاموش کنید و آبلیمو و شوید را اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.

اضافه ، آب لیمو و شوید
سوپ عدس و کلم پیچ روی ملاقه

نکاتی برای بهترین سوپ عدس و کلم پیچ

  • از عدس سبز استفاده کنید. این عدس سرشار از پروتئین و فیبر است و همچنین شکل خود را به خصوص در سوپ ها به خوبی حفظ می کند. در صورت امکان از رنگ سبز استفاده کنید.
  • چاشنی های خود را بچشید. آبگوشت های مختلف دارای سطوح مختلف سدیم و ادویه هستند. سوپ خود را قبل از سرو بچشید تا ببینید آیا به نمک، فلفل، شوید و غیره بیشتری نیاز دارد یا خیر.
  • فقط در آ، کلم پیچ را اضافه کنید. کلم پیچ را فقط با اضافه ، آن در انتها بافت و روشن نگه دارید. پختن بیش از حد آن باعث ایجاد کلم پیچ مایل به قهوه ای می شود.
  • یک دسته دوتایی درست کنید. برای لذت بردن در طول هفته چیزهای بیشتری تهیه کنید یا مقداری را در یک کیسه زیپ دار فریزر فریز کنید. حدود 6 ماه ادامه خواهد داشت.

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را جایگزین کنید. علاوه بر کلم پیچ و اسفناج، این سوپ با هویج، کرفس، کلم بروکلی یا گل کلم نیز خوشمزه است.
  • آن را ،ی کنید. این سوپ عدس و کلم را با مقداری شیر نارگیل یا خامه غلیظ امتحان کنید تا یک آبگوشت خامه ای و غنی درست کنید.
  • گوشت را اضافه کنید. مرغ ،د شده، سوسیس، گوشت خوک رنده شده یا کوفته های کوچک در این سوپ خوشمزه هستند و حتی پروتئین بیشتری به آن اضافه می کنند.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این سوپ عدس و کلم پیچ را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. همچنین می‌تو،د آن را در یک کیسه زیپ‌کی صاف فریز کنید، بنابراین می‌توان آن را به صورت عمودی در فریزر نگهداری کرد تا در اتاق صرفه‌جویی شود. اجازه دهید تا آب شود و دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود.

این را با چه چیزی سرو کنیم

سوپ عدس و کلم پیچ در یک کاسه

این سوپ عدس و کلم پیچ ساده، خوش طعم و سیر کننده است. این غذای عالی برای هوای سرد است و خانواده شما چقدر سیر کننده است. لذت بردن!

دستور العمل های بیشتر سوپ خوشمزه:

سوپ عدس و کلم پیچ

ت،ا شف

این سوپ عدس و کلم بسیار خوشمزه و سالم است. این یک وعده غذایی رضایت بخش برای سرو به دوستان و خانواده در روزهای سرد زمستان است.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 35 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

دوره سوپ

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 233 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="19258" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="19258" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="19258" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا نوع دیگر
  • ½ متوسط پیاز، ،د شده
  • 1 بزرگ هویج، مکعبی
  • 2 متوسط سیب زمینی، مکعبی
  • 1 فنجان عدس سبز، شسته شده
  • 4 فنجان ها کلم پیچ، ،د شده
  • 5 فنجان ها آب سبزیجات
  • 3 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ½ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ½ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ½ قاشق چایخوری نمک یا به سلیقه
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه
  • فنجان شوید ،د شده

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه بزرگ روغن را اضافه کرده و هویج رنده شده و پیاز ،د شده را روی حرارت متوسط ​​حدود 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.

  • حالا زیره و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید. یک دقیقه بپزید.

  • سپس عدس، سیب زمینی و آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده و حدود 25 دقیقه بپزید.

  • کلم پیچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بپزید.

  • حرارت را خاموش کنید و آب لیمو و شوید را اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را جایگزین کنید. علاوه بر کلم پیچ و اسفناج، این سوپ با هویج، کرفس، کلم بروکلی یا گل کلم نیز خوشمزه است.
  • آن را ،ی کنید. این سوپ عدس و کلم را با مقداری شیر نارگیل یا خامه غلیظ امتحان کنید تا یک آبگوشت خامه ای و غنی درست کنید.
  • گوشت را اضافه کنید. مرغ ،د شده، سوسیس، گوشت خوک رنده شده یا کوفته های کوچک در این سوپ خوشمزه هستند و حتی پروتئین بیشتری به آن اضافه می کنند.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این سوپ عدس و کلم پیچ را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. همچنین می‌تو،د آن را در یک کیسه زیپ‌کی صاف فریز کنید، بنابراین می‌توان آن را به صورت عمودی در فریزر نگهداری کرد تا در اتاق صرفه‌جویی شود. اجازه دهید تا آب شود و دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید تا کاملا گرم شود.

تغذیه

کا،ی: 233کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 36gپروتئین: 6gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 6gسدیم: 316میلی گرمپتاسیم: 1051میلی گرمفیبر: 7gقند: 4gویتامین A: 10016IUویتامین سی: 104میلی گرمکلسیم: 224میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/lentil-and-kale-soup/