شیرینی زنجبیلی وگان – دستور العمل تعطیلات نرم، مرطوب، خوشمزه!


طرز تهیه بهترین دستور پخت شیرینی زنجبیلی نرم، مرطوب و خوشمزه برای صبحانه یا دسر. مردم همیشه وقتی به آنها می گویم این بدون لبنیات، بدون تخم مرغ و وگان است شوکه می شوند، زیرا به طور جدی طعم سالمی ندارد!

دستور العمل نهایی شیرینی زنجبیلی وگان

دفعه بعد که شرکت کردید این دستور شیرینی زنجبیلی خانگی را امتحان کنید.

مردم هر بار برای آن دیوانه می شوند و باقیمانده ها نیز به خوبی منجمد می شوند.

طعم دلپذیر جشن و بافت فوق العاده نرم آن شما را به یاد شیرینی هایی می اندازد که از یک نانوایی فانتزی تهیه می کنید. با این حال در همان زمان مخفیانه برای شما خوب است!

این نان کدو تنبل وگان را نیز امتحان کنید

نان نان زنجبیلی وگان نرم خانگی

نان نان زنجبیلی وگان بدون روغن

نان زنجبیلی علاوه بر اینکه تخم مرغ یا کره ندارد، می تواند بدون گلوتن، سویا، روغن و شکر تصفیه شده نیز باشد.

این در واقع نسخه بدون روغن در ع، ها است … شما اصلا نمی تو،د بگویید.

و من این را به ،وان ،ی می گویم که معمولاً کالاهای پخته شده بدون روغن را دوست ندارد.

در حالی که دسرهای بدون روغن اغلب می توانند صمغی یا خشک باشند، م، موجود در این دستور، نان را به طرز خوشمزه ای مرطوب و فاسد نگه می دارد، حتی اگر تصمیم به حذف روغن داشته باشید.

در حال حاضر پرطرفدار: بدون پخت چیزکیک

مواد تشکیل دهنده شیرینی زنجبیلی م، بلک استرپ

مواد تشکیل دهنده نان زنجبیلی وگان

شما به آرد، دارچین، زنجبیل آسیاب شده، فلفل دلمه ای، نمک، سرکه سفید یا سیب، شکر، شیر انتخابی گیاهی، دانه کتان، جوش شیرین و م، نیاز دارید.

اگر شما هم مثل من عاشق کشمش هستید، نصف فنجان کشمش را به همراه مواد خشک داخل خمیر شیرینی زنجبیلی بریزید.

این دستور غذا با آرد املایی، آرد سفید یا آرد همه منظوره بدون گلوتن کار می کند. آرد جو دوسر کار می کند اما نتیجه متراکم تری دارد.

من دستور غذا را با آرد گندم کامل، آرد نارگیل یا هر آردی که در لیست ذکر نشده است امتحان نکرده ام و بنابراین نمی توانم هیچ یک از این جایگزین ها را توصیه کنم.

برای یک نان کم کربوهیدرات، این نان موز آرد بادام را امتحان کنید

بهترین نان زنجبیلی وگان بدون روغن

چه نوع م،؟

م، بلک استرپ به دلیل فواید بی شماری که برای سلامتی دارد، ترجیح می دهم، از جمله داشتن کلسیم و آهن بالا. (من از این شیرین کننده در مافین های سبوسی خود نیز استفاده می کنم.)

اگر نمی تو،د م، سیاه بند را پیدا کنید یا طعم شیرین تر م، معمولی روشن یا تیره را ترجیح می دهید، استفاده از هر یک از اینها خوب است.

در حالی که جایگزین ، شربت افرای خالص، آ، یا شیرین کننده مایع دیگری ممکن است یک کیک ادویه ای لذت بخش به همراه داشته باشد، برخی از طعم شیرینی زنجبیلی ک،یک را از دست می دهد. بنابراین من توصیه نمی کنم م، را در این دستور تعویض کنید.

کیک صبحانه نان زنجبیلی وگان

گزینه های فراستینگ

نان زنجبیلی را بدون یخ زدگی یا با کره بادام، کره نارگیل، پودر قند و توت فرنگی، فراستینگ و،لی یا پنیر خامه ای وگان سرو کنید.

من نان نان زنجبیلی وگان را در تصاویر با دستور پخت پنیر خامه ای بدون لبنیات از پست خود در رول دارچینی گیاهی یخ زدم.

فقط یک تکه از این شیرینی زنجبیلی سالم، 10 درصد از نیاز روزانه به آهن و 9 درصد کلسیم را تامین می کند، به لطف افزودن م، سیاه بند، که طعم آشنای شیرینی زنجبیلی را نیز به دستور غذا می دهد.

دستور تهیه شیرینی زنجبیلی بدون لبنیات مات

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی وگان

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و یک قالب مربعی هشت اینچی یا یک قالب نان 9 در 5 اینچی را چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ، شیر دلخواه، روغن، سرکه، م، و پودر کتان را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط حداقل ده دقیقه (یا حتی یک شب در یخچال) بماند.

مواد خشک را یا در یک کاسه جداگانه یا مستقیماً در همان کاسه بزنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا کاملاً مخلوط شوند. در ظرف آماده شده پهن کنید.

در طبقه وسط فر به مدت بیست و پنج دقیقه در قالب مربع یا یک ساعت در قالب نان یا تا زم، که کاملا پخته شود بپزید. با قرار دادن خلال دندان در مرکز نان تست کنید تا ببینید آیا انجام شده است یا خیر. خلال دندان باید بیشتر تمیز بیرون بیاید.

اجازه دهید خنک شود، سپس برش دهید و در صورت تمایل یخ بزنید. طعم و بافت روز بعد حتی بهتر می شود، اگر بتو،د آنقدر صبر کنید!

شکلات داغ شیرینی زنجبیلی

دستور پخت شیرینی زنجبیلی برای سرو با شکلات داغ وگان نیز بسیار عالی است.

بهترین دستور تهیه شیرینی زنجبیلی وگان مخفیانه سالم
  • 2 فنجان ها املای، آرد سفید یا gf ap
  • 1 قاشق غذاخوری هر عدد دارچین و زنجبیل
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه ای
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان قند، در صورت تمایل تصفیه نشده
  • 1 3/4 فنجان شیر انتخابی
  • 1/4 فنجان روغن یا شیر اضافی
  • 1/4 فنجان دانه کتان آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه
  • 1/2 فنجان م، معمولی OR blackstrap
  • اختیاری 1/2 فنجان کشمش
  • فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. یک قالب 8×8 (یا یک قالب نان 9×5) را چرب کنید. در یک کاسه بزرگ، تمام مواد مایع و کتان را با هم ،یب کنید و بگذارید حداقل 10 دقیقه بماند. مواد خشک را در یک کاسه جداگانه هم بزنید، سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. در تابه پهن کنید. 25 دقیقه (یا 1 ساعت در قالب نان) یا تا زم، که کاملا پخته شود، بپزید. بگذارید خنک شود. طعم و بافت روز بعد حتی بهتر است، بنابراین توصیه می کنم اگر می تو،د صبر کنید!مشاهده حقایق تغذیه

بیشتر دستور العمل های مورد علاقه تعطیلات

براونی سیب زمینی شیرین وگان

بر، ها ی سیب زمینی شیرین

بهترین مافین سس سیب سالم و آسان

مافین سس سیب

پای کدو تنبل سالم

پای کدو تنبل سالم یا پای کدو تنبل وگان

پای اسپند سالم

پای اسپند وگان

کوکی های وگان کره بادام زمینی

کوکی های وگان کره بادام زمینی

دستور تهیه نان سیب دارچینی مرطوب

نان سیب

کوکی های شکلاتی وگان


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-،bread-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-،bread-recipe