لوبیا پخته شده بوستون برای روز یادبود – WellPlated.com


یک بار که خانگی را امتحان کردید لوبیای پخته بوستون، دیگر هرگز آنها را در قوطی نخواهید ،ید! شیرین، خوش طعم و دودی، این لوبیاها بهترین گزینه برای آشپزی بعدی شما هستند.

یک کاسه از بهترین دستور پخت لوبیا بوستون

چرا این دستور تهیه لوبیا پخته شده بوستون را دوست خواهید داشت؟

  • آنها همه کاره هستند. چه وقت داشته باشید که لوبیاهای خود را یک شب خیس کنید یا باید از لوبیاهای کنسرو شده استفاده کنید تا سریعتر شام روی میز بخورید، با این دستور غذا گزینه هایی دارید!
  • مقاومت ناپذیر طعم و مزه. لوبیا پخته بوستون دارند بنابراین عمق زیاد به لطف افزودن م،. (پاداش: همچنین به شما این فرصت را می دهد که از بطری م، که در پشت انباری خود ذخیره کرده اید استفاده کنید.)
  • به طور شگفت انگیزی سالم. پروتئین! فیبر! اهن! شما می تو،د کاملا اینها را به تنهایی برای شام بخورید (من آنها را روی نان تست با تخم مرغ می بینم)، اگرچه برای ،یب با سینه مرغ دودی و گوشت خوک کبابی نیز عالی هستند.
  • ساخته شده با منگنه شربت خانه. احتمالاً بیشتر مواد اولیه را از قبل دارید. و آنهایی که ندارید همگی مقرون به صرفه هستند، و این یک غذای جانبی مقرون به صرفه برای جمعیت است.
لوبیا پخته شده بوستون روی اجاق گاز

لوبیا پخته شده بوستون چیست؟

لوبیا پخته شده بوستون یک غذای ک،یک نیو،ند است که به دوران استعمار بازمی گردد. آنها بر اساس غذاهای لوبیا هستند که قدمت آنها حتی به قرون وسطی می رسد!

درست مانند سایر انواع لوبیا پخته شده، لوبیا پخته شده بوستون با لوبیاهای سفید کوچک که در فر با سس شیرین و خوش طعم پخته می شود، درست می شود.

با پختن لوبیا، سس غلیظ می شود، لبه ها کاراملی می شوند و طعم آن تشدید می شود. این یک ظرف است قطعا ارزش صبر ، را دارد دوستان

(زم، برای صبر ، ندارید؟ متوجه شدم! به جای آن، لوبیا پخته شده آسان را امتحان کنید.)

چه چیزی لوبیا پخته شده بوستون را متفاوت می کند؟

یک ،صر کلیدی لوبیا پخته شده بوستون را از بقیه متمایز می کند: م،.

سایر دستور العمل های لوبیا پخته شده با شکر قهوه ای تهیه می شوند.

م، بسیار قوی تر است – به جای طعم شیرینی در سس، م، همه نوع عمق و ظرافت را به میز می آورد.

لوبیا پخته شده آسان بوستون

طرز تهیه لوبیا پخته شده بوستون

مواد تشکیل دهنده

  • لوبیا سفید خشک. لوبیا دریایی انتخاب سنتی برای لوبیا پخته شده بوستون است، اما لوبیا شمالی نیز موثر است.
  • نمک کوشر. به خاطر داشته باشید که کریستال های نمک کوشر بزرگتر از نمک خوراکی هستند، بنابراین اگر نمک خوراکی را جایگزین کنید، باید کمتر از یک لمس استفاده کنید.
  • بیکن. برای سبک نگه داشتن آن از بیکن معمولی یا بیکن بوقلمون استفاده کنید.
  • پیاز. یک پیاز زرد عالی است!
  • سیر. همه دستور العمل ها به سیر نیاز ندارند، اما من آن را برای پیچیدگی بیشتر توصیه می کنم.
  • م، بدون سولفور. از blackstrap استفاده نکنید. برای این دستور کمی بیش از حد تلخ و قوی است.
  • رب گوجه فرنگی. برخی از دستور العمل ها به سس گوجه فرنگی نیاز دارند، اما رب گوجه فرنگی طعم گوجه فرنگی بسیار عمیق تر و طبیعی تری دارد.
  • ،دل دیژون. یکی دیگر از مواد کلیدی برای سس لوبیا پخته شده بوستون!
  • سرکه سیب. از آنجایی که ما از سس گوجه فرنگی استفاده نمی کنیم، ACV را اضافه می کنیم تا کمی لطافت داشته باشیم.
  • فلفل سیاه. به اندازه دلخواه یا کم اضافه کنید.

نکته تعویض

گوشت خوک نمک نیز معمولاً در لوبیا پخته شده بوستون استفاده می شود، زیرا در دوران استعمار یکی از مواد اصلی انبارداری بود. با خیال راحت آن را با بیکن عوض کنید!

جهت

روش خیساندن لوبیا خشک برای لوبیا پخته بوستون
  1. خیس خوردن لوبیا. روی لوبیاها را با آب بپوش،د و بگذارید 6 تا 8 ساعت خیس بخورد سپس آبکش کنید و آبکشی کنید. (اگر فراموش کردید این کار را انجام دهید، نگران نباشید، من یک گزینه بدون خیساندن دارم).
لوبیا پخته شده بوستون با لوبیا خشک تهیه شده است
  1. بجوش،د. لوبیاها را در حد متوسط ​​بپزید تا نرم شوند.
  2. مایع پخت و پز رزرو کنید. سپس لوبیاها را آبکش کنید.
دستور پخت پیاز و بیکن برای لوبیا پخته شده بوستون
  1. بیکن را بپزید. این کار را در فر هلندی روی اجاق گاز انجام دهید، سپس پیاز و سیر را اضافه کنید.
یک قابلمه بزرگ از لوبیاهای پخته شده آسان بوستون روی اجاق گاز
  1. لوبیا + ادویه ها را اضافه کنید. به علاوه مایع پخت لوبیا.
  2. پخت. فر هلندی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و لوبیاهای پخته شده بوستون را بپزید تا نرم شوند.
  3. پایان. سرکه را هم بزنید، مزه دار کنید و از آن لذت ببرید!
قابلمه بهترین لوبیا پخته شده بوستون

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. لوبیاهای پخته شده بوستون را در ظرف دربسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ،. می تو،د حبوبات خود را در مایکروویو یا در تابه ای روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید.
  • یخ زدن. لوبیاهای پخته شده بوستون را به یک ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کنید و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. طبق دستور بالا قبل از گرم ، مجدد در یخچال بگذارید ذوب شوند.

چه چیزی را با لوبیا پخته شده بوستون سرو کنید

  • فر هلندی. اگر چه می تو،د یک گلدان لوبیا ب،ید واقعا برای تهیه لوبیا پخته شده بوستون، توصیه می کنم از اجاق هلندی استفاده کنید.
  • صافی. از این برای شستشو، مرتب ، و آبکش ، لوبیا استفاده کنید.
  • قاشق های اندازه گیری. من عاشق این قاشق های اندازه گیری مغناطیسی هستم!

نکات و ترفندهای دستور غذا

  • آب بیشتری اضافه کنید اگر احتیاج دارید. لوبیاها را هر 45 دقیقه یکبار چک کنید و اگر خشک به نظر می رسند آب بیشتری داخل فر هلندی بریزید.
  • اجازه دهید لوبیا خنک شود. به طور طبیعی، آنها مستقیماً از فر داغ می شوند، اما اجازه دهید سرد شوند همچنین باعث می شود سس کمی غلیظ شود.
  • زیاد نپزید. زیبایی لوبیا پخته در این است که این روش پخت بسیار ملایم تری نسبت به استفاده از اجاق گاز است، به این م،ی که احتمال لطیف شدن لوبیاهای شما کمتر است. با این حال، مطمئن شوید که لوبیاهای پخته شده بوستون را برای مدت طول، در فر نگذارید. آنها باید لطیف باشند اما همچنان شکل خود را حفظ کنند.
  • کناره ها را ،اش دهید. در کناره های فر هلندی در سرکه بریزید. اسید به شل شدن لبه‌های قهوه‌ای شده کمک می‌کند، بنابراین می‌تو،د آن‌ها را بتراشید و داخل لوبیا هم بزنید. آن تکه های قهوه ای شده طعم بسیار زیادی دارند!
  • آن را با کنسرو لوبیا درست کنید. در حالی که من عاشق استفاده از لوبیا خشک برای بافت و طعم آنها هستم، می تو،د دستورالعمل های موجود در کارت دستور تهیه لوبیا پخته شده بوستون را با لوبیای کنسرو شده دنبال کنید.
  • 2 فنجان ها لوبیا سفید خشک برای از بین بردن هر گونه ،، شسته و مرتب شده است، به یادداشت های کنسرو لوبیا مراجعه کنید
  • 2 قاشق چای خوری نمک کوشر به علاوه موارد بیشتر برای طعم دادن
  • 6 اونس بیکن ،د شده به قطعات 1/4 اینچی (حدود 6 نوار)
  • 1 پیاز متوسط به قطعات 1/4 اینچی ،د کنید
  • 4 حبه های سیر ریز ،د شده (حدود 4 قاشق چایخوری)
  • 1/4 فنجان م، بدون سولفور از blackstrap استفاده نکنید
  • 1/4 فنجان رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری ،دل دیژون
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده چشیدن

روش خیساندن شبانه:

  • لوبیاها را در یک کاسه یا قابلمه بزرگ قرار دهید و حداقل دو اینچ آب خنک بپوش،د. حبوبات را به مدت حداقل 6 ساعت و تا یک شب در دمای اتاق خیس کنید. لوبیا را آبکش کرده و آبکشی کنید.

  • لوبیاهای آبکش شده را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و حداقل دو اینچ با آب بپوش،د. 2 قاشق چایخوری نمک را هم بزنید. روی حرارت زیاد به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده و روی آن را کم کنید و درب آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوش،د تا زم، که لوبیاها نرم شوند اما نرم نشوند. آب را تخلیه کنید، مایع را ذخیره کنید.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت ،وم، قفسه های فر را دوباره بچینید تا جایی برای یک قابلمه یا فر هلندی باز شود.

  • بیکن را در یک فر هلندی ایمن فر یا قابلمه بزرگ مشابه درب دار قرار دهید (اگر درب ندارید، می تو،د از یک ورق دوتایی فویل آلومینیومی استفاده کنید). حدود 8 دقیقه روی حرارت متوسط ​​تا متوسط ​​رو به پایین تفت دهید تا چربی ها گرفته شود و بیکن ترد شود، حرارت را به میزان لازم تنظیم کنید تا بیکن نسوزد. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیاز نرم شود.

  • لوبیا، م،، رب گوجه فرنگی و ،دل را اضافه کنید. هم بزنید تا ،یب شوند، سپس 2 فنجان از آب پخت باقلا را هم بزنید.

  • در قابلمه را بپوش،د و با احتیاط به فر منتقل کنید. حدود 3 ساعت تا زم، که لوبیاها خوب و نرم و فوق العاده طعم دار شوند بپزید. هر 45 دقیقه یا بیشتر حبوبات را بررسی کنید و اگر لوبیاها در حال خشک شدن هستند، مایع پخت لوبیا (یا اگر تمام شد آب) بیشتری اضافه کنید.

  • قابلمه را از فر خارج کنید. سرکه را هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. قبل از سرو به مدت 5-10 دقیقه خنک کنید.

روش بدون خیساندن:

  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. در صورت ،وم، قفسه‌های فر را دوباره بچینید تا جایی برای یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی باز شود.

  • بیکن را در یک فر هلندی ایمن فر یا قابلمه بزرگ مشابه درب دار قرار دهید (اگر درب ندارید، می تو،د از یک ورق دوتایی فویل آلومینیومی استفاده کنید). حدود 8 دقیقه روی حرارت متوسط ​​تا متوسط ​​رو به پایین تفت دهید تا چربی ها گرفته شود و بیکن ترد شود، حرارت را به میزان لازم تنظیم کنید تا بیکن نسوزد. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا پیاز نرم شود.

  • لوبیا، م،، رب گوجه فرنگی، ،دل و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ،یب شوند. 4 فنجان آب اضافه کنید، هم بزنید و حرارت را زیاد کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، در قابلمه را تا حدی بپوش،د و 30 دقیقه بجوش،د. در قابلمه را ببندید و با احتیاط به فر منتقل کنید.

  • بپزید تا لوبیاها نرم شوند، 4-5 ساعت. هر 45 دقیقه چک کنید تا هم بزنید و اگر روی لوبیاها کاملاً پوشانده نشد، آب بیشتری اضافه کنید.

  • سرکه را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. قبل از سرو به مدت 5-10 دقیقه خنک کنید.

  • برای تعویض لوبیاهای کنسرو شده: به جای لوبیای خشک، 2 قوطی (15 اونس) لوبیا سفید (مانند کانلینی) را که آبکشی کرده و آبکشی می شود، جایگزین کنید. بیکن، پیاز و سیر را طبق دستور در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی تفت دهید. 2 فنجان آب، لوبیاها و تمام مواد باقی مانده به جز سرکه را اضافه کنید. روی فر را در دمای 375 درجه فارنهایت بپوش،د تا زم، که لوبیاها نرم شوند و مخلوط غلیظ شود، بسته به اندازه قابلمه شما، حدود 40 تا 60 دقیقه غلیظ شود (دیگ های پهن تر، مایع را سریعتر تبخیر می کنند). سرکه و نمک و فلفل را هم بزنید تا مزه دار شود.
  • برای ذخیره ،: لوبیاهای پخته شده بوستون را در ظرف در بسته به مدت 4 روز در یخچال قرار دهید.
  • برای گرم ، مجدد: می تو،د حبوبات خود را دوباره در مایکروویو یا در تابه ای که روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار داده اید گرم کنید.
  • یخ زدن: لوبیاهای پخته شده بوستون را به ظرف دربسته یا کیسه فریزر منتقل کرده و تا 3 ماه در فریزر قرار دهید. طبق دستور بالا قبل از گرم ، مجدد در یخچال بگذارید ذوب شوند.

کا،ی: 312کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 43gپروتئین: 15gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 0.03gکلسترول: 14میلی گرمسدیم: 836میلی گرمپتاسیم: 930میلی گرمفیبر: 13gقند: 12gویتامین A: 136IUویتامین سی: 3میلی گرمکلسیم: 111میلی گرماهن: 4میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی دستور العمل های مورد علاقه خود را ذخیره کنید و به برنامه های غذایی رایگان دسترسی داشته باشید.

ثبت نام من

سوالات متداول

چرا آنها را لوبیا پخته شده بوستون می نامند؟

در طول قرن 18، م، از دریای کارائیب به بوستون وارد شد تا رم تهیه شود. از آنجا که م، ماده‌ای است که این دستور غذا را منحصر به فرد می‌کند و آن ماده در آن زمان با بوستون مرتبط بود، آنها به لوبیا پخته شده بوستون معروف شدند.

تفاوت بین نیروی دریایی و لوبیا شمالی چیست؟

لوبیاهای دریایی کوچکتر و جویدنی تر از لوبیاهای شمالی هستند که بزرگتر، نرم تر و طعم کمی آجیلی دارند. هر دو نوع لوبیا در این دستور پخت لوبیا پخته شده بوستون به خوبی کار می کنند.

چیزهای سفید کوچک در لوبیا پخته چیست؟

آن چیزهای کوچک سفید موجود در لوبیای پخته شده بوستون، تکه‌های گوشت خوک یا بیکن نمکی هستند. وقتی لوبیا گرم شد، چربی آن آب می شود.

آیا لوبیاهای پخته شده بوستون وگان هستند؟

لوبیا پخته شده بوستون معمولا گیاهخوار نیست، اما در صورت تمایل می تو،د بیکن را در این دستور حذف کنید. کمی دود مایع یا پاپریکا دودی به لوبیاهای پخته شده وگان بوستون شما طعم بیکن می دهد یا می تو،د بیکن گیاهی مورد علاقه خود را بپزید و بعد از اتمام پخت آن را به لوبیا اضافه کنید. (اگر قبل از قرار دادن لوبیا در فر به آن اضافه کنید، بافت خود را از دست می دهد.)

چگونه لوبیاهای پخته شده بوستون را غلیظ می کنید؟

اگر لوبیاهای پخته شده بوستون شما کمی سوپ به نظر می رسند، می تو،د آنها را برای مدت طول، تری بپزید یا آنها را روی اجاق گاز قرار دهید و آنها را بجوش،د تا سس غلیظ شود. اگر در زمان کوتاهی هستید، می‌تو،د لوبیاها را بجوش،د، اما این خطر پخت بیش از حد آن‌ها و تبدیل آن‌ها به حالت لطیف است، پس مراقب باشید!

دستور العمل های مرتبط

داشتن برخی از غذاهای جانبی سالم باعث می شود برنامه ریزی برای وعده های غذایی راحت تر شود! اینها بعضی از علایق من است.

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/boston-baked-beans/?adt_ei=%7B%7B%20subscriber.email_address%20%7D%7D