سیب زمینی و هویج سوخاری | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

اینها سیب زمینی و هویج سوخاری یک غذای جانبی خوشمزه برای سرو با غذاهای مورد علاقه خود درست کنید. سبزیجات لطیف پر شده با ادویه های خوش طعم و گیاهان تازه، بسیار خوشمزه است.

اگر به دنبال یک غذای جانبی خوشمزه و همه‌کاره هستید که تقریباً با هر وعده‌ای عالی می‌آید، به دنبال آن نباشید. این سیب زمینی و هویج سوخاری برش داده شده و با رزماری تازه و ادویه جات ریخته می شود، سپس پخته می شود تا شیرینی طبیعی و بافت لطیف خود را نشان دهد. طعم ها به راحتی با افزودنی ها و جایگزین ها تغییر می کنند، بنابراین می تو،د این دستور غذا را با هر چیزی که برای غذای اصلی خود سرو می کنید، درست کنید.

این ،مت سالم، زیبا و ساده است، تنها با تعداد انگشت شماری از مواد تشکیل دهنده. این واقعاً برای شب‌های شلوغی که مطمئن نیستید چه خدماتی ارائه دهید عالی است. این سبزیجات به سرعت پخته می شوند و زمان زیادی برای آماده شدن ندارند و همچنین می تو،د آنها را به ،وان بخشی از یک وعده غذایی هفتگی فریز کنید. این سیب‌زمینی و هویج سوخاری طعم‌دار و آسان هستند و حتماً در فهرست دستورات شما ضروری هستند. بیایید در مورد آنچه برای ساخت آنها نیاز دارید صحبت کنیم.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • سیب زمینیها. سیب زمینی بچه اینجا عالی کار می کند. طلاهای یوکان نیز من، هستند.
  • هویج. بهترین کار در اندازه کامل
  • روغن زیتون. یا هر روغن دیگری به انتخاب شما.
  • رزماری تازه. اگر تازه در دسترس نیست از خشک استفاده کنید.
  • ادویه ها. پودر سیر، پاپریکا، نمک و فلفل.

چگونه آن را درست کنیم

1. سیب زمینی ها و هویج ها را به قطعات متوسط ​​برش دهید و آنها را روی یک ورقه پخت بزرگ با پوشش روغنی قرار دهید.

سیب زمینی و هویج در سینی فر

2. همه ادویه ها را به بالا اضافه کنید و با روغن زیتون بپاشید. با دست تمیز همه چیز را خیلی خوب با هم مخلوط کرده و در یک لایه بچینید.

اضافه ، ادویه ها

3. در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30-35 دقیقه بپزید.

پختن سبزیجات

نکاتی برای بهترین سیب زمینی و هویج سوخاری

  • از هویج با اندازه کامل استفاده کنید. برش دادن این هویج ها نسبت به هویج بچه راحت تر است. اینها همچنین به دیسک هایی برش می زنند که تقریباً به اندازه سیب زمینی های ،د شده بچه هستند، بنابراین هر دو به طور مساوی پخته می شوند.
  • ادویه ها را از قبل مخلوط کنید. ابتدا ادویه ها را با هم ،یب کنید، قبل از اینکه به سیب زمینی و هویج اضافه کنید. به این ترتیب، آنها به طور مساوی توزیع می شوند و وقتی همه چیز را با هم می ریزید، راحت تر مخلوط می شوند.
  • از دستان خود برای مخلوط ، استفاده کنید. می تو،د از انبر یا سایر ظروف استفاده کنید، اما دستان شما بهترین کار را انجام می دهند و مطمئن شوید که روغن و ادویه جات هر سطح سبزیجات را می پوشانند.
  • آنها را در یک لایه بپزید. پخش برش های هویج و سیب زمینی در سراسر ورقه پخت، پخت یکنواخت را تضمین می کند. اگر سبزیجات در توده های ضخیم تری قرار بگیرند، ممکن است سبزیجات داخلی خام باقی بمانند.

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. شما می تو،د سبزیجات مورد علاقه دیگری مانند پیاز خلال شده، مارچوبه، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین و کدو سبز را به این دستور اضافه کنید.
  • ادویه های مختلف را جایگزین کنید. پونه کوهی، آویشن، رزماری، کاری، پودر پیاز و زیره تنها برخی از چاشنی هایی هستند که می تو،د به جای چاشنی های موجود در این دستور استفاده کنید.
  • شیرینی را اضافه کنید. این سیب زمینی سوخاری و هویج وقتی با عسل، شربت افرا یا شکر قهوه ای پخته شوند نیز خوشمزه هستند. طعم آنها شیرینی طبیعی هویج را نشان می دهد.
  • انواع دیگر سیب زمینی را جایگزین کنید. من سیب زمینی بچه را برای این دستور دوست دارم، اما می تو،د از یوکان گلد، انگشتی یا سیب زمینی قرمز نیز استفاده کنید. یا سیب زمینی بچه در رنگ های مختلف را برای یک ظرف زیبا انتخاب کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

سیب زمینی و هویج سوخاری باقیمانده را می‌تو،د پس از سرد شدن در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. آنها حدود 3 روز در یخچال باقی می مانند قبل از اینکه شروع به نرم شدن کنند. همچنین می تو،د آنها را تا 3-6 ماه فریز کنید. وقتی آماده سرو شدید، فقط آنها را روی یک ورقه پخت (هنوز یخ زده) پهن کنید و در فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

این را با چه چیزی سرو کنیم

امیدوارم شما هم مثل من این سیب زمینی و هویج سوخاری را دوست داشته باشید. آن‌ها گزینه ساده‌ای هستند که می‌تو،د با وعده‌های غذایی خود در این فصل از آن لذت ببرید.

دستور العمل های خوشمزه تر:

سیب زمینی و هویج سوخاری

ت،ا شف

اینها سیب زمینی و هویج سوخاری یک غذای جانبی خوشمزه برای سرو با غذاهای مورد علاقه خود درست کنید. سبزیجات لطیف پر شده با ادویه های خوش طعم و گیاهان تازه، بسیار خوشمزه است.

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 35 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

دوره ظرف جانبی

غذا آمریکایی

خدمات 4 سروینگ ها

کا،ی 206 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="14511" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="14511" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="14511" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 1 پوند. سیب زمینی های کوچولو روشن یا خاموش شدن پوست
  • 1 پوند. هویج روشن یا خاموش شدن پوست
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری رزماری تازه ریز ،د شده
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا یا به سلیقه
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل یا به سلیقه

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی ها و هویج ها را به قطعات متوسط ​​برش دهید و آنها را روی یک ورقه پخت بزرگ با پوشش روغنی قرار دهید.

  • تمام ادویه ها را به بالا اضافه کنید و با روغن زیتون بپاشید. با دست تمیز همه چیز را خیلی خوب با هم مخلوط کرده و در یک لایه بچینید.

  • در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 30-35 دقیقه بپزید.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. شما می تو،د سبزیجات مورد علاقه دیگری مانند پیاز خلال شده، مارچوبه، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین و کدو سبز را به این دستور اضافه کنید.
  • ادویه های مختلف را جایگزین کنید. پونه کوهی، آویشن، رزماری، کاری، پودر پیاز و زیره تنها برخی از چاشنی هایی هستند که می تو،د به جای چاشنی های موجود در این دستور استفاده کنید.
  • شیرینی را اضافه کنید. این سیب زمینی سوخاری و هویج وقتی با عسل، شربت افرا یا شکر قهوه ای پخته شوند نیز خوشمزه هستند. طعم آنها شیرینی طبیعی هویج را نشان می دهد.
  • انواع دیگر سیب زمینی را جایگزین کنید. من سیب زمینی بچه را برای این دستور دوست دارم، اما می تو،د از یوکان گلد، انگشتی یا سیب زمینی قرمز نیز استفاده کنید. یا سیب زمینی بچه در رنگ های مختلف را برای یک ظرف زیبا انتخاب کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

سیب زمینی و هویج سوخاری باقیمانده را می‌تو،د پس از سرد شدن در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. آنها حدود 3 روز در یخچال باقی می مانند قبل از اینکه شروع به نرم شدن کنند. همچنین می تو،د آنها را تا 3-6 ماه فریز کنید. وقتی آماده سرو شدید، فقط آنها را روی یک ورقه پخت (هنوز یخ زده) پهن کنید و در فر گرم کنید تا کاملا گرم شود.

تغذیه

کا،ی: 206کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 32gپروتئین: 4gچربی: 8gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 5gسدیم: 564میلی گرمپتاسیم: 873میلی گرمفیبر: 6gقند: 6gویتامین A: 19252IUویتامین سی: 29میلی گرمکلسیم: 55میلی گرماهن: 2میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/roasted-،atoes-and-carrots/