سیب زمینی سرخ شده ناچو • بهتر از تاکو بل • دو عدد انجیر بنفش


این ناچو سیب زمینی سرخ شده مانند بهترین های هر دو جهان هستند – ناچو و سیب زمینی سرخ شده! بهتر از تاکو بل ناچوس فریس، زیرا آنها فقط با تاپینگ‌های مورد علاقه شما پر شده‌اند – نه بیشتر! این سیب زمینی سرخ شده بهترین پیش غذا را درست می کند، یا با گوشت تاکو بر روی آن ها ریخته و در وعده غذایی درست می کند! از دست ندهید!

دستی که چنگالی را در دست گرفته و مقداری سیب زمینی سرخ کرده ناچو می گیرد

سیب زمینی های سرخ شده برای شام زم، که به این شکل فوق العاده پر شده اند، به سراغ من می روند! آیا به یاد دارید که جمعیت ما از کارنه اسادا فریز راضی ،د؟ روی آن‌ها تکه‌های گوشت ، یا بره، پنیر آب‌شده، سبزیجات تازه پر می‌شوند و واقعاً مردم را خوشحال می‌کنند. سیب زمینی های سرخ شده ناچو امروز هم کم نیستند!

طرز تهیه سس پنیر ناچو خوش طعم و طعم‌دار را تصور کنید که روی سرخ‌کرده‌های سرخ‌کرده، مخلوط گوشت بره یا گوشت ، مانند Crunchwrap Supreme، مواد ناچو مانند آنهایی که من ناچو Jalapeño Poppers درست می‌کنم، ریخته می‌شود. خیلی خوب!

ناچو فری چیست؟

ناچو سیب زمینی سرخ شده به سادگی ناچو است، با این تفاوت که پایه آن به جای چیپس ترتیلا، سیب زمینی سرخ شده پخته شده است. بنابراین مانند سیب زمینی سرخ کرده شما است، با این تفاوت که با مواد ناچوس پر شده است.

بهترین دستور پخت ناچو سیب زمینی سرخ شده

ما اینها را بیش از تاکو بل ناچو فریز دوست داریم و دلیل آن این است:

  • ما از مواد تشکیل دهنده و تاپینگ های مورد علاقه خود استفاده می کنیم – نه بیشتر!
  • اغلب دخترم آنها را با تاکو گوشت ، دوست دارد، اما ما آنها را فقط با مخلوط لوبیا تند ترجیح می دهیم و هر نسخه ای را که بخواهیم درست می کنیم!
  • از آنجایی که آنها خانگی هستند، ما فقط از مواد تازه استفاده می کنیم و از آن صرفه جویی نمی کنیم!
  • ما دستور سس پنیر ناچو بسته بندی شده با طعم خود را درست می کنیم که به م،ای واقعی کلمه در 10 دقیقه جمع می شود و مدتی در یخچال می ماند. هیچ ناخواسته پردازش شده ای وجود ندارد 🙂
  • سیب زمینی های سرخ شده ای که ما استفاده می کنیم سیب زمینی سرخ کرده یخ زده سرخ کن بسیار ترد هستند اما بدون سرخ ، و روغن بد.
  • این بشقاب سرخ‌کرده ناچو به م،ای واقعی کلمه 15 دقیقه طول می‌کشد تا اگر مقداری از گوشت ، تاکو باقی مانده باشد – که من در این کرانچ روپ سوپریم استفاده می‌کنم.
  • می تو،د بیشتر مواد را از قبل درست کنید و فقط سیب زمینی سرخ شده را در همان روز آماده کنید و بشقاب را درست قبل از سرو بچینید.
  • اگر به بودجه د، دارید، خوب اجازه دهید به شما بگویم که می تو،د یک بشقاب کامل برای خدمت به چهار نفر با همان قیمت یک وعده از تاکو بل درست کنید.
  • بهترین بخش سفارشی ، سیب زمینی سرخ کرده ناچو است. آووکادو بیشتر، گشنیز کمتر، خامه ترش اضافی، بدون گوشت ،، پنیر بیشتر و غیره اضافه کنید. آن را به سلیقه خود درست کنید! و شما آن را حتی بیشتر دوست دارم! 🙂

مواد تشکیل دهنده تاپینگ ناچو سیب زمینی سرخ شده

رویه های زیادی در کاسه های کوچک برای سیب زمینی سرخ شده از جمله گوشت تاکو، لوبیا، سالسا سس پنیر ناچو، آووکادو، پیاز ،د شده، گوجه فرنگی، گشنیز، خامه ترش و ترشی هالاپینو

زیبایی سفارشی‌سازی در اینجا آمده است – از کم و بیش از هر یک از این مواد استفاده کنید تا این بهترین ناچو سیب زمینی سرخ شده را درست کنید!

طرز تهیه ناچو سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی سرخ شده ترد و آماده در سرخ کن بادی
  1. اولین قدم شما این است که سیب زمینی سرخ شده را با هوا سرخ کنید. سیب زمینی سرخ کرده یخ زده از نظر طعم و بافت نزدیک ترین به سیب زمینی سرخ شده سرخ شده است، اما سالم ترین و سریع ترین راه ممکن برای درست ، سیب زمینی سرخ شده است! بنابراین این یک برد برد است!سیب زمینی سرخ کرده پخته شده را در بشقاب سرو پهن کنید
  2. سیب زمینی سرخ کرده پخته شده را در بشقاب سرو پهن کنید. در این مرحله می‌تو،د پنیر را اضافه کنید و آن‌ها را به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا پنیر ذوب شود، یا می‌تو،د به سادگی دستور سس پنیر ناچو را که همیشه مورد علاقه من بود، خیس کنید.سیب زمینی سرخ شده ناچو را که با پنیر، گوشت تاکو و لوبیا شروع می شود، بارگذاری کنید
  3. در بالای پنیر می‌خواهید با کمترین مواد آبکی – در این مورد گوشت ، تاکو (در صورت استفاده) و لوبیا استفاده کنید.رویه های باقیمانده روی پنیر و لوبیاهای گوشتی روی سیب زمینی سرخ شده اضافه شده است
  4. حالا هالاپنو، پیاز سبز، آووکادو، زیتون و تمام مواد اضافه شده در بالا را اضافه کنید. مطمئن شوید که سس هایی مانند سالسا خانگی و خامه ترش را به پایان برس،د. و ناچو سیب زمینی سرخ شده شما آماده است!

نکات ناچو سیب زمینی سرخ شده

  1. برای داشتن بهترین بافت و طعم سیب زمینی سرخ شده از سیب زمینی سرخ کرده منجمد از Air Fryer استفاده کنید! همچنین سریع ترین و سالم ترین راه برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده است.
  2. همیشه دستور پخت ناچو سیب زمینی سرخ شده را درست قبل از سرو بچینید تا از طعم دار شدن سیب زمینی سرخ شده جلوگیری کنید.
  3. همانقدر سخاوتمند باشید که نمی تو،د با تاپینگ ها سخاوتمند باشید و آنها را مطابق سلیقه خود سفارشی کنید.
  4. اگر از قبل آماده شده باشید، این دستور پخت 12 دقیقه طول می کشد!

چگونه سیب زمینی سرخ شده ناچو را از قبل درست کنیم؟

تغییرات روی Nac، Fries

مورد علاقه من همیشه استفاده از گوشت Birria Tacos برای این دستور غذاست! OMG طعم ها! من تقریباً همیشه باقی مانده گوشت بیریا را دارم و حتی با آن باقی مانده پیتزا بریا، بریا رامن هم درست می کنم. ناگفته نماند Lamb Birria 🙂 همچنین می تو،د از باقیمانده ورقه تابه Fajitas، مرغ فاجیتا کاسه برای یک تنوع جدید استفاده کنید!

سعی کنید سبزیجات بیشتری مانند سبزیجات سرخ شده اضافه کنید، پنیرها را در سس پنیر ناچو مانند مونتری جک یا مورد علاقه خود عوض کنید، همچنین اندازه و شکل سیب زمینی سرخ شده را عوض کنید.

چگونه ناچو سیب زمینی سرخ شده را نگهداری کنیم؟

بهتر است بشقاب را درست قبل از سرو جمع کنید و باقیمانده ها خوب عمل نمی کنند زیرا سیب زمینی سرخ شده ممکن است خیس شود. بهترین پیشنهاد این است که هنگام نگهداری از سیب زمینی سرخ شده در یخچال آن ها را جدا کنید. برای گرم ، مجدد، همیشه سیب زمینی های سرخ شده را به مدت 5 دقیقه در سرخ کن هوا ترد کنید و سپس مواد را اضافه کنید.

بیشتر در مورد نحوه گرم ، مجدد هر ماده و نحوه ذخیره/آماده سازی، می تو،د در مورد هر مقاله بیشتر بخو،د. برای سیب زمینی سرخ کرده سیب زمینی سرخ کرده فریز فرنچ، برای سس پنیر، دستور سس پنیر ناچو، برای گوشت، این کرانچ روپ سوپریم

سیب زمینی سرخ شده را مزه دار می کنید؟

شما مطلقاً نیازی به چاشنی سیب زمینی سرخ شده برای این دستور ندارید، زیرا مقدار زیادی تاپینگ و سس پنیر وجود دارد. با این حال، اگر مارکی دارید که دوست دارید و مرتباً از آن استفاده می کنید، می تو،د سیب زمینی سرخ شده را ب،ید و از آن استفاده کنید. اگر می‌خواهید خودتان آن‌ها را چاشنی کنید، این سیب‌زمینی سرخ‌کرده منجمد را بررسی کنید و از پودر فلفل قرمز و پونه کوهی طبق مراحل پخت استفاده کنید.

بشقاب تمام شده از سیب زمینی سرخ شده ناچو پر شده با مواد رویه و با دو چنگال سرو می شود

ناچو فرایز

این ناچو سیب زمینی سرخ شده مانند بهترین های هر دو جهان هستند – ناچوس و سیب زمینی سرخ شده! بهتر از Taco Bell Nac،s Fries زیرا آنها فقط با تاپینگ های مورد علاقه شما پر شده اند – نه بیشتر!

،اصر

تاپینگ ها

  • 1/3
    فنجان
    گوشت ، تاکو پخته شده
    اختیاری – از این مخلوط از Crunchwrap Supreme استفاده کنید
  • 2/3
    cuo
    سس پنیر ناچو
    خانگی بهترین است
  • 1/2
    فنجان
    لوبیا سیاه
  • 1/4
    فنجان
    زیتون ،د شده
  • 2
    پیازچه
    ،د شده
  • 1/4
    فنجان
    گوجه فرنگی
    ،د شده
  • 1
    آووکادو
    ،د شده
  • 1/2
    پیاز
    چرخ کرده
  • 1/2
    فنجان
    گشنیز
    چرخ کرده
  • 1/3
    فنجان
    سالسا
    خانگی بهترین است
  • 1/2
    فنجان
    خامه ترش
  • 1
    اهک
    ، ها اختیاری
  • 1-2
    نوعی فلفل سبز مکزیکی
    هالاپنو برش خورده یا ترشی

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی سرخ شده را در سرخ کن بادی خود آماده کنید. همه چیز در مورد آن را اینجا بخو،د.

  2. سیب زمینی سرخ شده را در بشقاب سرو پهن کنید. ابتدا رویه ها را با حداقل مواد مرطوب لایه لایه کنید و سس ها را آ، بگذارید.

  3. اول سس پنیر ناچو است. به همراه آن لوبیا و گوشت ، را اضافه کنید.

  4. سپس رویه های رمیان را روی هم بریزید و با سالسا و خامه ترش به پایان برس،د.

یادداشت های دستور غذا

نکات ناچو سیب زمینی سرخ شده

  1. برای داشتن بهترین بافت و طعم سیب زمینی سرخ شده از سیب زمینی سرخ کرده منجمد از Air Fryer استفاده کنید! همچنین سریع ترین و سالم ترین راه برای خوردن سیب زمینی سرخ کرده است.
  2. همیشه دستور پخت ناچو سیب زمینی سرخ شده را درست قبل از سرو بچینید تا از طعم دار شدن سیب زمینی سرخ شده جلوگیری کنید.
  3. همانقدر سخاوتمند باشید که نمی تو،د با تاپینگ ها سخاوتمند باشید و آنها را مطابق سلیقه خود سفارشی کنید.
  4. اگر از قبل آماده شده باشید، این دستور پخت 12 دقیقه طول می کشد!

چگونه سیب زمینی سرخ شده ناچو را از قبل درست کنیم؟

تغییرات روی Nac، Fries

مورد علاقه من همیشه استفاده از گوشت Birria Tacos برای این دستور غذاست! OMG طعم ها! من تقریباً همیشه باقی مانده گوشت بیریا را دارم و حتی با آن باقی مانده پیتزا بریا، بریا رامن هم درست می کنم. ناگفته نماند Lamb Birria 🙂 همچنین می تو،د از باقیمانده ورقه تابه Fajitas، مرغ فاجیتا کاسه برای یک تنوع جدید استفاده کنید!

سعی کنید سبزیجات بیشتری مانند سبزیجات سرخ شده اضافه کنید، پنیرها را در سس پنیر ناچو مانند مونتری جک یا مورد علاقه خود عوض کنید، همچنین اندازه و شکل سیب زمینی سرخ شده را عوض کنید.

چگونه ناچو سیب زمینی سرخ شده را نگهداری کنیم؟

بهتر است بشقاب را درست قبل از سرو جمع کنید و باقیمانده ها خوب عمل نمی کنند زیرا سیب زمینی سرخ شده ممکن است خیس شود. بهترین پیشنهاد این است که هنگام نگهداری از سیب زمینی سرخ شده در یخچال آن ها را جدا کنید. برای گرم ، مجدد، همیشه سیب زمینی های سرخ شده را به مدت 5 دقیقه در سرخ کن هوا ترد کنید و سپس مواد را اضافه کنید.

بیشتر در مورد نحوه گرم ، مجدد هر ماده و نحوه ذخیره/آماده سازی، می تو،د در مورد هر مقاله بیشتر بخو،د. برای سیب‌زمینی‌های سرخ کرده، سیب‌زمینی سرخ‌کرده منجمد، برای سس پنیر، دستور سس پنیر ناچو، برای گوشت، این کرانچ روپ سوپریم.

ارزش غذایی

ناچو فرایز

مقدار در هر خدمت

کا،ی 247
کا،ی از چربی 153

٪ ارزش روزانه*

چربی 17 گرم26%

چربی اشباع شده 5 گرم31%

چربی ترانس 0.2 گرم

چربی اشباع نشده 1 گرم

چربی تک غیراشباع 8 گرم

کلسترول 34 میلی گرم11%

سدیم 308 میلی گرم13%

پتاسیم 580 میلی گرم17%

کربوهیدرات ها 17 گرم6%

فیبر 7 گرم29%

شکر 4 گرم4%

پروتئین 9 گرم18%

ویتامین A 711IU14%

ویتامین سی 19 میلی گرم23%

کلسیم 71 میلی گرم7%

اهن 2 میلی گرم11%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/nac،-fries/