غلات کره بادام زمینی خانگی | اقتصاددان خانه سالم


دستور العمل سالم برای غلات کوکی کره بادام زمینی خانگی، به طرز خوشمزه ای در یک کاسه با شیر یا مخلوط شده در ماست. بدون شکر اضافه شده!

غلات خانگی کره بادام زمینی در یک ظرف روی میز گر،تی

غلات صبحانه جعبه ای بدون غلات در فروشگاه مواد غذایی بهداشتی بسیار محبوب شده است.

احتمالاً محبوب ترین برند کاتالینا کرانچ است. با این حال، مواد تشکیل دهنده به دور از مطلوب هستند.

من یک بار ،یدم تا امتحان کنم. این یک ،ید فوری و بدون بررسی دقیق مواد اولیه بود که تقریبا همیشه حرکت بدی است!

مدت کوتاهی بعد از خوردن یک کاسه، دچار درد گوارشی شدم! من فکر می کنم که مقصر این مقدار زیادی فیبر و پروتئین دناتوره شده نخود بود.

طعم‌های طبیعی نیز فهرست شده‌اند که به م،ای واقعی کلمه می‌توانند تقریباً همه چیز از جمله MSG را از چشمان مصرف‌کننده کنجکاو پنهان کنند.

اگر به یک گزینه بدون دانه برای غلات سرد در صبح نیاز دارید، به جای آن این دستور پخت شیرینی کره بادام زمینی را امتحان کنید!

پیشنهادات خدمت

در حالی که می تو،د یک شیرین کننده کامل اختیاری را برای تقلید از برندهای فروشگاهی در این دستور قرار دهید (اگر آنها را از شیر گرفته اید)، اگر مراقب کربوهیدرات های خود هستید و ترجیح می دهید از شکر اضافه خودداری کنید، آن را کنار بگذارید.

من معمولاً به جای اضافه ، شکر به دستور غذا، یک قطره عسل خام را روی میز انتخاب می کنم.

مقدار کمی آرد نارگیل شیرینی کافی را به جوانه های چشایی من اضافه می کند.

با توجه به نوع آرد بدون دانه، روش ساده تهیه آرد بادام را به شدت توصیه می کنم. وقتی روی قفسه فروشگاه می‌نشیند، خیلی سریع کهنه می‌شود و احتمالاً گند می‌شود.

شما واقعا می تو،د طعم تفاوت را بچشید. من بادام های جوانه زده را در آسیاب گیاهی ارزان قیمت آسیاب می کنم.

نکته: این غلات ترد خوشمزه ای است که به جای گرانولای ناسالم مبتنی بر غلات با ماست مخلوط شده است.

غلات خانگی کره بادام زمینی در کوزه پ،تیکی

غلات کوکی کره بادام زمینی

دستور العمل سالم برای غلات کوکی کره بادام زمینی خانگی، به طرز خوشمزه ای با شیر یا مخلوط شده در ماست.

دستورالعمل ها

  1. آرد بادام و آرد نارگیل را در یک کاسه شیشه ای بزرگ مخلوط کنید. با ماست مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود.

  2. بپوش،د و یک شب خیس کنید. اگر از آرد بادام جوانه زده استفاده می کنید، این مرحله را رها کنید.

  3. تمام مواد باقیمانده را با مخلوط آرد/ماست مخلوط کنید تا خمیر غلات شکل بگیرد.

  4. خمیر را به طور مساوی در یک تابه 13*9 که با روغن نارگیل چرب شده است بریزید.

  5. به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت/177 درجه سانتیگراد یا تا زم، که خلال دندان تمیز بیرون بیاید بپزید.

  6. بگذارید خنک شود و سپس کیک غلات پخته شده را در تابه ،د کنید.

  7. غلات ،د شده را به صورت نازک روی دو ورقه پخت بزرگ که با روغن نارگیل چرب شده اند پخش کنید و در دمای 200 درجه فارنهایت / 93 درجه سانتیگراد به مدت 6-4 ساعت آبگیری کنید. غلات را یک یا دو بار برگرد،د تا یکنواخت خشک شود. مراقب باشید که بیش از حد خشک نشوید که باعث سفت شدن غلات می شود.

  8. از فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود. در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.

ارزش غذایی

غلات کوکی کره بادام زمینی

مقدار در هر وعده (0.5 فنجان)

کا،ی 306
کا،ی از چربی 207

٪ ارزش روزانه*

چربی 23 گرم35%

چربی اشباع 6 گرم30%

چربی اشباع نشده 2.7 گرم

چربی تک غیراشباع 14 گرم

کربوهیدرات ها 13.5 گرم5%

فیبر 5.5 گرم22%

پروتئین 11.3 گرم23%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

غلات کره بادام زمینی سالم در یک ظرف در بسته


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،memade-peanut-،er-cold-cereal/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با