قارچ پورتوبلو پر از خرچنگ – دستور العمل های فصلی سالم


یادداشت درباره چاشنی غذاهای دریایی

ما دریافتیم که میزان سدیم بسته به نام تجاری متفاوت است. اگر از Old Bay استفاده می کنید، نمک اضافی اضافه نکنید یا این کار را به دلخواه انجام دهید. برای چاشنی های عمومی یا کم سدیم غذاهای دریایی، ممکن است به ¼ قاشق چای خوری نمک برای چاشنی پر ، نیاز داشته باشید. اگر مطمئن نیستید، در مرحله 2، وقتی پنیر خامه ای و چاشنی را هم زدید، مقدار کمی میل کنید. اگر طعم آن شور است، نمک اضافی اضافه نکنید (،چنگ به طور طبیعی شور است).

را به جلو

پر ، را می توان تا 1 روز قبل درست کرد. پورتوبلو را می توان تا 1 روز قبل آماده کرد. هر دو را به طور جداگانه در یک ظرف دربسته نگهداری کنید، روی آن را پر کنید و درست قبل از سرو بپزید.

باقی مانده

این قارچ ها را می توان به مدت 90 ث،ه در مایکروویو برای هر قارچ گرم کرد. آنها خوب یخ نمی زنند زیرا قارچ آبکی می شود و بافت اسفنجی ناخوشایندی دارد.

گزینه کم کربوهیدرات

می تو،د از یک محصول پودر سوخاری کتو استفاده کنید تا این دستور العمل من، کتو باشد، اما نمک اضافی اضافه نکنید و به دنبال چاشنی غذاهای دریایی کم سدیم باشید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/crab-stuffed-portobello-mushrooms/