طرز تهیه پنکیک وگان – عشق و لیمو


برای شروعی عالی در روز، این دستور پنکیک وگان را درست کنید! این بسیار ساده است و پنکیک ها خوشمزه هستند – ضخیم، کرکی و با ادویه گرم.


پنکیک وگان


ببینید این پنکیک های وگان چقدر پف دار هستند! وقتی برای اولین بار شروع به تهیه آنها کردم، باورم نمی شد، زیرا همیشه فکر می کردم تخم مرغ برای پنکیک های واقعا پف کرده ضروری است. اما این دستور پنکیک وگان ثابت می کند که برای تهیه یک پشته پنکیک فوق العاده کرکی به تخم مرغ یا حتی یک جایگزین معمولی تخم مرغ مانند موز له شده یا کتان نیازی ندارید. در این دستور پخت، بیکینگ پودر و سرکه سیب مواد مخفی هستند که به پف ، پنکیک کمک می کنند.

مانند سرکه و بیکینگ پودر، سایر مواد موجود در دستور پخت پنکیک وگان اصولی است، به این م،ی که هر زمان که هوس پنکیک به سراغتان آمد، به راحتی می تو،د آن را برای صبحانه درست کنید. من عاشق این هستم که چنین دستور العمل ساده ای چنین پنکیک خوشمزه ای به دست می دهد. وگان یا نه، شما آن را در چرخش خود می خواهید!


مواد تشکیل دهنده دستور پنکیک وگان


مواد لازم دستور تهیه پنکیک وگان

برای تهیه این پنکیک وگان به 10 ماده غذایی نیاز دارید:

  • آرد همه منظوره و سبوس دار – آرد کامل گندم به پنکیک ها طعمی مغذی تر و پیچیده تر می دهد. من آن را با آرد چند منظوره مخلوط می کنم تا پنکیک ها همچنان خوش رنگ و پفی در بیایند. ساخته شده با تمام گندم کامل، در نهایت متراکم می شوند.
  • شیر بادام – یا هر شیر غیر لبنی که دوست دارید! شیر جو دوسر و شیر سویا نیز در اینجا کار می کنند.
  • روغن آووکادو – برای ثروتمند شدن اگر آن را در دسترس ندارید، می تو،د به جای آن از روغن خنثی دیگری، روغن نارگیل ذوب شده یا کره گیاهی ذوب شده استفاده کنید.
  • بکینگ پودر و سرکه سیب – برای کمک به بلند شدن پنکیک. سرکه سیب نیز طعم ملایمی را به آن اضافه می کند!
  • شربت افرا – از مقداری برای شیرین ، خمیر پنکیک استفاده خواهید کرد. پنکیک های گیاهی را با شربت بیشتر در بالا سرو کنید!
  • عصاره دارچین و و،ل – برای عمق طعم گرم.
  • و نمک دریا – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


ریختن مواد مرطوب در کاسه مواد خشک


نکات دستور پخت پنکیک وگان

  • بگذارید خمیر استراحت کند. به طور کلی، تهیه این دستور پخت پنکیک وگان بسیار شبیه به تهیه هر دستور پخت پنکیک است. مواد مرطوب را در یک کاسه و مواد خشک را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده و مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. اما در آن مرحله، این دستور پنکیک وگان یک مرحله اضافی دارد. به جای اینکه پنکیک ها را فوراً بپزید، اجازه دهید خمیر به مدت 5 دقیقه بماند. این اجازه می دهد تا بکینگ پودر فعال شود (خمیر هنگام نشستن شروع به حباب زدن می کند)، که پنکیک نهایی را نرم تر می کند.
  • زیاد هم نزنید. “بیش از حد مخلوط نکنید” یک قانون اساسی برای ا،ر دستور العمل های پخت است، و در دو مکان در اینجا اعمال می شود. ابتدا باید مواد مرطوب و خشک را با هم مخلوط کنید تا کاملا ،یب شوند. مخلوط ، بیش از حد پنکیک ها را متراکم می کند! دوم، پس از استراحت دادن به خمیر پنکیک، باید از هم زدن خودداری کنید. برای کرکی‌ترین پنکیک‌ها، می‌خواهید حباب‌هایی را که ایجاد شده‌اند دست نخورده باقی بگذارید. پس بعد از 5 دقیقه استراحت نیازی به هم زدن نیست!
  • آنها را کم و آهسته بپزید. من این پنکیک های گیاهی را روی حرارت ملایم می پزم تا وسط ها قبل از قهوه ای شدن ،مت های بیرونی آن زمان بپزند. من معمولاً به 2 1/2 دقیقه در سمت اول و 1 1/2 در سمت دوم نیاز دارم. در فرآیند پخت عجله نکنید، در غیر این صورت پنکیک در وسط پخته می شود!
  • آنها را در فر گرم نگه دارید. اگر این پنکیک های گیاهی را در ماهیتابه می پزید، احتمالاً باید به صورت دسته ای کار کنید (اگر یک تابه بزرگ دارید، ممکن است مجبور نباشید!). برای گرم نگه داشتن دسته های قبلی در حین کار با خمیر باقیمانده، آنها را روی یک بشقاب بزرگ یا ورقه پخت قرار دهید، آنها را با فویل بپوش،د و آنها را در فر 200 درجه فارنهایت گرم کنید تا زم، که آماده خوردن شوید.


در کاسه همزن شیشه ای، خمیر پنکیک وگان را با دست هم می زنیم


پیشنهادات سرو پنکیک وگان

ساده ترین راه برای سرو این پنکیک های غلیظ و پف دار با شربت افرا است، اما گزینه های تاپینگ شما به همین جا ختم نمی شود! علاوه بر شربت، می‌تو،د آن‌ها را با انواع توت‌های تازه یا میوه‌های دیگر، یک تکه کره گیاهی، یا اسپند برشته شده پر کنید. یا از شربت صرف نظر کنید! آنها را با کمی کره بادام زمینی یا کره بادام و چیپس شکلات گیاهی پر کنید، یا آنها را با کمپوت بلوبری خانگی من بپوش،د.

این پنکیک‌های گیاهی بهتر است در بیرون از اجاق گاز داغ هستند، اما اگر باقیمانده آن‌ها به‌خوبی یخ می‌زنند. آنها را در یک کیسه یا ظرف دربسته قرار دهید و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. حدود 30 ث،ه در مایکروویو قرار دهید تا دوباره گرم شود!


دستور تهیه پنکیک وگان


دستور العمل های بیشتر برای صبحانه وگان

اگر عاشق این دستور پنکیک وگان هستید، یکی از این صبحانه های خوشمزه وگان را امتحان کنید:

پنکیک وگان

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 25 دقیقه

خدمت 2

این پنکیک های گیاهی بدون تخم مرغ و بدون لبنیات، پف دار، خوش طعم و بسیار آسان هستند! آنها را با توت های تازه و شربت افرا خالص سرو کنید، یا برای پیشنهادات بیشتر به پست بالا مراجعه کنید.

  • ¾ فنجان آرد گندم کامل، قاشق و تراز شده
  • ½ فنجان آرد همه منظوره، قاشق و تراز شده
  • 1 قاشق سوپخوری پودر خمیرمایه
  • ½ قاشق چایخوری دارچین
  • پر ، ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 فنجان شیر بادام
  • 1 ½ قاشق غذاخوری روغن آووکادو، به علاوه بیشتر برای تابه
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق سوپخوری شربت افرا، به علاوه بیشتر برای خدمت
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • در یک کاسه بزرگ، گندم کامل و آرد همه منظوره، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه متوسط، شیر بادام، روغن آووکادو، سرکه، شربت افرا و و،ل را با هم مخلوط کنید. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. 5 دقیقه کنار بگذارید. مخلوط حباب دار و کف آلود خواهد شد. در این مرحله هم نزنید تا حباب ها بیشتر دست نخورده بمانند (این کار به بلند شدن پنکیک وگان شما کمک می کند).

  • یک تابه ن،ب را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید و با برس روغن بزنید. در صورت ،وم به صورت دسته ای کار کنید، از یک پیمانه اندازه گیری ⅓ فنجان استفاده کنید تا خمیر را در ماهیتابه بریزید. حرارت را کم کنید و به مدت ۲ تا ۲ و نیم دقیقه از طرف اول یا تا زم، که قهوه ای طلایی شود بپزید. طرف دوم را به مدت 1 و نیم دقیقه یا تا زم، که پف کرده و پخته شود بپزید. با شربت افرا سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/vegan-pancakes/