قابلمه مرغ نارنجی آسان – فیت فاودی می یابد


کاسه مرغ پرتقالی در ظرف.

این کاسه مرغ پرتقالی یک غذای ک،یک را با آماده سازی آسان در خانه ،یب می کند که فقط با یک غذا درست می شود!

کاسه مرغ پرتقالی در کاسه.

این کاسه مرغ نارنجی یکی از غذاهای مورد علاقه Fit Foodies است! اخیراً در تاریخ 2/4/2023 به‌روزرس، شد تا با یک برنج در دسترس‌تر (برنج یاس) ساخته شود. اگر عاشق دستور پخت قدیمی هستید، می تو،د آن را پیدا کنید اینجا.

مرغ نارنجی، اما یک کاسرول!

سلام، غذای بدون غذا با آماده سازی غذا ملاقات می کند! این کاسه مرغ نارنجی پر از عطر و طعم است و از مواد مغذی برای تهیه یک غذای آسان تنها با یک قابلمه استفاده می کند.

این شامل برنج سفید دانه بلند، سینه مرغ، کلم بروکلی و سس مرغ نارنجی آسان برای یک وعده غذایی رنگارنگ است که جمعیت را تغذیه می کند.

بهترین بخش این است که این کاسرول مرغ با سس مرغ پرتقال خانگی ساخته شده است که با موادی که برای شما بهتر است مانند آب پرتقال، آب مرغ، عسل و سریراچا ایجاد شده است.

PS: دستور العمل های مرغ پرتقالی و مرغ پرتقالی فوری ما را امتحان کنید!

مرینیت مرغ در ظرف پخت.

مواد تشکیل دهنده ویژه

این غذای الهام گرفته از غذای بیرونی با مواد تازه و خوشمزه ترین سس مرغ پرتقالی خانگی که تا به حال چشیده اید درست می شود. در اینجا مواد تشکیل دهنده متوسط ​​آورده شده است:

  • سینه مرغ (ران ها هم کار می کنند)
  • پیاز
  • گل کلم بروکلی
  • برنج یاس
  • سس مرغ پرتقال خانگی

تهیه سس نسبتاً ساده است. از آب پرتقال، آب مرغ، عسل، سس سویا، سرکه برنج و زنجبیل تازه تشکیل شده است.

آسون بگیر

خودتان چاپ کنید

تبدیل های رایج آشپزخانه مانند قاشق غذاخوری به قاشق چایخوری و فارنهایت به سانتیگراد را همیشه با ما در دسترس داشته باشید. نمودار تبدیل آشپزخانه قابل چاپ

اکنون آن را دریافت کنید درباره تبدیل آشپزخانه بیشتر بد،د

قابلمه مرغ پرتقالی نپخته در ظرف.

آیا می توانم از نوع دیگری از برنج استفاده کنم؟

در حالی که ما از برنج یاس استفاده می کردیم، هر نوع برنج سفید دانه بلندی کار می کند.

چرا بعد از پختن قابلمه برنج هنوز ترد است؟

نکته کلیدی برای اطمینان از اینکه برنج و سس قابلمه درست می شود این است که بعد از خارج ، آن از فر به مدت 15 دقیقه درب ظرف را ببندید.

این مهم است زیرا به برنج اجازه می دهد تا مایع باقی مانده را جذب کند!

ایده های افزودنی گیاهی

این کاسه را با سبزیجات بیشتر خودتان درست کنید! در اینجا چند ایده وجود دارد:

  • فلفل دلمه ای
  • گل كلم
  • قارچ
  • غلاف نخود
کاسه مرغ در کاسه.

ذخیره سازی

کاسرول های سالم برای تهیه غذا در طول هفته عالی هستند! این کاسه مرغ نارنجی را در روز یکشنبه درست کنید و آن را در یخچال یا فریزر بیندازید تا وعده‌های غذایی آس، داشته باشید تا برای شلوغ‌ترین هفته‌هایتان گرم شود.

یخچال: ذخیره در ظروف محفوظ ظرف شیشه ای، حدا،ر تا 5 روز در یخچال.

برای گرم ، مجدد: قابلمه خود را مجدداً در مایکروویو به مدت 60 تا 90 ث،ه گرم کنید.

برنج بروکلی و کاسرول مرغ.
کاسه مرغ پرتقالی در کاسه.

کاسه مرغ نارنجی آسان

کاسه مرغ پرتقالی ،یبی از ،یبی مغذی از مرغ پرتقالی با برنج یاسمن است تا یک غذای خوش طعم یک دیگ شب هفته را درست کند!

آمادگی:20 دقایق

پختن:1 ساعت

جمع:1 ساعت 20 دقایق

چربی 7

کربوهیدرات ها 51

پروتئین 29

،اصر

برای کاسرول

  • 1.5 پوند ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست به تکه های ½ اینچی برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری من بید هستم
  • 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 2 قاشق چای خوری روغن کنجد
  • 1 فنجان برنج یاس نپخته
  • 1/2 پیاز زرد متوسط ،د شده
  • 4 فنجان ها کلم بروکلی ،د شده

دستورالعمل ها

  • فر را از قبل گرم کنید تا بپزد و سپس مرغ را به یک ظرف سرامیکی 9×13 اینچی اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری سس سویا، 2 قاشق غذاخوری آب پرتقال، پودر سیر و روغن کنجد را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا بپوشد. اجازه دهید مرغ به مدت 10 دقیقه مارینت شود.

  • ظرف قابلمه را در فر زیر مرغ گوشتی قرار دهید و مرغ را به مدت 2 دقیقه تفت دهید، هم بزنید و 2 دقیقه دیگر اضافه کنید تا مرغ سرخ شود.

  • ظرف را از فر خارج کرده و برنج یاسمن، پیاز و کلم بروکلی را اضافه کنید. پرتاب کنید تا ،یب شود.

  • سپس سس را مخلوط کنید. آب پرتقال و عسل را به یک کاسه اضافه کنید و با همزن بزنید تا هیچ دسته ای از عسل در ته ظرف باقی نماند. بقیه مواد سس را به آب پرتقال اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • سس را روی مخلوط مرغ در قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. مطمئن شوید که برنج در مایع غوطه ور است.

  • حرارت فر را روی 375 درجه فارنهایت کم کنید و روی ظرف را با فویل بپوش،د. کاسرول را به مدت 30 دقیقه بپزید.

  • بعد از 30 دقیقه قابلمه را هم بزنید (هنوز مایع زیادی در آن خواهد بود). کاسرول را به مدت 15 تا 30 دقیقه دیگر یا تا زم، که برنج کاملا پخته شود، درب آن را بپزید.

  • قابلمه را از فر خارج کرده و بدون اینکه درب آن را بردارید به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.

  • روی آن را کنجد و پیاز سبز قرار دهید.

نکات و نکات

برای این دستور می تو،د از هر برنج دانه بلند دیگری استفاده کنید. از هر نوع برنج جوانه زده استفاده نکنید.
در صورت تمایل می تو،د سبزیجات بیشتری به این غذا اضافه کنید.
این یک کاسرول نعلبکی است. اگر دوست دارید برنج مایع بیشتری جذب کند، بگذارید ظرف مدت بیشتری بماند.

ارزش غذایی

کا،ی: 381کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 51g پروتئین: 29g چربی: 7g فیبر: 3g قند: 20g

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/skinny-orange-chicken-c،erole/